Ogłoszenie

UWAGA
To forum zosta³o wy³±czone z u¿ytku.
Mo¿liwo¶æ rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wy³±czona.
Ca³a rozgrywka zosta³a przeniesiona na now± stronê http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#1 16-04-14 17:34:25

StefanSiêU¶miecha

Administrator

Las

LAS

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/v/t34.0-12/10253367_765576936788428_88616522_n.jpg?oh=ea6b01f65bce24da9994027eec3b84d8&oe=5350C306&__gda__=1397821308_ce2df6360d7054dccf1c23cfb3aaec57 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/v/t34.0-12/10255080_765576930121762_843557599_n.jpg?oh=d9e0a071350662c3a1f1bec8eada93f3&oe=5350D670&__gda__=1397792645_656b0106956e974362e356bf0d299dc2
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/t34.0-12/10178245_765576933455095_214315110_n.jpg?oh=a3c362ca697ed2e19c7a14b9eff04cde&oe=535070C1&__gda__=1397787127_8cbdf248fb6fca4f44c6addf35de1a82 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/t34.0-12/10250904_765576940121761_1243967488_n.jpg?oh=edc213d765ac16e0bce84d9db194b18f&oe=5350EC1B&__gda__=1397808478_fa3f2a06d6e2409834b15d30096149e0

Las pokrywa ogromny teren, a co za tym idzie nie ma z niego wyj¶cia.
W dzieñ jest tu duszno i upalnie a w nocy temperatura spada poni¿ej zera.
Prawie ka¿de napotkane tu zwierzê jest gro¼ne lub jadowite, a ro¶lina truj±ca.
Jest w nim te¿ du¿o pu³apek zastawionych przez tubylców.

#2 16-04-14 19:14:29

Isaac Lahey

Gość

Re: Las

*Isaac spoglada zdezorientowany na towarzystwo jak i na swoje "prezenty", po jakim¶ czasie biegnie wg³±b lasu i zatrzymuje sie na jakiej¶ polance z dala od tamtego miejsca, gdzie studiuje mape*

#3 16-04-14 19:17:36

Jessica Love

Gość

< Obudzi³a siê w ¶nie przera¿ona jedyne co pamiêta³a to porwanie. Rozkojarzona rozejrza³a siê w oko³o, wsta³a z ziemi i zmarszczy³a brwi. By³a zdezorientowana kompletnie nie wiedzia³a gdzie siê znajduje. Jedyne czego mog³a siê domy¶leæ to i¿ znajduje siê w lesie. Przy sobie mia³a zapalniczkê, 2 krótkofalówki i jodyna co jeszcze bardziej j± zaskoczy³o. Przecie¿ nie mia³a tego przy sobie w barze. Prze³knê³a z trudem ¶linê i sta³a nieruchomo próbuj±c z³apaæ oddech i opanowaæ choæ w ma³ym stopniu przera¿enie które j± ogarnê³o. Zrobi³a po chwili w koñcu kilka kroków ale znowu stanê³a bo nie wiedzia³a tak na prawdê gdzie ma i¶æ. W g³owie mia³a 1000 my¶li na sekundê i ¿adnego logicznego wyja¶nienia jak siê tu znalaz³a. >

#4 16-04-14 19:19:29

Charlotte Hall

Gość

*Charlotte podnios³± sie powoli do pozycji siedz±cej rozgl±dajac dooko³a. Pod palcami poczu³a ch³ód. Spojrza³a na ziemiê i dostrzeg³a sztylet. Zacisne³a na nim palce z u¶miechem. Dopiero wtedy rozejrza³a sie dooko³a i zamruga³a zdezroientowana nadmiarem zieleni.*

#5 16-04-14 19:24:37

Dean Winchester

Gość

<Przebudza siê i szybko podnosi z ziemi. Rozgl±da siê zdezroienotwany, nie mog±c sobie przypomnieæ jak siê tu znalaz³, i w ogóle...Spogl±da na swoj± maczetê i zaciska na niej palce, rozgl±daj±c siê po twarzach towarzystwa. Charlotte, Avery, Hazel... Sam i Alice oraz parê nieznajomych osób.> Okey... Co tu siê dzieje? <uniós³ brew>

#6 16-04-14 19:24:46

Alexander Kahn

Gość

<marszczy lekko brwi czuj±c pulsuj±cy ból g³owy i uchyla powoli powieki, mrugaj±c kilka razy> O shit.. <mruczy, przewraca siê na drugi bok i d³oni± przesuwa po ¶ció³ce. Po chwili unosi siê i spogl±da na ziemiê, a po chwili unosi wzrok i rozgl±da sie zatrzymuj±c wzrok na ludziach> Getto, czy co? <mruczy pod nosem, pociera skroñ i zaciska wargi. Powoli wstaje otrzepuj±c spodnie i spogl±da na swój outfit> Nie lubiê na heavy metalowców, ale jak kto woli. <przewraca oczami i wzdycha. Robi kilka kroków przed siebie i nadeptuje na sejmitar. Unosi go i u¶miecha siê szeroko> Takiej zabawki w domu nie mam. <cmoka i chowa go w co¶ co ma zawieszone na plecach. Idzie dalej, a¿ zauwa¿a Charlotte i podchodzi do niej szybkim krokiem> Hej. Trzymasz siê? <chwyta jej podbródek i kciukiem g³adzi jej policzek> Dobrze ciê widzieæ, wojowniczko. <unosi k±cik ust>

#7 16-04-14 19:29:24

Charlotte Hall

Gość

*Wsta³a z wilgotnej ziemi rozgl±dajac siê po ludziach. Po chwili schowa³± sztylet do przypêtej do paska pochwy i odwróci³a siê s³ysz±c znajomy g³os.* Ciebie te¿, Alexandrze. *u¶meichne³a siê widz±c znajom± twarz. Spojrza³a na rêkoje¶æ wystajac± ponad jego ramieniem.* Nowa zabawk±? *zapyta³a unosz±c brwi* Ja dosta³am marny sztylet.

#8 16-04-14 19:32:35

Alexander Kahn

Gość

A my¶la³em, ¿e wolisz bawiæ siê wiêkszymi. <u¶miecha siê zadziornie i puszcza jej oczko. Kiedy pojawia siê RC, przenosi na ni± wzrok i przewraca oczami> Kolejna zabawa.. Tego mi brakowa³o. <unosi k±cik ust i chwyta j± za nadgarstek> Oddalmy siê. Nie ufam nikomu. <rozgl±da siê przez moment id±c przed siebie> U ciebie wszystko.. w porz±dku? <unosi brew spogl±daj±c w jej oczy>

#9 16-04-14 19:39:49

Dean Winchester

Gość

Alice Cavercius napisał:

<budzi siê i mruga kilka razy oczami. Przekrêca siê na plecy, ale zaraz gwa³townie podnosi siê do pozycji siedz±cej, czuj±c jak co¶ siê jej w nie wbija. Siêga rêk± do ty³u i czuje miêkkie lotki strza³ i ³uk. U¶miecha siê lekko, ale zaraz potem przestaje. Podnosi siê, otrzepuje z ziemi i odnajduje Deana. Podchodzi do niego> Co jest grane? <pyta, unosz±c brew>

Sam chcia³bym wiedzieæ. <mówi, wci±¿ siê rozgl±daj±c i chowa maczetê do czego¶ w rodzaju pochwy na plecach> Ale chyba s³ysza³a¶ czerwon±, musimy wspó³pracowaæ. <wzruszy³ lekko ramionami>

#10 16-04-14 19:40:30

Charlotte Hall

Gość

Alexander Kahn napisał:

A my¶la³em, ¿e wolisz bawiæ siê wiêkszymi. <u¶miecha siê zadziornie i puszcza jej oczko. Kiedy pojawia siê RC, przenosi na ni± wzrok i przewraca oczami> Kolejna zabawa.. Tego mi brakowa³o. <unosi k±cik ust i chwyta j± za nadgarstek> Oddalmy siê. Nie ufam nikomu. <rozgl±da siê przez moment id±c przed siebie> U ciebie wszystko.. w porz±dku? <unosi brew spogl±daj±c w jej oczy>

To zale¿y od nastroju *u¶miechne³a siê cierpko i odwróci³a w stronê Red Coat, gdy ta mówi³a.* Cudwonie. Wrêcz idealnie. *wywróci³a oczami i spojrza³a na palce Alexa zaci¶niête na jej rêku.* Te¿ mam z tym problem, wiêc siê zgadzam. *pokwia³a g³ow± i da³a siê prowadziæ ch³opakowi.* Tak. Wszystko okej. *odpowiedzia³a na zadane pytanie i po chwili sobie co¶ przypomnia³a.* A u ciebe chyba te¿, prawda? Mia³am zamiar pogratulowac ci bli¼niaczki. *mówi³a patrzac przez ramiê na znikajac± jej z oczu grupê.* Która ci w koñcu uleg³a? *zapyta³a beztroskim tonem, chc±c zepchn±æ na skraj ¶wiadomo¶ci niepokój, który powoli siê pojawia³.*

#11 16-04-14 19:50:39

Isaac Lahey

Gość

*Unosi gwa³townie g³owê slyszac czyje¶ s³owa, nie by³ przyzwyczajony do ludzkich zmys³ów. Prze³kn±³ ¶linê, patrz±c na nia przenikliwie, po czym ostro¿nie powiedzial*
Tak mi sie zdaje.. Ale nie jest to zbyt pocieszna informacja *skrzywil sie, wskazuj±c na du¿y okr±g na mapie z napisem "niespodzianka"*

#12 16-04-14 19:52:15

Jessica Love

Gość

Avery Saltzman napisał:

<Budzi siê w tym ca³ym porypanym ¶nie, kompletnie sobie nie zdaj±c sprawy z tego, ¿e nie jest to na jawie. Rozgl±da siê po sobie oraz dooko³a, marszcz±c brwi. Nie ma pojêcia co tutaj robi, dlaczego jest tak ubrana i... po jak± cholerê by³y jej potrzebne banda¿e wraz z ¶rodkiem do dezynfekcji; mimowolnie chowa to pod kurtkê, maj±c przeczucie, ¿e mo¿e siê jej to przydaæ. B³agam, powiedzcie, ¿e to jedynie jaki¶ pieprzony ¿art>

*prze³yka g³o¶no ¶linê s³ysz±c s³owa RC musia³a wspó³pracowaæ tylko z kim, skoro jedyna znane jej osoba która tam by³a zniknê³a z jej pola widzenia. Zrezygnowana spogl±da na nieznajom± dziewczynê bêd±c± niedaleko niej* Masz mo¿e jaki¶ pomys³ jak siê st±d jak najszybciej wydostaæ? *pyta i mierzy j± wzrokiem u¶miechaj±c siê przy tym nieco sceptycznie*

#13 16-04-14 19:54:36

Dean Winchester

Gość

<Idzie za Alice, po raz ostatni obracaj±c g³owê w stronê zebranych. Sam na pewno sobie poradzi... ; mierzy wzrokiem nieznajomego ch³opaka z map±. Rozmowê z nim i tworzenie sojuszników pozostawia dziewczynie, wiêc milczy, rozgl±daj±c siê po lesie>

#14 16-04-14 20:03:39

Alexander Kahn

Gość

Charlotte Hall napisał:

Alexander Kahn napisał:

To zale¿y od nastroju *u¶miechne³a siê cierpko i odwróci³a w stronê Red Coat, gdy ta mówi³a.* Cudwonie. Wrêcz idealnie. *wywróci³a oczami i spojrza³a na palce Alexa zaci¶niête na jej rêku.* Te¿ mam z tym problem, wiêc siê zgadzam. *pokwia³a g³ow± i da³a siê prowadziæ ch³opakowi.* Tak. Wszystko okej. *odpowiedzia³a na zadane pytanie i po chwili sobie co¶ przypomnia³a.* A u ciebe chyba te¿, prawda? Mia³am zamiar pogratulowac ci bli¼niaczki. *mówi³a patrzac przez ramiê na znikajac± jej z oczu grupê.* Która ci w koñcu uleg³a? *zapyta³a beztroskim tonem, chc±c zepchn±æ na skraj ¶wiadomo¶ci niepokój, który powoli siê pojawia³.*

Och, dzisiaj masz chrapkê na wiêksze? <u¶miecha siê szeroko i krêci g³ow±> Huh? <marszczy brwi i spogl±da w jej oczy> Pogratulowaæ mi bli¼niaczki? Nie przypominam sobie abym sp³odzi³ córki. <¶mieje siê i krêci g³ow±> Daj spokój. Sk±d wiesz? <mru¿y oczy i spogl±da na ni± niepewnie>

#15 16-04-14 20:04:43

Isaac Lahey

Gość

Isaac *Powiedzia³, przygl±daj±c jej sie uwaznie. Kojarzy³... Tylko skad*
X to musi byæ miejsce do ktorego trzeba dotrzeæ. *westchnal cie¿ko, zrobi³o mu sie dziwnie zimno, po chwili go olsnilo*
Wygl±dasz jak Avery

#16 16-04-14 20:05:59

Jessica Love

Gość

Bram Evans napisał:

Jessica Love napisał:

Avery Saltzman napisał:

<Budzi siê w tym ca³ym porypanym ¶nie, kompletnie sobie nie zdaj±c sprawy z tego, ¿e nie jest to na jawie. Rozgl±da siê po sobie oraz dooko³a, marszcz±c brwi. Nie ma pojêcia co tutaj robi, dlaczego jest tak ubrana i... po jak± cholerê by³y jej potrzebne banda¿e wraz z ¶rodkiem do dezynfekcji; mimowolnie chowa to pod kurtkê, maj±c przeczucie, ¿e mo¿e siê jej to przydaæ. B³agam, powiedzcie, ¿e to jedynie jaki¶ pieprzony ¿art>

*prze³yka g³o¶no ¶linê s³ysz±c s³owa RC musia³a wspó³pracowaæ tylko z kim, skoro jedyna znane jej osoba która tam by³a zniknê³a z jej pola widzenia. Zrezygnowana spogl±da na nieznajom± dziewczynê bêd±c± niedaleko niej* Masz mo¿e jaki¶ pomys³ jak siê st±d jak najszybciej wydostaæ? *pyta i mierzy j± wzrokiem u¶miechaj±c siê przy tym nieco sceptycznie*

* Rozgl±da siê przez chwilê, a pó¼niej trochê niepewnie idzie w stronê dwóch dziewczyn* Wiecie mo¿e co siê dzieje ? * unosi lekko brew i przygl±da siê im badawczo*

*s³ysz±c czyj¶ g³os za sob± odwraca siê raptownie, a widz±c nieznajomego ch³opaka na jej twarzy pojawia sie wymuszony u¶miech, który przypomina raczej grymas niezadowolenia* Nie *odpowiada cicho i przegryza nerwowo doln± wargê, po chwili wraz z Avery podchodzi do grupki nieznajomych osób i uwa¿nie obserwuje ich poczynania* Mo¿e najpierw ustalimy jaki mamy asortyment? *wyrywa jej siê nagle*

Ostatnio edytowany przez Jessica Love (16-04-14 20:10:28)

#17 16-04-14 20:09:17

Charlotte Hall

Gość

Alexander Kahn napisał:

Charlotte Hall napisał:

Alexander Kahn napisał:

Och, dzisiaj masz chrapkê na wiêksze? <u¶miecha siê szeroko i krêci g³ow±> Huh? <marszczy brwi i spogl±da w jej oczy> Pogratulowaæ mi bli¼niaczki? Nie przypominam sobie abym sp³odzi³ córki. <¶mieje siê i krêci g³ow±> Daj spokój. Sk±d wiesz? <mru¿y oczy i spogl±da na ni± niepewnie>

Zadecydujê za jaki¶ czas, okej? Teraz nie mam za bardzo do tego g³owy. *odpowiedzia³a wzruszajac ramionami. Spojrza³a na Alexandra.* Swoj± drog±, zabawny jeste¶. *u¶miechne³a siê nieznacznie* A my¶lisz, ¿e sk±d? Kilka dni.. *zmarszczy³a brwi nie bed±c pewna.* Jaki¶ czas temu dosta³am MMSa z waszym zdjeciem i podpisem, mówi±cym, ¿e.. *zamy¶li³a siê na chwilê próbuj±c sobie dok³adnie przypomnieæ tre¶æ wiadomo¶ci.* Przy mnie musisz zabawiaæ sie z innymi bardziej ni¿ z Mirand±.

#18 16-04-14 20:15:59

Isaac Lahey

Gość

Czekajcie.. Czy my nie mamy czasem zabijaæ siebie nawzajem? *spyta³, nieufnie sk³adaj±c mapê, a widz±c Deana wytrzeszczyl oczy i w strachu ze temu pozosta³y moce, zrobi³ krok do ty³u, potykaj±c sie*

#19 16-04-14 20:17:36

Alexander Kahn

Gość

Charlotte Hall napisał:

Alexander Kahn napisał:

Charlotte Hall napisał:

Zadecydujê za jaki¶ czas, okej? Teraz nie mam za bardzo do tego g³owy. *odpowiedzia³a wzruszajac ramionami. Spojrza³a na Alexandra.* Swoj± drog±, zabawny jeste¶. *u¶miechne³a siê nieznacznie* A my¶lisz, ¿e sk±d? Kilka dni.. *zmarszczy³a brwi nie bed±c pewna.* Jaki¶ czas temu dosta³am MMSa z waszym zdjeciem i podpisem, mówi±cym, ¿e.. *zamy¶li³a siê na chwilê próbuj±c sobie dok³adnie przypomnieæ tre¶æ wiadomo¶ci.* Przy mnie musisz zabawiaæ sie z innymi bardziej ni¿ z Mirand±.

Och. Uroczo. <krzywi siê i wzrusza ramionami> To tylko przelotny romans. Ale ona siê zakocha³a. Interesuj±co. <przewraca oczami i gdy gdzie¶ miêdzy drzewami miga mu Averia, marszczy lekko brwi> Przeczuwam, ¿e to bêdzie najnudniejszy wieczór w moim ¿yciu. <mruczy pod nosem i wzdycha cicho> Znajd¼my jak±¶ polanê. Rozpalimy ognisko i poczekamy. Co ty na to? <unosi brew i spogl±da na ni±> Poza tym.. Nie przejmuj siê tym co pisze Gossip, czy Red. Okay? Nie chcia³bym ¿eby¶ bra³a to do siebie. <przygryza lekko wargê i wychodz± na ³±kê>

#20 16-04-14 20:18:32

Jessica Love

Gość

Ja mam zapa³ki, krótkofalówki i jodyne.. *mówi cicho jakby nie by³a dosyæ pewna swoich s³ów i pokazuje wszystkim zebranym przedmioty* Ta ostatnia raczej powinna siê nam przydaæ, je¶li nie chcemy ulec odwodnieniu *wzrusza delikatnie ramionami i po chwili czujê, ¿e powinna siê przedstawiæ* Tak w³a¶ciwie to mam na imiê Jessica *u¶miecha siê nikle, czujê siê jak w jakim¶ tanim reality show wszystko wydaje jej siê takie prawdziwe, a jednocze¶nie nie realne*

Ostatnio edytowany przez Jessica Love (16-04-14 20:21:56)

#21 16-04-14 20:19:14

Dean Winchester

Gość

Maczeta. <odpowiedzia³ krótko i wskaza³ kciukiem na wystaj±c± zza jego ramienia rêkoje¶æ ostrza> Czerwona powiedzia³a, ¿e mamy wspó³pracowaæ. Co nam da powybijanie siê wzajemnie?  <spojrza³ sceptycznie na ch³opaka> Dobrze siê czujesz?

#22 16-04-14 20:24:03

Isaac Lahey

Gość

*wzruszy³ lekko ramionami, zaciskaj±c zêby na widok maczety* wy¶mienicie siê czujê *u¶miechnal sie sarkastycznie chowaj±c mapê do paska na jego Biodrze, po czym wymin±³ go i powiedzia³*
Nie chcia³em nic psuæ pomiedzy Wami.. *przelknal sline*

#23 16-04-14 20:31:31

Dean Winchester

Gość

<uniós³ pytaj±co brwi> Nie mam pojêcia o czym ty... <przerwa³, przypominaj±c sobie o swoim martwym, pieprzonym sobowtórze> S³uchaj, nie znam ciê, musia³e¶ spieprzyæ co¶ mojemu sobowtórowi, czego z pewno¶ci± nie mam ci za z³e <uniós³ d³onie w uspakajaj±cym ge¶cie> Ale... niewa¿ne. Dean, tak jak ten... sobowtór. <przedstawi³ siê i skrzywi³ siê nieznacznie>

Ostatnio edytowany przez Dean Winchester (16-04-14 20:32:24)

#24 16-04-14 20:35:11

Isaac Lahey

Gość

Jasne.. *powiedzia³ sceptycznie, patrz±c na niego jak na osobê niezrównowa¿on±, ale jesli chcia³ przybraæ tak± strategie to Isaac nie mia³ prawa w to ingerowac*
Isaac Lahey *mruknal pod nosem, jakby to by³o oczywiste*

#25 16-04-14 20:40:38

Dean Winchester

Gość

<rzuci³ okiem na Isaaca i westchn±³ cicho z rezygnacj±> Nie ¿yje. <naprostowa³ zwracaj±c siê do Alice> Ma racjê. Jess, mówi³a¶, ¿e masz zapa³ki. <zwróci³ siê do blondynki>

Stopka forum

RSS