Gość
<Wzi±³ od Klausa obr±czki i wszed³ do ¶rodka siadaj±c na miejscu ¶wiadka>
Gość
Megan Archer napisał:
*Podesz³a pod ko¶ció³, czeka³a chwilê na Jace'a. Kiedy uzna³a, ¿e ejst jej za zimno wesz³a do ko¶cio³a i usiad³a w ¶rodku ³awek, tam czekaj±c na Jace'a.*
<Wchodzi szybko do ko¶cio³a; od razu zauwaza Megan. Siada obok niej i chwyta jej rêkê, u¶miechaj±c siê do niej lekko>
Gość
*Wesz³a do ko¶cio³a; stanê³a gdzie¶ z ty³u*
Ostatnio edytowany przez Tatia Petrova (11-11-13 16:15:59)
Gość
Jace Wayland napisał:
Megan Archer napisał:
*Podesz³a pod ko¶ció³, czeka³a chwilê na Jace'a. Kiedy uzna³a, ¿e ejst jej za zimno wesz³a do ko¶cio³a i usiad³a w ¶rodku ³awek, tam czekaj±c na Jace'a.*
<Wchodzi szybko do ko¶cio³a; od razu zauwaza Megan. Siada obok niej i chwyta jej rêkê, u¶miechaj±c siê do niej lekko>
*u¶miechnê³a siê do Jace'a* Hej.
Gość
Rosalie Delacure napisał:
Klaus Mikaelson napisał:
<przychodzi z Annabeth ca³a zestresowana, widz±c Klausa prze³knê³a g³o¶no ¶linê i podesz³a do niego u¶miechaj±c siê s³odko>
Jeste¶ tego wszystkiego pewien?Owszem < Spojrza³ siê na Rose.> Gotowa? < Spyta³ cicho.>
Tak
<pokiwa³a pewnie g³ow± i szybko cmoknê³a jego usta>
Kocham Ciê
<wyszepta³a przy jego ustach>
Te¿ ciê kocham < Splót³ pace ich d³oni.> Wygl±dasz piêknie. < U¶miechn±³ siê lekko i stan±³ z Rose przed drzwiami. Po³o¿y³ rêkê na klamce. W ko¶ciele zapad³a cisza, zaczê³a graæ muzyka.>
Gość
Hayley Momsen napisał:
Chace Crawford napisał:
Hayley Momsen napisał:
<wchodzi do ko¶cio³a z kpi±cym u¶mieszkiem na twarzy; Matko, co ja tu robiê? my¶li, po czym opiera siê o filar na ty³ach budynku>
*wszed³ do ko¶cio³a poprawiaj±c granitur. Zaraz dostrzeg³ Hayley, wiêc podszed³ do niej, stan±³ ko³o niej i po³o¿y³ jej rêkê na biodrze* Hej. *poca³owa³ j± dysretnie w policzek*
<trochê zdziwiona zerknê³a w jego stronê> Chace? Nie wiedzia³am, ¿e bêdziesz chcia³ przyj¶æ <u¶miechnê³a siê>
*wzruszy³a ramonami* Tak jako¶ wysz³o. Za d³ugo siedzia³em w domu, a skoro mo¿na siê napiæ na weselu to czemu mia³em nie przyj¶æ?
Gość
Faye Marshall napisał:
Alexander Kahn napisał:
Faye Marshall napisał:
< Przysz³am z Alexandrem, usiedli¶my gdzie na pocz±tku.>
*tupie nog± znudzony i przeciera powieki* Nie cierpiê ¶lubów.
Ja te¿ ich nie lubiê. < Wtuli³am siê do ch³opaka.> S± strasznie nudne.
Przypomnij mi dlaczego nie jeste¶my w domu i nie uprawiamy seksu? *spogl±da na ni± z rozbawieniem* Mo¿emy to zrobiæ nawet tutaj. *ca³uje j± w policzek*
Gość
Ophelié Lefébure napisał:
Elizabeth Evans napisał:
Spa³o siê ¶wietnie.
*Odpowiedzia³a i u¶miechnê³a siê s³odko.**Dyskretnie wzie³am j± za rêke i zaprowadzi³am do mojego miejsca ko³o Brooka *
*Posz³a za Beth i kiedy dotar³y na miejsce u¶miechnê³a siê do ch³opaka.*
A to jest...?
Mój brat Brook Evans. Brook to jest Ophelié Lefébure.*Przedstawi³am ich sobie-*
Gość
Jake O'Shea napisał:
<wchodzi do ko¶cio³a i zajmuje miejsce w ³±wce>
*wesz³a do ¶rodka ko¶cio³a i zauwa¿y³a Jake'a, bez s³owa zajê³a miejsca obok niego*
Gość
Chace Crawford napisał:
Hayley Momsen napisał:
Chace Crawford napisał:
*wszed³ do ko¶cio³a poprawiaj±c granitur. Zaraz dostrzeg³ Hayley, wiêc podszed³ do niej, stan±³ ko³o niej i po³o¿y³ jej rêkê na biodrze* Hej. *poca³owa³ j± dysretnie w policzek*<trochê zdziwiona zerknê³a w jego stronê> Chace? Nie wiedzia³am, ¿e bêdziesz chcia³ przyj¶æ <u¶miechnê³a siê>
*wzruszy³a ramonami* Tak jako¶ wysz³o. Za d³ugo siedzia³em w domu, a skoro mo¿na siê napiæ na weselu to czemu mia³em nie przyj¶æ?
<pokrêci³a z rozbawieniem g³ow± i po³o¿y³a g³owê na jego ramieniu czekaj±c na rozpoczêcie uroczysto¶ci>
Gość
Klaus Mikaelson napisał:
Klaus Mikaelson napisał:
Owszem < Spojrza³ siê na Rose.> Gotowa? < Spyta³ cicho.>Tak
Kocham Ciê
<wyszepta³a przy jego ustach>Te¿ ciê kocham < Splót³ pace ich d³oni.> Wygl±dasz piêknie. < U¶miechn±³ siê lekko i stan±³ z Rose przed drzwiami. Po³o¿y³ rêkê na klamce. W ko¶ciele zapad³a cisza, zaczê³a graæ muzyka.>
<prze³knê³a g³o¶no ¶linê i wziê³a g³êboki oddech, weszli do ¶rodka kieruj±c siê od razu do o³tarza, Rose rozgl±da³a siê i u¶miecha³a do wszystkich go¶ci, po chwili stanêli przed o³tarzem, a ksi±dz zacz±³ swoj± standardow± gadkê>
Gość
Megan Archer napisał:
Jace Wayland napisał:
Megan Archer napisał:
*u¶miechnê³a siê do Jace'a* Hej.
Cze¶æ <odpowiedzia³ cicho i spojrza³ na ni± u¶miechn±³ siê> Wygl±dasz piêknie.
Gość
Mini McGuinness napisał:
Jake O'Shea napisał:
*wesz³a do ¶rodka ko¶cio³a i zauwa¿y³a Jake'a, bez s³owa zajê³a miejsca obok niego*
Hej <powiedzia³ prawie szeptem i u¶miechn±³ siê do niej k±tem ust>
Gość
Alexander Kahn napisał:
Faye Marshall napisał:
Alexander Kahn napisał:
*tupie nog± znudzony i przeciera powieki* Nie cierpiê ¶lubów.Ja te¿ ich nie lubiê. < Wtuli³am siê do ch³opaka.> S± strasznie nudne.
Przypomnij mi dlaczego nie jeste¶my w domu i nie uprawiamy seksu? *spogl±da na ni± z rozbawieniem* Mo¿emy to zrobiæ nawet tutaj. *ca³uje j± w policzek*
Chyba w snach < Poca³owa³am go w policzek.> Zrobimy to po ceremonii. < Szepnê³am.>
Gość
Jace Wayland napisał:
Megan Archer napisał:
Jace Wayland napisał:
<Wchodzi szybko do ko¶cio³a; od razu zauwaza Megan. Siada obok niej i chwyta jej rêkê, u¶miechaj±c siê do niej lekko>*u¶miechnê³a siê do Jace'a* Hej.
Cze¶æ <odpowiedzia³ cicho i spojrza³ na ni± u¶miechn±³ siê> Wygl±dasz piêknie.
Dziêki. *odpowiedzia³a i poca³owa³a go w policzek
Gość
Elizabeth Evans napisał:
Elizabeth Evans napisał:
*Dyskretnie wzie³am j± za rêke i zaprowadzi³am do mojego miejsca ko³o Brooka **Posz³a za Beth i kiedy dotar³y na miejsce u¶miechnê³a siê do ch³opaka.*
A to jest...?Mój brat Brook Evans. Brook to jest Ophelié Lefébure.*Przedstawi³am ich sobie-*
W takim razie bardzo mi³o mi poznaæ twojego brata.
*U¶miechnê³a siê i w tym momencie wesz³a para m³oda, spojrza³a na Klausa unosz±c k±cik ust.*
Gość
*Skrzy¿owa³a rêce na piersi i z krzywym u¶mieszkiem patrzy³a na ca³± uroczysto¶æ*
Gość
Jake O'Shea napisał:
Mini McGuinness napisał:
Jake O'Shea napisał:
Hej <powiedzia³ prawie szeptem i u¶miechn±³ siê do niej k±tem ust>
Cze¶æ *odpowiedzia³a równie cicho i spojrza³a na niego k±tem oka* Czemu nie przysz³e¶ do mnie tak jak obieca³e¶? *zapyta³a udaj±c obra¿on±*
Gość
Faye Marshall napisał:
Alexander Kahn napisał:
Faye Marshall napisał:
Ja te¿ ich nie lubiê. < Wtuli³am siê do ch³opaka.> S± strasznie nudne.Przypomnij mi dlaczego nie jeste¶my w domu i nie uprawiamy seksu? *spogl±da na ni± z rozbawieniem* Mo¿emy to zrobiæ nawet tutaj. *ca³uje j± w policzek*
Chyba w snach < Poca³owa³am go w policzek.> Zrobimy to po ceremonii. < Szepnê³am.>
Tak d³ugo.. Nie mo¿emy siê wymkn±æ? *u¶miecha siê zadziornie*
Gość
Klaus Mikaelson napisał:
Tak
Kocham Ciê
<wyszepta³a przy jego ustach>Te¿ ciê kocham < Splót³ pace ich d³oni.> Wygl±dasz piêknie. < U¶miechn±³ siê lekko i stan±³ z Rose przed drzwiami. Po³o¿y³ rêkê na klamce. W ko¶ciele zapad³a cisza, zaczê³a graæ muzyka.>
<prze³knê³a g³o¶no ¶linê i wziê³a g³êboki oddech, weszli do ¶rodka kieruj±c siê od razu do o³tarza, Rose rozgl±da³a siê i u¶miecha³a do wszystkich go¶ci, po chwili stanêli przed o³tarzem, a ksi±dz zacz±³ swoj± standardow± gadkê>
< Stan±³ obok Rose, po jakim¶ czasie kiedy ksi±dz przesta³ ju¿ gadaæ poprosi³ zgromadzonych o powstanie. Kaza³ te¿ ¶wiadkowym podej¶æ z obr±czkami.>
Gość
Megan Archer napisał:
Jace Wayland napisał:
Megan Archer napisał:
*u¶miechnê³a siê do Jace'a* Hej.Cze¶æ <odpowiedzia³ cicho i spojrza³ na ni± u¶miechn±³ siê> Wygl±dasz piêknie.
Dziêki. *odpowiedzia³a i poca³owa³a go w policzek
<U¶miechn±³ siê do niej i u¶cisn±³ lekko jej d³oñ.>
Gość
<Ca³y czas sie u¶miecha³ i odnalaz³ w t³umie cz³onków swojej rodziny posy³aj±c im u¶miechy, kiedy ksi±dz poprosi³ ¶wiadków, wsta³, poprawi³ marynarkê i z obr±czkami podszed³ do o³tarza posy³aj±c ¿yczliwe spojrzenie brunetce, która by³a ¶wiadkiem Rose>
Gość
Mini McGuinness napisał:
Jake O'Shea napisał:
Mini McGuinness napisał:
*wesz³a do ¶rodka ko¶cio³a i zauwa¿y³a Jake'a, bez s³owa zajê³a miejsca obok niego*Hej <powiedzia³ prawie szeptem i u¶miechn±³ siê do niej k±tem ust>
Cze¶æ *odpowiedzia³a równie cicho i spojrza³a na niego k±tem oka* Czemu nie przysz³e¶ do mnie tak jak obieca³e¶? *zapyta³a udaj±c obra¿on±*
Przepraszam, mia³em sprawê do za³atwienia <pos³a³ jej przepraszaj±ce spojrzenie>
Gość
<Przygl±da siê uroczysto¶ci z lekkim u¶miechem i zerka na dziewczynê obok, która patrzy z krzywym u¶mieszkiem na sytuacje, która ma miejsce>
Gość
*Kiedy zobaczy³a Elijah'a wci±gnê³a powietrze w p³uca. Ca³± uwagê skierowa³a na niego*