Ogłoszenie

UWAGA
To forum zosta³o wy³±czone z u¿ytku.
Mo¿liwo¶æ rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wy³±czona.
Ca³a rozgrywka zosta³a przeniesiona na now± stronê http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#101 11-11-13 16:27:53

Rebekah Mikaelson

Gość

Re: Ko¶ció³

*rozbawiona i znudzona wstaje, i ¶rodkiem ko¶cio³a wychodzi z niego. Staje przed, opiera siê o jaki¶ s³upek i zapala papierosa. Zaci±ga siê i powoli wypuszcza dym*

#102 11-11-13 16:29:15

Annabeth Blake

Gość

<wstaje z miejsca i podchodzi pod o³tarz, staj±c obok ¶wiadka pana m³odego, który trzyma³ obr±czki>

#103 11-11-13 16:29:49

Kol Mikaelson

Gość

<zobaczy³ jak siostra wychodzi i obróci³ oczami>

#104 11-11-13 16:29:49

Mini McGuinness

Gość

Jake O'Shea napisał:

Mini McGuinness napisał:

Jake O'Shea napisał:

Hej <powiedzia³ prawie szeptem i u¶miechn±³ siê do niej k±tem ust>

Cze¶æ *odpowiedzia³a równie cicho i spojrza³a na niego k±tem oka* Czemu nie przysz³e¶ do mnie tak jak obieca³e¶? *zapyta³a udaj±c obra¿on±*

Przepraszam, mia³em sprawê do za³atwienia <pos³a³ jej przepraszaj±ce spojrzenie>

*wywróci³a teatralnie oczami i spojrza³a na niego* Jak zawsze *mruknê³a i u¶miechnê³a siê zadziornie*

#105 11-11-13 16:30:13

Hayley Momsen

Gość

<rozgl±da siê po ko¶ciele, najpierw zatrzymuje spojrzenie na parze przy o³tarzu, jednak potem obraca g³owê i zauwa¿a James'a, na chwilê zatrzymuje na nim wzrok, a potem spuszcza go na pod³ogê>

#106 11-11-13 16:31:31

Rosalie Delacure

Gość

<ca³y czas jest zestresowana i ca³a siê trzêsie, spogl±da nerwowo na Ann i bierze g³êboki oddech patrz±c na ksiêdza, który kontynuuje>
Niklausie i Rosalie..
Czy chcecie dobrowolnie i bez ¿adnego przymusu zawrzeæ zwi±zek ma³¿eñski?
Czy chcecie wytrwaæ w tym zwi±zku w zdrowiu i chorobie, w dobrej i zlej doli, a¿ do koñca ¿ycia?
Czy chcecie z mi³o¶ci± przyj±æ i po katolicku wychowaæ potomstwo, którym was Bóg obdarzy?

#107 11-11-13 16:31:36

Jake O'Shea

Gość

Mini McGuinness napisał:

Jake O'Shea napisał:

Mini McGuinness napisał:

Cze¶æ *odpowiedzia³a równie cicho i spojrza³a na niego k±tem oka* Czemu nie przysz³e¶ do mnie tak jak obieca³e¶? *zapyta³a udaj±c obra¿on±*

Przepraszam, mia³em sprawê do za³atwienia <pos³a³ jej przepraszaj±ce spojrzenie>

*wywróci³a teatralnie oczami i spojrza³a na niego* Jak zawsze *mruknê³a i u¶miechnê³a siê zadziornie*

Mini, proszê... Masz zamiar siê na mnie obra¿aæ? <zrobi³ smutn± minê>

#108 11-11-13 16:32:58

Faye Marshall

Gość

Alexander Kahn napisał:

Faye Marshall napisał:

Alexander Kahn napisał:

Przypomnij mi dlaczego nie jeste¶my w domu i nie uprawiamy seksu? *spogl±da na ni± z rozbawieniem* Mo¿emy to zrobiæ nawet tutaj. *ca³uje j± w policzek*

Chyba w snach < Poca³owa³am go w policzek.> Zrobimy to po ceremonii. < Szepnê³am.>

Tak d³ugo.. Nie mo¿emy siê wymkn±æ? *u¶miecha siê zadziornie*

Jak chcesz to mo¿emy < Powiedzia³am patrz±c zirytowana na Klausa.>

#109 11-11-13 16:33:05

James Meyers

Gość

<Dostrzegaj±c Hayley u¶miecha siê ciep³o i spogl±da ponownie na m³od± parê>

#110 11-11-13 16:34:46

Alexander Kahn

Gość

Faye Marshall napisał:

Alexander Kahn napisał:

Faye Marshall napisał:

Chyba w snach < Poca³owa³am go w policzek.> Zrobimy to po ceremonii. < Szepnê³am.>

To on? My¶la³em, ¿e bêdzie przystojny.. przynajmniej tak jak ja. A okazuje siê, ¿e nie dorasta mi do piêt. *u¶miecha siê z zadowoleniem*

#111 11-11-13 16:35:21

Chace Crawford

Gość

*ca³y czas obserwowa³ ceremoniê trzymaj±c d³oñ Hayley*

#112 11-11-13 16:36:41

Henrik Mikaelson

Gość

<Nabiera g³o¶no powietrza do p³uc i ze znudzeniem równie g³o¶no je wypuszcza.
K±tem oka obserwuje resztê rodzeñstwa.>

#113 11-11-13 16:36:49

Tatia Petrova

Gość

*Trochê zirytowana przed³u¿aj±c± siê ceremoni± poruszy³a siê niespokojnie. Rozejrza³a siê po ko¶ciele*

#114 11-11-13 16:37:21

Katelynn Blake

Gość

*odwzajemni³am u¶miech do Caroline i szepnê³am do Kola* dziwnie siê tu czuje, jest du¿o ludzi, a ja jest g³odna *powiedzia³am smutno*

#115 11-11-13 16:40:33

Kol Mikaelson

Gość

<spojrza³ na Katy i cichym g³osem odpowiedzia³> Wytrzymasz do koñca ceremonii <zapyta³ prze³ykaj±c ¶linê>

#116 11-11-13 16:41:11

Klaus Mikaelson

Gość

Rosalie Delacure napisał:

<ca³y czas jest zestresowana i ca³a siê trzêsie, spogl±da nerwowo na Ann i bierze g³êboki oddech patrz±c na ksiêdza, który kontynuuje>
Niklausie i Rosalie..
Czy chcecie wytrwaæ w tym zwi±zku w zdrowiu i chorobie, w dobrej i zlej doli, a¿ do koñca ¿ycia?
Czy chcecie z mi³o¶ci± przyj±æ i po katolicku wychowaæ potomstwo, którym was Bóg obdarzy?

< Spojrza³ na Rose lekko siê do niej u¶miechaj±c. Z³apa³ j± mocniej za d³oñ po czym spojrza³ na ksiêdza.>
Tak chcemy  < Po tych s³owach  wszyscy ¶piewaj± hymn do Ducha ¦wiêtego. Kiedy koñcz±
Kap³an teraz prosi , aby¶my podali sobie prawe d³onie, które przewi±zuje koñcem stu³y.>

#117 11-11-13 16:41:30

Megan Archer

Gość

*czuj±c lekkie drapanie w gardle zacisnê³a usta. Rozejrza³a siê po czym nachyli³a siê do Jace'a.* Bêde na zewn±trz. *powiedzia³a. Z prezentem i kwiatami w d³oni wsta³a i wysz³a cicho na zewn±trz. Gdy ju¿ tam by³a od etchnê³a g³êboko. Wyjê³a papierosa z paczki i zapali³a go. Kilka krotnie zaci±gnê³a siê dymem*

#118 11-11-13 16:43:45

Faye Marshall

Gość

Alexander Kahn napisał:

Faye Marshall napisał:

Alexander Kahn napisał:

To on? My¶la³em, ¿e bêdzie przystojny.. przynajmniej tak jak ja. A okazuje siê, ¿e nie dorasta mi do piêt. *u¶miecha siê z zadowoleniem*

Tobie nikt nie dorównuje. < U¶miechnê³am siê.> Jeste¶ od niego o wiele lepszy.

#119 11-11-13 16:44:23

Rosalie Delacure

Gość

Klaus Mikaelson napisał:

Rosalie Delacure napisał:

Niklausie i Rosalie..

< Spojrza³ na Rose lekko siê do niej u¶miechaj±c. Z³apa³ j± mocniej za d³oñ po czym spojrza³ na ksiêdza.>
Tak chcemy  < Po tych s³owach  wszyscy ¶piewaj± hymn do Ducha ¦wiêtego. Kiedy koñcz±
Kap³an teraz prosi , aby¶my podali sobie prawe d³onie, które przewi±zuje koñcem stu³y.>

<Po chwili kap³an ka¿e nam powtarzaæ przysiêgê, robimy to i zwraca siê do zgromadzonych>
Je¿eli kto¶ jest przeciwny to niech odezwie siê teraz lub zamilknie na wieki
<mówi i rozgl±da siê>

#120 11-11-13 16:44:30

Jace Wayland

Gość

Megan Archer napisał:

*czuj±c lekkie drapanie w gardle zacisnê³a usta. Rozejrza³a siê po czym nachyli³a siê do Jace'a.* Bêde na zewn±trz. *powiedzia³a. Z prezentem i kwiatami w d³oni wsta³a i wysz³a cicho na zewn±trz. Gdy ju¿ tam by³a od etchnê³a g³êboko. Wyjê³a papierosa z paczki i zapali³a go. Kilka krotnie zaci±gnê³a siê dymem*

<Kiedy wysz³a zawaha³ siê. Wsta³ i przemkn±³ szybko na zewn±trz. Kiedy zobaczy³ Megan, ¿e pali u¶miechn±³ siê lekko i podszed³ do niej> Nie wiedzia³em ¿e palisz.

#121 11-11-13 16:45:22

Katelynn Blake

Gość

chyba bêdê musia³a *mruknê³am cicho*

#122 11-11-13 16:45:33

Tatia Petrova

Gość

Nienawidzê ¶lubów *mruknê³a cicho pod nosem, tak ¿eby nikt jej nie s³ysza³*

#123 11-11-13 16:45:41

Elizabeth Evans

Gość

*¦cisnê³am rêkê Phelii i spojrza³am siê na ni± czule * Cieszê siê ¿e tu jeste¶ ... ze mn±*Ostatnie s³owa powiedzia³am jej do ucha *

#124 11-11-13 16:47:14

Alexander Kahn

Gość

Faye Marshall napisał:

Alexander Kahn napisał:

Faye Marshall napisał:

Tobie nikt nie dorównuje. < U¶miechnê³am siê.> Jeste¶ od niego o wiele lepszy.

To oczywiste skarbie. *u¶miecha siê lekko i spogl±da ze zdziwieniem na kobietê w czerwonym p³aszczu* O co chodzi? J± te¿ zap³odni³?

#125 11-11-13 16:48:18

Kol Mikaelson

Gość

<widz±c jak Katy siê mêczy obj±³ j± i przytuli³, Przygl±da³ siê dziwnej sytuacji>

Stopka forum

RSS