Ogłoszenie

UWAGA
To forum zosta³o wy³±czone z u¿ytku.
Mo¿liwo¶æ rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wy³±czona.
Ca³a rozgrywka zosta³a przeniesiona na now± stronê http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#126 11-11-13 16:48:35

Tatia Petrova

Gość

Re: Ko¶ció³

*Spojrza³a na kobietê w czerwonym p³aszczu która siê odezwa³a. Diaboliczny u¶miech rozja¶ni³ jej twarz* Zaczyna siê robiæ ciekawie... *szepnê³a*

#127 11-11-13 16:49:47

Megan Archer

Gość

Jace Wayland napisał:

Megan Archer napisał:

*czuj±c lekkie drapanie w gardle zacisnê³a usta. Rozejrza³a siê po czym nachyli³a siê do Jace'a.* Bêde na zewn±trz. *powiedzia³a. Z prezentem i kwiatami w d³oni wsta³a i wysz³a cicho na zewn±trz. Gdy ju¿ tam by³a od etchnê³a g³êboko. Wyjê³a papierosa z paczki i zapali³a go. Kilka krotnie zaci±gnê³a siê dymem*

<Kiedy wysz³a zawaha³ siê. Wsta³ i przemkn±³ szybko na zewn±trz. Kiedy zobaczy³ Megan, ¿e pali u¶miechn±³ siê lekko i podszed³ do niej> Nie wiedzia³em ¿e palisz.

*wzruszy³a ramionami. Widz±c Red Coat wchodz±c± do ko¶cio³a pod±¿y³a za ni± zaciekawiona*

#128 11-11-13 16:50:12

Klaus Mikaelson

Gość

< Odwróci³ siê w stronê id±cej osoby.> Niech sobie ksi±dz nie zawraca ni± g³owy< Powiedzia³ hipnotyzuj±c go tak ¿eby nikt nie widzia³. Ksiadz pokiwa³ g³ow± i zacz±³ mówiæ kiedy koñczy³ Klaus zacz±³ mówiæ przysiêgê.>
Ja .Klaus Mikaelson biorê sobie Ciebie Rosalie Delacure za ¿onê i ¶lubujê Ci mi³o¶æ, wierno¶æ i uczciwo¶æ ma³¿eñsk± oraz, ¿e Ciê nie opuszczê a¿ do ¶mierci.
Tak mi dopomó¿ Panie Bo¿e Wszechmog±cy w Trójcy Jedyny i Wszyscy ¦wiêci.

#129 11-11-13 16:50:15

Jake O'Shea

Gość

O nie. <spojrza³ na dziewczynê w czerwonym p³aszczu i mrukn±³ tak cicho, ¿e tylko Mini mog³a go us³yszeæ> Tylko nie ta dziw... <przerwa³, gdy przypomnia³ sobie, ¿e jest w ko¶ciele>

#130 11-11-13 16:51:28

Jace Wayland

Gość

Megan Archer napisał:

Jace Wayland napisał:

Megan Archer napisał:

*czuj±c lekkie drapanie w gardle zacisnê³a usta. Rozejrza³a siê po czym nachyli³a siê do Jace'a.* Bêde na zewn±trz. *powiedzia³a. Z prezentem i kwiatami w d³oni wsta³a i wysz³a cicho na zewn±trz. Gdy ju¿ tam by³a od etchnê³a g³êboko. Wyjê³a papierosa z paczki i zapali³a go. Kilka krotnie zaci±gnê³a siê dymem*

<Kiedy wysz³a zawaha³ siê. Wsta³ i przemkn±³ szybko na zewn±trz. Kiedy zobaczy³ Megan, ¿e pali u¶miechn±³ siê lekko i podszed³ do niej> Nie wiedzia³em ¿e palisz.

*wzruszy³a ramionami. Widz±c Red Coat wchodz±c± do ko¶cio³a pod±¿y³a za ni± zaciekawiona*

<Wróci³ do ko¶cio³a zaraz za Megan>

#131 11-11-13 16:51:31

James Meyers

Gość

<Spogl±da na postaæ w czerwonym p³aszczu i zerka na brunetkê, która komentuje pod nosem; przewraca oczami, u¶miechaj±c siê pod nosem. Zerka w stronê Hayley ponownie i widz±c ch³opaka obok niej, odwraca wzrok> Opowiesz mi jak siê skoñczy³o? <pyta cicho pod nosem Tatiê, a nastêpnie wychodzi po¶piesznie z uroczysto¶ci; kieruj±c siê na miasto>

#132 11-11-13 16:52:44

Faye Marshall

Gość

Alexander Kahn napisał:

Faye Marshall napisał:

Alexander Kahn napisał:

To on? My¶la³em, ¿e bêdzie przystojny.. przynajmniej tak jak ja. A okazuje siê, ¿e nie dorasta mi do piêt. *u¶miecha siê z zadowoleniem*

Tobie nikt nie dorównuje. < U¶miechnê³am siê.> Jeste¶ od niego o wiele lepszy.

To oczywiste skarbie. *u¶miecha siê lekko i spogl±da ze zdziwieniem na kobietê w czerwonym p³aszczu* O co chodzi? J± te¿ zap³odni³?

Nie mam pojêcia < Spojrza³am na id±c± kobietê.> Niez³y ¶lub.

#133 11-11-13 16:52:52

Tatia Petrova

Gość

James Meyers napisał:

<Spogl±da na postaæ w czerwonym p³aszczu i zerka na brunetkê, która komentuje pod nosem; przewraca oczami, u¶miechaj±c siê pod nosem. Zerka w stronê Hayley ponownie i widz±c ch³opaka obok niej, odwraca wzrok> Opowiesz mi jak siê skoñczy³o? <pyta cicho pod nosem Tatiê, a nastêpnie wychodzi po¶piesznie z uroczysto¶ci; kieruj±c siê na miasto>

*Spojrza³a na ch³opaka zdziwiona; zanim zd±¿y³a odpowiedzieæ, on wyszed³, wiêc Tatia spojrza³a z powrotem na o³tarz*

#134 11-11-13 16:53:31

Mini McGuinness

Gość

Jake O'Shea napisał:

O nie. <spojrza³ na dziewczynê w czerwonym p³aszczu i mrukn±³ tak cicho, ¿e tylko Mini mog³a go us³yszeæ> Tylko nie ta dziw... <przerwa³, gdy przypomnia³ sobie, ¿e jest w ko¶ciele>

*widz±c dziwnie ubrana kobietê spojrza³a na Jake'a* Chyba za ni± nie przepadasz *u¶miechnê³a siê zadziornie i gestem d³oni wskaza³a na kobietê* W³a¶ciwie kto to?

#135 11-11-13 16:54:24

Elijah Mikaelson

Gość

<spi±l siê i spojrza³ surowo na Klausa>

#136 11-11-13 16:55:38

Jake O'Shea

Gość

Mini McGuinness napisał:

Jake O'Shea napisał:

*widz±c dziwnie ubrana kobietê spojrza³a na Jake'a* Chyba za ni± nie przepadasz *u¶miechnê³a siê zadziornie i gestem d³oni wskaza³a na kobietê* W³a¶ciwie kto to?

Psychopatka <odpowiedzia³ krótko uwa¿nie obserwuj±c poczynania RC>

#137 11-11-13 16:56:36

Hayley Momsen

Gość

<¶ciska mocniej d³oñ Chace'a i przygryza zdenerwowana wargê>

#138 11-11-13 16:57:59

Mini McGuinness

Gość

Jake O'Shea napisał:

Mini McGuinness napisał:

Jake O'Shea napisał:

Och, tego zd±¿y³am siê domy¶liæ po tym jak tu wparowa³a *pu¶ci³a mu oczko* Ona jest gorsza do Megan *mruknê³a, gdy ta skrêca³a kark dla ksiêdza*

#139 11-11-13 16:58:17

Rosalie Delacure

Gość

<pokrêci³a z niedowierzaniem g³ow± i k±tem oka zlustrowa³a zdjêcia bior±c g³êboki oddech>
Wyjd¼ st±d!
<syknê³a>
Nie zepsujesz tego, nie uda Ci siê, kocham go, naprawdê go kocham i nie obchodzi mnie to co kiedy¶ robi³... Wiem, ¿e teraz taki nie jest
<powiedzia³a pewnie>

Ostatnio edytowany przez Rosalie Delacure (11-11-13 16:58:34)

#140 11-11-13 16:58:58

Alexander Kahn

Gość

Faye Marshall napisał:

Alexander Kahn napisał:

Faye Marshall napisał:

Tobie nikt nie dorównuje. < U¶miechnê³am siê.> Jeste¶ od niego o wiele lepszy.

To oczywiste skarbie. *u¶miecha siê lekko i spogl±da ze zdziwieniem na kobietê w czerwonym p³aszczu* O co chodzi? J± te¿ zap³odni³?

Widaæ nawet nie musimy siê wtr±caæ. *u¶miecha siê szeroko i spogl±da na zdjêcia, które rzuci³a na pod³ogê, a na jednym jest Klaus, który siedzi na klêczkach i ma obro¿ê na szyi; próbuje siê nie roze¶miaæ.*

#141 11-11-13 17:00:00

Jake O'Shea

Gość

Mini McGuinness napisał:

Jake O'Shea napisał:

Mini McGuinness napisał:

Och, tego zd±¿y³am siê domy¶liæ po tym jak tu wparowa³a *pu¶ci³a mu oczko* Ona jest gorsza do Megan *mruknê³a, gdy ta skrêca³a kark dla ksiêdza*

Uwierz mi, ¿e Megan w porównaniu do niej to nikt <¶ciagn±³ brwi>

#142 11-11-13 17:02:56

Ophelié Lefébure

Gość

Elizabeth Evans napisał:

*¦cisnê³am rêkê Phelii i spojrza³am siê na ni± czule * Cieszê siê ¿e tu jeste¶ ... ze mn±*Ostatnie s³owa powiedzia³am jej do ucha *

Te¿ siê cieszê.
*¦cisnê³a na chwilê mocniej jej rêkê.*
A tak poza tym, to ca³kiem nie¼le siê rozkrêca ten ¶lub.

#143 11-11-13 17:02:59

Faye Marshall

Gość

Alexander Kahn napisał:

Faye Marshall napisał:

Alexander Kahn napisał:

Widaæ nawet nie musimy siê wtr±caæ. *u¶miecha siê szeroko i spogl±da na zdjêcia, które rzuci³a na pod³ogê, a na jednym jest Klaus, który siedzi na klêczkach i ma obro¿ê na szyi; próbuje siê nie roze¶miaæ.*

Nom < Nachyli³am siê i spojrza³am na zdjêcia> Szalony Klaus < Pokrêci³am oczami.>

#144 11-11-13 17:03:24

Mini McGuinness

Gość

Jake O'Shea napisał:

Mini McGuinness napisał:

Jake O'Shea napisał:

Uwierz mi, ¿e Megan w porównaniu do niej to nikt <¶ciagn±³ brwi>

*widz±c co robi dziewczyna, spogl±da z za¿enowaniem na Jake'a* I nikt nie ma zamiaru jej przerwaæ? *unios³a brwi odrobinê zbulwersowana*

#145 11-11-13 17:03:43

Chace Crawford

Gość

Hayley Momsen napisał:

<¶ciska mocniej d³oñ Chace'a i przygryza zdenerwowana wargê>

*Przytuli³ j±* Spokojnie. *powiedzia³ mimo ¿e sam by³ zdenerwowany. Kiedy RC rzuci³a w H ko³kiem, Chace popatrzy³ przera¿ony na psychopatkê. Wyci±gn±³ ko³ek z brzucha Hayley i delikatnie J± u³o¿y³ na pod³odze* B³agam ciê, nie umieraj mi tu tylko. *szepn±³*

Ostatnio edytowany przez Chace Crawford (11-11-13 17:05:31)

#146 11-11-13 17:04:20

Kol Mikaelson

Gość

<Kol nie wytrzyma³, wsta³ i krzykn±³> Ty wredna, stara wied¼mo jak ¶miesz psuæ ¶lub mojego brata?

#147 11-11-13 17:04:31

Alexander Kahn

Gość

Faye Marshall napisał:

Alexander Kahn napisał:

Faye Marshall napisał:

Nom < Nachyli³am siê i spojrza³am na zdjêcia> Szalony Klaus < Pokrêci³am oczami.>

*zdziwiony przygl±da siê, jak jaka¶ kobieta dostaje ko³kiem w brzuch. Zaciska mocno wargi i momentalnie przysuwa siê do Faye zas³aniaj±c j±* Co to za pojebka? Trzymaj siê za mn±.

#148 11-11-13 17:07:27

Klaus Mikaelson

Gość

Kurwa < Sykn±³.> Odwal siê od nas < Sykn±³ do RC> Nikt Ciê tu nie chce, masz du¿o tupetu ¿eby rozwalaæ mój ¶lub. Jeste¶ w ko¶ciele pe³nym nadnaturalnych istot wiêc radzê ci wyj¶c.

#149 11-11-13 17:08:49

Hayley Momsen

Gość

Nie mam zamiaru <odpowiedzia³a i podnios³a siê na ³okciach> Zdzira <mruknê³a>

#150 11-11-13 17:10:27

Megan Archer

Gość

Mój bo¿e. Jak bardzo chcia³abym byæ teraz czarownic± i skopaæ jej ten psychopatyczny ty³ek. *szepnê³a do Jace'a.*

Stopka forum

RSS