Ogłoszenie

UWAGA
To forum zostało wyłączone z użytku.
Możliwość rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wyłączona.
Cała rozgrywka została przeniesiona na nową stronę http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#801 21-09-13 15:07:18

Hayley Momsen

Gość

Re: Bar Bookworm

Klaus Mikaelson napisał:

< Upił łyka trunku, po chwili zauważył Hayley uśmiechnął się sam do siebie. Przysiad się do dziewczyny.> Miło mi jest znowu Cię spotkać, Hayley.

<słysząc znajomy głos, aż podskoczyła na krześle, spojrzała na niego błagalnie> Proszę... nie rób mi krzywdy.

#802 21-09-13 15:24:14

Klaus Mikaelson

Gość

Hayley Momsen napisał:

Klaus Mikaelson napisał:

< Upił łyka trunku, po chwili zauważył Hayley uśmiechnął się sam do siebie. Przysiad się do dziewczyny.> Miło mi jest znowu Cię spotkać, Hayley.

<słysząc znajomy głos, aż podskoczyła na krześle, spojrzała na niego błagalnie> Proszę... nie rób mi krzywdy.

Czemu myślisz, że zrobię ci krzywdę < Uniósł kącik ust.> Nie uciekniesz, ani nie będziesz krzyczeć, zrozumiano ? < Spytał patrząc się w jej oczy.>

#803 21-09-13 15:27:29

Hayley Momsen

Gość

Klaus Mikaelson napisał:

Hayley Momsen napisał:

Klaus Mikaelson napisał:

Czemu myślisz, że zrobię ci krzywdę < Uniósł kącik ust.> Nie uciekniesz, ani nie będziesz krzyczeć, zrozumiano ? < Spytał patrząc się w jej oczy.>

Tak. <zamrugała kilkukrotnie oczami, drgnęła>

#804 21-09-13 15:32:54

Klaus Mikaelson

Gość

Hayley Momsen napisał:

Klaus Mikaelson napisał:

Hayley Momsen napisał:

< Przejechał dłonią po jej ręku.> Wiesz Hayley, spodobałaś mi się.

#805 21-09-13 15:34:36

Hayley Momsen

Gość

Klaus Mikaelson napisał:

Hayley Momsen napisał:

Klaus Mikaelson napisał:

<kiedy jej dotknął, jej serce zabiło ze strachu> Proszę... Daj mi spokój... <spojrzała na niego błagalnie i przełknęła głośno ślinę>

#806 21-09-13 15:40:50

Klaus Mikaelson

Gość

Hayley Momsen napisał:

Klaus Mikaelson napisał:

Hayley Momsen napisał:

<kiedy jej dotknął, jej serce zabiło ze strachu> Proszę... Daj mi spokój... <spojrzała na niego błagalnie i przełknęła głośno ślinę>

Przecież ja ci nic nie robię. < Położył dłoń na jej udzie, uśmiechnął się ironicznie.> Będziesz mi posłuszna, dobrze ? < Pogładził ją drugą dłonią po policzku.>

#807 21-09-13 15:41:59

Hayley Momsen

Gość

Klaus Mikaelson napisał:

Hayley Momsen napisał:

Klaus Mikaelson napisał:

Przecież ja ci nic nie robię. < Położył dłoń na jej udzie, uśmiechnął się ironicznie.> Będziesz mi posłuszna, dobrze ? < Pogładził ją drugą dłonią po policzku.>

Tak... <powiedziała cicho i mimowolnie dokładnie śledząc każdy jego ruch>

#808 21-09-13 15:49:38

Klaus Mikaelson

Gość

Hayley Momsen napisał:

Klaus Mikaelson napisał:

Hayley Momsen napisał:

< Wstał, wyciągnął do niej dłoń .> Pójdziemy do mnie.

Ostatnio edytowany przez Klaus Mikaelson (21-09-13 15:50:40)

#809 21-09-13 15:51:52

Hayley Momsen

Gość

Klaus Mikaelson napisał:

Hayley Momsen napisał:

Klaus Mikaelson napisał:

< Wstał i wyciągnął dłoń w jej kierunku .> Pójdziemy do mnie.

<posłusznie wstała i mimowolnie położyła prawą dłoń na jego dłoni, usłyszała sygnał sms, spojrzała kątem oka w kierunku telefonu w kieszeni, jednak nie mogła sprawdzić wiadomości>

#810 21-09-13 15:57:40

Chace Crawford

Gość

*Dosłownie minął ją w wejściu* Hayley!

#811 21-09-13 15:58:37

Klaus Mikaelson

Gość

< Zabrał jej telefon, schował go sobie do tylnej kieszeni.> Nie martw sie później ci go oddam. < Zapłacił po czym wyszli.>

#812 21-09-13 16:02:05

Chace Crawford

Gość

*Stanął w wejściu. Jednak gdy Nieznany mu towarzysz blondynki popatrzył na niego przesuną się. Chwilę odczekał i wyszedł na ulicę.*

#813 26-09-13 18:20:26

Melanie Fair

Gość

*Weszła do baru. Nie rozglądała się, nie wierząc że znajdzie kogoś znajomego.Podeszła do baru i zamówiła whisky. Usiadła przy barze, czekając na zamówienie*

#814 26-09-13 18:30:31

Valentina Grigoryeva

Gość

Caroline Forbes napisał:

*wchodzi do środka i bez większego namysłu kieruje się do baru, siada na hokerze i woła gestem dłoni do siebie barmana, zamawia whisky z lodem i po chwili gdy chłopak podaje jej zamówienie uśmiecha się do niego wdzięcznie i zaczyna powoli popijać trunek*

*Weszła i rozejrzała się. Kiedy zobaczyła Caroline przy barze podeszła do niej i usiadła obok uśmiechając się szeroko.*Cześć.*Powiedziała i zamówiła whisky z colą.*

#815 26-09-13 18:44:12

Valentina Grigoryeva

Gość

Caroline Forbes napisał:

Valentina Grigoryeva napisał:

*Weszła i rozejrzała się. Kiedy zobaczyła Caroline przy barze podeszła do niej i usiadła obok uśmiechając się szeroko.*Cześć.*Powiedziała i zamówiła whisky z colą.*

*widząc Valentine uśmiechnęła się znacząco* Hej *powiedziała z łatwo zauważalnym entuzjazmem i upiła łyk whisky* Jak Ci minął dzień? *uniosła brwi przyglądając się jej z zaciekawieniem, po chwili dodała* Zamówić Ci coś? *wskazała na szkło stojące koło niej*

(zw)

Dobrze, ale trochę nudno. Oglądałam telewizję z moim psem.*Zaśmiała się.*Trochę dziwnie to brzmi, ale on uwielbia seriale.*Pokręciła głową w odpowiedzi na propozycje.*Nie, na razie dziękuję. A tobie jak minął dzień?

#816 26-09-13 19:24:54

Valentina Grigoryeva

Gość

Mieszkam tu krótko, ale też zauważyłam, że jest całkiem sporo nowych w mieście.*Uśmiechnęła się, ale po chwili zuważyła zmianę na jej twarzy i zmarszczyła brwi.*Co się stało?*Zapytała.*

#817 26-09-13 19:45:23

Valentina Grigoryeva

Gość

Mhm*Kiedy zmieniła temat ledwo zauważalne pokręciła głową patrząc na nią, ale nie chciała drążyć tematu. Uśmiechnęła się lekko i odpowiedziała.*Buria. Jest bardzo mądry.

#818 26-09-13 20:08:03

Valentina Grigoryeva

Gość

Buria to po rosyjsku "burza". Pewnie dlatego nigdy nie słyszałaś takiego imienia.*Uśmiechnęło się do niej przyjaźnie.*Ja miałam psy w domu zawsze, od kąd tylko pamiętam. Moja siostra często przyprowadzała bezdomne zwierzęta , a rodzice w większości przypadków pozwalali jej je zatrzymać. Dawała im dziwne imiona, jak Mucha, Kaktus, Radar, Frodo...*Zaśmiała się na samo wspomnienie tego i zastanowiła się przez chwilę.*Mogę ci go kiedyś pokazać, jeśli chcesz. Jest śliczny.

Ostatnio edytowany przez Valentina Grigoryeva (26-09-13 20:09:33)

#819 26-09-13 20:22:10

Valentina Grigoryeva

Gość

Hm, no to może...*Przymrużyła oczy myśląc.*Jutro? Mogłabyś wpaść do mnie.*Uśmiechnęła się szeroko patrząc na towarzyszkę i czekając na jej reakcję.*Co ty na to?

#820 26-09-13 20:33:50

Valentina Grigoryeva

Gość

Oczywiście, napiszę. Do zobaczenia.*Odwzajemniła uśmiech kiedy dziewczyna wychodziła. Po chwili sama też opuściła lokal.*

#821 28-09-13 12:27:05

Annabeth Blake

Gość

<przychodzi do baru, siada przy jednym ze stolików, zamawia mocną kawę myśląc o tym, co się dziasiaj zdarzyło. W pierwszej chwili chce poprosić siostrę o pomoc, jednak zmienia zdanie, przypominając sobie o jej stanie. Wzdycha, wyciąga telefon i pisze SMSa do innej znajomej czarownicy, mając  nadzieję, że nadal mieszka w Falls. Odkłada telefon i czeka na odpowiedź, popijając kawę>

#822 28-09-13 12:59:07

Megan Archer

Gość

*Weszła do środka i rozejrzała się szukając wzrokiem Annabeth.*

Ostatnio edytowany przez Megan Archer (28-09-13 13:03:26)

#823 28-09-13 13:05:05

Annabeth Blake

Gość

<gdy zobaczyła wchodzącą Megan, podniosła rękę do góry dając znak znak, gdzie siedzi> Ciszę się, że przyszłaś <powiedziała, gdy dziewczyna podeszła do jej stolika>

#824 28-09-13 13:10:01

Megan Archer

Gość

*Usiadła przed Annabeth i uśmiechnęła się*  Mam nadzieję, że pomogę.

#825 28-09-13 13:18:03

Annabeth Blake

Gość

Ja też <westchnęła> Mam prośbę. Czy mogłabyś mi pomóc w odzyskaniu mocy? Czy w ogóle jest to możliwe?  <przygryzła lekko dolną wargę> Kiedyś byłam czarownicą, ale potem zostałam przemieniona w wampira. Niedawno zażyłam lekarstwo i teraz... cóż, nie wiem, czy mogłabym wrócić do stanu przed przemianą. <popatrzyła się na Megan>

Stopka forum

RSS