Ogłoszenie

UWAGA
To forum zosta³o wy³±czone z u¿ytku.
Mo¿liwo¶æ rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wy³±czona.
Ca³a rozgrywka zosta³a przeniesiona na now± stronê http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#176 21-04-14 23:50:05

Vanessa Blackbird

Gość

Re: Rynek

Wolê byæ pesymistk±. Dzia³am tak ju¿ dlugo i jak do tej pory nie po¿a³owa³am, wiêc co¶ w tym jest. <Wzrusza ramionami i siê ¶mieje> Rzeczywi¶cie, jak ja bym wytrzyma³a bez samego Aleksandra Kahna? Gdzie¶ ty siê ukrywa³ ca³e moje ¿ycie? <Udaje zrozpaczon±, ale po chwili nie wytrzymuje i wybucha ¶miechem, który po chwili znika> Mo¿esz skoñczyæ? Nie podoba mi siê to uczucie i tyle, zostaw to w spokoju. <Wstaje zirytowana i odchodzi trochê od ch³opaka.>

#177 21-04-14 23:53:11

Alexander Kahn

Gość

Nie wiem w³a¶nie, przypuszczam ¿e ucieka³em przed tob±. <u¶miecha siê szeroko i po chwili parska ¶miechem> Okay, okay. Nie dotykam ciê nawet. Nie musisz tutaj ze mn± byæ, ani patrzeæ na mnie, skoro tak bardzo ciê irytujê. <unosi rêce w obronnym ge¶cie i unosi k±cik ust po chwili wyci±gaj±c z kieszeni marynarki paczkê papierosów i zapala jednego patrz±c na miasto. Czuj±c pojedyncze krople deszczu, przeciera policzek na którym jedna siê znajduje i spogl±da w niebo>

#178 22-04-14 00:00:44

Vanessa Blackbird

Gość

<Wywraca oczami i stoi chwilê do niego ty³em, gdy nagle zaczyna padaæ.> Bosko, tego brakowa³o. <Mruczy pod nosem i patrzy k±tem oka na Kahna> Pogoda zdaje siê mówiæ za mnie. Fajnie by³o, Doggy Eyes, ale mimo Twoich zwalaj±cych z nóg komplementów, nie zamierzam tutaj mokn±æ. <Podchodzi do niego i niepewnie wyci±ga d³oñ na po¿egnanie>

#179 22-04-14 00:03:16

Alexander Kahn

Gość

Lubiê deszcz, a moje komplementy s± dla ciebie jak s³oñce. Jasne i ciep³e. <zaciska wargi rozbawiony> To mi siê na poezjê zebra³o. <mruczy do siebie pod nosem i wstaje po chwili. Spogl±da na jej d³oñ obojêtnie i unosi brew przenosz±c wzrok na jej oczy> My¶la³em, ¿e mnie przytulisz.

#180 22-04-14 00:07:20

Vanessa Blackbird

Gość

To siê pomyli³e¶. Raz na sto lat mi wystarczy. <Mówi obojêtnie i opuszcza d³oñ.>Wiêc... Do zobaczenia? <Pyta unoszac brew>

#181 22-04-14 00:10:47

Alexander Kahn

Gość

Mo¿e kiedy¶, przypadkiem. <unosi k±cik ust i wsuwa d³onie do kieszeni patrz±c jej przeci±gle w oczy> Jako pesymistka pewnie twierdzisz, ¿e takie cudowne przypadki siê nie zdarzaj±.. <u¶miecha siê szeroko>

#182 22-04-14 00:16:00

Vanessa Blackbird

Gość

<Przewraca oczami nie komentuj±c> Wiêc do... Cudownego przypadku,  Aleksandrze. <Mówi cicho i znika przy akompaniamencie szelestu skrzyde³>

#183 22-04-14 00:18:18

Alexander Kahn

Gość

<obserwuje jak znika i krêci powoli g³ow±. Po chwili odwraca siê przodem do miasta i wzdycha cicho> I widzisz, kolego? <unosi wzrok ku ksiê¿ycowi> We¼ tu zrozum kobiety. Taka ³adna, a szurniêta. <u¶miecha siê pod nosem i dopala papierosa. Zgasza go, a nastêpnie zeskakuje na równe nogi i odchodzi pewnym siebie krokiem>

#184 02-05-14 15:04:44

Miranda McGuinness

Gość

< Miranda sz³a spokojnie po rynku. Poprawi³a na ramionach czarn± ramoneskê. Zaci±gnêla siê papierosem, a w³a¶nie wtedy zauwazy³a znajom± twarz. By³a ciekawa czy j± jeszcze pamiêta. Spokojnie podesz³a do niego i zachowuj±c bezpieczn± odleg³o¶æ, u¶miechnê³a siê leniwie > Cze¶æ Maximilian.

#185 02-05-14 16:53:47

Miranda McGuinness

Gość

My¶lê, ze mo¿na tak powiedzieæ < zaci±gnê³a siê g³êboko papierosem i spojrza³a na niego > Wyjecha³e¶ gdzie¶? My¶la³am, ze na ciebie wpadnê a tu co¶ siê nie da³o < zrobi³a jeden krok w jego stronê i zadar³a g³owê aby nie straciæ kontaktu wzrokowego > Brakowa³o mi kogo¶ do inteligentnych rozmów < unios³a leniwie k±cik ust, a dym wypu¶cila powoli nozdrzami >

#186 02-05-14 18:18:10

Miranda McGuinness

Gość

< Miranda zgasi³a koñcówkê papierosa czubkiem trampka i u¶miechnê³a siê zawadiacko > Chyba zgubi³am mapê do twojego ³ó¿ka. Bêdê potrzebowa³a jakiej¶ wskazówki < poruszy³a zabawnie brwiami, i obkrazy³a go aby stan±æ za jego plecami i niby przypadkowo tr±ci³a jego d³oñ > Ty wybijasz siê ponad innych i nie powiem ¿e mi to nie imponuje. < u¶miechnê³a siê pod nosem za jego plecami >

#187 02-05-14 18:33:16

Miranda McGuinness

Gość

W³a¶nie o tym mówi³am, nie udajesz s³odkiego ch³opca i nie dajesz siê tak ³atwo kokietowaæ < przejecha³a palcem wzd³u¿ jego krêgos³upa > do tego próbujesz perfidnie mnie demaskowaæ i zmuszasz mnie aby siê bardziej stara³a. A my¶la³am, ¿e zaci±gniêcie takiego fajnego ty³ka do ³ó¿ka bêdzie ³atwiejsze < za¶mia³a siê pod nosem i wysz³a przed niego > Mam nadzieje, ¿e nie bêdzie ci przeszadza³a g³o¶na muzyka < u¶miechnê³a siê tajemniczo  i ko³ysaj±cym siê krokiem zacze³a i¶æ w stronê ciemnej uliczki >

(dodam post)

#188 17-05-14 10:04:51

Charlotte Hall

Gość

*Po wyj¶ciu z Loftu, Charlotte skierowa³a siê do centrum miasteczka. By³a dzi¶ w nastroju na drêczenie niewinnych ludzi. Kiedy by³a niedaleko rynku, miêdzy budynkami dostrzeg³a wierzê zegarow± ratusza. ¦wietny punkt widokowy, którego nadal nie odwiedzi³a. W u³amku sekundy teleportowa³a siê na wie¿ê i opar³szy siê o tarczê zegara zaczê³a rozgl±daæ siê za potencjaln± ofiar±.*

#189 17-05-14 10:36:57

Raphael Young

Gość

<pojawi³ siê na rynku w t³umie g³o¶nych ludzi, wiêc raczej nikt nie zwróci³ uwagi na to jak znik±d siê tu zjawi³. Schowa³ rêce do kieszeni i zacz±³ siê przepychaæ przez ludzi.>

#190 17-05-14 10:55:08

Charlotte Hall

Gość

*T³um gêstnia³, a Charlotte nie znalaz³a sobie jeszcze nikogo do drêczenia. Przed wpó³ do pierwszej usiad³a nieco ni¿ej, ¿eby nie oberwaæ wskazówk±. W koñcu jednak wypatrzy³a ca³kiem przystojnego faceta. W t³umie nikt siê nie zorientowa³, gdy zniknê³a z wie¿y i pojawi³a siê miêdzy lud¼mi. Po kilku minutach mine³a upatrzonego faceta i przysiad³a na ³awce kawa³ek dalej, przygl±daj±c siê mu z u¶miechem i nie spuszczaj±c z niego wzroku.*

#191 17-05-14 11:04:47

Raphael Young

Gość

<kiedy minê³a go jaka¶ kobieta, wyczu³ od niej dziwne wibracje, czy co¶ tam (xd). Czu³ na sobie jej wzrok, wiêc opar³ siê o jaki¶ budynek, krzy¿uj±c rêce na piersi i równie¿ utkwi³ w niej wzrok.>

#192 17-05-14 11:23:35

Charlotte Hall

Gość

*Kiedy on równie¿ na ni± spojrza³, Charlotte podnios³a siê z ³awki i ruszy³a w jego kierunku. Gdy by³a ju¿ do¶æ blisko zatrzyma³a siê wpó³ kroku. Cholera. On nie by³ cz³owiekiem. Upad³a zaczê³a w duchu przeklinaæ siebie, ¿e wybra³a sobie.. Anio³a. Piêknie. Szczê¶cie dopisywa³o jak zawsze. Wyprostowa³a siê i ruszy³a dalej. W koñcu przystanê³a  do¶æ blisko Anio³a i u¶miechnê³a siê.* Jak to siê sta³o, ¿e anio³ wyl±dowa³ w takiej dziurze jak ta? *zapyta³a go opieraj±c siê o ¶cianê ko³o niego*

#193 17-05-14 11:28:40

Raphael Young

Gość

<u¶miechn±³ siê k±tem ust, teraz ju¿ dobrze odbiera³ wibracje i rozpozna³ w niej Upad³±.> Jak to siê sta³o, ¿e Ty, jako Upad³a jeszcze ¿yjesz? <uniós³ sceptycznie brwi, odpowiadaj±c pytaniem na pytanie. Z rêkawa wysun±³ anielskie ostrze i zacisn±³ na nim palce, spokojnie przygl±daj±c siê dziewczynie z lekkim u¶miechem b³±dz±cym na ustach.>

#194 17-05-14 11:39:31

Charlotte Hall

Gość

Odpowiadasz pytaniem na pytanie.. *wydê³a usta niezadowolona* Okej...  *dostrzegaj±c anielskie ostrze spiê³a siê i splot³a rêce za plecami zaciskaj±c jednocze¶nie d³oñ na.. niestety zwyk³ym no¿u.* Wiesz.. wola przetrwania, spryt, niesamowita zdolno¶æ wychodzenia z tarapatów.... *wzruszy³a ramionami zgrywaj±c niewzruszon±.* No i prawdopodobnie na moj± korzy¶æ - i czasem niekorzy¶æ - przewa¿a mieszana krew.

#195 17-05-14 11:48:43

Raphael Young

Gość

<skin±³ g³ow± i poruszy³ palcami stukaj±c paznokciami o ostrze.> Jak masz na imiê.
? <uniós³ brwi.> Chcia³bym znaæ Twoje imiê, zanim.. <wzruszy³ ramionami.> No wiesz. Zabijê Ciê. <spojrza³ na ni± wyczekuj±co.>

#196 17-05-14 11:53:21

Charlotte Hall

Gość

Masz na my¶li to jak nazywa siê ona *Wskaza³a na cia³o w którym przebywa³a stanowczo zbyt d³ugo.* Czy mo¿e jak nazywam siê ja? *Prze³kne³a ¶linê. Mo¿e i powinna jak najszybciej znikn±æ i zwiaæ na drugi koniec globu, jednak jej zami³owanie do niebezpieczeñstwa i k³opotów jak zawsze wygrywa³o.* Mo¿e powiem, ale najpierw ty odpowiedz co tu robisz?

#197 17-05-14 11:56:30

Raphael Young

Gość

Jak nazywasz siê Ty. <odpowiedzia³ stanowczo.> Nie obchodzi mnie imiê Twojego naczynia. <zacisn±³ zêby kiedy zada³a pytanie.> Co Ciê to obchodzi? <pokrêci³ g³ow±, unosz±c brwi.>

#198 17-05-14 12:05:13

Charlotte Hall

Gość

Po co? ¯eby¶ móg³ siê pochwaliæ Tatusiowi, ¿e dziêki tobie coraz mniej z³a pa³êta siê po ¶wiecie? *zapyta³ g³osem przesyconym nienawi¶ci±. Niedawno zaczê³± lu¼niej podchodziæ do swojego wygnania i wyroku ¶mierci, jednak gdy Anio³ sta³ przed ni± wszystko wróci³o ze zdwojon± si³±.* O ile mo¿na tak powiedzieæ, wrodzona ciekawo¶æ. A skoro nie chcesz powiedzieæ co tu robisz, yo mo¿e pochwalisz siê rang± lub imieniem? *unios³a brwi i w koñcu wyjê³a rêce zza pleców z no¿em w d³oni.*

#199 17-05-14 12:10:43

Raphael Young

Gość

Nie wierzê w Boga. <odpowiedzia³ po prostu wzruszaj±c ramionami i zacz±³ obracaæ w d³oni anielskie ostrze. S³ysz±c jej nastêpne s³owa przez jego twarz przebieg³ dziwny grymas... Ranga. Jego ranga. Ta.. gdyby teraz jeszcze co¶ takiego mia³.> Raphael. <odpowiedzia³ jednak.> Twoja kolej. Jak masz na imiê? <zacisn±³ szczêkê a kiedy zobaczy³ ¿e ma nó¿ w d³oni k±cik ust mu drgn±³.> Takim czym¶ nic mi nie zrobisz. <poinformowa³ j± i kiwn±³ g³ow±.>

#200 17-05-14 12:18:26

Charlotte Hall

Gość

Anio³ ateista? Rzadko spotykane. *skinê³a g³ow± i z uwag± obserwowa³a anielskie ostrze które obraca³ w d³oni. Podnios³± wzrok na jego twarz, gdy w koñcu siê odezwa³* Raphael? *zaniemówi³a na chwilê. Co do cholery archanio³ robi³ na ziemi? Zamruga³a o odetchnê³a g³êboko.* Caligo. *powiedzia³a w koñcu. Spojrza³a na nó¿ który trzyma³a w d³oni.* Wiem, ale niestety swoje ostrze zostawi³am w domu. Tym, je¶li dobrze pójdzie, to ciê spowolniê chocia¿ trochê..

Stopka forum

RSS