Ogłoszenie

UWAGA
To forum zosta³o wy³±czone z u¿ytku.
Mo¿liwo¶æ rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wy³±czona.
Ca³a rozgrywka zosta³a przeniesiona na now± stronê http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#201 17-05-14 12:22:35

Raphael Young

Gość

Re: Rynek

<skin±³ wolno g³ow± i uniós³ k±cik ust.> Szczerze w±tpiê. Jestem silniejszy oraz szybszy od Ciebie, no i.. <podniós³ wy¿ej ostrze.> Mam to.

#202 17-05-14 12:25:34

Charlotte Hall

Gość

¯adnego komentarza, ¿e by³ego anio³a nazwano "ciemno¶æ"? *unios³a pytaj±co brwi.* Jestes wyj±tkowo pow¶ci±gliwy w tych sprawach. W innych pewnie te¿... *u¶miechnê³a siê blado. Mia³ racjê. Nie mia³a ¿adnych szans.* A mog³abym ciê jako¶ przekonaæ do oszczêdzenia mnie?

#203 17-05-14 12:31:23

Raphael Young

Gość

<u¶miechn±³ siê.> S³ysza³em dziwniejsze imiona o jeszcze ciekawszych znaczeniach <mrukn±³ tylko spogl±daj±c na ni± w zamy¶leniu.> Pow¶ci±gliwy? Mo¿e trochê. <skin±³ g³ow±, kiedy us³ysza³ pytanie zacisn±³ usta, my¶l±c. W³a¶ciwie, co za ró¿nica? Sam musia³ uciekaæ z Nieba i siê kryæ.> Mo¿esz spróbowaæ. <odpowiedzia³ dopiero po chwili.>

#204 17-05-14 12:36:40

Charlotte Hall

Gość

*Jej nawet nie chodzi³o o oryginalno¶æ imienia, lecz o paradoks.. Z reszt± to i tak nie by³o wa¿ne skoro sta³a i rozmawia³a z potencjalnym katem.* Nie s±dzi³am, ¿e na to przystaniesz, dlatego teraz nawet nie wiem jak. Uk³ad "je¶li mnie teraz nie zabijesz, to ja te¿ ciebie pó¼niej nie zabijê" nie wchodzi w grê z oczywistych powodów. To moze da siê ciebie jako¶ przekupiæ?

#205 17-05-14 12:41:01

Raphael Young

Gość

Przekupiæ? <zmarszczy³ brwi i pokrêci³ g³ow±.> Nie, to chyba tak¿e nie wchodzi w grê. Chyba ¿e mia³aby¶ co¶ co mog³oby mnie zainteresowaæ. <mrukn±³ i skrzy¿owa³ rêce na piersi, wci±¿ trzymaj±c w jednej ostrze; spojrza³ na ni±.>

#206 17-05-14 12:47:08

Charlotte Hall

Gość

Z tym mo¿e byæ trudno... Ba niestety nie wiem co mog³oby ciê zainteresowaæ. *wzruszy³a ramionami i zerknê³a na rêce które skrzy¿owa³* Ale na pewno odpada jedna rzecz - moje ostrze. Nie a szans, ¿eby¶ dziêki mnie móg³ lataæ z dwoma na raz. *równie¿ skrzy¿owa³a rêce, jednak szybko wyprostowa³a je i zaczê³a obracaæ nó¿ w d³oniach.*

#207 17-05-14 12:51:02

Raphael Young

Gość

<za¶mia³ siê cicho.> Nie potrzebne mi dwa ostrza. Jedno wystarcza. <o¶wiadczy³ i wyprostowa³ rêce; zacz±³ znów obracaæ w nich ostrze.>

#208 17-05-14 13:01:47

Charlotte Hall

Gość

Tym lepiej. *u¶miechnê³a siê sztywno. Spojrza³a na nó¿ który trzyma³a a po chwili na ludzi dooko³a.* Mam pomys³. Za ka¿d± gro¼bê ¶mierci lub chocia¿by podjêcie próby skrzywdzenia mnie, bêdê zabijaæ jednego lub dwóch ludzi w mie¶cie. Wiêc je¶li nie chcesz dostaæ po g³owie od tych co nadal siedz± w niebie za to, ¿e pozwoli³e¶ na rze¼, nie bêdziesz próbowa³ mnie zabiæ. *u¶miechnê³a siê* A poniewa¿ ju¿ zadeklarowa³e¶ siê, ¿e chcesz mnie zabiæ, zaczniemy od teraz. *Wypatrzy³a w t³umie kilkuosobow± rodzinê i szybko rzuci³a w ojca no¿em. Gdy tylko upad³ na ziemiê z ostrzem w szyi dooko³a zaczê³y siê krzyki.* Mo¿e zd±¿ysz go uratowaæ. *rzuci³a i zanim Raphael zareagowa³, C. rozp³yne³a siê w powietrzu.*

#209 17-05-14 13:08:55

Raphael Young

Gość

<s³ucha³ jej i ju¿ mia³ co¶ odpowiedzieæ, kiedy rzuci³a no¿em w jakiego¶ mê¿czyznê. Zanim zd±¿y³ zareagowaæ, Upad³a zniknê³a, a Raffe zakl±³ siarczy¶cie i szybko zjawi³ siê obok umieraj±cego mê¿czyzny. Przy³o¿y³ mu dwa palce do czo³a a kiedy rana siê zagoi³a i wszystko by³o dobrze znikn±³.>

#210 06-07-14 12:25:27

Miranda McGuinness

Gość

< Miranda przechadza³a siê wolnym krokiem. Kierowa³a siê ku swojej ulubionej ³awki, a¿ nagle zauwa¿y³a tam znajom± twarz. U¶miechnê³a siê pod nosem i usiad³a tu¿ obok ch³opaka, zapalaj±c swojego papierosa. Unios³a ku niemu szare spojrzenie > Dawno ciê nie widzia³am... < dziewczyna wypu¶ci³a dym z ust w kszta³cie kó³ka >

#211 06-07-14 17:33:38

Miranda McGuinness

Gość

< Miranda przez ca³y czas u¶miecha³a siê subtelnie. Nie czu³a siê skrêpowana przy ch³opaku i nie chcia³a przed nim niczego udawaæ, choæ z jego strony p³yne³o ca³kiem cos innego > Ju¿ prawie tego nie pamiêtam < przygryz³a sexownie wargê - widaæ by³o, ¿e specjalnie sk³ama³a > Mam nadziejê, ¿e dadz± nam wspóln± salê. Je¶li ju¿ to siê stanie < zaci±gnê³a siê g³êboko i patrzy³a na po³owê wypalonego papierosa > Znalaz³e¶ sobie nowe miejsce do mieszkania ?

#212 06-07-14 17:59:13

Miranda McGuinness

Gość

< Miranda parsknê³a ¶miechem czuj±c jego palce > Musia³e¶ tak dok³adnie przypominaæ? Zaraz przypomnê sobie jak powinnam siê zarumieniæ < Miranda wypu¶ci³a ostatni± chmurkê dymu i spojrza³a g³êboko w jego oczy > Mog³oby to byæ podniecaj±ce. Szpitalne kitle niezbyt dok³adnie zas³aniaj± cia³o < pozowli³a aby wiatr rozwia³ jej w³osy na plecach > Je¶li nie znajdziesz idealnej kandydatki mo¿esz daæ mi znaæ. Mo¿e nawet ci posprz±tam, jak oka¿esz siê tego godzien < czarownica za¶mia³a siê perli¶cie i przysune³a bardziej do ch³opaka nadal nie spuszczaj±c z niego wzroku > podoba mi siê twoje poczucie humoru

#213 06-07-14 18:15:21

Miranda McGuinness

Gość

< Mirandzie podoba³o siê usposobienie ch³opaka. Przypomina³ jej klasyczne sceny z akademika jakie pojawia³y siê w ¿yciu jej i przyjació³ek. Po³o¿y³a swoje ch³odne palce na jego rozgrzanym karku. > Kierowa³am siê wygodom, ale mi³o jest to s³yszeæ < jednym palcem zaczê³a krêciæ kó³ka na jego krêgu > A co na to pan doktor? Nie wytrzyma³abym w izolatce za z³e zachowanie < z jej ust znów wydoby³ siê cichy ¶miech. Czuj±c jego mrukniêcie sama zastanowi³a siê nad tym co mówi. Nachyli³a siê nad jego uchem, otulaj±c go zapachem perfum > Zdajesz sobie sprawê z tego, ¿e ju¿ teraz mam z³± opiniê? Chcesz mi j± jeszcze bardziej popsuæ? < wyszepta³a. Prawda by³a taka, ¿e mo¿e i by³a hipokrytk±, ale dla niej i tak nie pozosta³o nic innego. Ka¿dy mia³ tyle z³ego za uszami, ¿e jej grzeszki to nic. Poza tym, to by³a by tylko niezobowi±zuj±ca zabawa >

#214 06-07-14 18:37:08

Miranda McGuinness

Gość

< Miranda poruszy³a sugestywnie brwiami > Dawno nie spotka³am kogo¶ tak zdecydowanego. Chêtnie poczujê, w jaki sposób nie bêdziesz mnie pytaæ o zdanie..< teraz ju¿ ca³± d³oni± masowa³a powoli jego kark > Nie dajê otwartych pokazów, to jedyny z moich postulatów. Tylko ja i odpowiedni mê¿czyzna < za¶mia³a siê cicho. Nie trzebaby³o siê obnosiæ z tym co miedzy nimi zachodzi. Przysunê³a siê bli¿ej niego i zaci±gnê³a mêskim zapachem > Chyba pod tym wzglêdem do siebie pasujemy.. Zabieraj mnie gdzie chcesz, popsujmy sobie jeszcze bardziej opiniê < mruknê³a sexownie, nie mog±c siê doczekaæ tego co siê stanie >

Stopka forum

RSS