Ogłoszenie

UWAGA
To forum zosta³o wy³±czone z u¿ytku.
Mo¿liwo¶æ rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wy³±czona.
Ca³a rozgrywka zosta³a przeniesiona na now± stronê http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#76 24-02-14 22:09:22

Alexander Kahn

Gość

Re: Rynek

<kiedy odnajduj± wspólne, szybsze tempo, Alexander wydaje z siebie pomruk rozkoszy który rozlewa siê po jego ciele i nieco przyspiesza wchodz±c w ni± do samego koñca. Ca³uje j± namiêtnie jêzykiem splataj±c siê z jej, a nastêpnie podobne poca³unki przenosi na jej szyjê. Kiedy czuje jak wbija mocno paznokcie w jego ³opatki, wydaje z siebie westchnienie oddychaj±c przez rozchylone wargi. Jedn± d³oni± dotyka jej pier¶, a drug± po¶ladek i kontynuuje poca³unki co jaki¶ czas mocno przygryzaj±c jej naskórek>

#77 24-02-14 22:22:41

Alexander Kahn

Gość

<kiedy zalewa j± sob±, bierze mocny oddech i odchyla g³owê do ty³u wydaj±c z siebie westchnienie. Po chwili wraca do poprzedniej pozycji i odwzajemnia ka¿dy gorliwy poca³unek obsypuj±c ca³± jej twarz poca³unkami. Po d³u¿szej chwili, kiedy nieco siê uspokaja, unosi j± i opuszcza na ziemiê. Sk³ada delikatny poca³unek na jej nieznacznie poranionej szyi, zsuwa d³onie z jej ramion i siêga po jej ubrania podaj±c jej je> Powinienem nienawidziæ ciê bardziej.. Powinni¶my czê¶ciej siê k³óciæ. <spogl±da jej w oczy z zadziornym u¶mieszkiem>

#78 24-02-14 22:41:09

Alexander Kahn

Gość

Nie wiem, ale od teraz mam tak± nadziejê.. <przygryza wargê mierz±c jej seksowny outfit i przeciera j± delikatnie opuszkiem kciuka> Mog³aby¶ siê tak ubieraæ ca³y czas. <krêci g³ow± rozbawiony, siêga po bokserki, spodnie i koszulê. Ubiera wszystko i przeczesuje rozwichrzone w³osy z fryzur± ''po seksie'' palcami doprowadzaj±c je do seksownego nie³adu.> Oby tak by³o. <¶mieje siê pod nosem i lustruje j± wzrokiem> Jeste¶ pod³a i dosta³a¶ za to taki prezent.. <wzdycha i zaciska wargi, ¿eby siê nie roze¶miaæ> Fatalnie.. Nastêpnym razem ciê zwi±¿ê i bêdê.. <podchodzi bli¿ej, nachyla siê i koniuszkiem jêzyka zlizuje kroplê jej krwi od delikatnego ugryzienia na szyi> naprawdê bezlitosny. <mruczy jej na ucho>

#79 24-02-14 23:04:31

Alexander Kahn

Gość

Nie ma sprawy. <kiwa g³ow±> Same koszulki, huh? <unosi k±cik ust i po chwili ¶mieje siê cicho> W³a¶nie nie wiem. To jest bardzo dobre pytanie. Przyznajê.. <poprawia ko³nierz koszuli i patrzy jej przeci±gle w oczy z kusz±cym u¶miechem> Ja te¿ by³em ostatnio baardzo niegrzeczny. Pewnie z³e dzieci dostaj± najlepsze zabawki.. Jak widaæ. <zaciska wargi rozbawiony> Nastêpnym razem.. w dogodniejszych warunkach.. <rozgl±da siê i u¶miecha powracaj±c do jej oczu> Poka¿ê ci jak bardzo mnie wkurzasz. <podchodzi bli¿ej, uk³ada d³onie na jej policzkach i wpija siê w jej wargi zach³annie. Jêzykiem nienachalnie, ale stanowczo b³±dzi w jej ustach sprawiaj±c, ¿e bêdzie to poca³unek o którym dziewczyna d³ugo nie bêdzie mog³a zapomnieæ. Nie mog±c siê powstrzymaæ muska te¿ wargami jej szyjê owiewaj±c j± swoim oddechem. Niezauwa¿alnie wsuwa jej kawa³ek materia³u - swoje bokserki Kalvina Claina w jej d³oñ, u¶miecha siê pod nosem, wzdycha cicho uchylaj±c powieki i zaciska je mocno, po czym si³± woli zmusza siê do znikniêcia>

#80 23-03-14 11:47:30

Pandora Hudson

Gość

<Wchodzê na placyk, obserwuj±c uwa¿nie to miejsce. £adnie. Bardzo ³adnie. U¶miecham siê pod nosem i siadam na jednej z ³awek, po czym wyjmujê z kieszeni fotografiê rodzeñstwa i czarami próbuje zmienic kolor zdjecia.>

#81 23-03-14 11:53:32

Charles Blackwood

Gość

*wychodzi z parku i jakim¶ cudem znajduje sie w rynku, idzie przed siebie kiedy jego wzrok przykuwa blondwlosa dziewczyna. unosi brwi wyczuwaj±c jej nadnaturalno¶æ. podchodzi do niej i  przystaje, zapalaj±c papierosa*
Powinna¶ byæ bardziej ostro¿na, m³oda damo *u¶miecha siê z³owieszczo, wypuszczaj±c tytoñ z p³uc w jej kierunku*
Mam szczescie do czarownic.. Moge? *spoglada na puste miejsce obok niej i mimo wszystko siada*

#82 23-03-14 12:09:09

Pandora Hudson

Gość

<S³ysz±c niski, mêski g³os niemal podskakujê z zaskoczenia. Od razu przenoszê wzrok na ch³opaka, a s³usz±c jego s³owa robiê siê purpurowa na twarzy.>
Sk±d..? <Spyta³am zachrypniêtym g³osikiem i zakaszla³am pod wp³ywem tytoniu. Jak du¿o czasu minê³o od kiedy ostatni raz mia³am papierosa w ustach? Prze³knê³am ¶linê.>
Przepraszam, ale... Kim ty jestes? <Unios³am praw± brew ku górze. Nie podoba³o mi siê co¶ w postawie tego ch³opaka.>
Mo¿e i czarownica ale piekielnie okropna. Jestem.. Pandora. <Powiedzia³am niepewnie, wyci±gaj±c d³oñ w jego kierunku. Potrzebowa³am przyjació³, nie mog³am byæ nieuprzejma.>

#83 23-03-14 13:51:06

Charles Blackwood

Gość

*ws³uchuje siê w jej s³owa, a kiedy podaje mu d³oñ, spoglada na ni± ze zdziwieniem*
ludzie to g³upie stworzenia *mruczy pod nosem w jêzyku demonów i usmiecha sie czaruj±co ³api±c jej d³oñ i ca³uj±c jej wierzch*
Charles Lee Blackwood *mowi z brytyjskim akcentem, ¶miej±c sie pod nosem*
Nie mozna byæ piekielnie okropnym w czym¶. A ju¿ na pewno nie mowi sie o tym nieznajomemu. Co jesli jestem gwa³cicielem, morderc± czy kim jeszcze? *unosi brwi z szelmowskim u¶miechem, wci±¿ nie puszczaj±c jej dloni*
Powinna¶ byæ bardziej ostro¿na, Pandoro. *puscil jej perskie oczko*

#84 23-03-14 14:48:48

Pandora Hudson

Gość

Nie s±dzê by komukolwiek zale¿a³o czy mi siê co¶ stanie, czy nie wiêc mogê zaryzykowaæ.
<Pos³a³am mu ciep³y u¶miech i przygryz³am lekko doln± wargê. Przygl±da³am siê uwa¿nie Charlesowi, a kiedy napotka³am jego spojrzenie, zarumieni³am siê.>
Ostro¿no¶æ i moje imiê.. Te dwa s³owa siê gryz±. <Zachichota³am d¼wiêcznie pod nosem, zapinaj±c p³aszczyk pod szyj±. Zrobi³o siê nieprzyjemnie zimno. Spojrza³am na ch³opaka ciekawie.>
Od dawna tu mieszkasz? Pracujesz?

#85 23-03-14 16:10:28

Charles Blackwood

Gość

Wiêc jeste¶ idealn± ofiar±. Nikt nie bêdzie szuka³, nikt nie zatêskni *mówi niskim g³osem patrz±c jej prosto w oczy i kreci przecz±co g³owa*
Watpiê by ktokolwiek w tym miasteczku pracowa³ *zasmial sie pod nosem* ka¿dy jest bogaty, a mieszkam od jakich¶ dwóch miesiêcy *wzrusza ramionami*
Ale ty jestes nowa *celuje palcem w jej klatke piersiowa i sie usmiecha tajemniczo, czuj±c jej s³odk± krew*

#86 23-03-14 16:24:36

Pandora Hudson

Gość

<S³ysz±c jego s³owa po moim ciele przeszed³ dreszcz. To byla prawda. Nikt nie zatêskni, nikt nawet nie pochowa mojego ma³ego cia³a. Zaciskam zêby, staraj±c siê wyj¶æ na opanowan± osobê i patrzê mu bystro w oczy.>
Nie zrobisz mi krzywdy, Charlesie. Ju¿ dawno by¶ to zrobi³ <wyszepta³am, a mój glos siê lekko z³ama³>
Có¿.. nie kazdy jest bogaty. <Powiedzia³am cichutko, rozmasowuj±c sobie nadgarstki>
Niektórzy ledwo wi±¿± koniec z koñcem, nie maj± gdzie mieszkaæ i s± zdesperowani. <Prze³knê³am ¶linê, sil±c siê na u¶miech>
Tak jestem nowa. <Przytaknê³am>

#87 23-03-14 16:28:00

Charles Blackwood

Gość

To prawda *pokiwal glow±* ju¿ dawno bym to zrobi³ ale ja nie jestem mistrzem zbrodni i nie przeszkadzaj± mi b³êdy, ktore pope³niam *usmiecha sie niewinnie i mru¿y oczy*
Zdaje sie jakby¶ mówi³a o sobie *rozesmial sie pod nosem* musisz byæ faktycznie okropn± wied¼m± skoro nie masz za co ¿yæ, ale.. Moge ci pomoc. *powiedzial tajemniczo*

#88 23-03-14 16:35:21

Pandora Hudson

Gość

<S³owo "pomoc" sprawi³o, ¿e mimowolnie drgnê³am.>
Nie wygl±dasz na kogo¶ kto lubi pomagaæ.. <Zauwa¿y³am, mimo to poczu³am jak krew szybciej p³ynie w moich ¿ylach. Potrzebowa³am pomocy. Chocia¿ na jaki¶ czas. Jakakolwiek deska ratunku mogla zmieniæ wszystko. Spojrza³am na niego k±tem oka.>
Chêtnie wys³ucham twojej.. propozycji. <Powiedzia³am uwa¿nie dobieraj±c slowa. Czu³am siê jakbym igra³a z samym diab³em. Wygl±da³ jak sam diabe³.. Piêkny, silny, czaruj±cy.. niebezpieczny.>

#89 23-03-14 16:39:41

Charles Blackwood

Gość

M±dra dziewczynka. Oczywiscie, ze nie lubiê pomagaæ i nie zrobiê tego za darmo. Ale moge dac ci kasê, dach nad g³owa, towarzystwo... Wszystki czego zapragniesz *napial miesnie, czy sie denerwowa³? Moze troszkê, spogl±da³ na nia uwaznie*
Dostaniesz wszystko

#90 23-03-14 16:43:43

Pandora Hudson

Gość

Wszystko.. <Powtórzy³am po nim, a moje wargi lekko siê rozchyli³y. Nic dziwnego, ¿e chcia³am tego "wszystkiego" co mi proponowa³, kiedy przez ca³e ¿ycie nie mia³am nic. Wizja by³a zbyt piêkna, ale musia³am wys³uchaæ tego haczyka. Jaka by³a cena?>
Jak du¿o muszê zap³aciæ za to.. wszystko? <Unios³am praw± brew ku górze.>

#91 23-03-14 16:47:20

Charles Blackwood

Gość

Có¿.. musisz po prostu urodziæ mi dziecko, kochanie *powiedzia³ z rozbawieniem, a jednocze¶nie bardzo powa¿nie, k³ad±c d³oñ na jej udzie*

#92 23-03-14 16:52:06

Pandora Hudson

Gość

CO?! <Z moich ust mimowolnie wydoby³ siê pisk. Spojrza³am na niego zupe³nie zdezorientowana, unosz±c brwi ku górze.>
¯artujesz, prawda? To jest jaka¶ gra? Zaraz wyskocz± jakie¶.. <przenios³am wzrok na jego rêkê i zadr¿a³am. Co mia³am o tym my¶leæ? To wszystko by³o takie niedorzeczne. Spojrza³am na niego ze strachem w oczach. By³am krucha, ma³± postaci± a on.. on zdecydowanie by³ drapie¿nikiem>
Nie zgadzam siê.. <Powiedzia³am cicho, zamykaj±c oczy. By³am gotowa przyj±æ karê. By³am gotowa umrzeæ.>

#93 23-03-14 16:56:03

Charles Blackwood

Gość

*pokrêci³ ze ¶miechem g³ow± i wyci±gn±³ z kieszeni karteczkê z numerem telefonu i ¶cisn±³ jej do reki*
Wiedzia³em ze to powiesz, ale jakby¶ sie namy¶lila *wsrusza ramionami*
Nie musisz sie mnie baæ, Pandoro *usmiecha sie do niej lekko i znika*

#94 23-03-14 17:03:52

Pandora Hudson

Gość

<Nie mog±c wydusiæ z siebie nawet najkrótszego s³owa chowam karteczkê do malutkiej torebki i odprowadzam.. a raczej obserwujê wzrokiem miejsce, w którym owy ch³opak znikn±³. Odgarnê³am wlosy z czola i chwilê potem sama wysz³am z rynku, udaj±c siê do motelu.>

#95 24-03-14 12:22:17

Miranda McGuinness

Gość

< Przysz³a na rynek spokojnym krokiem. Usiad³a na jednej z ³awek pod ratuszem. W³±czy³a muzykê i zaczê³a czytaæ ksi±¿kê >

#96 24-03-14 20:11:52

Alexander Kahn

Gość

<wchodzi na rynek z kapturem na g³owie i z d³oñmi w kieszeniach. Zauwa¿aj±c siedz±c±, samotn± dziewczynê, podchodzi od ty³u, uk³ada d³oñ na jej policzku i powoli zsuwa j± na jej ramiê. Muska wargami jej skroñ i powoli siada obok> Cze¶æ. <posy³a jej delikatny u¶miech patrz±c w jej oczy>

#97 24-03-14 20:14:43

Miranda McGuinness

Gość

< Miranda stara³a siê skupiæ na ksi±¿ce ale ca³y czas czeka³a na Alexandra. Kiedy ju¿ poczu³a na sobie ejgo usta, u¶miechnê³a siê w duchu i wyci±gnê³a s³uchawki z uszu > Siadaj... < powiedzia³a ³agodnie pokazuj±c na miejsce obok siebie > Widzia³am og³oszenie... Brakuje pieniêdzy ? < zapyta³a z zabawn± nut± w g³osie >

#98 24-03-14 20:17:02

Alexander Kahn

Gość

Brakuje towarzystwa. Charlotte siê wyprowadzi³a. <przewraca oczami i wzdycha ciê¿ko. Wyci±ga z kieszeni paczkê papierosów, otwiera j± i wyci±ga w jej stronê> Czêstuj siê. <spogl±da na ni± i unosi k±cik ust> Poza tym, w takim du¿ym domu nie powinna mieszkaæ tylko jedna osoba.

#99 24-03-14 20:21:41

Miranda McGuinness

Gość

< Miranda podnios³a zaciekawiona brew. > Co miêdzy wami zasz³o, ¿e siê wyprowadzi³a? Wyzna³a ci mi³o¶æ ? < zapyta³a beznamiêtnie wyci±gajac z jego paczki jednego papierosa. Podpali³a go si³± woli i zaci±gne³a siê automatycznie > Pewnie masz racje. Mój jest 4 razy mniejszy od twojego, a i tak czujê, ¿e jest zbyt du¿y. My¶lê o sprzedaniu go i przerzuceniu siê na mieszkanie. < spojrza³a na niego srebrzystym spojrzeniem > Jak siê czujesz z przywróconymi wspomnieniami ?

#100 24-03-14 20:24:38

Alexander Kahn

Gość

<spogl±da w jej oczy i zaciska wargi> Kaza³a mi wybieraæ. Da³a mi czas, wyprowadzi³a siê i.. Mam podj±æ decyzjê. Ty, albo ona. <krêci g³ow± zdezorientowany> Mieszkanie? To dobry pomys³. Wydaje mi siê, ¿e jest bezpieczniej. <mru¿y oczy, wyci±ga papierosa i zapala go. Po chwili wzrusza obojêtnie ramionami i ¶mieje siê krótko> Jak zwykle, bogatszy tylko o do¶wiadczenia. Duchy tak maj±. <mruczy cicho pod nosem i zsuwa kaptur tak, ¿e ods³ania mu czo³o i pocz±tek w³osów>

Stopka forum

RSS