Ogłoszenie

UWAGA
To forum zostało wyłączone z użytku.
Możliwość rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wyłączona.
Cała rozgrywka została przeniesiona na nową stronę http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#1401 18-01-14 22:47:33

Miranda McGuinness

Gość

Re: Ulice miasta

< odwróciła się do chłopaka i spojrzała na niego zielonymi oczami > Przepraszam, ale nie pomogę, nie znam dobrze tych okolic < schowała ręce do kieszeni spodni i zlustrowała go spojrzeniem >

#1402 18-01-14 22:54:14

Matthew Grant

Gość

ahh no to źle <wszedł jej do głowy, tak aby ona tego nie zauważyła> A tak w ogóle jestem Matt, a ty Miranda, prawda?

#1403 18-01-14 22:56:11

Miranda McGuinness

Gość

< zmrużyła oczy. Założyła ręce na pierś przygryzając wargę > Nie przypominam sobie abym kiedykolwiek ciebie spotkała, Matt < wypowiedziała niepewnie jego imię przez cały czas lustrując go wzrokiem >

#1404 18-01-14 23:00:51

Matthew Grant

Gość

<uśmiechnął się kącikiem ust> Masz rację, nie było takiej okazji <rozejrzał się po okolicy> A co robisz o tej porze na takiej odludnej ulicy <podniósł brew do góry>

#1405 18-01-14 23:02:15

Miranda McGuinness

Gość

Wracałam z lasu do domu, a tu proszę < uśmiechnęła się kącikiem ust > towarzystwo. Zawsze szukasz dziewczyn o tej godzinie ?

#1406 18-01-14 23:06:07

Matthew Grant

Gość

Szuka? <zmarszczył czoło> One same jakoś wpadają <uśmiechnął się> A nie boisz się tak sama chodzić po ciemku?

#1407 18-01-14 23:09:01

Miranda McGuinness

Gość

< wsruszyła ramionami sprawiając że sweter opadł jej z ramienia > Nie mam przyzwyczajenia aby bać się ciemnych ulic. < założyła dłonie na biodrach > A ty co tu robisz, hmm? Taki przystojniaczek, a szlaja się po ciemnych uliczkach ? < zapytała z nutką sarkazmu w głosie >

#1408 18-01-14 23:11:53

Matthew Grant

Gość

A może jednak powinnaś się bać, nigdy nie wiadomo, na kogo natrafisz, a ja po prostu się zgubiłem <pomyślał trochę> Oh i nie mów na mnie przystojniaczek, bo jeszcze Alexander się dowie, no i co wtedy? <uśmiechnął się złowieszczo>

#1409 18-01-14 23:22:37

Miranda McGuinness

Gość

No dobra to mi się zdecydowanie przestaje podobać... < odwróciła się do chłopaka plecami > Na szczęście wiem kiedy zniknąć ... < ostatnie słowa wyszeptała i faktycznie rozpłynęła się w obłoku cynamonowego dymu >

(Niestety muszę lecieć !)

#1410 18-01-14 23:24:44

Matthew Grant

Gość

<zaśmiał się i znikł>

#1411 19-01-14 09:01:07

Ruby Jones

Gość

*Wyszła z domu i ruszyła przed siebie, chowając dłonie w kieszeniach*

#1412 19-01-14 14:16:11

Ruby Jones

Gość

*Usłyszała dźwięk smsa i szybko na niego odpisała, po czym ruszyła w stronę domu*

#1413 19-01-14 20:13:51

Gabrielle Aplin

Gość

*wychodzi z baru i bierze oddech przymykając powieki. Zirytowana kopie jakiś kosz, który ląduje dobre 200 metrów dalej i zaciska wargi. Odgarnia włosy z twarzy, przełyka gulę w gardle i rusza przed siebie otulając się ramionami*

#1414 19-01-14 20:42:49

Gideon Cross

Gość

*Wybiegł z Grilla i zaczął biec za dziewczyną niestety odczuwał już skutki alkoholu. Kiedy dotarł do dziewczyny zwolnił i zatrzymał się przed nią tak, ze prawie na niego wpadła* Daj mi to wytłumaczyć, proszę.... * Powiedział cicho ale i stanowczo nie chcąc przyjmować odmowy* Cholerny idiota ze mnie i ja to wiem ale nie jest tak jak myślisz.* Przełkną ślinę zastanawiając się co ją przekona* Jutro mam wizytę u doktora robię to tylko dla ciebie.

#1415 19-01-14 20:50:02

Gabrielle Aplin

Gość

*wyrywa się z zamyślenia, kiedy wpada na kogoś* Uważaj jak chodzisz. *warczy wkurzona i dopiero po chwili dostrzega, że to Gideon; cofa się o krok i unosi brwi* Cholerny idiota? Gorzej bym to określiła. *zaciska gniewnie wargi* Och, tylko dla mnie.. *kiwa głową i wymusza nieszczery uśmiech* I tylko dla mnie podrywałeś tamtą dziewczynę w Grillu, kiedy siedziałam 50 metrów dalej? *prycha i odwraca głowę w bok* Jesteś żałosny. Idź, bo ci ucieknie twoja nowa zabawka. *rusza przed siebie uderzając go lekko barkiem i zamyka oczy nie chcąc się rozpłakać*

#1416 19-01-14 21:06:07

Gideon Cross

Gość

* Zmarszczył brwi słysząc jej słowa niby nie takie okropne, a cholernie go dotknęły. Nigdy nie odczuwał tego co teraz. * Możesz mi nawsadzać ale proszę porozmawiajmy. Nie chciałem cię jakkolwiek zranić. * Zacisnął mocno usta był całkowicie pewien, ze wcale nie podrywał tej dziewczyny* To była tylko rozmowa nie chciałem jej zaciągnąć do łóżka liczysz się tylko ty. Tak wiem żałosny lepiej tego bym nie ujął * Złapał ją za nadgarstek i przyciągnął do siebie kiedy chciała odejść* Mozesz mi dać w twarz, jeśli aż tak mocno Cię zraniłem ale nie odchodź. Nie zniosę tego.

Ostatnio edytowany przez Gideon Cross (19-01-14 21:06:25)

#1417 19-01-14 21:13:18

Gabrielle Aplin

Gość

Owszem, chciałeś. *zatrzymuje się kiedy łapie ją za nadgarstek i wyrywa rękę z jego uścisku patrząc mu w oczy i przez chwilę nic nie mówiąc* Och, nie? Taka seksowna i zgrabna, miała takie piękne usta od których nie mogłeś oderwać wzroku i do tego cycki. *zaciska wargi* Faktycznie, to nic takiego. *wzrusza ramionami* Tylko pożerałeś ją wzrokiem. *zakłada ręce i odwraca głowę w bok; szybko przeciera dłonią łzę, która spłynęła po jej policzku. Po chwili przenosi na niego wzrok i uderza go w twarz* Lepiej bym tego w słowa nie ujęła. *przełyka ślinę* Kiedyś miałam kogoś takiego jak ty. Ja spałam na piętrze, a on w pokoju obok ruchał inne laski. Nie interesuje mnie powtórka z rozrywki. *mówi ciszej i kręci głową z niedowierzaniem*

#1418 19-01-14 21:26:09

Gideon Cross

Gość

Wcale, że nie * Chciał warknąć w stronę dziewczyny ale się powstrzymał starał się być spokojny nawet wtedy kiedy go uderzyła. Zignorował ból tylko skupił całą uwagę na dziewczynę nie chciał jej stracić więc w głowie myślał co takiego powinien zrobić* Na nikogo tak nie patrzę jak na ciebie, jesteś jedyną osobą którą mógłbym pożreć wzrokiem ustami też. * Mimo iż był trochę zdenerwowany pozwolił sobie na lekki uśmieszek* Tylko twoje piersi mnie kręcą cała mnie kręcisz tylko ty mnie rozumiesz i wiesz co we mnie siedzi * Zmarszczył brwi* Wiem powtarzam słowa * Mruknął w jego krwi krążył alkohol przez który powoli zamulał* Nie wiedziałem... * Szepnął był poirytowany, ze nie wiedział o tym skarcił się w myślach* Nie jestem taki jak on chociaż wiem, ze uważasz mnie za takiego. Pragnę ci powiedzieć całą prawdę o sobie * Przełknął z trudem ślinę* Nie mogę znieść tego jak musiałaś się poczuć, proszę tylko nie płącz przeze mnie.

#1419 19-01-14 21:33:35

Gabrielle Aplin

Gość

Seks to nie wszystko. *rzuca chłodno w jego stronę* Nie wiedziałeś, bo nie lubię o tym rozmawiać. Nigdy nikomu o tym nie mówiłam. Chciałam ci powiedzieć, ale.. *spogląda na bar z którego wyszedł i odwraca wzrok* Teraz już nie wiem czy jesteś tego wart. Pewnie jutro znowu się z nią spotkasz i będzie tak samo. *prycha* Całą prawdę? *spogląda mu w oczy* Nie rób tego, skoro jestem dziewczyną, która nic nie znaczy. Pokazałeś to dwa razy, chociaż znamy się tak krótko. *przełyka ślinę z trudem i spogląda w bok otulając się szczelniej ramionami. Nienawidzę tego uczucia.. Chcę zamknąć oczy i zapomnieć, zniknąć.*

#1420 19-01-14 21:43:00

Gideon Cross

Gość

Wiem, że nie jest to wszystko zrozumiałem to od chwili kiedy Cię spotkałem. * Też spojrzał w tamtą stronę lecz szybko powrócił do niej wzrokiem. Jego wielki niebieskie oczy pociemniały pochmurniał* Rozumiem z trudem będzie mi odzyskać twoje zaufanie * Podszedł do niej bliżej dzieliły ich tylko milimetry* Proszę... * Powtórzył już któryś raz z kolei* Nie spotkam się z nią nigdy więcej wiedząc, ze zrobię ci przez to przykrość. * Zacisnął ręcę w pięści* Kurwa znaczysz dla mnie więcej niz sobie wyobrażasz. Przez całe życie siedziałem w ciasnej skorupie nie chcąc pozwolić komukolwiek zobaczyć moje oblicze. * Położył dłonie na jej policzkach * Nie znikaj błagam nie rób tego.

#1421 19-01-14 21:47:49

Gabrielle Aplin

Gość

Odzyskiwanie mojego zaufania jest jak skok z samolotu. Lecisz w nieznane i nigdy nie wiesz gdzie poniesie cię wiatr. *bierze oddech i przenosi wzrok na jego twarz* Dawno nikt nie zrobił mi takiej przykrości jak ty. *mówi ciszej i przełyka ślinę* A mnie je pokazałeś? Więc po co było to wszystko? *unosi brwi* Po co to zrobiłeś, chociaż siedziałam obok? Z zazdrości? *zaciska wargi*

#1422 19-01-14 21:53:52

Gideon Cross

Gość

Do cholery nie wiedziałem, ze tam byłaś i nie wiedziałem, że postępuję źle * Wybuchnął,  zdenerwowany przejechał palcami po włosach był w totalnej rozsypce* Wiem zdaję sobie z tego sprawę w końcu zawszę wszystkich ranię tak jak dawno temu zraniono mnie * Powiedział cicho próbując się uspokoić* Staram się tak bardzo się staram.... trudno jest pokazać co tak na prawdę do ciebie czuję nawet słowa kocham cię tego nie ujmą.

#1423 19-01-14 21:58:06

Gabrielle Aplin

Gość

Nie wiedziałeś, że postępujesz źle? *unosi brwi* Robisz ze mnie idiotę, czy z siebie? *prycha i odwraca głowę w bok; milczy myśląc nad czymś* Przeszłość nie ma znaczenia. Ty jesteś panem swojej teraźniejszości i tylko ty decydujesz. *wzdycha i przymyka powieki* Miłość pokazuje się czynami. Słowa tracą na wartości. *szepcze i pociera swoje ramię dłonią*

#1424 19-01-14 22:03:39

Gideon Cross

Gość

Ja już jestem idiotą a z ciebie nie mógłbym zrobić * Przełknął ślinę i przejechał językiem po dolnej wardze. Słysząc jej słowa uśmiechnął się lekko* I właśnie dlatego nie mogę zrobić z ciebie idiotki po potrzebny mi mądry anioł który sprowadzi mnie do pionu. * Wstrzymał na chwilę oddech myśleć czy powinien ja pocałować. W końcu się odważył, opadł ustami na jej usta. Dłoń przeniósł na kark, a drugą na biodro obdarzył ją najczulszym pocałunkiem.*

#1425 19-01-14 22:07:33

Gabrielle Aplin

Gość

Jeśli masz na myśli mnie, to raczej jestem potworem. *wzdycha cicho i zamiera, kiedy czuje jego dotyk. Patrzy na niego wiedząc co chce zrobić i czując jego wargi na swoich przymyka powieki i odwzajemnia pocałunek czując, jak lód w niej powoli topnieje. Odrywa się po chwili i bierze oddech patrząc mu w oczy* To był cios poniżej pasa. *mruczy cicho* Wiedziałeś, że to zmiękczy mi serce.

Stopka forum

RSS