Ogłoszenie

UWAGA
To forum zosta³o wy³±czone z u¿ytku.
Mo¿liwo¶æ rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wy³±czona.
Ca³a rozgrywka zosta³a przeniesiona na now± stronê http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#51 20-12-13 19:37:46

Lena Duchannes

Gość

Re: Sala Balowa

*Kiedy w koncu dostrzeg³a Sama, zobaczy³a ze wychodzi z sali razem z jakas blondynk±. Cos w niej drgnê³o. By³a zazdrosna? O ch³opaka ktorego ledwo zna³a? Nieee. Niemo¿liwe. Wziela kieliszek z szampanem od przechodz±cego kelnera i wysz³a do ogrodu*

#52 20-12-13 19:47:43

Hunter Jones

Gość

< Wyszed³, wsiad³ do samochodu i odjecha³.>

#53 20-12-13 19:50:07

Katelynn Blake

Gość

*przyszli¶my z Olim, od razu wyczu³am perfumy Kol'a, podeszli¶my z Oliverem do Kol'a i Vicky* Rozumiem, ¿e po gor±cym seksie preferujecie taniec? *spyta³am wkurzona, po czym spojrza³am siê na Vicky* Wielka dziewica siê znalaz³a która pieprzy ch³opaków swoich kole¿anek... *prychnê³am*

#54 20-12-13 19:56:44

Oliver Twist

Gość

*Obrzuci³ Vicky obojêtnym spojrzeniem, po czym wbi³ lodowaty wzrok w Kol'a.*Rozumiem, ¿e nie mog³e¶ siê powstrzymaæ. Szlachetny Mikaelson, który pieprzy dziewczynê kumpla. I nie, to nie jest to samo, co w moim i Kate przypadku.*Zacisn±³ usta i d³onie zwin±³ w piê¶ci.*Nie darujê Ci tego. Pilnuj gdzie wpychasz swojego kutasa.*Uderzy³ Kol'a praw± piê¶ci± w twarz.*

#55 20-12-13 19:59:47

Victoria McClair

Gość

<spojrza³a zaskoczona, a zarazem trochê rozbawiona i wywróci³a oczami> Kate, on Ciebie kocha! Ja pierdziule, czemu tak trudno jest Ci to zrozumieæ? <powiedzia³a zirytowana i wziê³a g³êboki oddech> Nie rozumiem o co Ci chodzi... My niczego nie zrobili¶my, ja i Kol tylko rozmawiali¶my <potrz±snê³a g³ow± i spojrza³a na Olivera u¶miechaj±c siê s³odko, ale gdy us³ysza³a jego s³owa i zobaczy³a co zrobi³ zblad³a> Oliver! <krzyknê³a> O co Wam chodzi! <pokrêci³a z niedowierzaniem g³ow±>

#56 20-12-13 20:01:31

Kol Mikaelson

Gość

<westchn±³ i po chwili zawali³ mocno Oliverowi w twarz po czym siê bezczelnie u¶miechn±³> W³a¶nie o co wam chodzi?

#57 20-12-13 20:06:16

Katelynn Blake

Gość

Rozmawiali¶cie? Po tym, czy przed tym jak siê na niego nadzia³a¶? *spyta³am mierz±c ich wzrokiem* Nie udawajcie niewini±tek. O wszystkim wiemy.

#58 20-12-13 20:10:51

Oliver Twist

Gość

*Ostro wkurzony z³apa³ Kol'a za koszulê i przycisn±³ do jakiej¶ ¶ciany.*Co do cholery z Tob± jest?*Wysycza³ przez zaci¶niête zêby nachylaj±c siê do ch³opaka.*Pieprzysz moj± dziewczynê i jeszcze masz czelno¶æ siê tak do mnie szczerzyæ. Co siê, kurwa, z Tob± dzieje!*Ostatnie s³owa prawie wykrzycza³ mu w twarz.*

#59 20-12-13 20:12:20

Kol Mikaelson

Gość

<u¶miechn±³ siê i odgi±³ jego rêkê> Ale jest taka jedna ma³a sprawa... nie pieprzy³em twojej dziewczyny

#60 20-12-13 20:15:50

Victoria McClair

Gość

<zamknê³a oczy na moment próbuj±c sobie wszystko u³o¿yæ w g³owie, po chwili otworzy³a je, a widz±c jak Oliver przyciska Kol'a do ¶ciany natychmiast zaczê³a go odci±gaæ> Miêdzy mn±, a Kolem do niczego nie dosz³o! <wykrzycza³a i pokrêci³a z niedowierzaniem g³ow±> Jak w ogóle mo¿esz my¶leæ, ¿e mog³abym... Kiedy znasz mój stosunek to tych spraw <prze³knê³a g³o¶no ¶linê i odsunê³a siê> Nie mogê w to uwierzyæ... < przetar³a twarz d³oni± i spojrza³a na Kate> Do niczego nie dosz³o, rozumiesz?!

Ostatnio edytowany przez Victoria McClair (20-12-13 20:16:58)

#61 20-12-13 20:20:01

Katelynn Blake

Gość

*wyjê³am z kieszeni telefon i pokaza³am Vicky zdjêcie* A to s± niby wasze sobowtóry? *powiedzia³am ³ami±cym siê g³osem, by³am ju¿ tym wszystkim zmêczona*

#62 20-12-13 20:28:09

Oliver Twist

Gość

*Pu¶ci³ Kol'a i wycelowa³ w niego palcem.*Mam ju¿ tego wszystkiego dosyæ. To ju¿ mnie przerasta.*Zacisn±³ bole¶nie szczêkê, odwróci³ siê do dziewczyn. Spojrza³ na Vicky.*Zdjêcia. Jasne?*Warkn±³.*Z reszt±, pieprzyæ to wszystko. Róbcie co wam siê tylko do cholery podoba.

#63 20-12-13 20:30:16

Kol Mikaelson

Gość

<wywróci³ oczami i podszed³ do nich> Oli nie podniecaj siê tak... przecie¿ ja nie ukrad³bym dziewczyny kumpla

#64 20-12-13 20:30:35

Jensen Court

Gość

*Wszed³ z Alice i od razu zakrêci³ j± by przyci±gn±æ j± jak najbli¿ej siebie, zbli¿y³ swoj± twarz niebezpiecznie blisko do niej i spojrza³ w jej oczy* Zak³adam, ¿e jeste¶ dobr± tancerk± *mrugn±³ do niej*

#65 20-12-13 20:45:19

Victoria McClair

Gość

<przyjrza³a siê zdjêciu i odda³a telefon Kate> Spójrz na ramiê <powiedzia³a oschle i zsunê³a sobie sukienkê z ramienia, odwróci³a siê do nich ty³em i odgarnê³a w³osy z pleców pokazuj±c im swój tatua¿ w kszta³cie znaku nieskoñczono¶ci> To nie by³am ja... Na tym pieprzonym zdjêciu tego nie ma <wysycza³a i spojrza³a z niedowierzaniem na Oliver'a> Nie traktujê seksu jako jednorazowe przygody i w³a¶ciwie to ty mo¿esz sobie robiæ co ¿ywnie Ci siê podoba <odsunê³a siê bior±c g³êboki oddech i spojrza³a na Kate> Nie zrobili¶my tego, on Ciê kocha... Nie rozumiem czemu w to uwierzyli¶cie...

Ostatnio edytowany przez Victoria McClair (20-12-13 20:50:34)

#66 20-12-13 20:46:25

Katelynn Blake

Gość

*zacisnê³am usta ¿eby siê nie rozp³akaæ, podesz³am do Kol'a* A ja my¶la³am, ¿e ty jeste¶ inny... *wyszepta³am patrz±c na niego szklistymi oczami*

Ostatnio edytowany przez Katelynn Blake (20-12-13 20:48:43)

#67 20-12-13 20:47:12

Henrik Mikaelson

Gość

<wchodzi z Lily na parkiet i przez chwilê stoi ba przeciwko niej ze zdumieniem. Po chwili przeklina pod nosem i bez zastanowienia ³apie j± w pasie, zaciskaj±c mocno wargi>

#68 20-12-13 20:53:43

Kol Mikaelson

Gość

<pokrêci³ g³ow±> Kate jaki cz³owiek wierzy GG? Przecie¿ to ciebie kocham i gdybym móg³ przyszed³bym tu z tob±.

#69 20-12-13 20:54:18

Jensen Court

Gość

Alice Cavercius napisał:

Nie martw siê, twoje nogi s± bezpieczne <u¶miechnê³a siê k±tem ust i popatrzy³a mu w oczy. Po³o¿y³a d³onie na jego ramieniu>

Jak dla mnie mo¿esz mi je nawet podeptaæ *po³o¿y³ d³onie na jej tali i wdycha³ zapach jej perfum ruszaj±c siê do muzyki* £adnie pachniesz *stwierdzi³*

#70 20-12-13 20:54:29

Lily Blake

Gość

Henrik Mikaelson napisał:

<wchodzi z Lily na parkiet i przez chwilê stoi ba przeciwko niej ze zdumieniem. Po chwili przeklina pod nosem i bez zastanowienia ³apie j± w pasie, zaciskaj±c mocno wargi>

*spogl±da na niego ze zdumieniem* Wiesz chyba przydadz± Ci siê dodatkowe lekcje tañca *u¶miecha siê do niego z³o¶liwie i k³adzie d³onie na jego ramionach* I przy okazji nie musisz byæ taki spiêty *zachichota³a s³odko przygl±daj±c mu siê z uwag±*

#71 20-12-13 20:57:22

Henrik Mikaelson

Gość

Lily Blake napisał:

*spogl±da na niego ze zdumieniem* Wiesz chyba przydadz± Ci siê dodatkowe lekcje tañca *u¶miecha siê do niego z³o¶liwie i k³adzie d³onie na jego ramionach* I przy okazji nie musisz byæ taki spiêty *zachichota³a s³odko przygl±daj±c mu siê z uwag±*

Sk±d pomys³, ¿e jestem spiêty, m±dralo? <uniós³ brwi do góry i obkrêci³ dziewczynê wokó³ osi, po czym wróci³ do powolnego kiwania siê w rytm muzyki>
Po prostu brakuje mi fajek <doda³ po chwili, ¶rednio przekonuj±c samego siebie.>

#72 20-12-13 21:03:40

Lily Blake

Gość

Lily Blake napisał:

Sk±d pomys³, ¿e jestem spiêty, m±dralo? <uniós³ brwi do góry i obkrêci³ dziewczynê wokó³ osi, po czym wróci³ do powolnego kiwania siê w rytm muzyki>
Po prostu brakuje mi fajek <doda³ po chwili, ¶rednio przekonuj±c samego siebie.>

*wywróci³a teatralnie oczami, przybli¿y³a siê do niego i szepnê³a* Wiesz k³amanie nie wychodzi Ci najlepiej, powiniene¶ nad tym popracowaæ *u¶miechnê³a siê figlarnie muskaj±c delikatnie wargami p³atek jego ucha* Jak ju¿ mówi³am rozlu¼nij siê *powiedzia³a odsuwaj±c siê od niego minimalnie*

#73 20-12-13 21:06:07

Oliver Twist

Gość

*Przetar³ twarz d³oni±. Miê¶nie mia³ ca³y czas napiête, a drug± d³oñ zaci¶niêt±.*My¶lisz, ¿e jak dosta³em t± wiadomo¶æ, to my¶la³em o jakim¶ tatua¿u, czy jest, czy go nie ma?*Powiedzia³ wkurzony.*Widzia³em tam tylko Ciebie i Kol'a, i s³owa GG.*Spojrza³ gniewie na Kol'a.*A on Ciê ju¿ raz poca³owa³.

#74 20-12-13 21:08:58

Henrik Mikaelson

Gość

Lily Blake napisał:

Lily Blake napisał:

*wywróci³a teatralnie oczami, przybli¿y³a siê do niego i szepnê³a* Wiesz k³amanie nie wychodzi Ci najlepiej, powiniene¶ nad tym popracowaæ *u¶miechnê³a siê figlarnie muskaj±c delikatnie wargami p³atek jego ucha* Jak ju¿ mówi³am rozlu¼nij siê *powiedzia³a odsuwaj±c siê od niego minimalnie*

Czy cokolwiek w ogóle mi wychodzi?
<Czuj±c jej oddech na swojej szyi, jego cia³o zastyg³o na moment. Po chwili, nie my¶l±c o niczym, nachyli³ siê nad jej wargami i poca³owa³ j± lekko w usta>

#75 20-12-13 21:11:39

Damon Salvatore

Gość

*Wychodzi*

Stopka forum

RSS