Gość
*biega*
Gość
*wraca do domu*
Gość
*Chodziła w cieniu pudynków, wąskimi uliczkami. Trafiła na dwie ubite dziewczyny. Postanowiła, że to nimi się pożywi. Gdy skończyła, pozostawiła ciała koło krawężnika, pod drzewem*
Gość
To co cię sprowadziło do Mystic Falls? *zapytała chcąc jakoś poprowadzić rozmowę*
Gość
Amanda Collins napisał:
To co cię sprowadziło do Mystic Falls? *zapytała chcąc jakoś poprowadzić rozmowę*
Trafiłem tu... przypadkiem <powiedział rozglądając się. Nagle usłyszał dźwięk SMS'a. Wyjął komórkę i przeczytał wiadomość. Zmarszczył brwi i uśmiechnął się lekko. Schował telefon do kieszeni.>
Ostatnio edytowany przez Jace Wayland (27-08-13 10:11:57)
Gość
Jace Wayland napisał:
Amanda Collins napisał:
Trafiłem tu... przypadkiem <powiedział rozglądając się>
Ciekawe. mało kto trafia tu przypadkiem. Część kogoś tu szuka, inni chcą od czegoś uciec... Ja chciałam się zmienić.
Gość
Dlaczego zmienić? <zainteresował się i spojrzał na nią z uśmiechem>
Gość
Jace Wayland napisał:
Dlaczego zmienić? <zainteresował się i spojrzał na nią z uśmiechem>
Jestem młoda, ale już popełniłam kilka poważnych błędów. Chciałam zacząć z czystą kartą.
Gość
<Kiwnął głową i spojrzał na niebo.> Rozumiem <westchnął>
Gość
*rozejrzała się dookoła.* plaża jest chyba.. Tu. *wskazała przed siebie gdy skręcili w kolejną uliczkę*
Gość
*Spacerowała uliczkami rozglądając się po okolicy w poszukiwaniu jakiś ciekawych miejsc, w końcu weszła do Grilla.*
Gość
*Spaceruje z psem*
Gość
*spaceruje*
Gość
*wraca do domu*
Gość
* Idzie powoli *
Gość
*Wcześniej : idzie do bree's Bar*
Gość
<Chodzi po Mystic Falls, ponieważ zgubiła drogę do domu. Jest bardzo zmęczona. W końcu siada na krawężniku ze skwaszoną miną. Idiotka. Tępa idiotka>
<pyta kogoś o drogę, dziękuje promiennym uśmiechem i wraca do domu>
Ostatnio edytowany przez Hayley Momsen (29-08-13 21:14:05)
Gość
*Spaceruje ulicami z psem.*
Gość
*Wróciła do domu.*
Gość
*chodziła i rozmyślała na tym, co powie Jace'owi kiedy go znów spotka*
Gość
*chodzila ulicami szukajac domu Jace'a. Gdy odnalazla wlasciwy budynek weszla na posesje. *
Gość
*Szła ulicami. Nie była bewna, czy chce dojść tam gdzie idzie. Wyjęła papierosa z paczki. podpaliła go myślą i zaciągnęła się. Z ulgą przyjęła znajome drapanie w gardle. Wypuściła dym.*
Gość
<Spaceruje po Falls>
Gość
Hayley Momsen napisał:
<Spaceruje po Falls>
<wraca do domu>
Ostatnio edytowany przez Hayley Momsen (31-08-13 20:43:34)
Gość
<Idzie ulicami MF, w pewnej chwili opiera się o murek i zapala papierosa, zaciąga sie nim po czym wypuszcza dym z płuc>