Ogłoszenie

UWAGA
To forum zostało wyłączone z użytku.
Możliwość rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wyłączona.
Cała rozgrywka została przeniesiona na nową stronę http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#101 10-07-13 21:48:19

Alison Marcado

Gość

Re: Central Park

Christoph Grey napisał:

Odsunęłaś się, kiedy cię dotknąłem. To świadczy więcej niż byś chciała. *uśmiecha się zawadiacko i przygląda jej twarzy*

Odsunęłam się, bo mam chłopaka *powiedziała* i on raczej nie byłby zadowolony tym, że inny facet mnie dotyka

#102 10-07-13 21:51:32

Christoph Grey

Gość

*uśmiecha się szeroko* Nerwowy, co? *marszczy nos nie próbując ukryć lekkiego rozbawienia*

#103 10-07-13 21:54:04

Alison Marcado

Gość

Christoph Grey napisał:

*uśmiecha się szeroko* Nerwowy, co? *marszczy nos nie próbując ukryć lekkiego rozbawienia*

nie, on jest wyjątkowo wyrozumiały, ale ja wolę być wierna *powiedziała po czym spojrzała znowu na telefon, nadal nie dostała wiadomości od Mike'a*

#104 10-07-13 21:54:30

Michael Fortman

Gość

*przychodzi, rozglada sie w poszukiwaniu Alison, zauwaza ja z jakims chlopakiem, podchodzi troche blizej i badawczo sie im przyglada*

#105 10-07-13 21:55:26

Christoph Grey

Gość

To nie była sugestia. *kręci głową i wdycha zapach* Twój chłopak jest wampirem? Chyba przyszedł cię odwiedzić. *puszcza jej oczko i przenosi wzrok na chłopaka w oddali*

#106 10-07-13 22:00:02

Alison Marcado

Gość

Christoph Grey napisał:

To nie była sugestia. *kręci głową i wdycha zapach* Twój chłopak jest wampirem? Chyba przyszedł cię odwiedzić. *puszcza jej oczko i przenosi wzrok na chłopaka w oddali*

*spojrzała się na Mike'a i wstała z ławki, uśmiechnęła się do niego, po czym znowu spojrzała na Christoph'a* tak, dawno go nie widziałam

#107 10-07-13 22:02:44

Christoph Grey

Gość

*przygląda jej się i uśmiecha* Muszę się zbierać. *wstaje i spogląda na wampira lekko mrużąc oczy* Młodziak. *unosi kącik ust i kiwa mu głową, przenosi wzrok na Alison* Miło było cię poznać. *odwraca się i odchodzi po drodze zapalając papierosa*

#108 10-07-13 22:04:02

Alison Marcado

Gość

Christoph Grey napisał:

*przygląda jej się i uśmiecha* Muszę się zbierać. *wstaje i spogląda na wampira lekko mrużąc oczy* Młodziak. *unosi kącik ust i kiwa mu głową, przenosi wzrok na Alison* Miło było cię poznać. *odwraca się i odchodzi po drodze zapalając papierosa*

szkoda, że już idziesz *powiedziała smutno* nie poprosisz mnie nawet o numer? *zapytała udając oburzenie*

Ostatnio edytowany przez Alison (10-07-13 22:18:51)

#109 10-07-13 22:20:19

Alison Marcado

Gość

Christoph Grey napisał:

*odwraca się w jej stronę* Wybacz. *uśmiecha się lekko* Mogę prosić o twój numer, Madame Alison? *unosi brew*

*zaśmiała się, wyjęła karteczkę z torebki i zapisała mu swój numer* proszę *uśmiechnęła się i poszła do Mike'a* w końcu się znalazłeś *uśmiechnęła się*

#110 10-07-13 22:22:24

Alison Marcado

Gość

Michael Fortman napisał:

Alison napisał:

Christoph Grey napisał:

szkoda, że już idziesz *powiedziała smutno* nie poprosisz mnie nawet o numer? *zapytała udając oburzenie, ale on już był za daleko by ją usłyszeć, podeszła do Mike'a* w końcu się znalazłeś *uśmiechnęła się*

Wybacz *spojrzal w jej oczy jednak po chwili odwzrocil wzrok* Tyle sie nie widzielismy, a ty nawet sie nie przywitasz ? *poslal jej zdziorny usmich i podszedl blizej niej*

*odsunęła się trochę od niego* a czego ode mnie oczekujesz, zniknąłeś nagle, bałam się, że nie żyjesz *skrzywiła się* a teraz oczekujesz, że wszystko będzie jak dawniej

#111 10-07-13 22:26:23

Alison Marcado

Gość

Alison napisał:

Michael Fortman napisał:

Alison napisał:

szkoda, że już idziesz *powiedziała smutno* nie poprosisz mnie nawet o numer? *zapytała udając oburzenie, ale on już był za daleko by ją usłyszeć, podeszła do Mike'a* w końcu się znalazłeś *uśmiechnęła się*

Wybacz *spojrzal w jej oczy jednak po chwili odwzrocil wzrok* Tyle sie nie widzielismy, a ty nawet sie nie przywitasz ? *poslal jej zdziorny usmich i podszedl blizej niej*

*odsunęła się trochę od niego* a czego ode mnie oczekujesz, zniknąłeś nagle, bałam się, że nie żyjesz *skrzywiła się* a teraz oczekujesz, że wszystko będzie jak dawniej

muszę już iść, jest późno, jutro pogadamy na spokojnie *odwróciła się i poszła w stronę hotelu*

#112 10-07-13 22:28:21

Michael Fortman

Gość

Alison napisał:

Michael Fortman napisał:

Alison napisał:

Alison *odwrocil wzrok* Ja poprostu musialem wyjechac *znow spojrzal na nia* Nie chcialem jednk musialem, ale.. *chwile sie zawahal* zrozumiem jesli nie bedziesz chciala mnie znac, poprostu chce zebys wiedziala ze zawsze bede cie kochal *mowiac to podszedl blizej niej i dlonia dotknal jej policzka*

#113 10-07-13 22:38:49

Christoph Grey

Gość

Wcześniej: *poprosił ją o numer blabla, wychodzi*

#114 12-07-13 19:58:43

Alison Marcado

Gość

*idzie z Chris'em ścieżką*  pamiętam jak byłam mała i przychodziłam tu z tatą *uśmiechnęła się na myśl o dawnych czasach*

#115 12-07-13 20:06:34

Christian Lewis

Gość

Alison napisał:

*idzie z Chris'em ścieżką*  pamiętam jak byłam mała i przychodziłam tu z tatą *uśmiechnęła się na myśl o dawnych czasach*

Co się stało z twoimi rodzicami? *spytał rozglądając się dookoła*

#116 12-07-13 20:09:08

Alison Marcado

Gość

Christian Lewis napisał:

Alison napisał:

dziwna historia *zaschło jej w gardle* kochanka ojca zabiła moją matkę i przemieniła go w wampira, zostawili mojego 7 letniego brata, ja się już tam nie liczę, ale jak mogli zrobić dziecku coś takiego? *zapytała wkurzona* ale to nieważne, czy twój ojciec był wilkołakiem, uaktywnił gen?

#117 12-07-13 20:18:04

Christian Lewis

Gość

Alison napisał:

Christian Lewis napisał:

Alison napisał:

dziwna historia *zaschło jej w gardle* kochanka ojca zabiła moją matkę i przemieniła go w wampira, zostawili mojego 7 letniego brata, ja się już tam nie liczę, ale jak mogli zrobić dziecku coś takiego? *zapytała wkurzona* ale to nieważne, czy twój ojciec był wilkołakiem, uaktywnił gen?

Nie mam pojęcia. W domu raczej nie rozmawiało się o klątwach i  tym podobne *uśmiechnął się lekko* Gdzie jest teraz twój brat?

#118 12-07-13 20:20:51

Alison Marcado

Gość

Christian Lewis napisał:

Alison napisał:

Christian Lewis napisał:

Nie mam pojęcia. W domu raczej nie rozmawiało się o klątwach i  tym podobne *uśmiechnął się lekko* Gdzie jest teraz twój brat?

Jest z moją ciotką, właśnie, dawno ich nie odwiedzałam *na jej twarzy pojawił się smutek*  jak tylko wrócę do MF to pojadę do ciotki i brata *uśmiechnęła się  znowu* mogę zadać ci pytanie... czemu ze mną tu przyjechałeś?

Ostatnio edytowany przez Alison (16-07-13 21:28:55)

#119 12-07-13 20:22:47

Christian Lewis

Gość

Alison napisał:

Christian Lewis napisał:

Alison napisał:

Jest z moją ciotką, właśnie, dawno ich nie odwiedzałam *na jej twarzy pojawił się smutek*  jak tylko wrócę do MY to pojadę do ciotki i brata *uśmiechnęła się  znowu* mogę zadać ci pytanie... czemu ze mną tu przyjechałeś?

Bo.. mnie o to prosiłaś *powiedział ostrożnie, uważnie się jej przyglądając*

#120 12-07-13 20:24:51

Alison Marcado

Gość

Christian Lewis napisał:

Alison napisał:

Christian Lewis napisał:

Jest z moją ciotką, właśnie, dawno ich nie odwiedzałam *na jej twarzy pojawił się smutek*  jak tylko wrócę do MY to pojadę do ciotki i brata *uśmiechnęła się  znowu* mogę zadać ci pytanie... czemu ze mną tu przyjechałeś?

Ale wtedy prawie się nie znaliśmy, tak po prostu pojechałeś z niedawno co poznaną dziewczyną?

#121 12-07-13 20:26:50

Christian Lewis

Gość

Alison napisał:

Christian Lewis napisał:

Alison napisał:

Ale wtedy prawie się nie znaliśmy, tak po prostu pojechałeś z niedawno co poznaną dziewczyną?

Stwierdziłem, że jesteś bardzo interesującą osobą i że chcę cię bliżej poznać *uśmiechnął się* To chyba nie grzech?

#122 12-07-13 20:28:44

Alison Marcado

Gość

Christian Lewis napisał:

Alison napisał:

Christian Lewis napisał:

Stwierdziłem, że jesteś bardzo interesującą osobą i że chcę cię bliżej poznać *uśmiechnął się* To chyba nie grzech?

oczywiście, że nie *uśmiechnęła się* może wrócimy już do hotelu, jestem zmęczona

#123 12-07-13 20:32:03

Christian Lewis

Gość

Alison napisał:

Christian Lewis napisał:

Alison napisał:

oczywiście, że nie *uśmiechnęła się* może wrócimy już do hotelu, jestem zmęczona

Jak sobie życzysz *uśmiechnął się i opuścili Central Park*

#124 12-08-13 13:25:05

Jared Delacure

Gość

*przyszedł i położył się na jakiejś ławce*

#125 12-08-13 18:08:43

Rosalie Delacure

Gość

<Wchodzi z Isaaciem i zaczyna się rozglądać, kiedy zauważa znaną postać na ławce>
Isaac spójrz!
<krzyknęła i rzuciła się biegiem do Jareda zaczynając nim potrząsać>

Stopka forum

RSS