Ogłoszenie

UWAGA
To forum zostało wyłączone z użytku.
Możliwość rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wyłączona.
Cała rozgrywka została przeniesiona na nową stronę http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#2701 08-03-14 22:00:34

Ruby Jones

Gość

Re: Klub nocny "Blue night"

*Zerknęła na niego, a potem na jego dłonie w które tak uporczywie się wpatrywał.* Co w nich takiego interesującego? *zapytała uśmiechając się szeroko.*

#2702 08-03-14 22:13:52

Ruby Jones

Gość

Co nieco *skinęła głową i uśmiechnęła się sarkastycznie.* Podobno jest... ciekawie. *skinęła głową i upiła łyka whisky.*

#2703 08-03-14 22:22:10

Ruby Jones

Gość

*Odprowadziła go wzrokiem a kiedy wyszedł wybuchła głośnym śmiechem przygryzając wargę. Kilka osób spojrzało na nią dziwnie, ale Ruby nie przejęła się tym. Nie płacąc za swoją whisky wyszła*

#2704 09-03-14 13:30:44

Dean Winchester

Gość

<wszedł do lokalu zaraz po odebraniu sms, gdy po dłuższej chwili odnalazł wzrokiem Alice, dosiadł się do niej> Imprezowanie zaczynasz o pół do trzeciej. <powiedział na przywitanie> Nie najgorszy pomysł. <ułożył usta w podkówke i zamówił whisky>

#2705 09-03-14 13:47:15

Dean Winchester

Gość

Co się stało? <zapytał ściągając brwi i nie odpowiadając na jej pytanie>

#2706 09-03-14 13:59:32

Dean Winchester

Gość

Rozumiem. <kiwnął głową i napił się whisky> Jest lepiej. <powiedział i uśmiechnął się kątem ust> To znaczy, jak zwykle problemy z Samem i w ogóle. <wzniósł oczy ku górze, po krótkiej chwili powracając wzrokiem do dziewczyny> Nieważne.

#2707 09-03-14 14:11:37

Dean Winchester

Gość

Nie ma uczuć.  <powiedział i zacisnął usta w cienką linie> Jak to było? <zmrużył oczy myśląc nad czymś> Jego dusza jest rozszczepiona. Część niej należy już do piekła, a część jest jeszcze na Ziemi. <powiedział i skrzywił się nieznacznie> Żeby go naprawić,  będę musiał go między innymi torturować. <wzruszył bezradnie ramionami i zrobił duży łyk whisky>

#2708 09-03-14 14:28:11

Dean Winchester

Gość

Dzięki tej myśli jeszcze jakoś sie trzymam. <uśmiechnął się tak, aby wyglądało to szczerze i wziął kolejny łyk alkoholu> A jak z Avery? <zmienił temat>

#2709 09-03-14 14:49:32

Dean Winchester

Gość

Dlatego będzie musiał pić przez jakiś czas anielską krew. <na krótką chwilę, na jego ustach pojawił się nikły, kpiący uśmieszek> To wszystko brzmi tak cholernie idiotycznie. <pokręcił głową> Dodam, że to wszystko powiedział mi anioł, który musiał zejść po te informacje do piekła. <zacisnął wargi starając się utrzymać powagę>

#2710 09-03-14 15:22:24

Dean Winchester

Gość

<zaśmiał się pod nosem widząc jej reakcję>  Walić to. Muszę się przed tym wszystkim jakoś zabawić,  czy coś.  <dopił whisky i zamówił kolejkę> Ratowaniem Sama zajmę sie jutro. <kiwnął głową z przekonaniem> Jesteś ze mną? <poruszył brwiami i uśmiechnął się zachęcaająco>

Ostatnio edytowany przez Dean Winchester (09-03-14 15:23:23)

#2711 09-03-14 15:47:08

Dean Winchester

Gość

Nosisz ekstazę w kiszeni? <zaśmiał sie krótko> Wiesz, że tobie nie odmówię. <wziął od niej jedną tabletkę i szybko popił ją trunkiem>

#2712 09-03-14 16:02:37

Dean Winchester

Gość

<ułożył usta w podkówkę> Było by efektowniej. <uśmiechnął się zadziornie biorąc łyk alkoholu> Błagam cię. Nie gadajmy o tych całych związkach i innych bzdurach. <ułożył palce prawej dłoni w "pistolet" i przełożył je sobie do skroni przywracając oczami; opuścił dłoń>

#2713 09-03-14 16:22:47

Dean Winchester

Gość

<zmrużył na krótką chwilę oczy> No wiesz, to zazwyczaj laski mnie zagadują, a nie odwrotnie. <uśmiechnął się szeroko> Byłaś w końcu na tej imprezie u Kahna? <zapytał po chwili unosząc brew i napił się whisky>

#2714 09-03-14 16:39:18

Dean Winchester

Gość

<otworzył usta, żeby o coś zapytać, jednak po chwili je zamknął, gdy przypomniało mu się to zdarzenie z imprezy> Szlag by to. <przejechał dłonią po twarzy uśmiechając się z rozbawieniem> Prawdopodobnie widziałaś coś takiego pierwszy i ostatni raz. <przewrócił oczmi opróżniając szklankę>

#2715 09-03-14 16:58:29

Dean Winchester

Gość

Przestań się śmiać z moich umiejętności tanecznych. <powiedział to z mimowolnym uśmiechem na twarzy> Na taki show time trzeba sobie zasłużyć. <kiwnął głową z udawaną powagą> Więc podniecają cię faceci w rajstopach? <na chwilę ułożył usta w 'duck face' i napił się alkoholu>

#2716 09-03-14 17:15:41

Dean Winchester

Gość

Nie wiem, czy powinienem ci podziękować, czy cię zastrzelić. <powiedział opierając łokieć o blat baru> Nie byłem zdegustowany. <powiedział, jakby to było oczywiste> No wiesz, kiedy masz schowane tabletki w staniku, i "do czegoś dojdzie" to można brać tabletki podczas "tego czegoś". <poruszył brwiami przygryzając dolną wargę w uśmiechu> Nie ocniaj mnie. <dodał po chwili>

#2717 09-03-14 17:33:13

Dean Winchester

Gość

Emm... Ten... Pewnie. <mruknął nie wiedząc zbytnio co powiedzieć, obrócił się na hokerze w stronę baru i zrobił duży łyk trunku> Poproszenie cię teraz do tańca było by za proste, co nie? <obrócił głowę w jej stronę i zaśmiał się krótko>

#2718 09-03-14 18:09:30

Dean Winchester

Gość

Ok. <obrócił się na hokerze w jej stronę> Zatańczysz ze mną? <uniósł brwi i uśmiechnął się czrujaco>

#2719 09-03-14 21:25:05

Dean Winchester

Gość

<po jakimś czasie muzyka zwolniła, Dean niby zmieszanyrozglądnął sie po sali drapiąc się niewinnie po głowie> To ten... Ja prowadzę, czy ty? <poruszył brwiami i zaśmiał się pod nosem; zbliżył się do dzoewczyny i położył dłonie na jej biodrach>

(Przepraszam, że dopiero teraz. Miałam jakieś dziwne problemy z internetem )

#2720 10-03-14 11:17:44

Dean Winchester

Gość

<uśmiechnął się nieznacznie i przyciągnął ją do siebie najbliżej jak się da jednocześnie poruszając się powoli do rytmu piosenki> Zawsze byłem w tym marny. <mruknął>

(W takim momencie? W życiu! Ja też dziś nie mam czasu, bo muszę malować i w ogóle... tzw. Magia poniedziałku -,-)

Ostatnio edytowany przez Dean Winchester (10-03-14 11:18:36)

#2721 10-03-14 14:40:40

Dean Winchester

Gość

Tak sądzisz?  <uniósł brew, złapał ją za dłoń i uniósł nad jej głowę, sprawiając że dziewczyna obróciła się wokół własnej osi po czym wylądowała w jego ramionach> To była czysta improwizacja. <zaśmiał się pod nosem kiwając głową  powagą>

#2722 11-03-14 06:33:27

Dean Winchester

Gość

Mówisz?  <uśmiechnął się kątem ust i poruszył zabawnie brwiami> Sądzisz, że po wszystkim mi przejdzie? Nie pamiętam, kiedy ostatnio brałem ekstaze. Ale to chyba dobrze, nie? <zaśmiał się pod nosem> Tobie też nieźle idzie. <powiedział w miarę możliwości mierząc ją wzrokiem i przejechał końcem języka po wewnętrznej stronie dolnej wargi>

(Luzik. Avengersi lecieli, więc było co robić )

Ostatnio edytowany przez Dean Winchester (11-03-14 06:34:48)

#2723 11-03-14 11:16:08

Dean Winchester

Gość

Polowanie na wampiry, demony i w ogóle też nie jest najzdrowsze dla ludzi. <zacisnął usta, żeby się nie roześmiać wciąż nie spuszczając wzroku z Alice>

#2724 11-03-14 13:40:03

Dean Winchester

Gość

Ktoś musi. <wzruszył niezauważalnie ramionami> Jestem, kim jestem, po ojcu. <dodał> Więc zbytnio nie miałem wyboru, co do tego kim będę w przyszłości. <na krótką chwilę ułożył usta w podkówkę> Miało być bez sentymentów. <przewrócił oczami i zaśmiał się ponuro pod nosem>

#2725 11-03-14 13:58:10

Dean Winchester

Gość

<rozejrzał się trochę nieobecnym wzrokiem> Pewnie. <kiwnął głową, po chwili razem z Alice zajęli swoje miejsca przy barze> Dlaczego tak myślisz? Jestem bardzo ufny! <kiwnął głową z przekonaniem; zamówił jeszcze kolejkę whisky>

Stopka forum

RSS