Ogłoszenie

UWAGA
To forum zostało wyłączone z użytku.
Możliwość rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wyłączona.
Cała rozgrywka została przeniesiona na nową stronę http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#2651 22-02-14 16:04:22

Miranda McGuinness

Gość

Re: Klub nocny "Blue night"

< Weszła do klubu z fałszywym uśmiechem na ustach. Stanęła przy barze kończąc palić skręta. Zamówiła kieliszek cholernie czystej wódki i wypiła go na raz. Oblizała ze smakiem usta i ruszyła na parkiet sexownie poruszajac biodrami >

#2652 22-02-14 17:22:48

Ruby Jones

Gość

*Weszła do klubu, rozglądając się. Oparła się o którąś ze ścian i obserwowała tańczących ludzi*

#2653 22-02-14 17:27:21

Miranda McGuinness

Gość

< Miranda przez cały czas gdy tańczyła obserwowała wejście do klubu. Nagle zauwazyła znajomą dziewczynę. > Kogo widzę, Ruby Jones! Słyszałam, ze nie jesteś już dłuzej demonem ? < dziewczyna podeszła do niej i wyciągnęła zgrabnym ruchem papierosa >

#2654 22-02-14 17:28:41

Ruby Jones

Gość

*Zwróciła wzrok na dziewczynę i wzruszyła obojętnie ramionami* Niech zgadnę... dowiedziałaś się tego od Sama? *uniosła brew*

#2655 22-02-14 17:35:14

Miranda McGuinness

Gość

< oparła się o ścianę obok Ruby i zapaliła Marlboro > Dobry strzał. Teraz powinno wam się układać jak w niebie < uśmiechnęła się z nutką sarkazmu w głosie > A tak całkiem serio mówiąc mam nadzieję że teraz nie będziecie mieli problemów < zaciągnęła się głęboko >

#2656 22-02-14 17:37:33

Ruby Jones

Gość

Zabawne *prychnęła przewracając oczami* Nie powinniśmy *skrzywiła się* Ale wątpię czy teraz będziemy żyć ''długo i szczęśliwie'' *zrobiła w powietrzu cudzysłów*

#2657 22-02-14 17:38:33

Miranda McGuinness

Gość

Dlaczego ? < spojrzała na nią spod uniesionej brwi > Jesteście chyba ostatnią normalną parą w tym mieście < zaśmiała się sarkastycznie myśląc nad sobą >

#2658 22-02-14 17:41:50

Ruby Jones

Gość

Żartujesz? *spojrzała na nią pobłażliwie* W tym mieście nie ma czegoś takiego jak normalny związek *wzruszyła ramionami*

#2659 22-02-14 17:43:39

Miranda McGuinness

Gość

Słuszne spostrzeżenie, wszystko musi się spieprzyć. Pociesza mnie też to że normalnym ludziom związki pierdolą się równie szybko co nadprzyrodzonym < zaśmiała się pobłaźliwie i spojrzała na Ruby z ukosa > Teraz przynajmniej mogę być suką i udawać że nie mam uczuć. < wypuściła dym w postaci kółeczek > Coś mi się wydaje, ze ty też nie straciłaś swojego charakterku.

#2660 22-02-14 17:46:07

Ruby Jones

Gość

Jasne że nie *uśmiechnęła się z zadowoleniem* Jedyną osobą dla której bywam miła to Sam. *powiedziała.* Hm. Może dlatego mnie nikt nie lubi *dodała po chwili i uniosła kąciki ust w ironicznym uśmieszku*

#2661 22-02-14 17:49:02

Miranda McGuinness

Gość

< zaśmiała się szczerze i pokręciła głową > Dasz się lubić, nawet z tym wrednym usposobieniem < spojrzała na parkiet > Tańczysz ?

(uciekam, będę o 24. jak chcesz możesz zabrać Ruby, nie zatrzymuje)

#2662 22-02-14 17:50:44

Ruby Jones

Gość

Dzięki *odpowiedziała lekko zaskoczona. Również zerknęła na parkiet i pokręciła przecząco głową* Nie umiem tańczyć *wzruszyła ramionami.*

(Nie zabieram jej, i tak nie mam co robić xD)

#2663 22-02-14 23:34:08

Miranda McGuinness

Gość

< Widząc to wszystko uśmiechnęła się przerażona pod nosem i wyszła z klubu >

#2664 24-02-14 16:47:36

Christopher Celt

Gość

< Wchodzi do klubu z nieodgadnionym wyrazem twarzy. Rozgląda się i po chwili rusza wolnym krokiem w stronę baru. Siada na hokerze i zamawia whisky >

#2665 24-02-14 17:07:46

Christopher Celt

Gość

< Zerka kątem oka na blondynkę i uśmiecha się nieznacznie. > Nie, nie było. <kiwa głową lustrując ją wzrokiem. > Nowy. < potwierdza. >

#2666 24-02-14 17:17:00

Christopher Celt

Gość

< Ściska lekko jej dłoń po czym nachyla się i całuje ją delikatnie. Odsuwa się i patrzy jej w oczy z lekkimi iskierkami rozbawienia. > Christopher.

#2667 24-02-14 17:27:04

Christopher Celt

Gość

< Uśmiecha się i upija łyka whisky. > Najwyraźniej jednak nie. < kiwa głową. > Proszę bardzo. Wolę tą formę... < mruga parę razy. > ... oficjalną. < dokańcza. > Ale dla ciebie mogę być Chrisem < posyła jej zawadiacki uśmiech. >

#2668 24-02-14 17:35:46

Christopher Celt

Gość

Raczej spontaniczna. < kiwa głową parę razy. > Usłyszałem o tym miasteczku od znajomej, ale dopiero gdy byłem niedaleko postanowiłem się zatrzymać. < unosi kącik ust i upija whisky. >

#2669 24-02-14 17:45:44

Christopher Celt

Gość

Ja też mam taką nadzieję. < schyla lekko głowę unosząc kąciki ust do góry. > Słyszałęm o tych... ciekawych atrakcjach. < kiwa głową parę razy i spogląda jej w oczy. > W różnych miejscach. < odpowiada. > Ostatni był chyba... Londyn. < ponownie kiwa głową. >

#2670 24-02-14 17:51:37

Christopher Celt

Gość

Tak < przygląda się jej i po chwili upija łyka whisky. > Więc możesz mnie dopisać do listy < puszcza jej oczko. Zerka na nią i przechyla lekko głowę. > Hm. Cóż, dość dużo tego było...

#2671 24-02-14 18:04:12

Christopher Celt

Gość

< Unosi kąciki ust. > Niewyjaśnione morderstwa. Zaginięcia. Częste napady zwierząt. < wzrusza ramionami. > To fascynuje nie sądzisz?

#2672 24-02-14 18:21:31

Christopher Celt

Gość

< Obserwuje uważnie jej ruchy z delikatnym, seksownym uśmiechem na ustach. > Nie sądzę by to miasto ogółem było... monotonne. < kiwa głową i upija łyka whisky. > Z pewnością dużo tu się dzieje? < bardziej pyta niż oznajmia. Patrzy jej przeciągle w oczy. > Wszystko? Cóż, przynajmniej nie będę się tu nudził... prawda, Caroline? < unosi kąciki ust i oblizuje seksownie wargi. >

#2673 24-02-14 18:40:15

Christopher Celt

Gość

< Uśmiecha się szeroko patrząc jej w oczy. > Z pewnością będę potrzebował przewodnika. < odpowiada przechylając głowę. > Jak cię znajdę..? < pyta unosząc kąciki ust w leniwym uśmiechu. >

#2674 24-02-14 18:57:46

Christopher Celt

Gość

< Bierze od niej serwetkę z zapisanym numerem i wsuwa ją do kieszeni. Upija łyka alkoholu. > Cieszy mnie to niezmiernie. < odpowiada niskim głosem patrząc jej w oczy. Unosi lekko kąciki ust. >

#2675 24-02-14 19:14:48

Christopher Celt

Gość

Myślę, że zagoszczę tu na dłużej... < mówi kiwając głową. > Szczególnie, jeśli w tym miasteczku jest więcej takich pięknych kobiet jak ty. < schyla lekko głowę uśmiechając się przy tym seksownie. >

Stopka forum

RSS