Ogłoszenie

UWAGA
To forum zostało wyłączone z użytku.
Możliwość rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wyłączona.
Cała rozgrywka została przeniesiona na nową stronę http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#2101 23-03-14 17:45:55

Alexander Kahn

Gość

Re: Ulice miasta

Jak? <marszczy brwi i spogląda na nią; milknie na chwile> Myslisz, ze bylem szczesliwy? Wczesniej.. Bylem? Nie chce cierpiec.

#2102 23-03-14 17:47:38

Charlotte Hall

Gość

*Wzruszłą ramionami.* Nikt nie jest wiecznie szczęśliwy. *wzięła butelkę i napiła się jeszcze.* A obecnie mam medium pod ręką i myślę, że mógłby pomóc.

#2103 23-03-14 17:50:11

Alexander Kahn

Gość

Okay. Zróbmy to. <mruczy i kiwa głową> Niech tu przyjdzie, bo nie chce mi się stąd rzuszać.

#2104 23-03-14 17:54:27

Charlotte Hall

Gość

*pokiwała głową.* Okej. *sięgneła do torebki po telefon i napisała SMSa.* No to teraz tylko czekamy.

#2105 23-03-14 17:57:37

Alexander Kahn

Gość

Jak na ścięcie <smieje sie pod nosem i pociera powieki>

#2106 23-03-14 18:08:12

Alexander Kahn

Gość

<otwiera oczy i unosi brew> Ja tu jestem, a nie przepadam za tym, jeśli ktoś mnie ignoruje. <zaciska wargi>

#2107 23-03-14 18:17:53

Alexander Kahn

Gość

<wybucha śmiechem> Skąd mam kurwa wiedzieć, skoro nic nie pamiętam? <uś miecha się z politowaniem> Dzisiaj, a wcześniej.. <spogląda na Char>

#2108 23-03-14 18:17:54

Charlotte Hall

Gość

Tak, o niego. *odpowiedziała. Wstałą i oparła się o ścianę* Kilka dni temu umarł, ktoś go przywrócił do życia w innym cielie i z podstawowymi informacjami. I dzisiaj nie pamiętał już nic.

Ostatnio edytowany przez Charlotte Hall (23-03-14 18:18:56)

#2109 23-03-14 18:25:56

Alexander Kahn

Gość

<unosi brew i przygląda mu się kpiąco> Ja pierdole.  <mruczy pod nosem i zamyka oczy próbując się skupić>

#2110 23-03-14 18:41:28

Alexander Kahn

Gość

<kiedy kończą, Alexander wykończony opada na chodnik. Oddycha niespokojnie i przeciera z czoła krople zimnego potu> Dzięki <udaje mu się wykrztusić i zanosi się kaszlem. uchyla powieki i rozgląda się badawczo>

#2111 23-03-14 18:43:54

Charlotte Hall

Gość

*Kiedy Tomas skończył, a Alex opadł na chodnik, Charlotte ruszyła się w końcu i podeszła do leżącej hybrydy.* Alex.. Alex. Powedz, że to zadziałało.

#2112 23-03-14 18:46:51

Alexander Kahn

Gość

<uśmiecha się szeroko wciąż oddychając szybciej i leniwie uchyla powieki, aż zaczyna się śmiać> Zadziałało. <zamyka znowu oczy i bierze oddech>

#2113 23-03-14 18:59:00

Charlotte Hall

Gość

Pa. *rzuciła do Tomasa i uśmiechnełą się do Alexandra.* No to powiedz mi, Kahn. Jak ci sie podoba nowe ciało? Wolisz to, czy poprzednie? *sięgnełą po butelkę whisky i napiła się.*

#2114 23-03-14 19:00:54

Alexander Kahn

Gość

Uhm.. Co za różnica, tak czy siak jestem przystojny. <uśmiecha się szeroko i podnosi do pozycji siedzącej; wzdycha> Tylko jestem młodszy. <wydyma lekko wargi i spogląda na nią> A ty jak myślisz? <odbiera od niej whisky i upija>

#2115 23-03-14 19:05:08

Charlotte Hall

Gość

Tak czy siak jesteś przystojny. *przedrzeźniała go.* Ja tam polubiłam też twój charakter więc co za róźnica?

#2116 23-03-14 19:07:55

Alexander Kahn

Gość

Przestań. <śmieje się i szturcha ją> Świetnie. Praktycznie.. Żadna. <unosi kącik ust i koniuszkiem języka przesuwa wzdłuż swojej górnej wargi> Dziękuję. <kiwa powoli głową i spogląda w jej oczy> Za to, że byłaś i jesteś, mimo wszystko. Że nie załamałaś się i walczyłaś o mnie. <posyła jej ciepły uśmiech> Jestem ci sporo winny, Hall.

#2117 23-03-14 19:19:25

Charlotte Hall

Gość

Za co? *uśmiechneła się.* Aaa.. O to chodzi. *zaśmiała się pod nosem i zabrała Alexowi butelkę.* To że jesteś mi coś winien... To masz problem, Alexandrze. Masz spory problem, bo nie wiesz co mi przyjdzie do głowy, Kahn. *pokiwała głową i napiła sie. W pewnej chwili zamarła i odstawiła butelkę.* Czy ty pamiętasz.. wszystko? Mam na mysli wczoraj.. *spojrzała na niego niepewnie przygryzajac wargę*

#2118 23-03-14 19:23:14

Alexander Kahn

Gość

Pewnie nic normalnego, znając ciebie. Masz same diabelskie plany. <uśmiecha się szeroko i przygląda się jej. Widząc jej reakcję marszczy brwi i po chwili bierze oddech> Pamiętam. Doskonale.. Pamiętam. Teraz już wszystko. <kiwa głową>

#2119 23-03-14 19:31:30

Charlotte Hall

Gość

Oczywiście. Czasem zasięgam rady u demonów, żeby byłoy doskonałe. *zażartowała a po chwili znów spoważniałą.* Och, cudnie. * szepneła i westchneła, napiła się jeszcze z butelki, którą podała Alexowi i Charlotte rozłożyła się znów na chodniku.*

Ostatnio edytowany przez Charlotte Hall (23-03-14 19:36:54)

#2120 23-03-14 19:39:22

Alexander Kahn

Gość

Demonów? <mruczy> wooho, nie próżnujesz.. Jak zwykle. <uśmiecha się pod nosem i spogląda na nią niepewnie> Jest ci źle z tym co się stało? <mruży lekko oczy>

#2121 23-03-14 19:44:47

Charlotte Hall

Gość

*rozchyliła usta i niemal zachłysneła się powietrzem.* Nie.. Może. Nie wiem. *westchneła ciężko.*Obecnie czuję się, jakbym cię wykorzystała, bo nie wiedziałeś wszystkiego. I nie pamietałeś prawie całgo swojego życia. Tego kiedyś i tego tutaj. *spojrzała na Kahna.* może i nie przejmuje sie Mirandą, ale przejmuje się tobą. I martwię się o ciebie i o to jak ty sie teraz z tym czujesz. Powiedz. Jak czujesz się z tym, ze po tym jak powiedziałm, że cię kocham, uprawialiśmy seks, podczas gdy ty masz narzeczoną? *spojrzała w niebo* Boże.. Moje słowa racą spójnosć i jakikolwiek sens.

#2122 23-03-14 19:49:46

Alexander Kahn

Gość

Masz rację, to prawda. <mruczy i spogląda w jej oczy niepewnie> Mają.. sens. Są bezpośrednie, a ja.. Nie wiem jak się czuję. Wiem, że nie byłem w pełni.. Uhm.. Sobą, czułem wtedy coś zupełnie innego. Mniej zaufania, mniej miłości, więcej pożądania i obojętności. Nie obchodziło mnie wcale co się stanie. <pociera kark dłonią> Nie wiem co teraz zrobić, złamię Mirandzie serce. <mówi cicho i opuszcza wzrok wzdychając cicho> Naprawdę nie wiem. Poradź mi coś.

#2123 23-03-14 19:53:08

Charlotte Hall

Gość

No właśnie. *potwierdziła i przymknęła oczy* Dokłądnie o tym mówiłam. *westchneła i uchyliłą powieki.* Myślałam, że już to dzisiaj zrobiłeś? *podniosłą się ciężko i spojrzała na Alexandra.* Co ja mam ci poradzić? Możesz jej powiedzieć, ale jak sam powedziałes, złamiesz jej serce. Możesz też nic nie mówić, udawać, że nic nie zaszło, ale kłamstwo zacznie cię niszczyc od srodka. To już twój wybór.

#2124 23-03-14 19:57:29

Alexander Kahn

Gość

Zrobiłem to tym, że nie pamiętam. <przewraca oczami> Że znowu musiała się męczyć z tłumaczeniem mi wszystkiego. <wzdycha cicho> Wolę własne cierpienie, ale w tym mieście nie da się nic ukryć. <mruczy i unosi wzrok do jej oczu> Gdzie się wybierasz?

#2125 23-03-14 20:04:44

Charlotte Hall

Gość

Wiesz, że za to, że nie pamiętałeś, winiła mnie? *zacisneła wargi, a po chwili je wydęła* No właśnie. Dowie się tak czy inaczej. Więc znów: od ciebie, czy od kogoś? *Charlotte wstała bo za bardzo ja roznosiło.* Ja? Nie mam pojęcia. Najchętniej schowałąbym sie w najciemniejszym kącie piekieł, ale kto wie, czy Lucyfer lub ktokolwiek inny mnie nie wyda. *wzruszyłą ramionami i przeczesała włosy.* Och. Włąśnie mi się przypomniało. Kupiłam sobie mieszkanie, właściwie to loft. Więc moze tam pójdę. *rzuciła do Alexa.* Będzie ci ąłtwiej uporać sie z wyborem, gdy moja obecność nie bedzie na tobie nic wymuszać. *usmiechneła się blado i ruszyła szybkim krokiem w kierunku loftu*

Stopka forum

RSS