Ogłoszenie

UWAGA
To forum zostało wyłączone z użytku.
Możliwość rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wyłączona.
Cała rozgrywka została przeniesiona na nową stronę http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#1001 28-12-13 10:52:40

Jem Carstairs

Gość

Re: Ulice miasta

Lena Duchannes napisał:

To w takim razie co Cię tu sprowadziło? *zapytała chowając dłonie do kieszeni płaszczyka.* To jest przecież zwykła mała mieścina w środku stanu. *Nie wyróżnia się niczym poza wilkołakami. Na poznawanie tutejszych atrakcji zapraszamy w pełnie do lasu. dodała ironicznie w myślach, wciąż jednak uśmiechając się delikatnie*

Właśnie to że to mała mieścina <uśmiechnął się łagodnie> Mam dość wielkich miast. <dodał>

#1002 28-12-13 10:59:21

Miranda McGuinness

Gość

Dean Winchester napisał:

Miranda McGuinness napisał:

< Miranda wyszła na ulicę i oparła się o mur. Złapała się za talię i zamyślona patrzyła ku niebu >

<Idzie miastem z rękami w kieszeniach w kierunku Bree's. Gdy dochodzi do Mirandy uśmiecha się kątem ust> Hej, co tam? <przywitał się>

< znajomy głos wyrywa Mirandę z zamyślenia. Odwraca głowę > Och Dean, nie spodziewałam się ciebie tak szybko < Uśmiechneła się promiennie i spojrzała na chłopaka > jest całkiem nieźle. dziwnie ale dobrze < odgarneła włosy na lewe ramię > a u ciebie? umieram z ciekawosci.

#1003 28-12-13 11:03:21

Dean Winchester

Gość

Dean Winchester napisał:

< Miranda wyszła na ulicę i oparła się o mur. Złapała się za talię i zamyślona patrzyła ku niebu >

<Idzie miastem z rękami w kieszeniach w kierunku Bree's. Gdy dochodzi do Mirandy uśmiecha się kątem ust> Hej, co tam? <przywitał się>

< znajomy głos wyrywa Mirandę z zamyślenia. Odwraca głowę > Och Dean, nie spodziewałam się ciebie tak szybko < Uśmiechneła się promiennie i spojrzała na chłopaka > jest całkiem nieźle. dziwnie ale dobrze < odgarneła włosy na lewe ramię > a u ciebie? umieram z ciekawosci.

U mnie? Tak jak zawsze <odpowiedział wymijająco i na krótką chwilę ułożył usta w podkówkę> Jak była w Kalifornii? <zapytał zmieniając temat>

#1004 28-12-13 11:06:26

Miranda McGuinness

Gość

Dean Winchester napisał:

Dean Winchester napisał:

U mnie? Tak jak zawsze <odpowiedział wymijająco i na krótką chwilę ułożył usta w podkówkę> Jak była w Kalifornii? <zapytał zmieniając temat>

< pokręciła głową i uśmiechneła się tajemniczo > Opowiem jeśli pójdziemy gdzieś indziej. < potarła dłonią o dłoń i spojrzała prosto w oczy chłopaka. Znów tajemniczy, zamknięty, niedostępny>

#1005 28-12-13 11:09:56

Dean Winchester

Gość

Dean Winchester napisał:

< pokręciła głową i uśmiechneła się tajemniczo > Opowiem jeśli pójdziemy gdzieś indziej. < potarła dłonią o dłoń i spojrzała prosto w oczy chłopaka. Znów tajemniczy, zamknięty, niedostępny>

Okey, więc gdzie chcesz iść? Wszędzie oprócz Grill'a <skrzywił się nieznacznie przypominając sobie wczorajszy wieczór>

#1006 28-12-13 11:10:01

Lena Duchannes

Gość

Jem Carstairs napisał:

Lena Duchannes napisał:

To w takim razie co Cię tu sprowadziło? *zapytała chowając dłonie do kieszeni płaszczyka.* To jest przecież zwykła mała mieścina w środku stanu. *Nie wyróżnia się niczym poza wilkołakami. Na poznawanie tutejszych atrakcji zapraszamy w pełnie do lasu. dodała ironicznie w myślach, wciąż jednak uśmiechając się delikatnie*

Właśnie to że to mała mieścina <uśmiechnął się łagodnie> Mam dość wielkich miast. <dodał>

Czasem życie w wielkich miastach bywa męczące.. A czasem nawet małe miasta zmuszają do przeprowadzek. Wspomnienia i takie tam..

#1007 28-12-13 11:12:59

Miranda McGuinness

Gość

Dean Winchester napisał:

Dean Winchester napisał:

Okey, więc gdzie chcesz iść? Wszędzie oprócz Grill'a <skrzywił się nieznacznie przypominając sobie wczorajszy wieczór>

< zbliżyła się do niego i założyła ręce na piersi > Jedźmy gdzieś poza miasto i posłuchajmy dobrej muzyki w dobrym aucie < puściła mu oczko >

#1008 28-12-13 11:18:37

Dean Winchester

Gość

Dean Winchester napisał:

< zbliżyła się do niego i założyła ręce na piersi > Jedźmy gdzieś poza miasto i posłuchajmy dobrej muzyki w dobrym aucie < puściła mu oczko >

Nareszcie ktoś z dobrym gustem <uśmiechnął się szeroko, jednak po chwili westchnął> Samochód zostawiłem pod domem, daj mi chwilę, mieszkam niedaleko <wskazał kciukiem za siebie, w kierunku swojego domu>

#1009 28-12-13 11:23:09

Miranda McGuinness

Gość

< uśmiechnęła się pod nosem i oparła ponownie na murze > Poczekam. Bylebyś nie kazał na siebie długo czekać < wyjeła z kieszeni katany czerwone Marlboro i zapaliła >

#1010 28-12-13 11:24:35

Jem Carstairs

Gość

Lena Duchannes napisał:

Jem Carstairs napisał:

Lena Duchannes napisał:

Czasem życie w wielkich miastach bywa męczące.. A czasem nawet małe miasta zmuszają do przeprowadzek. Wspomnienia i takie tam..

Tak. Niekiedy tak <uśmiechnął się>

#1011 28-12-13 11:29:01

Dean Winchester

Gość

<kiwnął głową i szybkim krokiem odszedł w kierunku swojego domu>

#1012 28-12-13 11:30:34

Lena Duchannes

Gość

Jem Carstairs napisał:

Lena Duchannes napisał:

Jem Carstairs napisał:

*Przechyliła delikatnie głowę* Chcesz może gdzieś się przejść?

#1013 28-12-13 11:30:51

Miranda McGuinness

Gość

< zaciągała się i wypuszczała dym raz za razem >

#1014 28-12-13 11:34:17

Jem Carstairs

Gość

Lena Duchannes napisał:

Jem Carstairs napisał:

Lena Duchannes napisał:

Jasne <posłał jej uśmiech.> Prowadź. Nie znam jeszcze miasta.

#1015 28-12-13 11:35:51

Lena Duchannes

Gość

Jem Carstairs napisał:

Lena Duchannes napisał:

Jem Carstairs napisał:

*Zastanowiła się chwilę* Co powiesz na park? Jest całkiem ładny.. *zapytałą*

#1016 28-12-13 11:37:40

Dean Winchester

Gość

<Jedzie Impalą, aż zauważa Mirandę, zatrzymuje samochód nie wyłączając silnika; otwiera szybę z nikłym uśmiechem na twarzy> Poznaj moje maleństwo <uśmiechnął się kątem ust do M.>

#1017 28-12-13 11:39:42

Megan Archer

Gość

*Wyszła ze Starbucksa i popijając kawę spacerowała uliczkami*

#1018 28-12-13 11:40:55

Miranda McGuinness

Gość

< Miranda uśmiecha sie szeroko i zgrabnie wsiada do samochodu. Rozgląda się i mówi z podziwem > Przepiękna... zadbana, z klasą i charakterem < spojrzała na chłopaka i pogładziła deskę rozdzielczą samochodu > Nie wątpię w to, że jesteś świetnym kierowcą. Jedźmy gdzieś, chcę zobaczyć na co stać tą piękną maszynę.

#1019 28-12-13 11:42:27

Jem Carstairs

Gość

Lena Duchannes napisał:

Jem Carstairs napisał:

Lena Duchannes napisał:

*Zastanowiła się chwilę* Co powiesz na park? Jest całkiem ładny.. *zapytałą*

Okej <uśmiechnął się>

#1020 28-12-13 11:43:50

Lena Duchannes

Gość

*Uśmiechnęła się i ruszyli w stronę parku*

(ja zaraz tam napiszę )

#1021 28-12-13 11:46:22

Dean Winchester

Gość

Okey, ale najpierw... <sięgnął ręką przed Mirandę i otworzył schowek w którym trzymał wszystkie płyty, a także pudełko z podrobienymi legitymacjami; wyciągnął parę albumów> Led Zappelin, AC/DC, Metallica, Blue Oyster, Bon Jovi...? <czytał po kolei nazwy zespołów i podniósł pytający wzrok na dziewczynę>

#1022 28-12-13 11:48:29

Miranda McGuinness

Gość

< Mirandzie zaśmieciły się oczy na widok płyt > poproszę Zeppelinów < pokazała palcem, dotykając przypadkiem dłoni Deana > masz pomysł gdzie pojedziemy ? Czy będziemy jechać gdziekolwiek i delektować się muzyką oraz pędem ? < spojrzała na niego tajemniczo i oparła głowę o zagłówek >

#1023 28-12-13 11:50:07

Megan Archer

Gość

*Po jakimś czasie spacerowania, Meg dostrzegła znajome auto po drugiej stronie ulicy. Odruchowo uniosła dłoń do miejsca, gdzie jakiś czas temu tkwił kołek. szybko opuściła rękę. Przystanęła jednak, mając nazieję, że łowca, który tam siedział zobaczy, że ona wróciła zza grobu.*

#1024 28-12-13 11:58:28

Dean Winchester

Gość

<Włączył płytę i zaczął stukać palcami po kierownicy w rytm piosenki, w końcu ruszył samochodem wyjeżdżając na prostą; gdy przez szybę zobaczył Megan ściągnął brwi; To tylko zwidy naprostował się, pokręcił głową skupiając spojrzenie na drodze>
(Możemy zrobić tak, że będą jechać na drodze do Missouri, w wątku Missouri, na takiej drodze wiesz, highway ;p)

#1025 28-12-13 12:01:23

Megan Archer

Gość

*Kiedy samochód ją miną uśmiechnęła się i uszyła dalej spacerkiem*

Stopka forum

RSS