Ogłoszenie

UWAGA
To forum zostało wyłączone z użytku.
Możliwość rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wyłączona.
Cała rozgrywka została przeniesiona na nową stronę http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#976 27-12-13 23:11:13

Catelynn Morris

Gość

Re: Ulice miasta

< Z każdym krokiem deszcz padał coraz mocniej. Cate okryła głowę cienką kurtką, jednak to nie wiele co pomogło. Mokre włosy skleiły się, a ubranie kleiło się do ciała. Uważnie rozglądając się po okolicy, dziewczyna dostrzegła drobny daszek przed jednym ze sklepów. Nie zwracając uwagi na czerwone światło na skrzyżowaniu, przebiegła przez pas. Po chwili udało jej się dotrzeć do kawałka suchej ziemi. >

#977 27-12-13 23:31:53

Megan Archer

Gość

*Przez jakiś czas po opuszczeniu nawiedzonej rudery Meg teleportowała się po różnych miejscach w okolicy. W końcu znudzona zatrzymała się na chodniku i rozejrzała się dookoła. Była pod grillem. Westchnęła i oparła się o ścianę. Skrzyżowała ręce na piersi i spojrzała w niebo. Nawet nie zdawała sobie sprawy że była pełnia.* Kolejna okazja ucieka.. *szepnęła cicho i spuściła wzrok na buty. Po chwili osunęła się po ścianie i usiadła na chodniku oparta plecami o chłodny mur.*

#978 27-12-13 23:33:55

Dean Winchester

Gość

Dean Winchester napisał:

<wychodzi z baru i wsiada do samochodu wzdychając ciężko; włączył sobie album Led Zappelin i zamknął oczy wsłuchując się w muzykę>

<Pisał jeszcze przez chwilę smsy, z ledwością je odczytując przez rozmazany obraz. Oparł głowę o kierownicę analizując dzisiejszy wieczór i wydał z siebie krótki, żałosny jęk. Po chwili doprowadził się do porządku, wyjął płytę LZ i zmienił ją na tą zespołu Blue Oyster. Oparł się wygodnie na siedzeniu i wyłożył nogi na kierownicę śpiewając pod nosem refren piosenki i "grając na niewidzialnej gitarze"> Fire of unknow origin, took my baby away...

Ostatnio edytowany przez Dean Winchester (28-12-13 00:18:07)

#979 27-12-13 23:39:48

Catelynn Morris

Gość

*Cate z wahaniem chciała podejść do dziewczyny i spytać, czy wszystko w porządku. Jednak za nim się namyśliła, zrobił to nieznany chłopach. Obserwowała tą dwójkę za ulicy, za nieciekawiona rozwojem akcji. *

#980 27-12-13 23:42:04

Megan Archer

Gość

*Na początku, gdy usłyszała głos, zignorowała go nie zdając sobie sprawy z tego, że ktoś zwracał się do niej. Jednak po chwili uniosła głowę i spojrzała na nieznajomego zaciekawiona. Rozejrzała się, ale nikogo innego nie było w pobliżu. Wzruszyła ramionami.* Nie wiem czy jest okej. Dzisiaj ucieka mi kolejna okazja powrotu do.. dawnego życia, że tak powiem... *lekko podparła się dłońmi i powoli wstała, wciąż przypatrując się chłopakowi*

#981 27-12-13 23:50:21

Megan Archer

Gość

*przymknęła oczy i wzięła głębszy oddech. On ją widział. Były więc dwie opcje. Albo sam był martwy i po prostu o tym jeszcze nie wiedział, albo był medium. Meg w duchu błagała wszechświat, by chłopak był medium. Uniosła powieki.* Wrócić do żywych. *odpowiedziała cicho*

#982 27-12-13 23:53:44

Catelynn Morris

Gość

( Przepraszam, dopiero to wszystko ogarniam   )

#983 27-12-13 23:57:01

Megan Archer

Gość

Tak, jestem martwa od kilku tygodni. *kiwnęła głową.* Najprawdopodobniej dlatego. *zacisnęła usta.  Czy miała zaufać nieznajomemu medium? Jak na razie to było jedyne wyjście.* Mógłbyś może.. pomóc mi?

#984 28-12-13 00:05:22

Megan Archer

Gość

Tęsknię za tym. *powiedziała z lekkim uśmiechem, wskazując na papierosa.* Wiem, ze proszę o dużo.. Ale chyba wiesz na czym zależy martwej osobie... Żeby wrócić do żywych.

#985 28-12-13 00:14:33

Megan Archer

Gość

*Kiwnęła głową* Sama kiedyś wskrzeszałam kogoś, więc wiem o co chodzi. *przełknęła ślinę* Raczej tak. To gdzie? Las? Czy twój przydomowy ogródek?

#986 28-12-13 08:34:14

Miranda McGuinness

Gość

< Miranda pojawiła się na ulicy i wyciągneła czerwonego Marlboro. Zapaliła go i głęboko się zaciągnęła. Zaczęła krążyć po ulicach zaglądając co jakiś czas to do banku, to na pocztę itp. >

#987 28-12-13 09:42:23

Jem Carstairs

Gość

<Kiedy Jem wyszedł z mieszkania zaczął spacerować po ulicach. Co jakiś czas wchodził do jakichś sklepów.>

#988 28-12-13 10:13:42

Lena Duchannes

Gość

*Lena wyszła z domu i ruszyła chodnikiem. Wyjęła z torebki telefon i słuchawki, podłączyła je. Szła wpatrona w swoje dłonie, próbując rozplątać kabelki. Nawet nie zauważyła zbliżającej się postaci, na którą po chwili wpadła. Szybko uniosła głowę i spojrzała na chłopaka.* Oh, przepraszam.. *powiedziała i uśmiechnęła się lekko. *

#989 28-12-13 10:17:11

Jem Carstairs

Gość

<Spojrzał na dziewczynę i odgarnął włosy z czoła.> Nie szkodzi. <uśmiechnął się> Jestem James. Ale mów mi Jem.

#990 28-12-13 10:20:52

Lena Duchannes

Gość

Lena. *przedstawiła się. rzuciła okiem na słuchawki, które trzymała w dłoni. Wrzuciła je do torby, przypominając sobie, ze ostatnia taka sytuacja, zamieniła się w rozmowę. Przyjrzała się chłopakowi. Miał ciekawy kolor oczu - srebrny?*

#991 28-12-13 10:24:56

Jem Carstairs

Gość

<Przyjrzał jej się> Długo tu mieszkasz? <uśmiechnął się>

#992 28-12-13 10:27:19

Lena Duchannes

Gość

Zależy ile uważasz za długo. *wzruszyła ramionami* Teraz mija jakiś miesiąc, ale i tak, w najlepszym przypadku, poznałam tu dopiero jakieś pięć osób.

#993 28-12-13 10:29:24

Jem Carstairs

Gość

To mało <stwierdził i przechylił lekko głowę>

#994 28-12-13 10:36:29

Dean Winchester

Gość

Dean Winchester napisał:

Dean Winchester napisał:

<wychodzi z baru i wsiada do samochodu wzdychając ciężko; włączył sobie album Led Zappelin i zamknął oczy wsłuchując się w muzykę>

<Pisał jeszcze przez chwilę smsy, z ledwością je odczytując przez rozmazany obraz. Oparł głowę o kierownicę analizując dzisiejszy wieczór i wydał z siebie krótki, żałosny jęk. Po chwili doprowadził się do porządku, wyjął płytę LZ i zmienił ją na tą zespołu Blue Oyster. Oparł się wygodnie na siedzeniu i wyłożył nogi na kierownicę śpiewając pod nosem refren piosenki i "grając na niewidzialnej gitarze"> Fire of unknow origin, took my baby away...

<zasnął w samochodzie nad ranem>
<Teraz ocknął się, od razu poczuł tępe łupie w skroni zwane kacem; wyłączył muzykę, która leciał przez całą noc, zacisnął powieki masując dwoma palcami skroń. Po krótkiej chwili doprowadził się do porządku, przekręcił kluczyki w stacyjce i odjechał w stronę swojego domu>

#995 28-12-13 10:38:06

Lena Duchannes

Gość

Miesiac tutaj, to dla mnie nic, skoro całe życie spędziłam w jednym miejscu. *kiwnęła głową.* A jeśli chodzi o wąskei grono znajomych, to dlatego, że nie jestem zbyt towarzyska. *uśmiechneła się lekko*

#996 28-12-13 10:40:19

Miranda McGuinness

Gość

< Miranda wyszła na ulicę i oparła się o mur. Złapała się za talię i zamyślona patrzyła ku niebu >

#997 28-12-13 10:40:40

Jem Carstairs

Gość

Ja mieszkałem dopiero w dwóch miastach <uśmiechnął się.> To jest trzecie. <dodał i przechylił głowę. Zmarszczył lekko brwi> Też raczej nie należę do towarzyskich osób.

#998 28-12-13 10:44:03

Lena Duchannes

Gość

To w takim razie co Cię tu sprowadziło? *zapytała chowając dłonie do kieszeni płaszczyka.* To jest przecież zwykła mała mieścina w środku stanu. *Nie wyróżnia się niczym poza wilkołakami. Na poznawanie tutejszych atrakcji zapraszamy w pełnie do lasu. dodała ironicznie w myślach, wciąż jednak uśmiechając się delikatnie*

Ostatnio edytowany przez Lena Duchannes (28-12-13 10:46:55)

#999 28-12-13 10:50:07

Megan Archer

Gość

*Przez jakiś czas chodziła uliczkami szukajac jakiegoś sklepiku, gdzie kupiłaby telefon. W końcu dopadła jaiś mały dotykowy telefon i nową kartę SIM i idąc do Grilla wpisywała z pamięci numery telefonów*

#1000 28-12-13 10:52:09

Dean Winchester

Gość

Miranda McGuinness napisał:

< Miranda wyszła na ulicę i oparła się o mur. Złapała się za talię i zamyślona patrzyła ku niebu >

<Idzie miastem z rękami w kieszeniach w kierunku Bree's. Gdy dochodzi do Mirandy uśmiecha się kątem ust> Hej, co tam? <przywitał się>

Stopka forum

RSS