Ogłoszenie

UWAGA
To forum zostało wyłączone z użytku.
Możliwość rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wyłączona.
Cała rozgrywka została przeniesiona na nową stronę http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#1026 28-12-13 14:21:38

Dean Winchester

Gość

Re: Ulice miasta

<wraca do miasta, razem z Mirandą> Wysadzić cię pod domem? <spogląda na nią pytająco>

#1027 28-12-13 14:22:30

Megan Archer

Gość

*po jakimś czasie, gdy dotarła na obrzeża miasta zawróciła i skierowała się z powrotem do centrum*

#1028 28-12-13 14:25:08

Miranda McGuinness

Gość

< spogląda na chłopaka i macha przecząco głową > nie trzeba, chcę jeszcze załatwić parę spraw na mieście < Usmiechnęła się do niego i zmierzwila dłonią jego włosy > Dziękuję za wycieczkę

#1029 28-12-13 14:28:18

Dean Winchester

Gość

<wzniósł oczy ku górze czując jak mierzwi mu włosy, jednak po chwili skierowął spojrzenie na jej twarz> To ja dziękuję za zarąbiste towarzystwo i to...coś <ściągnął brwi wyciągając z kieszeni prezent od Mirandy>

#1030 28-12-13 14:30:53

Miranda McGuinness

Gość

< uśmiechnęła się promiennie i wyszła z samochodu > do zobaczenia Dean ! < pomachała mu i skocznym krokiem ruszyła w stronę miejścowej poczty >

#1031 28-12-13 14:37:20

Dean Winchester

Gość

<pokręcił rozbawiony głową śledząc ją wzrokiem, a gdy zniknęła z zasięgu jego wzroku, odjechał>

#1032 30-12-13 11:00:37

Dean Winchester

Gość

<parkuje samochód obok krawężnika, wyłącza muzykę i wychodzi z Impali; gdy upewnia się, że nie ma nikogo w pobliżu, otwiera bagażnik, a następnie klapę od czegoś w rodzaju"skrytki", w której znajdują się wszelkiego rodzaju amulety, a także broń; wyciąga pistolet  naładowany drewnianymi kulami i parę kołków, a także chowa do kieszeni trochę suszonej werbeny i tojadu, nie zapominając o amulecie od Mirandy; zamyka samochód, wrzuca kluczyki do kieszeni i idzie miastem>

#1033 30-12-13 11:11:23

Anastasia Whitmore

Gość

<wychodzi z baru i rozgląda się. Wpycha ręce w kieszenie płaszczyka, po czym idzie bez celu ulicami miasteczka, rozmyślając>

#1034 30-12-13 11:49:55

Dean Winchester

Gość

<zauważa przed sobą znajomą dziewczynę, przyśpiesza kroku tym samym doganiając ją> Hej <uśmiecha się do niej kątem ust> Jak tam?

#1035 30-12-13 11:55:54

Anastasia Whitmore

Gość

O, cześć <uśmiecha się, patrząc na chłopaka> Dean, prawda? <pyta, marszcząc lekko brwi, a po chwili wzrusza lekko ramionami> U mnie w porządku, a u ciebie?

#1036 30-12-13 11:59:32

Dean Winchester

Gość

<Zaje-kurna-biście> U mnie też dobrze <kiwnął głową na potwierdzenie swoich słów> Jak ci się podoba w mieście, A...Ann, racja? <uniósł brew uśmiechając się niepewnie>

#1037 30-12-13 12:07:02

Anastasia Whitmore

Gość

Ana <poprawiła go i popatrzyła się przed siebie> Jest w porządku. Wyjątkowo spokojne <wzruszyła  lekko ramionami i uniosła kąciki ust. Popatrzyła się na chłopaka> Dobrze? Coś mówisz to bez przekonania <pokręciła lekko głową> Coś się stało? <spytała niepewnie po dłuższej chwili, nie do końca wiedząc, czy powinna się narzucać>
(będę trochę powoli odpisywać bo oglądam serial ;3)

#1038 30-12-13 12:16:18

Dean Winchester

Gość

Ana <powtórzył> Wybacz, nie mam pomięci do imion. <spojrzał na nią> Spokojnie? Musisz dużo czasu przesiadywać w domu <powiedział pod nosem, a słysząc jej pytanie, przeniósł wzrok przed siebie> Nie. Wszystko jest tak, jak powinno być <odpowiedział wkładając dłonie do kieszeni>

#1039 30-12-13 12:26:22

Anastasia Whitmore

Gość

Skoro tak mówisz <wzruszyła lekko ramionami i odwróciła wzrok> Co to miało znaczyć, że siedzę dużo czasu w domu? <spytała, unosząc lekko brwi>
(w sumie możesz ją uświadomić, to i tak nie ma sensu, gdy nie będzie o niczym wiedziała >.<)

#1040 30-12-13 12:32:24

Dean Winchester

Gość

<westchnął, w głowie podejmując szybką decyzję> Możesz mi nie wierzyć, ale to miasto nie należy do najspokojniejszych <obrócił głowę w jej stronę spoglądając jej w oczy> Wampiry, wilkołaki - to wszystko prawda. A tu jest ich cholernie dużo.

#1041 30-12-13 12:37:57

Anastasia Whitmore

Gość

<popatrzyła się na niego, ale po chwili zaśmiała się nerwowo> Masz rację, nie wierzę ci <pokręciła głową i odwróciła wzrok> A nawet jeśli, to czemu jeszcze żadnego nie spotkałam? Skoro jest ich tak dużo to chyba nie mają powodów się ukrywać <wzruszyła lekko ramionami>

#1042 30-12-13 12:44:04

Dean Winchester

Gość

A co, chciałabyś, żeby jakaś pijawka się na ciebie rzuciła? <zapytał z wyrzutem> To, że ich nie widzisz wcale nie oznacza, że ich nie ma. Ja spotkałem tu już w cholerę wampirów, trzeba umieć patrzeć i obserwować <pokręcił lekko głową>

#1043 30-12-13 12:51:26

Anastasia Whitmore

Gość

A jak ty się dowiedziałeś o tych... wampirach <spytała cicho. Wampiry i wilkołaki. Matko, jak to banalnie brzmiało> Chyba nie jesteś jednym z nich, co? <zaśmiała się cicho bez krzty wesołości i spojrzała na niego kątem oka>

#1044 30-12-13 12:58:47

Dean Winchester

Gość

Ja? Jednym z nich? W życiu! <powiedział, jakby to było oczywiste> Ja je...zwalczam <powiedział, po czym odpowiedział na pytanie> Nadnaturalni bezczelnie wtargnęli do mojego życia, jeszcze zanim skończyłem 4 lata <odpowiedział mrużąc oczy>

#1045 30-12-13 13:07:19

Anastasia Whitmore

Gość

Zabijasz je? <to było bardziej stwierdzenie faktu niż pytanie> Sam chciałeś zostać kimś w rodzaju... Łowcy? <zmarszczyła brwi i popatrzyła się mu w oczy>

#1046 30-12-13 13:12:50

Dean Winchester

Gość

Nie <odpowiedział> Ale takie jest życie, ojciec tego ode mnie oczekiwał. Nie miałem wyboru <na krótką chwilę zacisnął usta w cienką linię> Istnieją też wiedźmy, ale one... zazwyczaj są niegroźne. Zazwyczaj. <powiedział zmieniając temat>

#1047 30-12-13 13:16:04

Anastasia Whitmore

Gość

Wiedźmy? <spytała, marszcząc lekko brwi. Przełknęła cicho ślinę> A co one na przykład potrafią? <przygryzła wargę, zastanawiając się nad czymś intensywnie>

#1048 30-12-13 13:21:16

Dean Winchester

Gość

Mają mnóstwo różnych zdolności. Ale głównie kontrolują żywioły, czasem czytają w myślach. <skrzywił się nieznacznie> Nie znoszę tych, które czytają w myślach <wtrącił i kontynuował wymienianie> Są też takie, które kontrolują umysły innych ludzi, niektóre mają zdolność telekinezy, są też takie, które przewidują przyszłość... A tak ogólnie, wiedźmy czarują <podsumował i spojrzał na nią kątem oka>

#1049 30-12-13 13:29:10

Anastasia Whitmore

Gość

Czarują... nie wpadłabym na to <wywróciła oczami i pokręciła głową rozbawiona> Znasz jakieś czarownice w tym mieście?

#1050 30-12-13 13:34:57

Dean Winchester

Gość

<kiwnął potwierdzająco głową> Dwie. Ale one są z tych "dobrych" czarownic...Przynajmniej jedna <ułożył usta w podkówkę>

Stopka forum

RSS