Ogłoszenie

UWAGA
To forum zostało wyłączone z użytku.
Możliwość rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wyłączona.
Cała rozgrywka została przeniesiona na nową stronę http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#226 22-12-13 11:43:01

Katelynn Blake

Gość

Re: Motel Denver

*mocno się do niego przytuliłam* Mądry, przystojny, troskliwy... Ideał *szepnęłam mu do ucha i przygryzłam jego płatek* Muszę cię pilnować żeby żadna mi Cię nie ukradła *dodałam, położyłam dłonie na jego policzkach, patrzyłam mu w oczy, aż w końcu pocałowałam go czule* To wszystko brzmi jak bajka, nie chcę żeby się kończyło... *po moich policzkach znowu popłynęły łzy*

#227 22-12-13 11:47:49

Kol Mikaelson

Gość

<uśmiechnął się i odwzajemnił pocałunek> Nawet jeśli jak ktoś mnie będzie chciał ukraść, to się nie dam, bo przecież już mam jedną, która skradła moje serce, a bajka będzie trwać wiecznie i nie płacz <pocałował ją w policzek>

#228 22-12-13 12:04:43

Katelynn Blake

Gość

To łzy radości *szepnęłam* Nie wiem jak ja Ci się odwdzięczę... Już na zawsze będę twoja, na zawsze *dodałam, przywarłam do niego pogłębiając pocałunek*

#229 22-12-13 12:06:17

Kol Mikaelson

Gość

A ja będę twój <odwzajemniał pocałunki>

#230 22-12-13 12:12:17

Katelynn Blake

Gość

*pocałunkami zaczęłam zjeżdżać na jego nagi tors, przygryzałam jego skórę, po chwili wstałam ocierając się o niego, wpiłam się w jego usta*

#231 22-12-13 12:23:06

Kol Mikaelson

Gość

<delikatnie przycisnął ją do ściany i namiętnie ją całował>

#232 22-12-13 12:33:39

Katelynn Blake

Gość

*położyłam dłoń na jego kroczu, delikatnie masowałam jego sfsdfsdfs, przygryzłam lekko wargę uśmiechając się zadziornie* Napij się ze mnie *powiedziałam pewnie przechylając głowę*

#233 22-12-13 12:34:25

Dean Winchester

Gość

Dean Winchester napisał:

Dean Winchester napisał:

<Wraca do motelu, wchodzi do swojego pokoju. Bierze prysznic, a po opatrzeniu rany na szyi, włącza laptopa i coś sprawdza. Później przypomina sobie o Mirandzie. Wyciąga serwetkę ze spodni i czyta numer. Pisze sms, kładzie się na łóżku>

<odkłada telefon na szafkę nocną i zasypia>

<Rano, budzi się, ubiera, pakuje "sprzęt" i wychodzi z motelu; wsiada do Impali i odjeżdża>

#234 22-12-13 12:36:59

Kol Mikaelson

Gość

<uśmiechnął się> Ale ty to odwzajemnisz <wbił jej się w szyję i pił jej krew>

#235 22-12-13 12:46:24

Katelynn Blake

Gość

Oczywiście *wyszeptałam, wgryzłam się w jego szyję i czekałam cierpliwie, aż zaczniemy działać (xD) *

#236 22-12-13 12:54:09

Kol Mikaelson

Gość

<przestał pić po czym podniósł ją, całował teraz ją w szyję, która już się zagoiła> Chcesz tego, teraz? <wyszeptał jej do ucha>

(ZBOCZONY MOTEL!!!!!!)

#237 22-12-13 12:59:33

Katelynn Blake

Gość

Kol Mikaelson napisał:

<przestał pić po czym podniósł ją, całował teraz ją w szyję, która już się zagoiła> Chcesz tego, teraz? <wyszeptał jej do ucha>

(ZBOCZONY MOTEL!!!!!!)

Yhm, bardzo *jęknęłam zniecierpliwiona*

(im dłużej z Tobą piszę tym bardziej robię się zboczona O.o )

#238 22-12-13 13:02:26

Kol Mikaelson

Gość

<całując ją dalej w szyję, delikatnie w nią wchodził>

(chyba odwrotnie )

#239 22-12-13 13:24:54

Katelynn Blake

Gość

Kol Mikaelson napisał:

(chyba odwrotnie )

*jęknęłam głośno gdy staliśmy się jednością, rozluźniłam się oddając się przyjemności, objęłam go nogami w pasie* Jesteś cudowny *wyszeptałam*

(nie! to ty sprowadzasz mnie na złą drogę xD )

#240 22-12-13 13:40:25

Kol Mikaelson

Gość

Katelynn Blake napisał:

Kol Mikaelson napisał:

(chyba odwrotnie )

*jęknęłam głośno gdy staliśmy się jednością, rozluźniłam się oddając się przyjemności, objęłam go nogami w pasie* Jesteś cudowny *wyszeptałam*

(nie! to ty sprowadzasz mnie na złą drogę xD )

Nie wierć się tak maleńka bo nie dojdę < Szepnął jej na ucho, odgarnął jej włosy z czoła i zaczął powoli się w niej poruszać. Trzymał mocno ją za piersi drażnił je swoimi zręcznymi dłońmi. > Kocham Cię < Odnalazł ustami jej usta i zaczał zachłannie całować ciągle się poruszając. W końcu doszedł wypełnił ją sobą.>

- Wasza Arl

#241 22-12-13 13:59:56

Katelynn Blake

Gość

*doszłam prawie w tym samym momencie gdy poczułam w sobie ciepły płyn, opadłam wtulając się w niego*  Ja Ciebie też *szepnęłam przy jego ustach*

(Arl co ty tu robisz?! O.o Gdzie Kris? ;p )

#242 22-12-13 14:07:58

Kol Mikaelson

Gość

<jego oddech był jeszcze nie spokojny> Jesteś wspaniała <pocałował ją jeszcze raz>

#243 22-12-13 17:33:41

Katelynn Blake

Gość

Kol Mikaelson napisał:

<jego oddech był jeszcze nie spokojny> Jesteś wspaniała <pocałował ją jeszcze raz>

*zarzuciłam dłonie na jego kark* Ty też jesteś cudowny *gdy ze mnie wyszedł, sięgnęłam po małą saszetkę z żelem pod prysznic, otworzyłam ją i nalałam sobie płynu na dłonie, zaczęłam myć Kol'a, moje dłonie zataczały kółka na jego torsie*

#244 22-12-13 17:48:52

Kol Mikaelson

Gość

Mmmm... jakaś nowa zabawa? <pomyślał chwilę i powiedział> Kate, bo ja kiedyś chciałbym wzić z tobą ślub..

(yyyy... na łeb ci już padło Kolesław!!!!????)

#245 22-12-13 17:57:29

Katelynn Blake

Gość

Czy ty mi się właśnie oświadczasz? *spytałam rozbawiona* Właśnie się pieprzyliśmy pod motelowym prysznicem, wyglądam pewnie okropnie, a ty postanowiłeś mi wyznawać takie rzeczy? *zachichotałam*

#246 22-12-13 17:59:50

Kol Mikaelson

Gość

<zaśmiał się> nie, nie, nie tak łatwo to nie będzie z oświadczynami zaczekamy na odpowiednią chwilę

(od Kol'a: Spadaj Kris!!!!!)

Ostatnio edytowany przez Kol Mikaelson (22-12-13 18:06:08)

#247 22-12-13 18:09:17

Katelynn Blake

Gość

*wywróciła oczami* Czemu? Jak dla mnie to nawet i tu twoje oświadczyny wypadły by magicznie *puściłam mu oczko* odwróć się! *powiedziałam pewnie, gdy wykonał polecenie zaczęłam masować jego kark, moje ręce zjeżdżały niżej, teraz masowałam jego plecy tworząc tym samym pianę*

( od Kate i Oli: Nie denerwuj się Kolesławie )

Ostatnio edytowany przez Katelynn Blake (22-12-13 18:11:05)

#248 22-12-13 18:12:43

Kol Mikaelson

Gość

<zamknął oczy i rozkoszował się masażem> To nie jest takie romantyczne jak nie mam pierścionka <westchnął> Powiedz mi czemu to nie ja cię masuję?

#249 22-12-13 21:03:55

Dean Winchester

Gość

<Parkuje pod motelem, wysiada z samochodu i wraca do swojego pokoju. Tam zdejmuje opatrunek z szyi, staje przed lustrem i ogląda ranę na szyi. Następnie idzie pod prysznic i kładzie się spać>

#250 23-12-13 08:10:44

Miranda McGuinness

Gość

SMS do Dean'a:
Cześć D. Chciałabym się z tobą spotkać. Poświecisz trochę czasu, nachalnej czarownicy?

M.

Stopka forum

RSS