Ogłoszenie

UWAGA
To forum zostało wyłączone z użytku.
Możliwość rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wyłączona.
Cała rozgrywka została przeniesiona na nową stronę http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#1026 13-12-13 21:45:31

Lena Duchannes

Gość

Re: Bar Bookworm

*spojrzała na zegar nad barem. Dopiła drinka i wstała z hokera* Kevin, miło się rozmawiało, ale będe się zbierać. *powiedziała i założyła na ramiona płaszcz. Wzięła torebkę i szybkim krokiem ruszyła do drzwi*

#1027 13-12-13 22:05:12

Kevin Clain

Gość

Dobra to cześć <dopił kakao, zapłacił i wyszedł>

#1028 14-12-13 16:40:11

Lena Duchannes

Gość

*weszła do środka i zdjęła płaszcz. Usiadła na hokerze uśmiechając się do barmana i zastanowiła się czego się napić. Prawie cały dzień zastanawiała się nad wilkiem z lasu i słowami chłopaka, którego spotkała zaraz po wilku. A spotkała go.. tam gdzie właśnie siedziała. Otrząsnęła się z nieprzyjemnych myśli i zamówiła drinka. Znalazła książkę z poprzedniego dnia i zaczęła ją czytać w oczekiwani na drinka.*

#1029 14-12-13 18:31:36

Lena Duchannes

Gość

*W końcu dostała drinka, wypiła go czytając książke. Czytanie pozwoliło jej nie myśleć o tym co gadał chłopak, którego spotkała poprzedniego dnia. W końcu dopiła drinka, zapłaciła za niego. Założyła płaszcz, wzięła torbę i wyszła.*

#1030 15-12-13 15:54:34

Axel Crow

Gość

<przechodzi do lokalu, siada przy jednym ze stolików, zamawia drinka, a gdy dostaje swoje zamówienie upija łyk i kieruje wzrok na okno>

#1031 15-12-13 16:11:21

Alina Perssi

Gość

*Wchodzi.Zauważa pewnego chłopaka i podchodzi do niego* Można się dosiąść? *Pyta i uśmiecha się lekko*

#1032 15-12-13 16:29:50

Axel Crow

Gość

<słysząc czyjś głos odwraca głowę w tamtą stronę, unosząc kąciki ust> Jasne <mówi, biorąc łyk drinka> Jak się nazywasz? <pyta>

#1033 15-12-13 16:38:55

Alina Perssi

Gość

*Siada obok* Alina a ty? *Przedstawia się i uśmiecha się delikatnie*

#1034 15-12-13 16:54:15

Axel Crow

Gość

Ben <odparł, wzruszając lekko ramionami> Napijesz się czegoś? <spytał i zanim zdążyła odpowiedzieć, zamówił dziewczynie drinka i postawił na stoliku przed nią> Więc powiesz coś o sobie, Alino? <spytał, unosząc lekko kąciki ust>

#1035 15-12-13 17:01:14

Alina Perssi

Gość

*Uniosła kąciki ust* Hmmm...no to może zacznę od tego że urodziłam się w Nowym Yorku.Przyjechałam do Mystic Falls z nadzieją że zacznę tu nowe życie.Nie pomyliłam się*Przygryzła dolną wargę* Dziś stałam się wampirem przez jednego dupka.Zgaduję że ty również jesteś wampirem *Spojrzała na chłopaka i upiła drinka*

#1036 15-12-13 17:12:14

Axel Crow

Gość

Jesteś wampirem jeden dzień i już umiesz wyczuwać innych ze swojego gatunku? Nieźle <uśmiechnął się kątem ust> Wiedziałaś o tym świecie przed przemianą? <spytał, biorąc łyk drinka i przyglądając się dziewczynie>

#1037 15-12-13 17:16:03

Alina Perssi

Gość

W pewnym sensie tak*Odparła i  upiła drinka* Za to ty już pewnie wiesz o nim bardzo długo *Uśmiechnęłam się pewnie*

#1038 15-12-13 17:25:29

Axel Crow

Gość

Jestem wampirem jakieś trzy lata, więc to nie jest jakoś imponująco długo <przygryzł lekko dolną wargę> Ale od tego czasu dużo się tym interesowałem, więc wiem o tym dość dużo <uśmiechnął się blado>

#1039 15-12-13 17:29:33

Alina Perssi

Gość

Rozumiem *Kiwnęła lekko głową po czym uśmiechnęła się* Długo już tu mieszkasz?

#1040 15-12-13 17:38:39

Axel Crow

Gość

Niedługo. Może z tydzień <wzruszył lekko ramionami i dopił swojego drinka> Będę się już zbierać <powiedział i zapłacił za drinki> Do zobaczenia Alino <dodał i wyszedł>
(sorry, muszę spadać. Fizyka wzywa)

#1041 15-12-13 17:40:23

Alina Perssi

Gość

*Po chwili również wyszła*
( Ok ,rozumiem )

#1042 16-12-13 17:52:31

Faye Marshall

Gość

< Weszłam do środka pewnym siebie krokiem, kiedy zauważyłam Caroline usiadłam obok niej. > Hej < Uśmiechnęłam się szeroko.>

#1043 16-12-13 18:04:29

Faye Marshall

Gość

Owszem < Wzruszyłam ramionami, zamówiłam sobie drinka.> Nie ma to jak zapijać kaca alkoholem. < Przegryzłam dolną wargę zerkając kątem oka na dziewczynę.> Co tam u ciebie słychać?

#1044 16-12-13 18:15:23

Faye Marshall

Gość

U mnie bosko < Powiedziała sarkastycznie, uśmiechnęłam się sztucznie.> Ne mogło byc gorzej < Upiłam łyka drinka.>

#1045 16-12-13 18:21:42

Faye Marshall

Gość

< Wzięłam głęboki oddech, wyjęłam z kieszeni telefon i położyłam go przed Caroline.> Zobacz dwa pierwsze SMSy. < Westchnęłam.>

#1046 16-12-13 18:38:43

Faye Marshall

Gość

< Przełknęłam ślinę myśląc nad czymś po chwili słysząc jej ostatnie słowa uniosłam lekko kącik ust.> Podoba mi się ten pomysł.
< Chwyciłam drinka którego przysunęła mi Caro, upiłam z niego łyka.> Raz mu wybaczyłam, to chyba koniec. < Wzruszyłam bezradnie ramionami o do oczu napłynęły łzy.> Napisałabym mu co o nim sądzę ale nie wiem czy to dobry pomysł.

#1047 16-12-13 18:47:58

Faye Marshall

Gość

< Zmarszczyłam brwi, postukałam paznokciami o szklankę.> Odegrać? Niby jak? < Spojrzałam na Caroline.> Caro ja... ja nadal go kocham < Przetarłam policzek ze spływających łez.> Za pierwszym razem mu wybaczyłam bo powiedział mi o tym.

#1048 16-12-13 18:55:55

Axel Crow

Gość

<przychodzi do lokalu i od razu kieruje się w stronę baru. Siada na jednym z hokerów i zamawia colę z wódką i lodem. Rozgląda się po barze i napotykając wzrokiem Caroline, puszcza jej oczko i uśmiecha się szeroko>

#1049 16-12-13 19:00:15

Faye Marshall

Gość

Caroline Forbes napisał:

*dotknęła delikatnie jej ramienia* Ey, nie płacz *uśmiechnęła się pocieszająco* Faceci to świnie i niestety trzeba się z tym pogodzić *westchnęła i spojrzała na nią* Wiesz, może tym razem też się przyzna. Chociaż nie wiem, czy wybaczanie mu będzie miało jakiś sens, bo faktycznie każdy zasługuje na drugą szansę, ale co do trzeciej można mieć pewne wątpliwości

Jeśli dajesz trzecią szansę to jest to przejaw naiwności. < Westchnęłam.> Nie wiem czy tak łatwo się z niego wyleczę. < Opróżniłam do dna zawartość szklanki.> Ciekawe co by zrobił gdybym napisała mu, że to już koniec. < Zacisnęłam usta.>

#1050 16-12-13 19:06:01

Cassandra Harris

Gość

< Przychodzi do Bookworm i rozgląda się po ludziach zebranych w środku.Po chwili zamawia szklankę wody, a gdy ją dostaje podchodzi do jednego chłopaka. > Mogę się przysiąść ? Nie bardzo widzę inne wolne stoliki.  < Uśmiechnęła się lekko. >

Stopka forum

RSS