Ogłoszenie

UWAGA
To forum zosta³o wy³±czone z u¿ytku.
Mo¿liwo¶æ rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wy³±czona.
Ca³a rozgrywka zosta³a przeniesiona na now± stronê http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#26 29-10-13 20:15:55

Ophelié Lefébure

Gość

Re: Komisariat policji

*Kiedy Megan posz³a zadzwoniæ, Phelia wsta³a i opar³a siê biodrem o ¶cianê. Przygryz³a wargê, wbi³a wzrok w pod³ogê i my¶la³a.*

#27 29-10-13 21:16:39

Megan Archer

Gość

*z westchnieniem odwiesi³a s³uchawkê. Policjant odprowadzi³ j± do celi. Wesz³a i usiad³a pod ¶cian± na ³awce.* Wp³aci. *poweidzia³a po chwili i u¶miechnê³a siê. Alkohol zupe³nie odpu¶ci³ a powoli pojawia³ siê kac. Cholera.*

#28 29-10-13 21:21:01

Ophelié Lefébure

Gość

Ta, za ten czas ju¿ bym ich wszystkich zjad³a.
*Kiwnê³a g³ow± w stronê policjantów wskazuj±c na nich. U¶miechnê³a siê.*
Ale to ¶wietnie, ¿e wp³aci. A tak przy okazji to strasznie ciê demoralizujê, wiesz?
*Unios³a k±cik ust.*

#29 29-10-13 21:23:34

Megan Archer

Gość

Serio? *unios³a pytaj±co brew u¶miechaj±c siê przy tym.* Niby jak. To ¿e siedzimy w areszcie? Nie jestem w takiej sytuacji po raz pierwszy *roze¶mia³a siê*

#30 29-10-13 21:39:46

Megan Archer

Gość

*obejrza³a siê w stornê wej¶cia gdy us³ysza³a otwierane drzwi. Mo¿e i nic nie widzia³a ale wszystko s³ysza³a.* O kurwa... Zabijê tê ssukê. Zabijê jak s³owo dajê. *popatrzy³a prera¿ona na Pheleiê* Red Coat.

#31 29-10-13 21:44:23

Ophelié Lefébure

Gość

Tak, a ja ci w tym pomogê.
*Warknê³a w¶ciek³a patrz±c na kraty.*
Co za szmata.

#32 29-10-13 21:49:17

Megan Archer

Gość

*Mia³a ochotê doskoczyæ do krat. Krzyczeæ, ¿e to nie jest prawda, ¿e tamta kobieta nie jest z FBI. Ale, cholera jasna, nie mog³a! Wziê³a kilka uspokajaj±cych oddechów i opar³a g³owê o ch³odn± ¶cianê. Nagle u¶miechnê³a siê do Phelii* Wie co? Mam pomys³. *szepnê³a tak cicho, ¿e tylko wampirzyca  mog³a ja us³yszeæ, nawet hybrydy nie by³y w stanie* Mam nadziejê, ¿e jeste¶ dobra aktork± i sprowadzisz mi pomoc.* mrugnê³a do Phelii, po czym osunê³a siê na pod³ogê jakby mdlej±c.*

#33 29-10-13 22:01:22

Megan Archer

Gość

*S³ysz±c co sie dzieje, uchyli³a powieki. Widzia³a to tylko Phelia, i NIKT inny (nawet RC), bo by³a zwrócona twarz± do wampirzycy. W oczach pojawi³ sie tylko strach? Niepewno¶æ? Ciche wo³anie o pomoc?*

#34 29-10-13 22:09:03

Ophelié Lefébure

Gość

*Spojrza³a jeszcze raz w stronê krat i pokrêci³a g³ow± zrezygnowana. Usiad³a na pod³odze obok le¿±cej Megan i opar³a czo³o na d³oni.
My¶l, Lefébure, my¶l.
Nakaza³a sobie.*
Teraz to dopiero mamy przejebane.
*Mruknê³a cicho.*

#35 29-10-13 22:14:07

Megan Archer

Gość

Co. ty. kurwa. nie powiesz *wyszepta³a do Phelii, Tak chicho, ¿e NIKT(!!!!) inny nie s³ysza³.*

(Koñczymy jutro, co? ja musze jeszcze ogarn±æ kilka rzeczy na koknkurs z polskiego xD )

#36 29-10-13 22:19:53

Ophelié Lefébure

Gość

No niebywa³e, prawda?
*Powiedzia³a bardzo cicho. Po³o¿y³a siê na tej pod³odze i teraz dopiero uruchomi³a szare komórki na pe³nych obrotach.*

(te¿ muszê ogarn±æ na jutro na konkurs z polskiego, a jeszcze nic nie napisa³am to do jutra )

#37 30-10-13 07:41:14

Klaus Mikaelson

Gość

<Przyszed³, ¿eby poinformowaæ o po¿arze domu. Kiedy podszed³ do policjanta, wyczu³, ¿e co¶ tu nie gra. Rozejrza³ siê uwa¿nie, wszêdzie by³y Hybrydy. Podszed³ do jednego z nich, zahipnotyzowa³ go i zacz± wypytywaæ po co oni tu s±. Kiedy siê dowiedzia³ zachipnotyzowa³ ka¿dego z nich i kaza³ im wyj¶æ. Poszed³ do celi w której by³y dziewczyny.> No no no kogo ja tu widzê < Pokrêci³ rozbawiony g³ow± > Phelia za kratkami, kto by siê tego spodziewa³. < Poszed³ po klucz do celi, po chwili wróci³ > Spokojnie ju¿ jestem. <Westchn±³, da³ im klucz po czym znikn±³. >

#38 30-10-13 13:10:59

Megan Archer

Gość

*poprzedniego wieczora w koñcu usnê³a. Rano siê obudzi³a i usiad³a pod ¶cian± wkurzona. Kiedy kto¶ siê pojawi³ wyczu³a, ¿e to hybryda. S³ynny Mikaelson? No no no... Nie¼le. Kiedy da³ Klucz Phelii i Meg, M. wziê³a klucz i przek³adaj±c rêke miêdzy kratami i otworzy³a zamek. Obejrza³a sie na Pheliê* Chod¼. Zanim znów nas zapuszkuj±. *pomacha³a wampirzycy i zniknê³a z komisariatu uprzednio zabieraj±c swoj± torebkê i kurtkê*

Ostatnio edytowany przez Megan Archer (30-10-13 13:11:46)

#39 30-10-13 14:01:12

Ophelié Lefébure

Gość

*Zabra³a swoj± torebkê i zniknê³a z komisariatu zaraz za Megan.*

#40 10-04-14 14:49:59

Miranda McGuinness

Gość

Idiota. Ciekawe kto napisa³, ¿e mam zaburzenia my¶lenia? Zapomnieli ci przys³aæ moje osi±gniêcia ze Stanford ? < prychnê³a w jego stronê i ca³kiem nieprzejmuj±c siê tym wszystkim usiad³a spokojnie na pod³odze > Daj znaæ kiedy kto¶ siê po mnie zjawi. Albo tedy kiedy bêdziesz chcia³ posmakowac mojego sexocholizmu niedowarto¶ciowany psie < u¶miechne³a siê bezb³êdnie. Napisa³a szybko 2 sms i przymknê³a oczy >

Ostatnio edytowany przez Miranda McGuinness (10-04-14 14:51:01)

#41 10-04-14 15:00:15

Alexander Kahn

Gość

To chyba jaki¶ ¿art. <warczy i zaciska d³onie na prêtach. Wzdycha ciê¿ko opieraj±c siê o nie czo³em i krêci powoli g³ow±> Super. <¶mieje siê cicho i przeciera powieki. Po chwili prostuje siê i rozgl±da za miejscem ucieczki oceniaj±c wszystko bystrym okiem> Uhm.. <mru¿y oczy kiedy wpada na Mirandê i cofa siê zdecydowanie> Cze¶æ? <krêci powoli g³ow± i zaciska wargi spogl±daj±c badawczo na FBI i policjantów i wszystkie inne gnidy które siê tam krêc±. Wsuwa d³oñ do kieszeni spodni chc±c wys³aæ smsa, ale potem przypomina mu siê o tym, ¿e odebrali mu telefon> Okay. <mruczy do siebie i siada na kozetce opieraj±c siê o ¶cianê. Przesuwa opuszkami palców wzd³u¿ swojego tatua¿u na ca³ej rêce i mru¿y oczy w zamy¶leniu>

#42 10-04-14 15:04:27

Miranda McGuinness

Gość

< Miranda przez ca³y czas obserwowa³a ka¿dy ruch wykonywany w sali, kalkuluj±c swoje szanse. Znalaz³a parê plusów u¶miechaj±c siê pod nosem. Gdy zauwarzy³a wpychanego do jej celi Alexandra zrzed³a jej mina. Zacze³a siê wycofywaæ ten jednak i tak na ni± wpad³. Mruknê³a tylko z niezadowoleniem pod nosem i odsunê³a siê pod przeciwleg³± ¶cianê > Zamknêli ciê za heroinê i sexocholizm? < za¶mia³a siê cierpko podkre¶laj±c ostatnie s³owo w ten sam sposób co policjant > Ciekawy tatua¿ < wzruszy³a ramionami i utkwi³a wzrok z jakim¶ punkcie staraj±c siê z ca³ych si³ aby unormowaæ swoje podwy¿szone têtno >

#43 10-04-14 15:08:07

Alexander Kahn

Gość

Nie, za marihuanê. Chocia¿ seksoholizm to jeszcze choroba, której u mnie nie zbadali, jednak.. <przenosi wzrok na policjantów i mru¿y oczy> Czujê, ¿e nied³ugo bêdê mia³ to na papierku. <przewraca oczami i zaciska wargi> Wiem. <odpowiada zwiê¼le i przeczesuje w³osy palcami. Opiera siê ³okciami o rozstawione mêsko nogi i przeciera twarz d³oñmi po chwili unosz±c obojêtny wzrok na Mirandê> Zamknêli ciê za seksoholizm? <u¶miecha siê szeroko i po chwili parska ¶miechem krêc±c g³ow±>

#44 10-04-14 15:12:17

Miranda McGuinness

Gość

< zaczesa³a palcami w³osy z czo³a > A wiêc siedzimy za to samo. nie zdziwiê siê jak pos±dz± nas o kontakty z meksykañsk± mafi± < pokrêci³a g³ow±. Ca³a sytuacja by³a kuriozalna i nie chcia³o jej siê wierzyæ w to wszystko. Poprawi³a sweter na opalonych ramionach > Maj± moje papierki ze stwierdzonymi zaburzeniami my¶lenia i seksoholizmie. Mi³ych rzeczy siê o sobie dowiadujê < s³ysz±c jego ¶miech, zrobi³a to samo, jednak w jej g³osie by³o o wiele wiêcej goryczy > Zaraz kto¶ pewnie przybêdzie ciê uratowaæ

#45 10-04-14 15:15:45

Alexander Kahn

Gość

Sk±d wiesz.. <uchyla wargi i po chwili zaciska je. U¶miecha siê szeroko i pociera powieki> Mnie mo¿e tak, ciebie.. co¶ czujê, ¿e niekoniecznie. <krêci g³ow± i odruchowo wzglêdem sytuacji, zaczyna grzebaæ w kieszeniach poszukuj±c papierosów i zaciska mocno szczêkê zirytowany, kiedy nic nie znajduje> Masz takie papierki? Nie s±dzi³em. <opiera siê o zimn± ¶cianê i porusza nog± czuj±c brak nikotyny> Nie wiem. Nikt nie wie gdzie poszed³em, ani po co. Raczej nigdzie nie mia³em siê zjawiæ, chyba ¿e zabiæ Alice. <mru¿y oczy my¶l±c nad czym¶>

#46 10-04-14 15:21:42

Miranda McGuinness

Gość

< Miranda przyci±gnê³a kolana pod brodê, jednocze¶nie naci±gaj±c jeansowe shorty na uda > W±tpiê. Zbyt du¿a ilo¶æ osób mnie nienawidzi abym wysz³a z tego bez szwanku. Jak to RC powiedzia³a nie zosta³ mi ju¿ nikt <spojrza³a na niego ch³odn± szaro¶ci± i wyci±gne³a paczkê z kieszeni swetra. Popcha³a Marlboro w jego stronê z dwoma papierosami w ¶rodku > Mam tylko papierki o chorobie psychicznej. Nic wiêcej < powiedzia³a lodowato. Powoli czu³a, ¿e chcia³aby uciec st±d jak najdalej. Brakowa³o jej s³oñca Kalifornii > Nie mo¿esz nigdy mieæ czystej karty? Wiecznie z kim¶ na pieñku, co Kahn? < u¶miechnê³a siê wrednie >

#47 10-04-14 15:31:02

Alexander Kahn

Gość

Jak sobie po¶cielisz tak siê wy¶pisz, jak to mówi±. <u¶miecha siê pod nosem i obraca rollexa na nadgarstku> Nikt? <spogl±da na ni± bez wiêkszych emocji i przenosi obojêtny wzrok na papierosy, a potem na FBI i ¶ledzi jednego policjanta wzrokiem; http://24.media.tumblr.com/502a28a227e2d2a9896fac342cc0e8c5/tumblr_mfd24mYiOs1qlxvxuo1_500.gif> Dziêki, ale nie przepadam za Marlboro. <wzrusza ramionami i zwraca jej paczkê wracaj±c do niej wzrokiem> Te papiery.. S± chocia¿ prawdziwe? <unosi brew i spogl±da na ni±, a¿ po chwili u¶miecha siê zadziornie> Gdybym nie mia³ wrogów, chyba zacz±³bym ich szukaæ dla urozmaicenia mojego ¿ycia. <krêci g³ow±> Czysta karta? Mogê, ale nie chcê.

Ostatnio edytowany przez Alexander Kahn (10-04-14 15:31:27)

#48 10-04-14 15:39:46

Miranda McGuinness

Gość

Znasz mnie. Nie bez powodu wsadzili nas do jednej celi pod tym samym zarzutem. Czekaj± a¿ zaczniemy sobie skakaæ do garde³ < Wyci±gne³a beznamiêtnie rêkê po papierosy i wyci±gne³a jednego > Szkoda, widzê ¿e ciê palce ¶wierzbi± od braku tytoniu. < ogarne³a wzrokiem ka¿dego z osobna i u¶miechnê³a siê do nich sztucznie > Nie s± prawdziwe. < pokrêci³a przecz±co g³ow± i spojrza³a prosto w jego oczy > A jak z Charlotte? Uk³ada siê wam? < nie chcia³a mówiæ o sobie bo nie widzia³a w tym g³êbszego sensu. Mia³a nadziejê, ¿e pytanie sp³ynie po niej beznamiêtnie, ale jej g³os lekko zadr¿a³ > Szalony Alexander...

#49 10-04-14 15:47:34

Alexander Kahn

Gość

Obawiam siê, ¿e mog³aby¶ tego nie prze¿yæ. Starcie z hybryd± wygl±da bole¶nie. <u¶miecha siê kwa¶no i wstaje przechadzaj±c siê po klatce> No tak. Nie pali³em od rana, a obecna sytuacja wyciska ze mnie ile siê da, wiêc muszê czym¶ zapchaæ t± dziurê. <wsuwa d³oñ do kieszeni spodni, a drug± przeczesuje w³osy palcami> No jasne, tak my¶la³em. <mruczy i wzdycha cicho wk³adaj±c tak¿e drug± d³oñ do kieszeni i s³ysz±c pytanie, unosi brew i odwzajemnia krótkie spojrzenie> Tak, jest w porz±dku. Przyjaciele, jak zawsze. Mamy siê dobrze, chocia¿ nie rozmawia³em z ni± od kilku dni. <spogl±da na kalendarz i wzdycha cicho> Skomplikowane. <mruczy i podchodzi bli¿ej krat opieraj±c siê o nie leniwie i splataj±c nogi na stoj±co> Chyba nic nowego. <wzrusza ramionami> Jak u ciebie?

#50 10-04-14 16:05:41

Miranda McGuinness

Gość

Tym bardziej ze moja magia troche szwankuje < pstryknela palcami w celu wywolania ognia a pojawily sie jedynie strzepy dymu > wiesz Alexandrze ze mna to nic nie wiadomo jestem niezrownowazona < specjalnie podkreslila ostatnie slowo jednoczesnie wstajac na nogi. Oparla sie o zimna sciane i wysluchiwala jego opowiesc z uwaga > dostawalam sms z tym co robisz w wolnym czasie. RC i GG staraja sie abym o tobie nie zapomniala < uniosla oczy w jego strone. Usmiechnela sie nieznacznie > odpoczywalam i ukladalam mysli w Kalifornii. Nic wiecej nic mniej. Uswiadomilam sobie jak bardzo ludzi przezemnie cierpia. < odeszla od sciany i zaczela isc przy kratach >

Stopka forum

RSS