Ogłoszenie

UWAGA
To forum zosta³o wy³±czone z u¿ytku.
Mo¿liwo¶æ rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wy³±czona.
Ca³a rozgrywka zosta³a przeniesiona na now± stronê http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#101 14-10-13 13:03:48

Annabeth Blake

Gość

Re: Stacja kolejowa

Ale gdyby nie ja, to nigdy nie dosz³oby do czego¶ takiego <zacisnê³a powieki> Przepraszam ciê <szepnê³a i zadr¿a³a> Przeze mnie te¿ Jace.. je¶li on nie ¿yje... nie wybaczê sobie tego <pokrêci³a g³ow±, a z oczu polecia³y jej ³zy> To moja wina <powtórzy³a>

#102 14-10-13 13:12:11

Dexter Mayhew

Gość

Annabeth jaki Jace? <uniós³ brew i przytuli³ j± jeszcze mocniej g³adz±c j± po w³osach> Annabeth spokojnie, nie masz mnie za co przepraszaæ i kimkolwiek jest ten Jace to mu te¿ nic siê nie stanie <poca³owa³ j± w czo³o> Najwa¿niejsze, ¿e Tobie nic siê nie sta³o

#103 14-10-13 13:20:37

Annabeth Blake

Gość

Dexter, czy ty siebie s³yszysz? Red Coat zamknê³o siê w jakiej¶ p³on±cej pu³apce tylko dlatego, ¿e ja... ja chyba ciê kocham <zap³aka³a> I Jace'a równie¿ <skuli³a siê i objê³a ramionami> I nie potrafiê wybraæ <szepnê³a i pokrêci³a g³ow±> Nie chcê tego czuæ.

Ostatnio edytowany przez Annabeth Blake (14-10-13 13:25:31)

#104 14-10-13 13:26:02

Dexter Mayhew

Gość

Annabeth przestañ! <z³apa³ j± za ramiona i spojrza³ prosto w jej oczy> Odpuszczê, bêdziesz mog³a byæ z tym ca³ym Jace'm, ja zrobiê wszystko by¶ by³a szczê¶liwa, proszê przestañ p³akaæ <westchn±³ i powyciera³ wierzchem d³oni jej ³zy> Proszê Ciê, jeste¶ niesamowita < powiedzia³ pewnie>

#105 14-10-13 13:36:05

Annabeth Blake

Gość

Wracajmy ju¿ do domu, dobrze? Jestem wykoñczona i tobie te¿ przyda³by siê odpoczynek <powiedzia³a i podnios³a siê ze schodów, zaczê³a powoli i¶æ na górê>

#106 14-10-13 13:55:56

Dexter Mayhew

Gość

<pokiwa³ potwierdzaj±co g³ow± i szybko wzi±³ j± na rêce po czym w wampirzym tempie pokona³ wszystkie schody i wrócili do domu>

#107 26-11-13 15:16:29

Colton Haynes

Gość

*Przyjecha³ poci±giem; wysiad³ z niego i od razu wzi±³ swoje walizki. Jedn± z nich przerzuci³ sobie przez ramiê udaj±c siê przy tym w stronê opuszczonego domu który znalaz³.*

Ostatnio edytowany przez Colton Haynes (26-11-13 15:16:49)

#108 28-11-13 18:58:54

Elijah Mikaelson

Gość

Wcze¶niej :<Wyjecha³ z MF>
Teraz: <Wróci³>

#109 29-03-14 18:32:31

Audrey Bright

Gość

<bêd±c w poci±gu przenosi wzrok ze stron ksi±¿ki na okno. Zaraz bêdzie na miejscu. Nowe miasto - pocz±tek nowego ¿ycia. Schowa³a ma³y tomik do sporego plecaka. To by³ ca³y jej dobytek. Westchnê³a i zarzuci³a torbê na ramiê, gdy poci±g zacz±³ zbli¿aæ siê do miasta. Kiedy siê zatrzyma³, Audrey spokojnie opu¶ci³a wagon i skierowa³a siê pieszo w stronê miasta>

#110 30-03-14 17:55:38

Lydia Carter

Gość

<Kiedy poci±g doje¿d¿a³ na miejsce, Lydia ju¿ trzyma³a r±czki swoich walizek, ¿eby jako jedna z pierwszych wyj¶æ z maszyny. Nie lubi³a podró¿owaæ poci±gami, jednak nie mia³a innej opcji. Zakup samochodu mia³a dopiero w planach, a rodzice wraz z bratem wziêli swój i pojechali do Chicago. Usiad³a na jednej z ³aweczek i odstawiaj±c obok siebie walizki, wyci±gnê³a z kieszeni komórkê; czytaj±c wiadomo¶æ od Isaaca, mimowolnie unosi k±ciki ust do góry. Czekaj±c na odpowied¼, zaczê³a siê obejmowaæ ramionami z zimna>

#111 30-03-14 18:06:41

Isaac Lahey

Gość

<Pojawia siê na stacji wraz z przyjazdem poci±gu. Spogl±da przez chwilê na znajom± mu burze rudych w³osów, po czym podchodzi ty³em do niej i ochrz±ka>
Lydia Carter, No No <u¶miecha siê lekko, a w g³êbi serca krzyczy z rado¶ci>
Czemu przyjecha³a¶?

#112 30-03-14 18:20:48

Lydia Carter

Gość

<S³ysz±c znajomy, mêski g³os, odwróci³a siê i spojrza³a na ch³opaka> Isaac Lahey, jak mi³o Ciê widzieæ. <wsta³a z ³aweczki i wtuli³a siê w jego pier¶, obejmuj±c rêkami jego szyjê> A je¶li powiem, ¿e siê stêskni³am, to uwierzysz? <odsunê³a siê troszeczkê, unosz±c wzrok do oczu przyjaciela>

#113 30-03-14 20:04:17

Isaac Lahey

Gość

Nie ma nawet opcji <Za¶mia³ siê pod nosem i pog³aska³ j± lekko po plecach, przytulaj±c j± do siebie. Ten zapach.. ¦ni³ mu sie po nocach. Bodaj¿e Chanel, wiedzia³ jak kocha³a te perfumy.>
Co powiesz na pój¶cie do mojego domu i d¿emkê? A jutro.. Porozmawiamy? <Spyta³ spod uniesionej brwi, a czuj±c narastaj±cy ch³ód, ¶ci±gn±³ sweter i opatuli³ nim Lydie>

#114 30-03-14 20:40:42

Lydia Carter

Gość

Dlaczego? Nie mam prawa têskniæ za przyjacielem? <unios³a brew, u¶miechaj±c siê szerzej; nadal nie traci³a z nim kontaktu wzrokowego> Propozycja brzmi kusz±co, jednak¿e mam ju¿ wykupiony dom. <rozejrza³a siê dooko³a, próbuj±c co¶ dojrzeæ w ciemno¶ciach. Kiedy poczu³a, ¿e okrywa j± swoim swetrem, spu¶ci³a lekko g³owê w dó³, ¿eby ukryæ delikatne rumieñce - panie, co on z ni± zrobi³?> Okay, z racji tego, ¿e jest ciemno i nie jestem pewna, czy trafi³abym pod odpowiedni adres, zgadzam siê na pój¶cie do Ciebie. Poza tym odpowiada mi Twoje towarzystwo. <chwyta za r±czki baga¿e, odrzucaj±c w³osy do ty³u> Ale jutro mi pomagasz z rozpakowaniem siê w moim lokum. <posy³a mu przyjazny u¶miech>

#115 31-03-14 15:39:15

Isaac Lahey

Gość

Wczoraj:
wykupiony dom? Wohoho zamierzasz tu zostaæ <Spyta³ ze zdziwieniem, podekscytowaniem i nadziej± jednocze¶nie. Zgodzi³ siê pomóc jej z tym rozpakowaniem i poszli do niego do domu.>

#116 19-04-14 11:07:40

Jasmine Brown

Gość

*przyjecha³a do MF, wziê³a swoje baga¿e i ruszy³a w kierunku postoju taksówek, wsiad³a do jednej i poda³a mi³emu, starszemu kierowcy adres*

#117 12-07-14 20:01:37

Miranda McGuinness

Gość

< Miranda zna³a jego umiejêtno¶ci i by³a pod wra¿eniem tego jak ³atwo zauwazy³, ze by³a w ci±¿y. Palenie nie by³o trudn± zagadk±, przecie¿ zawsze pali³a i da³o siê od niej to wyczuæ. > Mój ojciec by³ wydoko postawionym oficerem marynarki jej królewskiej mo¶ci < odpar³a z dum±, ale jednak nadal ci±ga³a nosem. Kiedy go przyprowadzi³a rozejrza³a siê ukradkiem po pomieszczeniu. Czu³a przyjemne mrowienie wiedz±c, ¿e wszystko jest idealnie zaaran¿owane > To tutaj.. < odpowiedzi³a cichym g³osem i doda³a z lekkim sarkazmem > Powodzenia.. < z gracj± usunê³a siê szybko w cieñ, nie chc±c przeszkadzaæ w dalszej czê¶ci planu. Kiedy jej nikt nie widzia³ przeteleportowa³a siê na dach i tam zaczê³a wszystko obserwowaæ z wygodnego miejsca >

(moja rola wykonana ju¿ dzisiaj niestety nie wejdê :C)

Stopka forum

RSS