Gość
*wysiada z taksówki, szybko wbiega do pomieszczenia* ,,Mam nadzieje, ¿e wpuszcz± mnie pijan±-my¶li*
Gość
Alison napisał:
*wysiada z taksówki, szybko wbiega do pomieszczenia* ,,Mam nadzieje, ¿e wpuszcz± mnie pijan±-my¶li*
*wsiada do samolotu i leci do LA*
Gość
*wysiad³a z samolotu i kieruje siê w stronê domu*
Gość
*wchodzi na lotnisko, siada na ³awce i czeka na Adri*
Gość
*Podchodzi do niej i siada obok* Jestem trochê zdenerwowana, a ty? *¦mieje siê*
Gość
Adrienne Masanovic napisał:
*Podchodzi do niej i siada obok* Jestem trochê zdenerwowana, a ty? *¦mieje siê*
Ja te¿... Nigdy nie lecia³am samolotem tak daleko *patrzy przez okno na l±duj±cy samolot*
Gość
Ja w ogóle nie lecia³am *Krzywi siê* Wolê siê trzymaæ ziemi... lepiej wezmê du¿o tych paw-torb czy jak to siê nazywa *¦mieje siê*
Gość
Ja w ogóle nie lecia³am *Krzywi siê* Wolê siê trzymaæ ziemi... lepiej wezmê du¿o tych paw-torb czy jak to siê nazywa *¦mieje siê*
Adri, nie ma siê czego baæ. W samolocie jest fajnie. *zamilk³a i po chwili doda³a* Ale nie patrz przez okno.
Gość
No to teraz na pewno spojrzê! *Krzyknê³a i siê za¶mia³a* Dobra, mamy wej¶cia dla VIP-ów, mo¿e bêdê zajêta masa¿em gor±cymi kamieniami *Rozmarzy³a siê*
Gość
No to teraz na pewno spojrzê! *Krzyknê³a i siê za¶mia³a* Dobra, mamy wej¶cia dla VIP-ów, mo¿e bêdê zajêta masa¿em gor±cymi kamieniami *Rozmarzy³a siê*
*za¶mia³a siê i wsta³a* No, to je¶li chcesz tego masa¿u, to ju¿ musimy i¶æ do naszego przewodnika, czy co¶, który stoi o tam *wskaza³a na mê¿czyznê trzymaj±cego tabliczkê z napisem "Berry Blackmine"*
Gość
*U¶miechnê³a siê* Bo¿e, jakie luksusy *Wsta³a i podesz³a z ni± do tego go¶cia*
Gość
*U¶miechnê³a siê* Bo¿e, jakie luksusy *Wsta³a i podesz³a z ni± do tego go¶cia*
*posz³a z Adri ci±gn±c za sob± walizkê, pokaza³a mê¿czy¼nie dowód osobisty, a on zaprowadzi³ je do poczekalni dla VIPów* Omg, no nie¼le! *roz³o¿y³a siê na kanapie*
Gość
I to ja lubiê *Po³o¿y³a siê w fotelu i niechc±cy roz³o¿y³a go, czyni±c z niego prawie-³ó¿ko* O cholera! Chcê byæ VIP-em czê¶ciej! *Za¶mia³a siê*
Gość
I to ja lubiê *Po³o¿y³a siê w fotelu i niechc±cy roz³o¿y³a go, czyni±c z niego prawie-³ó¿ko* O cholera! Chcê byæ VIP-em czê¶ciej! *Za¶mia³a siê*
*za¶mia³a siê* Kochana, to dopiero pocz±tek! Ten facet powiedzia³ mi, ¿e mamy sobie wybraæ, czy w samolocie wolimy szampana, czy wino, albo drinki, ¿e mamy do dyspozycji barmana i ma³y bufecik, a w nim krewetki w sosie koktajlowym oraz ciasto czekoladowe *wylicza³a na placach*
Gość
A maj± mo¿e kawior w sosie koktajlowym zamaczany w bia³ym winie podany wraz z orzechowo-miêtowym drinkiem? *Za¶mia³a siê* Pewnie tak. Nagle jako¶ zachcia³o mi siê lecieæ... *Spojrza³a na zegarek* Zaraz lecimy
Gość
A maj± mo¿e kawior w sosie koktajlowym zamaczany w bia³ym winie podany wraz z orzechowo-miêtowym drinkiem? *Za¶mia³a siê* Pewnie tak. Nagle jako¶ zachcia³o mi siê lecieæ... *Spojrza³a na zegarek* Zaraz lecimy
Ojej, ojej! *wsta³a z kanapy, mê¿czyzna zaprowadzi³ je do samolotu, od razu rzuci³a siê na fotel*
Gość
*G³os z samolotu- Prosimy wy³±czyæ telefony komórkowe, za chwilê odlot*
*Siada przy barze i go wy³±cza, po czym zamawia lekkiego drinka*
Nadal mam kaca *Krzywo siê u¶miecha*
Gość
*G³os z samolotu- Prosimy wy³±czyæ telefony komórkowe, za chwilê odlot*
*Siada przy barze i go wy³±cza, po czym zamawia lekkiego drinka*
Nadal mam kaca *Krzywo siê u¶miecha*
*wy³±cza telefon* Ja te¿, nie martw siê, zapijemy go razem *¶mieje siê i zamawia lampkê wina*
Gość
*Zapina siê po drodze chwytaj±c drinki* To do Londynu *U¶miecha siê*
Gość
*Zapina siê po drodze chwytaj±c drinki* To do Londynu *U¶miecha siê*
*zapina siê* Adri, ale ¿eby by³o jasne; nie gadamy o ¿adnych smutnych rzeczach, mamy cieszyæ siê chwil±, jasne?!
Gość
Za³atwione, to maj± byæ 3 dni bez smutków, ¿alów i tym innych g³upot *U¶miecha siê i stuka kieliszkiem o jej* Zdrówko
Gość
Za³atwione, to maj± byæ 3 dni bez smutków, ¿alów i tym innych g³upot *U¶miecha siê i stuka kieliszkiem o jej* Zdrówko
Za Londyn! *za¶mia³a siê* Zosta³y trzy minuty!!
Gość
Cholera *Wypija duszka drinkiem i ³apie siê za fotel*
Gość
Cholera *Wypija duszka drinkiem i ³apie siê za fotel*
Omg, startujemy Adri... *chwyci³a j± za rêkê*