Administrator
SUPERMARKET
Gość
<wchodzi z Heav do sklepu, od razu kieruj± sie na pó³kê z alkoholem>
Gość
JackieDaniels napisał:
<wchodzi z Heav do sklepu, od razu kieruj± sie na pó³kê z alkoholem. kupuj± dwie flaszki>
<wracaj± do domu>
Gość
<wchodzi do sklepu, rozgl±da sie za alkoholem>
Gość
<wchodzi do Supermarketu, chodzi miêdzy rega³ami>
Gość
QuinnMuller napisał:
<zauwa¿a znajom± dziewczynê> Quinn, to ty? <pyta siê niepewnie, po czym podchodzi i ca³uje j± mocno w usta>
Gość
Jamie Dilaurentis napisał:
QuinnMuller napisał:
<zauwa¿a znajom± dziewczynê> Quinn, to ty? <pyta siê niepewnie, po czym podchodzi i ca³uje j± mocno w usta>
<s³ysz±c znajomy g³os zamiera w bezruchu, gdy czuje na swoich ustach wargi Jamiego odpycha go i daje mu po twarzy> Co ty sobie wyobra¿asz? <warknê³a z odraz±>
Gość
QuinnMuller napisał:
QuinnMuller napisał:
<s³ysz±c znajomy g³os zamiera w bezruchu, gdy czuje na swoich ustach wargi Jamiego odpycha go i daje mu po twarzy> Co ty sobie wyobra¿asz? <warknê³a z odraz±>
Auæ. <mówi z wyrzutem, przyk³adaj±c rêkê do policzka> Za co to by³o?
Gość
QuinnMuller napisał:
<zauwa¿a znajom± dziewczynê> Quinn, to ty? <pyta siê niepewnie, po czym podchodzi i ca³uje j± mocno w usta><s³ysz±c znajomy g³os zamiera w bezruchu, gdy czuje na swoich ustach wargi Jamiego odpycha go i daje mu po twarzy> Co ty sobie wyobra¿asz? <warknê³a z odraz±>
Auæ. <mówi z wyrzutem, przyk³adaj±c rêkê do policzka> Za co to by³o?
¯e co proszê? <za¶mia³a siê bez krzty weso³o¶ci> Masz czelno¶æ siê pytaæ, w ogóle ze mn± rozmawiaæ i ca³owaæ mnie? Do reszty skretynia³e¶? <syknê³a ze z³o¶ci± i jak najszybciej to mo¿liwe odesz³a od niego, kieruj±c siê do kasy>
Gość
QuinnMuller napisał:
QuinnMuller napisał:
<s³ysz±c znajomy g³os zamiera w bezruchu, gdy czuje na swoich ustach wargi Jamiego odpycha go i daje mu po twarzy> Co ty sobie wyobra¿asz? <warknê³a z odraz±>Auæ. <mówi z wyrzutem, przyk³adaj±c rêkê do policzka> Za co to by³o?
¯e co proszê? <za¶mia³a siê bez krzty weso³o¶ci> Masz czelno¶æ siê pytaæ, w ogóle ze mn± rozmawiaæ i ca³owaæ mnie? Do reszty skretynia³e¶? <syknê³a ze z³o¶ci± i jak najszybciej to mo¿liwe odesz³a od niego, kieruj±c siê do kasy>
<z³apa³ j± za nadgarstek> Quinn, ty nie rozumiesz. Chcia³bym to wszystko naprawiæ. Zrozumia³em, ¿e ¼le Ciebie potraktowa³em. <skrzy¿owa³ rêce pod klatk± piersiow± i spojrza³ jej w oczy> Zas³ugujê na drug± szansê.
Gość
QuinnMuller napisał:
Auæ. <mówi z wyrzutem, przyk³adaj±c rêkê do policzka> Za co to by³o?¯e co proszê? <za¶mia³a siê bez krzty weso³o¶ci> Masz czelno¶æ siê pytaæ, w ogóle ze mn± rozmawiaæ i ca³owaæ mnie? Do reszty skretynia³e¶? <syknê³a ze z³o¶ci± i jak najszybciej to mo¿liwe odesz³a od niego, kieruj±c siê do kasy>
<z³apa³ j± za nadgarstek> Quinn, ty nie rozumiesz. Chcia³bym to wszystko naprawiæ. Zrozumia³em, ¿e ¼le Ciebie potraktowa³em. <skrzy¿owa³ rêce pod klatk± piersiow± i spojrza³ jej w oczy> Zas³ugujê na drug± szansê.
Nie roz¶mieszaj mnie. <wyrwa³a siê z jego u¶cisku i wybieg³a ze sklepu, zostawiaj±c wszystkie zakupy. chcia³a po prostu znale¼æ siê jak najdalej od niego>
Gość
Drina Pierce napisał:
QuinnMuller napisał:
<z³apa³ j± za nadgarstek> Quinn, ty nie rozumiesz. Chcia³bym to wszystko naprawiæ. Zrozumia³em, ¿e ¼le Ciebie potraktowa³em. <skrzy¿owa³ rêce pod klatk± piersiow± i spojrza³ jej w oczy> Zas³ugujê na drug± szansê.Nie roz¶mieszaj mnie. <wyrwa³a siê z jego u¶cisku i wybieg³a ze sklepu, zostawiaj±c wszystkie zakupy. chcia³a po prostu znale¼æ siê jak najdalej od niego>
*Patrzy na nich z zainteresowaniem*
<odprowadzi³ Quinn wzrokiem i spojrza³ na dziewczynê> A ty co sie tak gapisz? <warkn±³>
Gość
Drina Pierce napisał:
Drina Pierce napisał:
*Patrzy na nich z zainteresowaniem*<odprowadzi³ Quinn wzrokiem i spojrza³ na dziewczynê> A ty co sie tak gapisz? <warkn±³>
Uwa¿aj na s³owa, ch³opaku *powiedzia³a spokojnym g³osem, ale jej szare oczy zap³onê³y*
Bo co mi zrobisz, wied¼mo? Zamienisz mnie w ¿abê? <za¶mia³ siê ponuro>
Gość
Drina Pierce napisał:
Drina Pierce napisał:
Uwa¿aj na s³owa, ch³opaku *powiedzia³a spokojnym g³osem, ale jej szare oczy zap³onê³y*Bo co mi zrobisz, wied¼mo? Zamienisz mnie w ¿abê? <za¶mia³ siê ponuro>
*Unosi brwi* Hmm.... *mruczy* Zastanowiê siê nad tym *patrzy na niego podejrzliwie*
Ta.. chcia³oby siê. <burkn±³, odwróci³ siê do niej plecami i skierowa³ w stronê wyj¶cia>
Gość
Drina Pierce napisał:
Drina Pierce napisał:
*Unosi brwi* Hmm.... *mruczy* Zastanowiê siê nad tym *patrzy na niego podejrzliwie*Ta.. chcia³oby siê. <burkn±³, odwróci³ siê do niej plecami i skierowa³ w stronê wyj¶cia>
Idiota *mruczy, bierze zakupy i wychodzi*
<wyszed³>
Gość
*wchodzi, robi zakupy*
Gość
Alison napisał:
*wchodzi, robi zakupy*
*p³aci, wychodzi*
Gość
*wchodzi, udaje sie do stoiska z gazetami, kupuje kilka czasopism, po drodze do kasy zahacza o stoisko z kwiatami i bierze bukiet czerwonych roz, placi, wychodzi*
Gość
*Wszed³ do sklepu. Podszed³ do stoiska z alkoholem kupi³ jakie¶ mocne alkohole. Wyszed³*
Ostatnio edytowany przez Nathaniel Goop (09-07-13 16:54:08)
Gość
*wchodzi, robi zakupy, po kilkunastu minutach p³aci i wychodzi ze sklepu*
Gość
<przychodzi, robi ma³e zakupy, w miêdzyczasie pisze SMSa, p³aci, wychodzi>
Gość
*p³aci za za taksówkê, wchodzi do supermarketu lekko chwiejnym krokiem i rozgl±da siê, wk³ada do wózka potrzebne rzeczy.*
Gość
*p³aci, wychodzi.*
Gość
*wszed³, wrzuci³ do koszyka makaron, ser ¿ó³ty i topiony, koncentrat pomidorowy i pomidory, ¶mietanê, truskawki i bit± ¶mietanê oraz bia³e wino, zap³aci³ i wyszed³ ob³adowany*
Gość
<przychodzi, robi ma³e zakupy, p³aci, wychodzi>