Gość
<po³±czenie>
Gość
Wiêc tak mam ci mówiæ? Moriarty? 'Jim' jest chyba mniej skomplikowane. <prawdopodobnie s³ychaæ jak siê u¶miecha, a oprócz tego mo¿na us³yszeæ przeje¿d¿aj±ce auta> Co z t± kaw±? Stawiasz? Bo czujê siê jakby mnie co¶ przejecha³o, co najmniej.
Gość
W kawiarni? Mo¿e w.. Starbucks'ie? Tam jest dobra kawa, i chyba nawet mam blisko.
Gość
SMS od Mirandy
Przez ciebie nie przespa³am ca³ej nocy, mam nadziejê, ¿e jeste¶ zadowolony.
Je¶li bêdziesz chcia³ mnie wys³uchaæ, spotkajmy siê wieczorem.
Gość
sms od McM
wpadne do ciebie z czyms wiecej niz informacje
Gość
sms od McM
mam nadzieje ze pozostawilam po sobir dobre wrazenie
Gość
sms od MM
Nie musisz pytaæ. Z wielk± chêci±
Gość
SMS od M
Spotkanie?
Gość
SMS od M
Ustronnie i spokojnie.
Gość
SMS od M
Raczej wybieraj.
Gość
SMS od M
A my¶la³am o czym¶ nowym.
W takim razie klub, czy wolisz imprezê we dwoje?
Gość
SMS od Mirandy
W takim razie proponujê co¶ we dwoje. Jestem poza domem to moze wpadnê do ciebie?
Gość
SMS od Mirandy
postawmy mo¿e jednak na Blue Night, co? Poczekam przed wej¶ciem.
Gość
MMS od MMcG
Z w³asnej woli siê pokaza³? Mo¿esz byæ pewnien, ¿e bêdê jutro z kim¶ na drinku..
Gość
SMS od Mirandy
Mocno zdajê sobie sprawê z jego aseksualizmu. I nie podsycaj plotek o jego gejowskich zapêdach do Johna, nawet ³adnie by ze sob± nie wygl±dali. Nie ma ¿adnej mozliwo¶ci aby go spotkaæ przypadkiem? Dobrze w takim razie, masz ju¿ plan zbrodni? Czy mam ci podsunaæ co¶ z historii tego miasta ?
Gość
Musimy porozmawiaæ.
Melanie
Gość
Gdybym mia³a zamiar zrobiæ ci krzywdê, pewnie ju¿ dawno bym siê za to zabra³a.
M.
Gość
O tym te¿ porozmawiamy. Nie wiem, jutro? kiedy chcesz, znasz adres, wiêc po prostu przyjd¼.
M.
Gość
No teraz ju¿ chyba boisz. Postarasz siê? Masz przyj¶æ, bezzw³ocznie. Natychmiastowo. Szybko. Najwcze¶niej jak siê da. Chyba ¿e nie chcesz wiedzieæ co mam ci do powiedzenia.. Okay. Niewa¿ne. Nieistotne. ¦pij dobrze, Jamesie.
Melanie
Gość
SMS od MM
I jak idzie? Zmy³am siê nad ranem.
Gość
SMS od MM
Bêdê czeka³a.
Gość
To nie sekret. Chcia³am o czym¶ porozmawiaæ, ale obecnie jestem poza miastem i biorê oddech my¶l±c nad tym wszystkim.
Mel
Gość
Marna wymówka. Nie by³e¶ A¯ TAK pijany.
M.
Gość
Okay, Jim. Zapominam o tym, to siê nie zdarzy³o. Rozmowy nie bêdzie w zwi±zku z tym. Koniec kropka.
Gość
A co¶ je zatruwa? Pierwsze s³yszê.