Gość
*przyje¿d¿aj± taksówk± pod hotel, wysiadaj± i id± do recepcji*
Gość
Michael Fortman napisał:
*melduj± siê, id± do pokoju* jak tu piêknie *rzuci³a siê na ³ó¿ko*
Gość
Alison napisał:
Michael Fortman napisał:
Mo¿e byæ *wymamrota³ pod nosem, k³ad±c siê obok niej* To co robimy?
Gość
Michael Fortman napisał:
Alison napisał:
Michael Fortman napisał:
Mo¿e byæ *wymamrota³ pod nosem, k³ad±c siê obok niej* To co robimy?
a na co masz ochotê? *za¶mia³a siê*
Gość
Alison napisał:
Michael Fortman napisał:
Alison napisał:
*melduj± siê, id± do pokoju* jak tu piêknie *rzuci³a siê na ³ó¿ko*Mo¿e byæ *wymamrota³ pod nosem, k³ad±c siê obok niej* To co robimy?
a na co masz ochotê? *za¶mia³a siê*
Na to na co ty masz *u¶miechn±³ siê znacz±co spogl±daj±c na ni±*
Gość
Michael Fortman napisał:
Alison napisał:
Michael Fortman napisał:
Mo¿e byæ *wymamrota³ pod nosem, k³ad±c siê obok niej* To co robimy?a na co masz ochotê? *za¶mia³a siê*
Na to na co ty masz *u¶miechn±³ siê znacz±co spogl±daj±c na ni±*
*przysunê³a siê do niego i poca³owa³a go w usta* mo¿emy siê przej¶æ
Gość
Alison napisał:
Michael Fortman napisał:
Alison napisał:
a na co masz ochotê? *za¶mia³a siê*Na to na co ty masz *u¶miechn±³ siê znacz±co spogl±daj±c na ni±*
*przysunê³a siê do niego i poca³owa³a go w usta* mo¿emy siê przej¶æ
Jasne *u¶miechn±³ siê i odda³ poca³unek* Wiêc pójdê siê trochê od¶wie¿yæ i przebraæ *wsta³ z ³ózka i poszed³ do ³azienki, wzi±æ prysznic, po kilku minutach wyszed³ bez koszulki*
Gość
Michael Fortman napisał:
Alison napisał:
Michael Fortman napisał:
Na to na co ty masz *u¶miechn±³ siê znacz±co spogl±daj±c na ni±**przysunê³a siê do niego i poca³owa³a go w usta* mo¿emy siê przej¶æ
Jasne *u¶miechn±³ siê i odda³ poca³unek* Wiêc pójdê siê trochê od¶wie¿yæ i przebraæ *wsta³ z ³ózka i poszed³ do ³azienki, wzi±æ prysznic, po kilku minutach wyszed³ bez koszulki*
³adna klata *podesz³a do niego i po³o¿y³a mu rêce na klatce piersiowej* tak zamierzasz wyj¶æ? *zapyta³a rozbawiona*
Gość
Alison napisał:
Michael Fortman napisał:
Alison napisał:
*przysunê³a siê do niego i poca³owa³a go w usta* mo¿emy siê przej¶æJasne *u¶miechn±³ siê i odda³ poca³unek* Wiêc pójdê siê trochê od¶wie¿yæ i przebraæ *wsta³ z ³ózka i poszed³ do ³azienki, wzi±æ prysznic, po kilku minutach wyszed³ bez koszulki*
³adna klata *podesz³a do niego i po³o¿y³a mu rêce na klatce piersiowej* tak zamierzasz wyj¶æ? *zapyta³a rozbawiona*
A czemu nie ? *spojrza³ na ni± rozbawiony, po czym w³o¿y³ koszulkê i poca³owa³ j± delikatnie*
Gość
Michael Fortman napisał:
Alison napisał:
Michael Fortman napisał:
Jasne *u¶miechn±³ siê i odda³ poca³unek* Wiêc pójdê siê trochê od¶wie¿yæ i przebraæ *wsta³ z ³ózka i poszed³ do ³azienki, wzi±æ prysznic, po kilku minutach wyszed³ bez koszulki*³adna klata *podesz³a do niego i po³o¿y³a mu rêce na klatce piersiowej* tak zamierzasz wyj¶æ? *zapyta³a rozbawiona*
A czemu nie ? *spojrza³ na ni± rozbawiony, po czym w³o¿y³ koszulkê i poca³owa³ j± delikatnie*
to gdzie mnie zabierzesz tym razem?
Gość
*nachyli³ siê lekko nad ni± i wyszepta³ jej do ucha* Gdzie tylko zapragniesz skarbie
Gość
Michael Fortman napisał:
*nachyli³ siê lekko nad ni± i wyszepta³ jej do ucha* Gdzie tylko zapragniesz skarbie
WCZORAJ: Mo¿emy wybraæ siê do.... *zastanawia siê* naszego ³ó¿ka *za¶mia³a siê, podbieg³a do niego i zaczê³a go ca³owaæ*
Gość
Alison napisał:
Michael Fortman napisał:
WCZORAJ: Mo¿emy wybraæ siê do.... *zastanawia siê* naszego ³ó¿ka *za¶mia³a siê, podbieg³a do niego i zaczê³a go ca³owaæ*
WCZORAJ: *odda³ jej poca³unek, wzi±³ j± na rêce i zaniós³ do ³ó¿ka, po czym po³o¿y³ siê ko³o niej* Wiesz jestem strasznie zmêczony po podró¿y, wiêc mo¿e siê zdrzemniemy ? *zapyta³ i nie czekajac na odpowied¼ przytuli³ j± i zasn±³*
Gość
*Wchodzi, rozgl±da siê, melduje i idzie siê po³o¿yæ*
Gość
Michael Fortman napisał:
Alison napisał:
Michael Fortman napisał:
WCZORAJ: *odda³ jej poca³unek, wzi±³ j± na rêce i zaniós³ do ³ó¿ka, po czym po³o¿y³ siê ko³o niej* Wiesz jestem strasznie zmêczony po podró¿y, wiêc mo¿e siê zdrzemniemy ? *zapyta³ i nie czekajac na odpowied¼ przytuli³ j± i zasn±³*
WCZORAJ: *usypia z nim*
TERAZ: *wstaje, bierze prysznic, wraca do niego owiniêta rêcznikiem* nie mam ¿adnych ubrañ, nie zd±¿y³am siê spakowaæ *zrobi³a smutn± minê*
Ostatnio edytowany przez Alison (21-06-13 16:48:32)
Gość
Alison napisał:
Michael Fortman napisał:
Alison napisał:
WCZORAJ: Mo¿emy wybraæ siê do.... *zastanawia siê* naszego ³ó¿ka *za¶mia³a siê, podbieg³a do niego i zaczê³a go ca³owaæ*WCZORAJ: *odda³ jej poca³unek, wzi±³ j± na rêce i zaniós³ do ³ó¿ka, po czym po³o¿y³ siê ko³o niej* Wiesz jestem strasznie zmêczony po podró¿y, wiêc mo¿e siê zdrzemniemy ? *zapyta³ i nie czekajac na odpowied¼ przytuli³ j± i zasn±³*
TERAZ: *wstaje, bierze prysznic, wraca do niego owiniêta rêcznikiem* nie mam ¿adnych ubrañ, nie zd±¿y³am siê spakowaæ *zrobi³a smutn± minê*
*budzi siê, spogl±da ni± nie wzruszony* Wiêc bedziemy musieli wybraæ siê na zakupu *wstaje z ³ó¿ka i czule j± ca³uje*
Gość
Michael Fortman napisał:
Alison napisał:
Michael Fortman napisał:
WCZORAJ: *odda³ jej poca³unek, wzi±³ j± na rêce i zaniós³ do ³ó¿ka, po czym po³o¿y³ siê ko³o niej* Wiesz jestem strasznie zmêczony po podró¿y, wiêc mo¿e siê zdrzemniemy ? *zapyta³ i nie czekajac na odpowied¼ przytuli³ j± i zasn±³*WCZORAJ: *usypia z nim*
TERAZ: *wstaje, bierze prysznic, wraca do niego owiniêta rêcznikiem* nie mam ¿adnych ubrañ, nie zd±¿y³am siê spakowaæ *zrobi³a smutn± minê**budzi siê, spogl±da ni± nie wzruszony* Wiêc bedziemy musieli wybraæ siê na zakupu *wstaje z ³ó¿ka i czule j± ca³uje*
*odwzajemnia poca³unek, po chwili jednak odsuwa siê od niego* no dobrze, to ty siê szykuj, a ja ubiorê siê w to co wczoraj *przebiera siê*
Gość
Alison napisał:
Michael Fortman napisał:
Alison napisał:
TERAZ: *wstaje, bierze prysznic, wraca do niego owiniêta rêcznikiem* nie mam ¿adnych ubrañ, nie zd±¿y³am siê spakowaæ *zrobi³a smutn± minê**budzi siê, spogl±da ni± nie wzruszony* Wiêc bedziemy musieli wybraæ siê na zakupu *wstaje z ³ó¿ka i czule j± ca³uje*
*odwzajemnia poca³unek, po chwili jednak odsuwa siê od niego* no dobrze, to ty siê szykuj, a ja ubiorê siê w to co wczoraj *przebiera siê*
Jasne *pos³a³ jej u¶miech i poszed³ do ³azienki wzi±æ prysznic oraz siê przebraæ, po kilkuastu minutach wyszed³* Gotowa *spojrza³ na ni± znacz±co*
Gość
Michael Fortman napisał:
Alison napisał:
Michael Fortman napisał:
*budzi siê, spogl±da ni± nie wzruszony* Wiêc bedziemy musieli wybraæ siê na zakupu *wstaje z ³ó¿ka i czule j± ca³uje**odwzajemnia poca³unek, po chwili jednak odsuwa siê od niego* no dobrze, to ty siê szykuj, a ja ubiorê siê w to co wczoraj *przebiera siê*
Jasne *pos³a³ jej u¶miech i poszed³ do ³azienki wzi±æ prysznic oraz siê przebraæ, po kilkuastu minutach wyszed³* Gotowa *spojrza³ na ni± znacz±co*
tak *u¶miechnê³a siê* tylko, nie lubiê chodziæ w brudnych ciuchach, chod¼my ju¿ *wychodz±*
Gość
Michael Fortman napisał:
Alison napisał:
Michael Fortman napisał:
*budzi siê, spogl±da ni± nie wzruszony* Wiêc bedziemy musieli wybraæ siê na zakupu *wstaje z ³ó¿ka i czule j± ca³uje**odwzajemnia poca³unek, po chwili jednak odsuwa siê od niego* no dobrze, to ty siê szykuj, a ja ubiorê siê w to co wczoraj *przebiera siê*
tak *u¶miechnê³a siê* tylko, nie lubiê chodziæ w brudnych ciuchach, chod¼my ju¿ *wychodz±*
Gość
*wchodz±* daj mi chwilkê *idzie wzi±æ prysznic i przebraæ siê w nowe ubrania*
Gość
Alison napisał:
*Siada na ³ó¿ku i z niecierpliwo¶ci± na ni± czeka*
Gość
Michael Fortman napisał:
Alison napisał:
*wychodzi z ³azienki* fajnie byæ wampirem, mogê siê wyszykowaæ w 3 minuty *za¶mia³a siê* to co teraz?
Gość
Alison napisał:
Michael Fortman napisał:
Alison napisał:
*wychodzi z ³azienki* fajnie byæ wampirem, mogê siê wyszykowaæ w 3 minuty *za¶mia³a siê* to co teraz?
*wsta³, podszed³ do niej, lekko nachyli³ nad jej uchem i wyszepta³* Wygl±dasz cudnie skarbie *odsun±³ siê trochê* Mogliby¶my gdzie¶ pój¶æ *u¶miechn±³ siê znacz±co*