Gość
*przyjeżdżają taksówką pod hotel, wysiadają i idą do recepcji*
Gość
Michael Fortman napisał:
*meldują się, idą do pokoju* jak tu pięknie *rzuciła się na łóżko*
Gość
Alison napisał:
Michael Fortman napisał:
Może być *wymamrotał pod nosem, kładąc się obok niej* To co robimy?
Gość
Michael Fortman napisał:
Alison napisał:
Michael Fortman napisał:
Może być *wymamrotał pod nosem, kładąc się obok niej* To co robimy?
a na co masz ochotę? *zaśmiała się*
Gość
Alison napisał:
Michael Fortman napisał:
Alison napisał:
*meldują się, idą do pokoju* jak tu pięknie *rzuciła się na łóżko*Może być *wymamrotał pod nosem, kładąc się obok niej* To co robimy?
a na co masz ochotę? *zaśmiała się*
Na to na co ty masz *uśmiechnął się znacząco spoglądając na nią*
Gość
Michael Fortman napisał:
Alison napisał:
Michael Fortman napisał:
Może być *wymamrotał pod nosem, kładąc się obok niej* To co robimy?a na co masz ochotę? *zaśmiała się*
Na to na co ty masz *uśmiechnął się znacząco spoglądając na nią*
*przysunęła się do niego i pocałowała go w usta* możemy się przejść
Gość
Alison napisał:
Michael Fortman napisał:
Alison napisał:
a na co masz ochotę? *zaśmiała się*Na to na co ty masz *uśmiechnął się znacząco spoglądając na nią*
*przysunęła się do niego i pocałowała go w usta* możemy się przejść
Jasne *uśmiechnął się i oddał pocałunek* Więc pójdę się trochę odświeżyć i przebrać *wstał z łózka i poszedł do łazienki, wziąć prysznic, po kilku minutach wyszedł bez koszulki*
Gość
Michael Fortman napisał:
Alison napisał:
Michael Fortman napisał:
Na to na co ty masz *uśmiechnął się znacząco spoglądając na nią**przysunęła się do niego i pocałowała go w usta* możemy się przejść
Jasne *uśmiechnął się i oddał pocałunek* Więc pójdę się trochę odświeżyć i przebrać *wstał z łózka i poszedł do łazienki, wziąć prysznic, po kilku minutach wyszedł bez koszulki*
ładna klata *podeszła do niego i położyła mu ręce na klatce piersiowej* tak zamierzasz wyjść? *zapytała rozbawiona*
Gość
Alison napisał:
Michael Fortman napisał:
Alison napisał:
*przysunęła się do niego i pocałowała go w usta* możemy się przejśćJasne *uśmiechnął się i oddał pocałunek* Więc pójdę się trochę odświeżyć i przebrać *wstał z łózka i poszedł do łazienki, wziąć prysznic, po kilku minutach wyszedł bez koszulki*
ładna klata *podeszła do niego i położyła mu ręce na klatce piersiowej* tak zamierzasz wyjść? *zapytała rozbawiona*
A czemu nie ? *spojrzał na nią rozbawiony, po czym włożył koszulkę i pocałował ją delikatnie*
Gość
Michael Fortman napisał:
Alison napisał:
Michael Fortman napisał:
Jasne *uśmiechnął się i oddał pocałunek* Więc pójdę się trochę odświeżyć i przebrać *wstał z łózka i poszedł do łazienki, wziąć prysznic, po kilku minutach wyszedł bez koszulki*ładna klata *podeszła do niego i położyła mu ręce na klatce piersiowej* tak zamierzasz wyjść? *zapytała rozbawiona*
A czemu nie ? *spojrzał na nią rozbawiony, po czym włożył koszulkę i pocałował ją delikatnie*
to gdzie mnie zabierzesz tym razem?
Gość
*nachylił się lekko nad nią i wyszeptał jej do ucha* Gdzie tylko zapragniesz skarbie
Gość
Michael Fortman napisał:
*nachylił się lekko nad nią i wyszeptał jej do ucha* Gdzie tylko zapragniesz skarbie
WCZORAJ: Możemy wybrać się do.... *zastanawia się* naszego łóżka *zaśmiała się, podbiegła do niego i zaczęła go całować*
Gość
Alison napisał:
Michael Fortman napisał:
WCZORAJ: Możemy wybrać się do.... *zastanawia się* naszego łóżka *zaśmiała się, podbiegła do niego i zaczęła go całować*
WCZORAJ: *oddał jej pocałunek, wziął ją na ręce i zaniósł do łóżka, po czym położył się koło niej* Wiesz jestem strasznie zmęczony po podróży, więc może się zdrzemniemy ? *zapytał i nie czekajac na odpowiedź przytulił ją i zasnął*
Gość
*Wchodzi, rozgląda się, melduje i idzie się położyć*
Gość
Michael Fortman napisał:
Alison napisał:
Michael Fortman napisał:
WCZORAJ: *oddał jej pocałunek, wziął ją na ręce i zaniósł do łóżka, po czym położył się koło niej* Wiesz jestem strasznie zmęczony po podróży, więc może się zdrzemniemy ? *zapytał i nie czekajac na odpowiedź przytulił ją i zasnął*
WCZORAJ: *usypia z nim*
TERAZ: *wstaje, bierze prysznic, wraca do niego owinięta ręcznikiem* nie mam żadnych ubrań, nie zdążyłam się spakować *zrobiła smutną minę*
Ostatnio edytowany przez Alison (21-06-13 16:48:32)
Gość
Alison napisał:
Michael Fortman napisał:
Alison napisał:
WCZORAJ: Możemy wybrać się do.... *zastanawia się* naszego łóżka *zaśmiała się, podbiegła do niego i zaczęła go całować*WCZORAJ: *oddał jej pocałunek, wziął ją na ręce i zaniósł do łóżka, po czym położył się koło niej* Wiesz jestem strasznie zmęczony po podróży, więc może się zdrzemniemy ? *zapytał i nie czekajac na odpowiedź przytulił ją i zasnął*
TERAZ: *wstaje, bierze prysznic, wraca do niego owinięta ręcznikiem* nie mam żadnych ubrań, nie zdążyłam się spakować *zrobiła smutną minę*
*budzi się, spogląda nią nie wzruszony* Więc bedziemy musieli wybrać się na zakupu *wstaje z łóżka i czule ją całuje*
Gość
Michael Fortman napisał:
Alison napisał:
Michael Fortman napisał:
WCZORAJ: *oddał jej pocałunek, wziął ją na ręce i zaniósł do łóżka, po czym położył się koło niej* Wiesz jestem strasznie zmęczony po podróży, więc może się zdrzemniemy ? *zapytał i nie czekajac na odpowiedź przytulił ją i zasnął*WCZORAJ: *usypia z nim*
TERAZ: *wstaje, bierze prysznic, wraca do niego owinięta ręcznikiem* nie mam żadnych ubrań, nie zdążyłam się spakować *zrobiła smutną minę**budzi się, spogląda nią nie wzruszony* Więc bedziemy musieli wybrać się na zakupu *wstaje z łóżka i czule ją całuje*
*odwzajemnia pocałunek, po chwili jednak odsuwa się od niego* no dobrze, to ty się szykuj, a ja ubiorę się w to co wczoraj *przebiera się*
Gość
Alison napisał:
Michael Fortman napisał:
Alison napisał:
TERAZ: *wstaje, bierze prysznic, wraca do niego owinięta ręcznikiem* nie mam żadnych ubrań, nie zdążyłam się spakować *zrobiła smutną minę**budzi się, spogląda nią nie wzruszony* Więc bedziemy musieli wybrać się na zakupu *wstaje z łóżka i czule ją całuje*
*odwzajemnia pocałunek, po chwili jednak odsuwa się od niego* no dobrze, to ty się szykuj, a ja ubiorę się w to co wczoraj *przebiera się*
Jasne *posłał jej uśmiech i poszedł do łazienki wziąć prysznic oraz się przebrać, po kilkuastu minutach wyszedł* Gotowa *spojrzał na nią znacząco*
Gość
Michael Fortman napisał:
Alison napisał:
Michael Fortman napisał:
*budzi się, spogląda nią nie wzruszony* Więc bedziemy musieli wybrać się na zakupu *wstaje z łóżka i czule ją całuje**odwzajemnia pocałunek, po chwili jednak odsuwa się od niego* no dobrze, to ty się szykuj, a ja ubiorę się w to co wczoraj *przebiera się*
Jasne *posłał jej uśmiech i poszedł do łazienki wziąć prysznic oraz się przebrać, po kilkuastu minutach wyszedł* Gotowa *spojrzał na nią znacząco*
tak *uśmiechnęła się* tylko, nie lubię chodzić w brudnych ciuchach, chodźmy już *wychodzą*
Gość
Michael Fortman napisał:
Alison napisał:
Michael Fortman napisał:
*budzi się, spogląda nią nie wzruszony* Więc bedziemy musieli wybrać się na zakupu *wstaje z łóżka i czule ją całuje**odwzajemnia pocałunek, po chwili jednak odsuwa się od niego* no dobrze, to ty się szykuj, a ja ubiorę się w to co wczoraj *przebiera się*
tak *uśmiechnęła się* tylko, nie lubię chodzić w brudnych ciuchach, chodźmy już *wychodzą*
Gość
*wchodzą* daj mi chwilkę *idzie wziąć prysznic i przebrać się w nowe ubrania*
Gość
Alison napisał:
*Siada na łóżku i z niecierpliwością na nią czeka*
Gość
Michael Fortman napisał:
Alison napisał:
*wychodzi z łazienki* fajnie być wampirem, mogę się wyszykować w 3 minuty *zaśmiała się* to co teraz?
Gość
Alison napisał:
Michael Fortman napisał:
Alison napisał:
*wychodzi z łazienki* fajnie być wampirem, mogę się wyszykować w 3 minuty *zaśmiała się* to co teraz?
*wstał, podszedł do niej, lekko nachylił nad jej uchem i wyszeptał* Wyglądasz cudnie skarbie *odsunął się trochę* Moglibyśmy gdzieś pójść *uśmiechnął się znacząco*