Gość
Michael Fortman napisał:
*siedzi zdenerwowany w poczekalni co chwilê spogl±daj±c na zegarek, ma nadzieje, ¿e wszystko pójdzie dobrze*
(ile co¶ takiego mo¿e trwaæ, operowanie jest nudne xd tym bardziej, ¿e nie mogê pisaæ z nikim)
Gość
(szczerze nie mam pojêcia, ale za³ó¿my, ¿e ju¿ koniec)
Gość
Michael Fortman napisał:
(szczerze nie mam pojêcia, ale za³ó¿my, ¿e ju¿ koniec)
(ok)
*koniec operacji, Ali le¿y w ¶pi±ce na ³ó¿ku*
Gość
*hipnotyzuje pielêgniarkê, aby móc wej¶æ do Ali, wchodzi do sali, podchodzi do niej, nadgryza swój nadgarstek i dajê jej swoj± krew*
Ostatnio edytowany przez Michael Fortman (26-06-13 18:36:27)
Gość
Michael Fortman napisał:
*hipnotyzuje pielêgniarkê, aby móc wej¶æ do Ali, wchodzi do sali, podchodzi do niej, nadgryza swój nadgarstek i dajê jej swoj± krew*
*pije jego krew, budzi siê, zaczyna siê krztusiæ, odpycha go od siebie* co...?!
Gość
Nic *u¶miechn±³ siê do niej znacz±co i usia³ ko³o niej na ³ó¿ku* Po prostu nie chcia³o mi siê czekac a¿ siê obudzisz *spojrza³ w jej oczy i zapyta³ z trosk±* Jak siê czujesz ?
Gość
Michael Fortman napisał:
Nic *u¶miechn±³ siê do niej znacz±co i usia³ ko³o niej na ³ó¿ku* Po prostu nie chcia³o mi siê czekac a¿ siê obudzisz *spojrza³ w jej oczy i zapyta³ z trosk±* Jak siê czujesz ?
jest dobrze *u¶miechnê³a siê* ju¿ po wszystkim? *zapyta³a zdziwiona*
Gość
Chyba tak *spojrza³ na ni± z u¶miechem* Z tego co s³ysza³em operacja przebieg³a dobrze
Gość
Michael Fortman napisał:
Chyba tak *spojrza³ na ni± z u¶miechem* Z tego co s³ysza³em operacja przebieg³a dobrze
to dobrze *uspokoi³a siê*
Gość
*u¶miechn±³ siê do niej ciep³o* Nawet nie wiesz jak bardzo *zlustrowa³ j± wzrokiem* Wiesz ¿e bêdziesz musia³a zostaæ tutaj na noc ?
Gość
Michael Fortman napisał:
*u¶miechn±³ siê do niej ciep³o* Nawet nie wiesz jak bardzo *zlustrowa³ j± wzrokiem* Wiesz ¿e bêdziesz musia³a zostaæ tutaj na noc ?
wiem *ziewnê³a* je¶li pozwolisz, to ja siê prze¶piê, nawet nie wiesz jakie to by³o mêcz±ce *chcia³a go poca³owaæ, ale nie mog³a siê podnie¶æ*
Gość
Jasne *u¶miechn±³ siê po czym poca³owa³ j± lekko w usta* Po patrze jak ¶pisz *spojrza³ na ni±*
Gość
Michael Fortman napisał:
Jasne *u¶miechn±³ siê po czym poca³owa³ j± lekko w usta* Po patrze jak ¶pisz *spojrza³ na ni±*
jeste¶ pewny? jak ¶piê nie panuje nad moj± mimik± twarzy *zachichota³a*
Gość
*usypia*
Gość
*chwilê patrzy na ni±, a pó¼niej sam zasypia*
Gość
RANO: *wsta³a zjad³a ¶niadanie, w³±czy³a telewizor, ¶ciszy³a go, aby nie obudziæ Mike'a, zaczê³a ogl±daæ ró¿ne seriale*
TERAZ: *w³±czy³a swojego laptopa, którego zabra³a ze sob±, sprawdza skrzynkê i odwiedza ró¿ne ciekawe strony*
Gość
*budzi sie, spoglada na Ali* Jak sie spalo *usmiechnal sie i spojrzal w ekran komputera*
Gość
*budzi sie, spoglada na Ali* Jak sie spalo *usmiechnal sie i spojrzal w ekran komputera*
Gość
Michael Fortman napisał:
*od³o¿y³a na chwile komputer* nie tak jak tobie *zachichota³a* spa³e¶ jak zabity, ja siê nie czuje tu za dobrze *skrzywi³a siê*
Gość
Eybacz bylem strasznie zmeczony *usmiechnal sie znaczaco
* Niestety bedziesz musiala tujeszcze troche pobyc *spojrzal na nia i wstal* Ide cos kupic, chcesz cos ?
Gość
Michael Fortman napisał:
Eybacz bylem strasznie zmeczony *usmiechnal sie znaczaco
* Niestety bedziesz musiala tujeszcze troche pobyc *spojrzal na nia i wstal* Ide cos kupic, chcesz cos ?
zale¿y co mogê... *u¶miechnê³a siê* zjad³abym co¶, ale lekarz mi zabroni³
Gość
Czyli nic ci nie kupowac *usmiechnal sie i wyszedl*
Gość
Michael Fortman napisał:
Czyli nic ci nie kupowac *usmiechnal sie i wyszedl*
*pokiwa³a twierdz±co g³ow±, wziê³a swój komputer i dalej przegl±da³a ciekawe strony*
Gość
*wszedl do sali Alison* Tesknilas ? *usmiechnal sie i wreczyl jej bukiet*
Gość
Michael Fortman napisał:
*wszedl do sali Alison* Tesknilas ? *usmiechnal sie i wreczyl jej bukiet*
ojejciu *u¶miechnê³a siê i szybko odstawi³a laptopa* czerwone ró¿e, moje ulubione *za¶mia³a siê* i jakbym mog³a nie têskniæ jeste¶ najlepszym ch³opakiem na ziemi *z³apa³a go za rêkê i przyci±gnê³a do siebie, po czym poca³owa³a namiêtnie* chcia³abym ju¿ st±d wyj¶æ i móc przytuliæ siê teraz do ciebie w moim cieplutkim ³ó¿eczku *odp³ynê³a na chwile w marzeniach*