Gość
Jak byś czytała mi w myślach. Oczywiście że wezmę i to jak najszybciej* Dałam jej rękę na ramię * Dzięki są urocze seksowne.
Gość
*Roześmiała się* Uwierz mi, mam wprawę w kupowaniu *uśmiechnęła się zadowolona*
Gość
No to idziemy "zapłacić " *Spojrzała na nią z boku *
Gość
Oczywiście *uśmiechnęła się i w wampirzym tempie znalazła się przy kasie. Spojrzała w oczy kasjerowi i zahipnotyzowała go* Ja i moje koleżanki zapłaciłyśmy. *uśmiechnęła się do niego i wróciła do Beth i Zoe.* To gdzie teraz? *zapytała jakby nigdy nic.*
Gość
Ja bym poszła na sukienki a ty ?
Gość
*Zastanowiła się* Tak, przydałaby mi się jakaś...
Gość
No to na sukienki *Uśmiechnęłam się i złapałam pod rękę oby dwie *
Gość
*Weszłyśmy do sklepu* Ja już sobie dawno zaplanowałam sukienkę Co ty na no ?
Gość
*Przechyliła głowę patrząc na sukienkę. Pokiwała głową.* Będzie ci pasować. *powiedziała i sama zaraz zaczęła szukać czegoś dla siebie. W końcu znalazła. Zdjęła z wieszaka i przyłożyła do siebie odwracając się do Beth.* Co ty na to?
Gość
Śliczna ale może przymierz tą * Podałam jej białą sukienkę z siateczką na plecach i głębokim wycięciem na biust * Ta jest seksowna, będzie pasowała do butów i pasuje do twojej cery.
Gość
* Oddaliła się na chwile od dziewczyn i po chwili wróciła z 4 zauroczonymi dobrze zbudowanymi chłopakami. *
- Dziewczyny. Ci chłopcy zgodzili nam sie nosić torby. Są tacy mili.
* zaśmiała sie i wskazała na torby, które mają nosić. Spojrzała na sukienkę przymierzoną przez Tatie i propozycje Beth *
- Weź obie
* Powiedziała z uśmiechem i wyciągnęła z wieszaka niebieską krótką sukienke *
- Co myślicie o tej ?
Gość
*Wzięła od niej sukienkę i przyłożyła ją do siebie, zamiast tamtej. Obejrzała się w lustrze.* Tak, cóż, wolę ciemne kolory, ale muszę przyznać, że pasuje. *Uśmiechnęła się i zerknęła na sukienkę Zoe* Śliczna. *odwróciła się do zauroczonych chłopaków i podała jednemu z nich torbę z butami z poprzedniego sklepu*
Ostatnio edytowany przez Tatia Petrova (09-11-13 17:08:25)
Gość
- Wezme ją
* Powiedziała z uśmiechem i westchnęła *
- oh tak. Takich zakupów potrzebowałam
* zachichotała *
Gość
Hej chłopcy *Posłałam im uroczy uśmiech * Proszę *Podałam im moją torbę z butami *
(Zniknę na 30 min ) udajcie że poszłam zadzwonić do kogoś czy coś
Gość
*Zakręciła się na pięcie z sukienką którą podała jej Beth i roześmiała się.* Teraz, moje panie, chcę sobie kupić kosmetyki *powiedziała*
Gość
Elizabeth Evans napisał:
Hej chłopcy *Posłałam im uroczy uśmiech * Proszę *Podałam im moją torbę z butami *
(Zniknę na 30 min ) udajcie że poszłam zadzwonić do kogoś czy coś
( okok )
* Spojrzała na wychodzącą ze sklepu dziewczynę i westchnęła. Mruknela pod nosem )
- Jej rozmowy przez telefon długo trwają.
* Spojrzała z uśmiechem na Tatie *
- Świetnie ! Chodźmy ! Nie będziemy przecież tak długo na nią czekać. Znajdzie nas.
* Uśmiech. Ruszyły w stronę sklepu z kosmetykami *
Ostatnio edytowany przez Zoe Hope (09-11-13 17:15:54)
Gość
Pewnie tak *uśmiechnęła się. Weszły do sklepu z kosmetykami. Tatia zaczęła oglądać szminki. Odwróciła się do Zoe, trzymając w rękach dwa kolory: krwistą czerwień i delikatny róż.* Która lepsza?
Gość
* Spojrzała na szminki i wskazała palcem pomiędzy nimi zastanawiajc się na którą pokazać. *
- Tak na co dzień lepsza będzie różowa. A na jakieś okazję takie...no wiesz
* Uśmiech *
- Czerwona.
* Wzruszyła ramionami *
- Ja tam bym wzięła obie ale jak juz to różową chyba będziesz częściej używać.
* Odwróciła się do niej plecami i zaczeła wkładać do torebki wszystko co czarne. *
Gość
*Kąciki jej ust zadrgały.* Masz rację. Ale wezmę obie. *uśmiechnęła się i włożyła obie szminki do torby. Potem przeszła dalej, do lakierów do paznokci.* Hmmm.... *mruknęła z zadowoleniem* Jaki wybór...
Gość
* Po spakowaniu kredki, tuszu itd. podeszła do dziewczyny. Zerknęła na wszystkie lakiery. *
- Masz rację ogromny wybór
* Powiedziała i zaczeła brać po jednym kolorze z każdego odcieniu*
Gość
*Zerknęła na nią po czym się uśmiechnęła. Zaczęła pakować do torby wszystkie ciemne odcienie*
Gość
* Spojrzała na kolory, które wybiera potem zerkała na dziewczyne nie przestając pakować swoich lakierów *
- Lubisz ciemne kolory huh? Czemu? To znaczy masz jakis powód ?
* Widząc, że ona się na nią spojrzała, wzruszyła lekko ramionami *
- Tak tylko pytam
Gość
Care ? Co tu robisz?
Gość
Av ,Care co tam ? * Właśnie skończyłam gadać przez telefon i zauwarzyłam dziewczny *
Gość
Elizabeth Evans napisał:
Av ,Care co tam ? * Właśnie skończyłam gadać przez telefon i zauwarzyłam dziewczny *
* Uśmiechnęła się *
- Chyba byłaś umówiona z tamtymi dziewczynami
* wskazała na nie głową *
- Idź do nich. My z Tatią i tak już kończyłyśmy zakupy. Nie przejmuj się.