Gość
Tatia Petrova napisał:
*Przyszła do centrum, chociaż nie miała żadnego konkretnego celu. Zaczęła kręcić się po centrum, zaglądając po kolei do sklepów*
* Przychodzi do centrum i od razu wchodzi do sklepu z butami. Przymierza i bierze wszystkie, które jej sie podobają i pasują nie patrząc na cenę. Zauroczyła kasjera i wychodzi nie płacąc. Ogląda po drodze jedną z nowych par i nie zauważa wychodząc dziewczyny. Prawie na nią wpada. *
- Oh przepraszam. Jeszcze centymetr i bym w ciebie weszła. Nie zauważyłam cie.
* Mówi z uśmiechem na twarzy *
Gość
Zoe Hope napisał:
Tatia Petrova napisał:
*Przyszła do centrum, chociaż nie miała żadnego konkretnego celu. Zaczęła kręcić się po centrum, zaglądając po kolei do sklepów*
* Przychodzi do centrum i od razu wchodzi do sklepu z butami. Przymierza i bierze wszystkie, które jej sie podobają i pasują nie patrząc na cenę. Zauroczyła kasjera i wychodzi nie płacąc. Ogląda po drodze jedną z nowych par i nie zauważa wychodząc dziewczyny. Prawie na nią wpada. *
* Mówi z uśmiechem na twarzy *
*Spojrzała na dziewczynę i po dłuższej chwili uśmiechnęła się* Nie szkodzi. *machnęła ręką* Jestem Tatia. *przedstawiła się*
Gość
Tatia Petrova napisał:
Zoe Hope napisał:
Tatia Petrova napisał:
* Mówi z uśmiechem na twarzy **Spojrzała na dziewczynę i po dłuższej chwili uśmiechnęła się* Nie szkodzi. *machnęła ręką* Jestem Tatia. *przedstawiła się*
* Miała zajęte ręce od toreb więc położyła je na ziemi *
- Jestem Zoe
* Uścisnęła jej dłoń i spojrzała, że nie ma zakupów *
- Chodzisz sobie tak sama i jeszcze nic nie kupilaś ?
* Uniosła jedną brew do góry *
Gość
*Wzruszyła ramionami* Właściwie przyszłam tylko się poszlajać po sklepach. *uśmiechnęła się szeroko*
Gość
- Oh
* Powiedziała cicho *
- A może chcesz zamienić swoje szlajanie po sklepach na szalone zakupy ? Z chęcią przydałyby sie rady co wybrać
* Mrugnęła oczkiem *
Gość
*Podjechała pod Centrum zaparkowała na parkingu i weszła *
Gość
*Zauważyłam Zoe i podeszłam do niej * Heeej nie wiedziałam że tu jesteś *Skłamałam *
Gość
Zoe Hope napisał:
- Oh
* Powiedziała cicho *
- A może chcesz zamienić swoje szlajanie po sklepach na szalone zakupy ? Z chęcią przydałyby sie rady co wybrać
* Mrugnęła oczkiem *
*Przechyliła głowę i uśmiechnęła się delikatnie* Chętnie się do ciebie przyłączę.
Gość
Elizabeth Evans napisał:
*Zauważyłam Zoe i podeszłam do niej * Heeej nie wiedziałam że tu jesteś *Skłamałam *
- Oh hej
* Powiedziała z uśmiechem *
- Najczęściej można mnie tu spotkać.
* Spojrzała na Tatię. *
- To jest Tatia. Tatia - Beth
* Poznała je ze sobą *
Gość
Oh witaj Tatio *Powiedziałam *
Ostatnio edytowany przez Elizabeth Evans (09-11-13 16:24:17)
Gość
Elizabeth Evans napisał:
Tatia Petrova napisał:
Zoe Hope napisał:
- Oh
* Powiedziała cicho *
* Mrugnęła oczkiem **Przechyliła głowę i uśmiechnęła się delikatnie* Chętnie się do ciebie przyłączę.
Oh witaj Tatio *Powiedziałam *
*Zerknęła na dziewczynę i uśmiechnęła się* Witaj, Beth.
Gość
Tatia Petrova napisał:
Zoe Hope napisał:
- Oh
* Powiedziała cicho *
* Mrugnęła oczkiem **Przechyliła głowę i uśmiechnęła się delikatnie* Chętnie się do ciebie przyłączę.
- Miałabyś coś przeciwko żeby Beth sie do nas przyłączyła ?
* Spytała z uśmiechem. *
- Chyba że ona nie chce
* Spojrzała na nią *
Gość
Chętnie się przyłącze dziękuje *Spojrzałam na Zoe* Tatio jak tam u ciebie ?
Ostatnio edytowany przez Elizabeth Evans (09-11-13 16:26:46)
Gość
Och, nie. *powiedziała do Zoe, po czym spojrzała na Beth* Świetnie. *uśmiechnęła się trochę sztucznie*
Gość
Elizabeth Evans napisał:
Chętnie się przyłącze dziękuje *Spojrzałam na Zoe* Tatio jak tam u ciebie ?
- Okej
* Powiedziałam z uśmiechem *
- Więc zacznijmy szalone zakupy
* krzyknęłam *
(Nie będzie mnie przez pół godziny. Może krócej może dłużej. Więc uznajmy, że Zoe cały czas robi z wami zakupy :d )
Gość
Szalejmy *Ruszyła ramię w ramie w Tatią *
(Ok)
Gość
*Roześmiała się i zerknęła na dziewczyny* To od czego zaczynamy?
(Spoko ^^)
Gość
Oj lecimy na buty kochane ! Szalejemy * zaczęła sie śmiać i powiedziała " wooooohoooo" *
Gość
Świetnie *zaśmiała się i pociągnęła je do najbliższego sklepu z butami. Od razu poszła oglądać szpilki* Beth, powiedz mi, które wybrać? *posłała uśmiech koleżance*
Gość
Oj na pewno te są śliczne i pasują do ciebie *Wskazałam beżowe szpilki z panterką w środku *
Gość
*Przechyliła głowę i wzięła do ręki szpilki wskazane przez Beth. Obejrzała je a potem założyła i spojrzała na siebie w lustrze. Rzeczywiście, pasowały do niej.*
Gość
Mówiłam *Zaśmiałam się*
Gość
*Uśmiechnęła się i uniosła jedną brew* Biorę je. *spojrzała na Beth* A ty co weźmiesz?
Gość
Doradź mi też szpilki jak by co *Nadal się śmiałam *
Gość
Hmmm... *mruknęła i zaczęła oglądać szpilki, każde z osobna, wciąż trzymając w rękach te, które miała zamiar kupić. W końcu wzięła do ręki ładne, czarne szpilki ze srebrnym wężem na szpilce i pokazała je Beth.* Co powiesz na te?