Ogłoszenie

UWAGA
To forum zostało wyłączone z użytku.
Możliwość rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wyłączona.
Cała rozgrywka została przeniesiona na nową stronę http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#2551 16-05-14 19:40:05

Raphael Young

Gość

Re: Ulice miasta

Mam na myśli ogólnie ludzi. <przewrócił lekko zirytowany oczami.> Serio? <uniósł z rozbawieniem brwi.> Może się przejęzyczyłem. <odpowiedział spokojnie.>

#2552 16-05-14 19:55:15

Raphael Young

Gość

Nie podzielę. <potwierdził, znów uśmiechając się półgębkiem.> Nie podoba ci się moja tajemniczość? <uniósł brwi rozbawiony.> Podobno kobiety lecą na tajemniczych facetów. <skrzyżował ręce na piersi.>

#2553 16-05-14 20:13:37

Raphael Young

Gość

<uniósł brwi.> Podryw? <uśmiechnął się rozbawiony.> Tylko stwierdziłem fakt. <pokręcił głową i spojrzał na nią.>

#2554 16-05-14 20:34:32

Raphael Young

Gość

<westchnął, przewracając oczami.> Okay. <poddał się.> Co chcesz wiedzieć? <spojrzał na nią.>

#2555 16-05-14 20:48:14

Raphael Young

Gość

Z Nieba. <oświadczył z rozbawieniem, zastanawiając się czy weźmie to na serio, czy za kolejny wykręt od odpowiedzi.> Twoja kolej. Skąd ty jesteś?

#2556 16-05-14 20:56:53

Raphael Young

Gość

<uniósł kąciki ust. Tak myślał, że nie weźmie tego na serio,.> Okay. <przewrócił oczami. Przez chwilę się nie odzywał po czym, gdy przypomniał sobie skąd jest Penryn mruknął:> Jestem z Chicago. Teraz twoja kolej.

Ostatnio edytowany przez Raphael Young (16-05-14 20:57:09)

#2557 16-05-14 21:08:41

Raphael Young

Gość

Normalnie. <odpowiedział wymijająco i uśmiechnął się krzywo.> Jasne, że kojarzę. <przewrócił oczami.> Byłem tam.. parę razy. <kiwnął głową.>

#2558 16-05-14 21:22:11

Raphael Young

Gość

<wzruszył tylko ramionami, nie odpowiadając na pierwsze pytanie.> Bo Raffe brzmi lepiej. <odpowiedział na drugie.> Nie sądzisz?

#2559 16-05-14 21:41:48

Raphael Young

Gość

<pokręcił głową.> Może kiedy indziej. <odparł, posłał jej uśmiech i odwrócił się. Ruszył przed siebie, wkładając dłonie do kieszeni. Skręcił za róg i tam rozpłynął się w powietrzu.>

#2560 17-05-14 10:12:21

Matthew Grant

Gość

.:Pojawił się na ulicach Mystic Falls, rozejrzał się po okolicy, prostując przy tym swój kark, tak że aż mu coś przeskoczyło, westchnął i powoli szedł uliczką, rozglądając się po różnych domach. Wreszcie doszedł na koniec uliczki, na główny plac, podszedł do muru, przeciął sobie nadgarstek i napisał na murze słowo ,,DEATH", uśmiechnął się i nagle jego zmysły coś wyczuły, jakąś imprezę w pobliżu, rozejrzał się i w oddali zauważył dużą rezydencję, przeteleportował się tam natychmiast:.

Ostatnio edytowany przez Matthew Grant (17-05-14 10:19:40)

#2561 25-05-14 09:06:17

Dean Winchester

Gość

<zatrzymał samochód, wysiadł z niego. Wszedł do jakiegoś monoplowego i kupił małą butelkę whisky. Wyszedł i oparł się o maskę samochodu. Zerknął na zegarek. Walić to... odkręcił butelkę i wziął parę łyków trunku. Pomyślał o Alice. Powinien się z nią spotkać. Ale nie teraz. Jeszcze nie. Po chwili znów wrócił myślami do kłótni. Sam nie ma pojęcia na co się pisze. Skonczony idiota.
Dean wziął kolejny łyk trunku, drugą dłoń wsadzając do kieszeni>

#2562 25-05-14 14:09:49

Dean Winchester

Gość

<zauważa, że niedaleko przechodzi Alice... lub Avery. Przygląda się dziewczynie przez chwilę, aż dochodzi do wniosku, , że to jednak Avery. Krzywi się lekko pod nosem biorąc kolejny, już ieden z ostatnich łyk whisky. Gdy dziewczyna przechodzi obok,stawia butelkę na masce i spogląda na nią z wymuszonym uśmiechem na ustach> Hej, Av. Jak leci? Nie wiesz, co u Al?

#2563 25-05-14 14:47:01

Dean Winchester

Gość

Uhmmm... Nie. Jeszcze nie. <zacisnął wargi w cienką linię> Dlatego pytam co u niej. Nawet nie wiem czy uest teraz w domu. Mam do niej napisać "Hej tu Dean - już wróciłem"? <uniósł sceptycznie brew> Jak wydostałem się z piekła, tak? <zaśmiał się ponuro pod nosem> Wierz lub nie, ale anioł mnie z niego wyciągnął. <wzruszył ramionami>

#2564 25-05-14 15:32:52

Dean Winchester

Gość

<kiwnął powoli głową i zmierzył Av podejrzliwym wzrokiem. Dopiero zauważył, że ogólnie nie wyglądała jak zazwyczaj> Jesteś pewna, że wszystko z tobą w porządku? <zapytał powoli>

#2565 25-05-14 17:27:20

Dean Winchester

Gość

Nie, skąd. Wyglądasz super, poważnie. <powiedział mocno sarkastycznie. Odbił się od maski samochodu, chowając do kieszeni kurtki butelkę> Okay, będę się zbierał. <powiedział, podchodząc do drzwiczek samochodu.> Av, dbaj o siebie, okay? Nie wiem, czy Alive zniesie twoją kolejną śmierć. <powiedział unosząc krytycznie brew i otwierając drzwi. Po chwili wsiadł do samochodu i odjechał>

#2566 27-05-14 16:26:41

Raphael Young

Gość

<pojawił się na ulicach miasta i rozejrzał czujnie czy nikt nie widział, że zjawił się znikąd. Kiedy się upewnił że nikt nie zwracał na niego najmniejszej uwagi, uspokoił się i schował ręce do kieszeni. Ruszył przed siebie wolnym krokiem.>

#2567 27-05-14 16:42:44

Penryn Gray

Gość

<Przez kilka ostatnich dni polowałam i na własną rękę próbowałam odnaleźć oprawcę Paige, a pomagała mi pewna łowczyni u której się zatrzymałam. Kierując się w stronę domu Raffego, nagle na kogoś wpadam.>Prze...<urywam podnosząc wzrok.>God... Znowu!<udaję, że wcale się nie przejęłam widokiem Raffego. Zaraz. Ja się tym nie przejęłam...>

#2568 27-05-14 16:47:06

Raphael Young

Gość

<kiedy ktoś na niego wpadł, odsunął się i zmarszczył brwi. Spojrzał na dziewczynę i na jego ustach pojawił się szeroki uśmiech. Więc jednak nie zostawiła go.. nie, nie jego. Miasta. Jasne, że miał na myśli miasto.> Penryn. <powiedział i zmierzył ją wzrokiem.> Ładnie wyglądasz. <rzucił, ''od niechcenia.''> Gdzie się podziewałaś? <uniósł wysoko brwi.>

#2569 27-05-14 16:52:17

Penryn Gray

Gość

<Czuję jak moje policzki oblewa niekontrolowany rumieniec. Cholera. Ja nigdy nie rumienię się w towarzystwie facetów. Nigdy. Wait... Facetów, ale on nie jest facetem. Jest aniołem. Nie mogę o nim myslec jakby był zwykłym śmiertelnikiem.>Uhm...<odgarniam opadające na twarz kosmyki brązowych włosów.>Byłam na polowaniu. Wampiry.<przewracam oczami i po chwili się promiennie uśmiecham.>

#2570 27-05-14 16:54:15

Raphael Young

Gość

<kiwnął głową.> Jak poszło? <zapytał i uniósł kącik ust.>

#2571 27-05-14 16:56:27

Penryn Gray

Gość

<Słysząc pytanie Raffego uśmiecham się z satysfakcją i przejeżdżam paznokciem po szyi na znak, że żaden z wampirów na jakie polowałam, nie przeżył.>

#2572 27-05-14 16:59:00

Raphael Young

Gość

<ponownie skinął głową i spoglądnął na nią.> To co? <uniósł brew.> Wracamy.. do domu? <spytał.>

#2573 27-05-14 17:04:44

Penryn Gray

Gość

<Przytakuję.>Muszę się przespać.<nieznacznie marszczę nos i wymijam go idąc w stronę domu, lecz po chwili instynktownie się odwracam i na niego patrzę.>Idziesz?

#2574 29-05-14 05:27:14

Dean Winchester

Gość

<Wieczorem, razem z Seanem i Impalą, przyjechał do warsztatu na obrzeżach miasto. Tam mechanicy, korzystając z bezcennych rad Deana, razem z nim samym naprwwiali Impalę przez całą noc, pijąc przy tym duże ilości kawy. Rano Impala wygląda już tak, jak powinna wyglądać. Zaraz po podziękowaniu i zapłaceniu, D. odjechał do domu Alice>

#2575 29-05-14 14:38:37

Raphael Young

Gość

Penryn Gray napisał:

<Przytakuję.>Muszę się przespać.<nieznacznie marszczę nos i wymijam go idąc w stronę domu, lecz po chwili instynktownie się odwracam i na niego patrzę.>Idziesz?

K I E D Y Ś   T A M

<poszli do domu.>

Stopka forum

RSS