Ogłoszenie

UWAGA
To forum zostało wyłączone z użytku.
Możliwość rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wyłączona.
Cała rozgrywka została przeniesiona na nową stronę http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#1276 25-03-14 19:32:05

Mia Mayhew

Gość

Re: Bar Bookworm

<przychodzi do baru i siada przy jednym ze stolików, rozbierając wcześniej kurtkę i wieszając ją na oparciu krzesła. Kładzie torebkę obok siebie i zamawia whisky. Po chwili wyciąga pierwszą lepszą książkę i zaczyna czytać, żeby zając czymś myśli>

#1277 27-03-14 16:53:10

Mia Mayhew

Gość

Wcześniej: Wychodzi.

#1278 27-03-14 18:08:41

Miranda McGuinness

Gość

< Weszła spokojnym krokiem. Już na wejściu uchwyciła wzrok swojego ulubionego kelnera i poprosiła o jednego drinka z mocniejszą dawką wódki. Usiadła w ciemnym kącie aby zaznać trochę relaksu i bezceremonialnie zapaliła papierosa >

#1279 27-03-14 18:15:30

Finnick Odair

Gość

<przychodzi do lokalu i rozgląda się po nim uważnie. Kieruje się do baru i siada na jednym z hokerów. Zamawia whisky i upija łyk od razu, gdy dostaje napełnioną szklankę>

#1280 27-03-14 18:19:48

Miranda McGuinness

Gość

< Miranda zauważyła znajomą twarz pojawiającą się w barze. Pamięta, że nie był dla niej zbyt miły - niejaki Finnick. Zaciągnęła się głębiej papierosem i zdecydowała się do niego podejść. Trzymając w drugiej ręce drinka usiadła na hokerze obok > Myślałam, ze bez Charlesa się nigdzie nie pojawiasz < stwierdziła z przekąsem i wypuściła dym >

#1281 27-03-14 18:30:17

Finnick Odair

Gość

<zaśmiał się pod nosem i pokręcił głową z rozbawieniem> Znowu chcesz mnie obrażać, mała? <uniósł brwi, patrząc się na nią kątem oka> Nie radzę, nie jestem w humorze bardziej niż zwykle <wzruszył obojętnie ramionami>

#1282 27-03-14 18:32:02

Miranda McGuinness

Gość

Nie mam w zwyczaju obrażać nikogo, kto nie da mi ku temu powodów < odrzuciła włosy na lewe ramię i wyciągneła papierosy w stronę chłopaka > Nie widać cię nigdy na mieście. Znudziło ci się życie tutaj ? < spojrzała na niego pytająco >

#1283 27-03-14 18:37:41

Finnick Odair

Gość

Wolę trzymać się z boku, w ukryciu. Z daleka można zaobserwować więcej ciekawych rzeczy <uśmiechnął się tajemniczo i upił kilka łyków drinka> Poza tym nie znam tu wiele osób. Przed śmiercią jakoś się w tym wszystkim orientowałem, ale w ciągu tych kilku miesięcy wszyscy wyjechali lub zginęli <wzruszył obojętnie ramionami, odstawiając szklankę na podkładkę>

#1284 27-03-14 18:40:24

Miranda McGuinness

Gość

Czuję się tu trochę jak stały mieszkaniec - każą nową osobę witam jak we własnym domu < zaśmiała się cierpko. Nie odrywała wzroku od jego twarzy. > Jestem ciekawa, w jaki sposób zginałeś? I co tu się działo, zanim zawitałeś do piekła ? < Miranda umoczyła język w ostrym drinku. Usmiechneła się pod nosem, czując ten smak i wzięła dużego łyka >

#1285 27-03-14 18:52:14

Finnick Odair

Gość

Nie chcesz tego słuchać, będziesz mieć koszmary <uśmiechnął się kwaśno, nadal patrząc gdzieś przed siebie zamiast na dziewczynę> Oprócz ludzi raczej nic się tu nie zmieniło <wzruszył ramionami> Przybyło nowe pokolenie. Weźmy na przykład taką Mię - znałem jej matkę, Annie <skrzywił się niezauważalnie> Ale stąd wyjechała, a teraz przyjechała córka. Tak samo z Charliem. Wcześniej mieszkał tu jego ojciec, Samuel. Reszta zostaje ta sama; porwania, śmierci... To miasto ma na sobie jakąś klątwę, serio <zaśmiał się pod nosem> A ty po co tu przyjechałaś?

#1286 27-03-14 18:55:38

Miranda McGuinness

Gość

Zdążyłam odczuć niewidzialną klątwę. Czyżby jej pomocniczką była RC ? < uśmiechneła się nikle, a jej ciało przeszedł nieprzyjemny dreszcz > Chciałam zaznać trochę spokoju. Nauczyć się panowac nad mocami, a przede wszystkim znaleźć szczęście. < wzruszyła niewinnie ramionami > Udało mi się jedynie znacznie zwiększyć moc. Szczęście? chyba nigdy się nie będzie mnie trzymało na stałe < przechyliła szklankę aby ją opróżnić > Czemu pomagasz Charlesowi ?

#1287 27-03-14 19:04:57

Finnick Odair

Gość

Jeśli na siłę szukasz szczęścia to nigdy go nie znajdziesz. Pojawi się samo w najmniej oczekiwanym momencie <uśmiechnął się nikle, a gdy padło ostatnie pytanie w końcu leniwie odwrócił głowę i popatrzył się na nią> Przyjaźniłem się z jego ojcem, a z młodym łączą mnie interesy i... w sumie przyjaźń chyba też, trudno powiedzieć. Nigdy nie był zbytnio... uczuciowy <powiedział po chwili namysłu i napił się whisky> Poza tym młody wyciągnął mnie z piekła.

#1288 27-03-14 19:11:10

Miranda McGuinness

Gość

Och tak szczęście mnie odnalazło. Tylko wiesz co ? < nachyliła się w jego stronę > Po pierwsze, chyba zapomniałam przeczytać instrukcję obsługi. Po drugie, parę osób ma ochotę zabrać szczęcie daleko ode mnie < wróciła na swoją pozycję i poprawiła bluzkę >  Sama nie wiem co o nim myśleć. Ale trzeba przyznać mu to, że jest intrygujący < cmokneła w zamyśleniu > Miałam ochotę go zabić, ale chyba mi przeszło

#1289 27-03-14 19:14:00

Finnick Odair

Gość

Też tak miałem na początku, przyzwyczaisz się <pokręcił rozbawiony głową i wrócił do swojej poprzedniej pozycji> Młody nadal siedzi w piekle czy mam przestarzałe informacje? Widziałaś go jakoś ostatnio? <uniósł brwi>

#1290 27-03-14 19:28:49

Miranda McGuinness

Gość

Pewnie masz racje. Kwestia przyzwyczajenia... < mruknęła pod nosem i zaczęła się bawić pustą szklanką > Tak, wrócił. Widziałam się z nim nie dawno i rozmawiało się nam nadzwyczaj spokojnie? Znasz Alexandra Kahna? < rzuciła mu podejrzliwe spojrzenie >

#1291 27-03-14 19:32:48

Finnick Odair

Gość

Alexander... ach tak, poznałem go jak chodził nago po mieście. To u niego była ta impreza, dobrze kojarzę? <zaśmiał się pod nosem i przygryzł seksownie dolną wargę na tamto wspomnienie>

#1292 27-03-14 19:43:44

Miranda McGuinness

Gość

< zaśmiała się pod nosem > Tak, to była jego impreza. To mój był chłopak, narzeczony... < prychneła śmiechem > Sama już nie wiem jak to nazwać. Co ty byś zrobił z takim problemem sercowym? Tym bardziej, ze jest osoba trzecia, która ewidentnie go kocha i pragnie na wyłączność ? < podniosła pytająco brew >

#1293 27-03-14 19:55:14

Finnick Odair

Gość

Na pewno bym nie odpuścił. To chyba najgorsze, co można zrobić. Pierdzielenie typu "usunę się na bok, z ta drugą będzie mu lepiej". Walcz o niego. Na wojnie i w miłości wszelkie chwyty dozwolone <wzruszył ramionami i dokończył swojego drinka. Zamówił kolejnego>

#1294 27-03-14 20:04:50

Miranda McGuinness

Gość

A jeszcze przed chwilą mówiłeś, ze nie zależy ci na uczuciach < zasmiała się krótko i zaczęła obserwować ruchy chłopaka > Koło problemów się zamyka z każdej strony, czasami myślę czy nie prościej by było po prostu mieć to wszystko gdzieś i zacząć żyć dzikim sexem < spojrzała na niego > Dla wampirów to łatwe.

#1295 27-03-14 20:10:41

Finnick Odair

Gość

Nigdy nie mówiłem, że nie zależy mi na uczuciach a nawet jeśli, to kłamałem <uśmiechnął się kąśliwie> Dla ludzi jeszcze łatwiejsze. Dookoła jest pełno wampirów, wystarczy poprosić jednego, żeby cię zahipnotyzował i po sprawie. Masz problem z głowy <wzruszył obojętnie ramionami>

#1296 27-03-14 20:29:00

Miranda McGuinness

Gość

Nie bawię się w takie sztuczki. Może zabrzmię jak hipokrytka, ale gardzę zmianami rzeczywistości w sposob nienaturalny < puściła mu oczko i podniosła się na nogi > Jak długo zostaniesz w mieście, słodki homoseksualisto ? < uniosła z lekką pogardą kącik ust >

#1297 27-03-14 20:31:17

Finnick Odair

Gość

<prychnął pod nosem i roześmiał się> Cóż... zawsze to lepsze niż "pedale" <pokręcił głową> Nie wiem, ile się da. Podoba mi się tutaj mimo... wszystko.

#1298 27-03-14 20:39:30

Miranda McGuinness

Gość

Zostań jak najdłużej. Miasto na pewno za tobą tęskniło < uśmiechneła się subtelnie > Poza tym uważam cie za dość barwną osobę. I tym razem nie chciałeś mnie ugryźć < wyszczerzyła zęby i przejechała dłonia po karku >

#1299 27-03-14 20:45:06

Finnick Odair

Gość

Noc jeszcze młoda jak to mówią. Na wszystko znajdziemy czas <uśmiechnął się szeroko, przejeżdżając językiem po górnej wardze> Ktoś się już kiedyś na tobie pożywiał? Czy boisz się tego tak z zasady? <spytał po chwili>

#1300 27-03-14 21:07:15

Miranda McGuinness

Gość

Pamietam, jak raz mnie zaatakowała jakaś wampirzyca. No i kochany Charlie parę razy się we mnie wgryzł < uśmiechnęła się blado i spojrzała w kierunku wyjścia > Muszę się zbierać. Do zobaczenia < pstrykneła palcami i znikneła w oparach dymu >

Stopka forum

RSS