Ogłoszenie

UWAGA
To forum zostało wyłączone z użytku.
Możliwość rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wyłączona.
Cała rozgrywka została przeniesiona na nową stronę http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#1701 05-02-14 15:25:30

Tatia Petrova

Gość

Re: Ulice miasta

*Uniosła brwi sceptycznie i skinęła głową. Uniosła kącik ust mierząc ją wzrokiem ale milcząc*

#1702 05-02-14 15:28:00

Charlotte Hall

Gość

*Zrobiła krok w bok, żeby wyminąć dziewczynę, ba, zrobiła kilka kroków za nią, ale zatrzymała się i odwróciła do niej.* Demon? *zapytała krótko. *

#1703 05-02-14 15:30:59

Tatia Petrova

Gość

*Odwróciła się gwaltownie marszcząc brwo* Niewiele osób wie o demonach, a tym mniej potrafi je wyczuć. *zauważyła i zmierzyla ją wzrokiem* Czym jesteś? *zapytała spokojnie*

#1704 05-02-14 15:36:12

Charlotte Hall

Gość

*uśmiechneła się pod nosem. Celny strzał, Charlotte - pochwaliła siebie samą.* Aniołem. *odparła spokojnie i uściśliła* Upadłym.

#1705 05-02-14 15:39:47

Tatia Petrova

Gość

*Słysząc słowo anioł instynktownie się cofnęła ale gdy dziewczyna uściśliła pokiwała głową uśmiechając się kątem ust* Upadly anioł proszę proszę... *zaśmiala się cicho* Jeszcze nie spotkałam upadłego. Zwykłe anioły? Tak. Archaniołowie? Tak. Ale upadły? *pokręciła głową wciąż się uśmiechając.* Ciekawe. Za co upadłaś? Zignorowałaś rozkaz Tatusia? *zaśmiala się*

#1706 05-02-14 15:49:32

Charlotte Hall

Gość

*kiwnęła głową ze zrozumieniem.* Każde z nich próbowało mnie pozbawić skrzydeł. *westchnęła* Chciałabym za coś takiego. Właściwie to nawiałam stamtąd, żeby zachować skrzydełka. Za co? To jest dopiero zabawne. *faktycznie się zaśmiała.* za bycie mieszańcem.

#1707 05-02-14 15:53:03

Tatia Petrova

Gość

*Zaśmiała się bez wesołości* Anioły są okrutniejsze od demonów *prychnęła* Ale to nas uważają za plugastwo którego trzeba się pozbyć *powiedziała z ledwo hamowanym gniewem*

#1708 05-02-14 15:57:29

Charlotte Hall

Gość

*pokiwała głową* Nieby pałają przebaczeniem i dobrocią, ale za to maja totalny deficyt tolerancji. *prychneła, jednak usmiechneła się. W końcu znalazła kogoś, kto równie nienawidził niebios co ona.*

#1709 05-02-14 16:01:32

Tatia Petrova

Gość

*Prychnęła* Pałają dobrocią... zależy dla kogo *pokręciła głową i przyjrzała się jej* Udało ci się zachować skrzydła? *zapytała zainteresowana*

#1710 05-02-14 16:04:49

Charlotte Hall

Gość

*kiwnęła głową potwierdzając jej słowa i kiwneła po raz drugi uśmiechajac sie.* Mówiłam - zwiałam kiedy chcieli mi je wyrwać. *skrzywiła się na samo wyobrażenie bólu jaki musiał temu towarzyszyc*

#1711 05-02-14 16:08:07

Tatia Petrova

Gość

*Wzdrygnęła się* Z pewnością bardzo by bolało *mruknęła jakby czytała jej w myślach.*

#1712 05-02-14 16:11:40

Charlotte Hall

Gość

Nawet nie masz pojęcia jak. *mruknęła.* Kiedyś jak zabijałam dla rozywki, komuś udało sie je naderwać. Bolały przez następny tydzień. *wytłumaczyła*

#1713 05-02-14 16:15:54

Tatia Petrova

Gość

Zabijałaś dla rozrywki... *powtórzyła i uśmiechnęła się.* Coraz bardziej cię lubię *uniosła kącik ust w zadziornym uśmiechu i wcisnęła ręce do tylnych kieszeni* Aż tydzień? *wzdrygnęła się* Rzeczywiście musialoby boleć wyrwanie ich....

#1714 05-02-14 16:20:12

Charlotte Hall

Gość

*pokiwała głową* Tak, dla rozrywki. A druga woja światowa była najlepszym czasem na tego typu zabawę. *uśmiechnęła się.* Tak.. aż tydzień.

#1715 05-02-14 16:22:08

Tatia Petrova

Gość

Druga wojna światowa byla rajem *westchnęła wspominając jak jako wampir mogła się żywić na kim popadnie i śmierci nie byly niczym niezwykłym*

#1716 05-02-14 16:24:33

Charlotte Hall

Gość

*uśmiech nie schodził z jej twarzy.* To moze napijemy się razem? *zaproponowała* Mam już nawet toast. Za jak najszybszą trzecią wojnę światową. Co ty na to.. ? *zawiesiła głos. wciąż nie znała jej imienia.*

#1717 05-02-14 16:27:11

Tatia Petrova

Gość

*Wybuchla śmiechem* Albo za Apokalipsę *pokiwala glową* Nie sądzisz że tez byloby fajnie? *uśmiechnęła się szeroko* Tatia. *dopowiedziała* Nazywam się Tatia.

#1718 05-02-14 16:30:20

Charlotte Hall

Gość

Też byłoby cudownie. *uśmiechnęła się.* Tatio. *kiwnęła głową* Skoro są w tym mieście takie dwie my, to nie sądzisz, że można by dać im odczuć chociaż jej namiastkę?

#1719 05-02-14 16:33:21

Tatia Petrova

Gość

*Roześmiala się lodowtao* Będą mieli gorzej niż w piekle *uśmiechnęła się mściwie*

#1720 05-02-14 16:41:22

Charlotte Hall

Gość

Znacznie gorzej. *stwierdziła* W piekle jest czasem przyjemnie. Tu nie będzie. *zaśmiała się i spojrzała na telefon. Żadnej odpowiedzi. Trudno.* To co z tym drinkiem?

#1721 05-02-14 16:45:11

Tatia Petrova

Gość

Szczególnie kiedy to ty torturujesz dusze *mruknęła i wyszczerzyla zęby. Skinęła głową* Chodźmy. *weszły do najbliższego baru.*

(Daj posta w jakim tam chcesz barze xD)

#1722 05-02-14 20:15:39

Xavier Mason

Gość

*Zaparkował motocykl na chodniku i z kaskiem pod ręką zaczął spacerować. Nagle zobaczył klub nocny. Wzruszył ramionami i do niego wszedł.*

#1723 06-02-14 07:20:15

Ruby Jones

Gość

*Wyszła z domu na ulice miasta i z rękoma w kieszeniach ruszyła przed siebie*

#1724 06-02-14 18:19:13

Evelynn Black

Gość

*szła wzdłuż jednej z uliczek z dłońmi w kieszeni i spuszczoną głową, w końcu znudzona spacerem przystanęła, wyjęła z kieszeni kurtki paczkę waniliowych Marlboro i przysiadła wygodnie na krawężniku, zaciągnęła się zachłannie nikotyną, przymykając przy tym mimowolnie powieki i uśmiechnęła się delikatnie sama do siebie*

#1725 06-02-14 19:48:28

Ruby Jones

Gość

*Przez cały dzień włóczyła się po mieście zaglądając do różnych sklepów, barów i klubów. W ostatnim sklepie jakim była kupiła sobie trochę nowych kosmetyków. Poprawiła fryzurę i ruszyła przed siebie nie rozglądając się. Kierując się do domu musiała przejść przez ulicę. Nie rozglądając się ruszyła przez ulicę i nie zauważyła jadącego samochodu. Auto uderzyło w nią odrzucając Ruby kawałek dalej. Dla zwykłego człowieka to uderzenie z pewnością byłoby śmiertelne ale dziewczyna była demonem.
Z samochodu wysiadł mężczyzna z przerażeniem wypisanym na twarzy. Przykląkł przy nieprzytomnej Ruby i sprawdził jej puls. Wyczuwając że dziewczyna żyje odetchnął z ulgą wziął ją na ręce i wsadził do samochodu po czym zawiózł do szpitala*

Stopka forum

RSS