Ogłoszenie

UWAGA
To forum zostało wyłączone z użytku.
Możliwość rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wyłączona.
Cała rozgrywka została przeniesiona na nową stronę http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#301 23-01-14 16:14:33

Miranda McGuinness

Gość

Re: Dom Mirandy McGuinness

< Miranda wbiegła do domu cała zgrzana i podenerwowana. Że też musiała trafić na takiego idiotę. Po raz kolejny wskoczyła pod prysznic. Przebrała się w https://24.media.tumblr.com/a398ec1e884331432a5e51d9a63a16e9/tumblr_mzul9a5KJy1sw9z2co1_500.jpg. Spódniczka sięgała do połowy ud. Na nogi założyła czarne rajstopy i pudrowe botki na obcasie. Wyszła z domu nie mogac usiedzieć w ciszy >

#302 24-01-14 18:31:04

Alexander Kahn

Gość

*wczoraj podciąga spodnie zdezorientowany, dzwoni 518152728262628282627 razy do Mirandy, szuka jej całą noc, aż znika*

#303 24-01-14 23:24:28

Miranda McGuinness

Gość

< Weszła totalnie zmęczona do domu. Buty rzuciła w kąt. Wyciągnęła swoje piękne fiolki wraz z telefonem i dopiero wtedy zoriętowała się ile miała nieodebranych połączeń od Alexandra. zignorowała to. I tak zrobi jej awanturę - nie uwierzy w to jak bardzo RC ją sponiewierała. Odłozyła telefon na półkę a sama poszła do kuchni. Nalała sobie szklankę wody i połknęła dwie pastylki. automatycznie jej twarz przyozdobił błogi uśmiech. Zadowolona z siebie położyła się na kanapie obserwując sufit >

#304 25-01-14 09:01:05

Miranda McGuinness

Gość

< Miranda obudziła się dość wcześniej. Głowa bolała ją niemiłosiernie. Nie była w stanie usiedzieć w miejscu. Połknęła jedna tabletkę popijając ją czystą wodą. Szybko związała włosy w niedbały warkocz i założyła na siebie https://31.media.tumblr.com/1ea4c9a90247ac8d29d39bf15dff075a/tumblr_mws52n1KMy1s0xobxo1_500.jpg. Włożyła do uszu słuchawki i puściła sobie starą płytę RHCP. Niezastanawiając się długo, wyszła z domu >

#305 25-01-14 18:06:52

Dean Winchester

Gość

SMS od Deana: Przepraszam, że się nie odzywałem. Dziś w nocy wyjeżdżam na tydzień. Chciałabyś się jeszcze spotkać?

#306 25-01-14 18:09:58

Dean Winchester

Gość

SMS od Deana: Zaraz będę.

#307 25-01-14 21:52:48

Miranda McGuinness

Gość

< weszla do domu. Puscila plyte Radiohead i usiadla na kanapie. Zaczela czytac ksiege o demonach i aniolach>

#308 25-01-14 21:57:08

Alexander Kahn

Gość

*podbiega pod dom z rozchwianymi od wiatru włosami i zaróżowionymi od mrozu policzkami. Przełyka ślinę i puka kilka razy podrygując niecierpliwie*

#309 25-01-14 22:03:42

Miranda McGuinness

Gość

< podeszła do drzwi i już z daleka poczuła Aurę Alexandra. Otwierając drzwi zauwarzyła jaki jest zziajany. Usmiechnęła się delikatnie > Nie musiałeś biec < oparła się o ścianę posyłając mu zalotne spojrzenie >

#310 25-01-14 22:05:10

Alexander Kahn

Gość

*uśmiecha się szeroko wypuszczając powietrze i kręci głową* Co ty, wcale nie biegłem. *przygryza wargę, żeby się nie roześmiać i przeczesuje dłonią włosy* Mogę wejść, czy za drzwiami chowa się sekretny kochanek? *śmieje się i przechyla lekko głowę w bok*

#311 25-01-14 22:12:16

Miranda McGuinness

Gość

< przybliżyła się do niego i położyła dłoń na karku. Wspięła się na palce i szepnęła do ucha > Nawet dwóch, więc uważaj... < musneła ustami płatek jego ucha i pociągnęła do domu, zamykając za nimi drzwi > Dzisiaj zostajesz na noc < powiedziała stanowczo i zaprowadziłą go do salonu >

#312 25-01-14 22:17:44

Alexander Kahn

Gość

*unosi kącik ust czując jej dotyk i przymyka powieki, kiedy się zbliża* Dwóch? Jestem pewien, że dam im radę. *przygryza lekko wargę i wchodzi za nią do domu* Na noc? A miałem jakiś inny zamiar? *marszczy brwi, zdejmuje kurtkę i rzuca ją na fotel, po czym siada na kanapę, chwyta Mirandę za nadgarstek i pociąga tak, że wpada na jego kolana* Opowiedz mi o dzisiejszym dniu. *uśmiecha się lekko*

#313 25-01-14 22:20:36

Miranda McGuinness

Gość

To co pisałam w liściku zdarzyło się wcześniej... < przygryzła wargę i zacisnęła pięść na spodniach chłopaka > RC mnie porwała. Uważa mnie za suke, najtańszą klasyczną dziwkę. Wywiesiła ogłoszenia, że obciągne każdemu kto się napatoczy a potem... < wzdrygnęła się na wpomnienie o tym. Przytuliła się do chłopaka > brzmi to kuriozalnie ale przywiązała mnie do startującego samolotu. W ostatniej chwili teleportowałam się..

#314 25-01-14 22:23:56

Alexander Kahn

Gość

*zaciska gniewnie wargi* Widziałem. I stałem na ulicy ze spuszczonymi spodniami. *przygryza wargę od środka i przytula ją do siebie* Naprawdę.. Dzięki Bogu, że.. masz moc. Gdyby nie ona.. *uchyla wargi chcąc coś powiedzieć, ale zamyka je po chwili i bierze oddech* Już jesteś bezpieczna. Nic ci się nie stanie, jestem blisko. *całuje ją we włosy i gładzi je delikatnie*

#315 26-01-14 07:18:13

Miranda McGuinness

Gość

Ona jest taką psychopatką, że wątpię iż ktokolwiek może być bezpieczny < przygryzła wargę i zaczeła delikatnie gładzić jego tors > Pocieszające jest ylko to, że na innych też się uwzięła. Cierpienie i intrygi dostarczają jej niewyobrażalnej przyjemności... < mruknęła pod nosem. Przymkneła oczy oby skupić się jedynie na Alexandrze >

#316 26-01-14 11:03:15

Alexander Kahn

Gość

Może da sobie spokój na jakiś czas. Co by się nie stało, zawsze z tego wyjdziemy. *przeczesuje jej włosy palcami* Nie martw się tym.

#317 26-01-14 12:13:13

Miranda McGuinness

Gość

Oby było tak jak mówisz < westchnęła głośno i położyła głowę na jego kolanach > Poróbmy coś ciekawaego... Nie chcę siedzieć w domu < spojrzała na niego zawadiackim spojrzeniem >

#318 26-01-14 12:16:58

Alexander Kahn

Gość

*unosi kącik ust leniwie i rozgląda się* Chodźmy.. Hm.. Gdzie chcemy iść? *spogląda na nią spod uniesionych brwi*

#319 26-01-14 12:38:28

Miranda McGuinness

Gość

Najpierw to ja się ładnie ubiorę < pocałowała chłopaka w czubek nosa i zniknęła w garderobie. Wybrała https://31.media.tumblr.com/0a979c4341b7202a3d48e1b8f6767e65/tumblr_mzz7wntZqi1sn5o8xo1_500.jpg oraz czarne koturny na platformie. Podeszła do drzwi i uśmiechneła się zachęcająco do Alexandra > Zabierz mnie gdzie tylko chcesz. Liczę na twoją kreatywnosć

#320 26-01-14 12:42:37

Alexander Kahn

Gość

O shit. *mruczy lustrując ją wzrokiem i uśmiecha się szelmowsko* Okay, chodź. Lubisz adrenalinę, huh? *śmieje się i wstaje, wyciąga dłoń w jej stronę*

#321 26-01-14 12:54:21

Miranda McGuinness

Gość

< ujmuje jego dłoń i przysuwa się do niego > Oczywiście że tak... < mruknęła mu do ucha, wypinając sexownie tyłeczek. Spojrzała na niego roziskrzonym spojrzeniem > Nie trzymaj mnie w niepewności.

#322 26-01-14 13:01:53

Alexander Kahn

Gość

*uśmiecha się szeroko* Chodź, pokażę ci coś z zupełnie innej perspektywy. *wplątuje palce między jej i wychodzą* (ja dam posta)

#323 27-01-14 21:10:03

Miranda McGuinness

Gość

< Miranda wróciła zapłakana do domu. Pierwsze co to poszła pod prysznic. Siedziała tm długo patrząc tępo w ścianę. Naga i ociekająca wodą poszła do kuchni. Połknęła dwie tabletki i wzdrygnęła się. żołądek odmawiał jej powoli posłuszeństwa. Usiadła na parapecie i zdecydowała się jeszcze doprawić. Wyciągneła skręta ze skrytki i odpaliła. dym mocno podrażnił jej płuca. Zakaszlała i spojrzała na telefon. Ujeła go w dłonie i napisała sms >

#324 27-01-14 21:16:36

Alexander Kahn

Gość

SMS: Przepraszam. Zawsze będę przy tobie. Jestem nawet wtedy, kiedy mnie nie ma. Dobrze wiesz gdzie.. Kocham, A.

#325 28-01-14 14:50:28

Miranda McGuinness

Gość

< Miradna obudziła się z bólem głowy. Jej ciało przeszedł nieprzyjemny dreszcz. Nie miała ochoty wstawać, ale z drugiej strony zamknięte pomieszczenie przytłaczało ją. Z trudem doszła do łazienki i umyła się pomarańczowym płynem pod prysznic. Ułożyła mokre włosy w loki i wyciągnęła z szafy pierwszy lepszy outfit https://31.media.tumblr.com/864f0cc10dd4b1f0f7f4dc94a1ad32f2/tumblr_mz9w0juPxl1tpxae3o1_500.jpg Zeszła na dół i wrzuciła do torebki niezbędne rzeczy, swoje tabletki oraz resztkę koki z wczoraj. Wyszła z domu>

Stopka forum

RSS