Ogłoszenie

UWAGA
To forum zosta³o wy³±czone z u¿ytku.
Mo¿liwo¶æ rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wy³±czona.
Ca³a rozgrywka zosta³a przeniesiona na now± stronê http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#1 20-12-13 16:29:32

Faye Marshall

Gość

Sala Balowa

http://www.hotelmanagementtutorial.com/wp-content/uploads/2012/09/Christmas-Decorations.jpg

http://gfx.mmka.pl/newsph/437246/1227474.3.jpg

Ostatnio edytowany przez Faye Marshall (20-12-13 16:30:33)

#2 20-12-13 17:31:47

Miranda McGuinness

Gość

Re: Sala Balowa

< Zjawia siê razem z Alexandrem >

#3 20-12-13 17:33:19

Alexander Kahn

Gość

To tutaj. *spogl±da przez szybê na budynek i wzdycha* Nie cierpiê kameralnych imprez.. Masz zamiar siê upiæ? *u¶miecha siê lekko i przenosi na ni± wzrok zag³êbiaj±c go w jej oczach*

#4 20-12-13 17:35:41

Miranda McGuinness

Gość

< u¶miechnê³a siê do niego zadziornie i po³o¿y³a d³oñ na swojej talii > Chcê pamiêtaæ wszystko z tej nocy, ale nie bêdê te¿ stroni³a od alkoholu < po raz kolejny zbli¿y³a siê i k³ad±c mu rêkê na ramieniu wyszepta³a > znam pewnie zaklêcie, które pozwoli mi unikn±æ nieprzyjemnosci po trunkach. < rozejrza³a siê dooko³a po czym wróci³a wzrokiem  do swojego partnera > Co teraz, Alexandrze ?

#5 20-12-13 17:38:07

Alexander Kahn

Gość

To nie fair. *mruczy pod nosem i u¶miecha siê powoli. Wysiada i w mgnieniu oka znajduje siê po drugiej stronie, otwiera drzwi i wyci±ga d³oñ w stronê dziewczyny* Mogê prosiæ, Madame? *posy³a jej czaruj±cy u¶miech i patrzy prosto w jej oczy*

#6 20-12-13 17:42:02

Miranda McGuinness

Gość

Alexander Kahn napisał:

To nie fair. *mruczy pod nosem i u¶miecha siê powoli. Wysiada i w mgnieniu oka znajduje siê po drugiej stronie, otwiera drzwi i wyci±ga d³oñ w stronê dziewczyny* Mogê prosiæ, Madame? *posy³a jej czaruj±cy u¶miech i patrzy prosto w jej oczy*

< u¶miechnê³a siê czaruj±co i dygnê³a przed ch³opakiem > z wielk± przyjemno¶ci± < poda³a mu d³oñ i zaczêli tañczyæ w rytm muzyki. Miranda tañczy³a pewnie, ale równiez z wielk± gracj±. Bez przerwy utrzymywa³a kontakt wzrokowy z Alexandrem > Mam nadziejê, ze ta noc bêdzie jedn± z tym które bêd± dobrze siê kojarzy³y w przysz³o¶ci < mruknê³a do ucha ch³opaka >

#7 20-12-13 17:42:45

Faye Marshall

Gość

< Wesz³am z Dean'em> Nie jestem wilko³akiem tylko hybryd± wiêc uwa¿aj kotku < Przejecha³am d³oni± po jego ramieniu.> To wntrze jest paskudne < Rozejrza³am siê dooko³a.>

#8 20-12-13 17:46:17

Dean Winchester

Gość

Faye Marshall napisał:

< Wesz³am z Dean'em> Nie jestem wilko³akiem tylko hybryd± wiêc uwa¿aj kotku < Przejecha³am d³oni± po jego ramieniu.> To wntrze jest paskudne < Rozejrza³am siê dooko³a.>

No proszê... Co ciê sk³oni³o do wybrania ¿ycia hybrydy? <uniós³ brew, rozgl±daj±c siê> Zatañczysz? <uniós³ brew>

#9 20-12-13 17:47:00

Alexander Kahn

Gość

Miranda McGuinness napisał:

Alexander Kahn napisał:

< u¶miechnê³a siê czaruj±co i dygnê³a przed ch³opakiem > z wielk± przyjemno¶ci± < poda³a mu d³oñ i zaczêli tañczyæ w rytm muzyki. Miranda tañczy³a pewnie, ale równiez z wielk± gracj±. Bez przerwy utrzymywa³a kontakt wzrokowy z Alexandrem > Mam nadziejê, ze ta noc bêdzie jedn± z tym które bêd± dobrze siê kojarzy³y w przysz³o¶ci < mruknê³a do ucha ch³opaka >

(przecie¿ on jej pomaga³ wysi±¶æ z samochodu ahhaha. No ale dobra, niech tak zostanie )

*uk³ada d³oñ na jej talii i przyci±ga j± do siebie znacz±co. Unosi k±cik ust i chwyta jej d³oñ poruszaj±c siê zgrabnie i pewnie po parkiecie* Mam zamiar zrobiæ, ¿eby taka by³a. Bez dwóch zdañ. *mruczy cicho i równie¿ patrzy jej w oczy, po czym odsuwa j± delikatnie od siebie, okrêca powoli i znowu przyci±ga do siebie* Chyba, ¿e masz zamiar szybko mi uciec i rzucisz mnie do mojego Alfa Romeo. *¶mieje siê cicho*

#10 20-12-13 17:50:00

Faye Marshall

Gość

Dean Winchester napisał:

Faye Marshall napisał:

No proszê... Co ciê sk³oni³o do wybrania ¿ycia hybrydy? <uniós³ brew, rozgl±daj±c siê> Zatañczysz? <uniós³ brew>

Co¶, a co to sprawia, ¿e ju¿ mnie mnie nienawidzisz? < Spyta³am patrz±c mu siê w oczy.>  Je¶li muszê to zatañczê tylko nie depcz mi po nogach. < Zaprowadzi³am go na parkiet i po³o¿y³am d³onie na jego ramionach.>

#11 20-12-13 17:52:13

Dean Winchester

Gość

Faye Marshall napisał:

Dean Winchester napisał:

Faye Marshall napisał:

Co¶, a co to sprawia, ¿e ju¿ mnie mnie nienawidzisz? < Spyta³am patrz±c mu siê w oczy.>  Je¶li muszê to zatañczê tylko nie depcz mi po nogach. < Zaprowadzi³am go na parkiet i po³o¿y³am d³onie na jego ramionach.>

<po³o¿y³ d³onie na jej biodrach; zaczêli ko³ysaæ siê w rytm muzyki> Nie lubiê wszystkich nadnaturalnych. Ale dzi¶ postanowi³em zrobiæ sobie wolne <zacisn±³ usta>

#12 20-12-13 17:54:25

Faye Marshall

Gość

Dean Winchester napisał:

Faye Marshall napisał:

Dean Winchester napisał:

<po³o¿y³ d³onie na jej biodrach; zaczêli ko³ysaæ siê w rytm muzyki> Nie lubiê wszystkich nadnaturalnych. Ale dzi¶ postanowi³em zrobiæ sobie wolne <zacisn±³ usta>

Ja nie wybra³am sobie takiego ¿ycia. < Przegryz³am doln± wargê wzrokiem lustruj±c tañcz±cych ludzi> Czemu nas tak nienawidzisz?

#13 20-12-13 17:56:26

Dean Winchester

Gość

Faye Marshall napisał:

Dean Winchester napisał:

Faye Marshall napisał:

Ja nie wybra³am sobie takiego ¿ycia. < Przegryz³am doln± wargê wzrokiem lustruj±c tañcz±cych ludzi> Czemu nas tak nienawidzisz?

D³uga historia... <znów siê rozgl±dn±³> Której nie opowiadam byle komu <znów spojrza³ na ni±> Nie musia³a¶ nikogo zabijaæ, by³aby¶ zwyk³ym cz³owiekiem.

#14 20-12-13 17:57:06

Hunter Jones

Gość

< Przyjecha³ samochodem, zaparkowa³ pod budynkiem po czym wyszed³ z auta i wszed³ do ¶rodka. Opar³ siê plecami o ¶cianê i przygl±da³ ludziom>

#15 20-12-13 17:59:59

Faye Marshall

Gość

Dean Winchester napisał:

Faye Marshall napisał:

Dean Winchester napisał:

D³uga historia... <znów siê rozgl±dn±³> Której nie opowiadam byle komu <znów spojrza³ na ni±> Nie musia³a¶ nikogo zabijaæ, by³aby¶ zwyk³ym cz³owiekiem.

Nie zabi³am nikogo ¶wiadomie i skoñczmy ju¿ ten temat < Warknê³am, wbi³am mocno paznokcie w jego ramiona.> Có¿ radzê ci dzisiaj mnie nie wkurzaæ.

#16 20-12-13 18:05:01

Dean Winchester

Gość

Faye Marshall napisał:

Dean Winchester napisał:

Faye Marshall napisał:

Nie zabi³am nikogo ¶wiadomie i skoñczmy ju¿ ten temat < Warknê³am, wbi³am mocno paznokcie w jego ramiona.> Có¿ radzê ci dzisiaj mnie nie wkurzaæ.

<skrzywi³ siê nieznacznie> Okey, rozumiem <pu¶ci³ j± i uniós³ rêce w obronnym ge¶cie> Nie wiem, jak ty, ale ja idê siê napiæ <u¶miechn±³ siê k±tem ust i poszed³ w kierunku jadalni>

#17 20-12-13 18:07:48

Faye Marshall

Gość

Dean Winchester napisał:

Faye Marshall napisał:

Dean Winchester napisał:

<skrzywi³ siê nieznacznie> Okey, rozumiem <pu¶ci³ j± i uniós³ rêce w obronnym ge¶cie> Nie wiem, jak ty, ale ja idê siê napiæ <u¶miechn±³ siê k±tem ust i poszed³ w kierunku jadalni>

< Pokrêci³am oczami, stanê³am przy oknie i co jaki¶ czas patrzy³am na omijaj±cych mnie ludzi.>

#18 20-12-13 18:18:15

Miranda McGuinness

Gość

Alexander Kahn napisał:

Miranda McGuinness napisał:

Alexander Kahn napisał:

(przecie¿ on jej pomaga³ wysi±¶æ z samochodu ahhaha. No ale dobra, niech tak zostanie )

*uk³ada d³oñ na jej talii i przyci±ga j± do siebie znacz±co. Unosi k±cik ust i chwyta jej d³oñ poruszaj±c siê zgrabnie i pewnie po parkiecie* Mam zamiar zrobiæ, ¿eby taka by³a. Bez dwóch zdañ. *mruczy cicho i równie¿ patrzy jej w oczy, po czym odsuwa j± delikatnie od siebie, okrêca powoli i znowu przyci±ga do siebie* Chyba, ¿e masz zamiar szybko mi uciec i rzucisz mnie do mojego Alfa Romeo. *¶mieje siê cicho*

< patrzy³a siê siê na niego z zachwytem i przygryz³a lekko wargê od ¶rodka > Potrafisz tañczyæ, tego nie mozna ci odmówiæ... < chwilê tañczy³a bez s³owa po czym za¶mia³a siê delikatnie > Wszystko siê okarze, nie zamierzam poprzestaæ na wyobra¼ni... < obliza³a usta i spojrza³a na niego dwuznacznie >

#19 20-12-13 18:22:53

Alexander Kahn

Gość

No wiesz.. lata praktyki. *u¶miecha siê promiennie i trzyma j± w ten sposób lekko przesuwaj±c palcami w dó³ po jej nagich plecach* Nie? *nachyla siê do jej ucha i szepcze; * To gdzie chowasz ten lód, kajdanki i pióro? *unosi k±cik ust szelmowsko i prostuje siê znów patrz±c jej w oczy*

#20 20-12-13 18:37:01

Miranda McGuinness

Gość

< za¶mia³a siê i pokrêci³a g³ow± > Och Alexandrze, czy nie mo¿esz byæ cierpliwy ? < pokiwa³a mu palcem przed twarz± i z³apa³a go za rêkê > Choæ, pójdziemy siê czego¶ napiæ, aby oficjalnie zaczaæ ten wieczór < pu¶ci³a mu oczko i dyskretnie spojrza³a na jego rozporek >

#21 20-12-13 18:39:23

Logan Ashford

Gość

*Wszed³ do sali balowej i zlustrowa³ ca³e pomieszczenie. Widz±c przy oknie znajom± dziewczynê u¶miechn±³ siê i podszed³ do niej.*Cze¶æ, piêkna bezimienna.*Pu¶ci³ jej oczko.*

#22 20-12-13 18:40:29

Alexander Kahn

Gość

Nie da siê ukryæ, ¿e nie nale¿ê do najcierpliwszych osób. *u¶miecha siê lekko* To jeszcze nie jest rozpoczêty? *przewraca oczami* Chêtnie napijê siê whisky. A ty na co masz ochotê? *wychodz± do jadalni*

#23 20-12-13 18:41:44

Faye Marshall

Gość

Logan Ashford napisał:

*Wszed³ do sali balowej i zlustrowa³ ca³e pomieszczenie. Widz±c przy oknie znajom± dziewczynê u¶miechn±³ siê i podszed³ do niej.*Cze¶æ, piêkna bezimienna.*Pu¶ci³ jej oczko.*

< K±tem oka spojrza³am na Alexandra i jego towarzyszkê zmarszczy³am brwi widz±c jak ta dziewczyna siê do niego klei. Po chwili spojrza³am na Logana.> Jestem Faye przystojniaczku. < U¶miechnê³am siê s³odko.>

#24 20-12-13 18:46:36

Shelby White

Gość

<przechodzi razem z Sam'em do sali balowej> No, to... prowad¼... <spojrza³a na niego z lekkim u¶miechem na twarzy>

#25 20-12-13 18:47:08

Logan Ashford

Gość

Faye Marshall napisał:

Logan Ashford napisał:

< K±tem oka spojrza³am na Alexandra i jego towarzyszkê zmarszczy³am brwi widz±c jak ta dziewczyna siê do niego klei. Po chwili spojrza³am na Logana.> Jestem Faye przystojniaczku. < U¶miechnê³am siê s³odko.>

Faye, no proszê. Zdradzi³a¶ mi swoje imiê.*U¶miechn±³ siê ol¶niewaj±co. *Jak to siê sta³o, ¿e jeste¶ tu sama? Nie wierzê, ¿e taka dziewczyna nie ma partnera na imprezê.*Uniós³ brew.*

Stopka forum

RSS