Ogłoszenie

UWAGA
To forum zostało wyłączone z użytku.
Możliwość rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wyłączona.
Cała rozgrywka została przeniesiona na nową stronę http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#276 28-12-13 00:09:56

Logan Ashford

Gość

Re: 'Plaża' uliczna niedaleko Mystic Falls

Logan grecki bóg*Uśmiechnął się arogancko w jego oczach płoną żar wywołany podnieceniem dziewczyny* Sprawię, że będziesz dochodziła i dochodziła.*Oblizał usta już powoli spocony iskrami które między nimi się pojawiły*Ostra z ciebie kocica.* Jęknął czując wbijające paznokcie, dołączył więcej palców do zabawy. Wysuwał je i wsuwał tak w kółko.*

#277 28-12-13 00:17:03

Gabrielle Aplin

Gość

Logan.. *mruczy cicho i koniuszkiem języka przesuwa po jego wargach. Przesuwa paznokciami po jego plecach i wydaje z siebie kolejny jęk, kiedy dołącza kolejne palce, a nogi rozszerza jeszcze bardziej* Kocicą.. Jestem dopiero kiedy mnie rozpalisz. *Unosi kącik ust, drugą dłonią przesuwa po jego torsie, aż do spodni. Odpina je i wsuwa w nie dłoń mrucząc cicho* Och.. Naprężony. *ściska delikatnie jego członka i wyswobadza go spod spodni i bokserek*

#278 28-12-13 00:25:23

Logan Ashford

Gość

Naprężony i gotowy do działania ale nie teraz.*Szepnął patrząc w tęczówki partnerki którą zaraz przeleci*Najpierw muszę cię bardziej rozpalić* Rozerwał jej majteczki i wyjął szybko z niej palce. Odsunął twarz od twarzy dziewczyny, dłońmi podciągnął skrawek sukienki żeby móc zobaczyć jej piękne miejsce.* Wygląda na to, że już od dawna dziewicą nie jesteś*Jego oczy jeszcze bardziej zapłonęły. Rozchylił jej uda i wsadził między nie głowę. Językiem drażnił jej muszelkę*

Ostatnio edytowany przez Logan Ashford (28-12-13 00:25:50)

#279 28-12-13 00:29:01

Gabrielle Aplin

Gość

W ciągu 500 lat zdążyli mnie rozdziewiczyć. Poza tym, czuję się jakby każdy mój kolejny raz był tym pierwszym.. Na nowo rozpalona i.. *urywa i przygryza mocno wargę czując jego język między swoimi nogami. Bosą stopą przesuwa po jego tyłeczku, jedną dłoń wplątuje mu we włosy i wypycha biodra w jego stronę poruszając nimi, a drugą dłonią ściska swoją pierś.* Liczysz na to, że to mnie rozpali? *unosi kącik ust i stara się nie jęknąć z podniecenia*

#280 28-12-13 00:34:58

Logan Ashford

Gość

Z pewnością na to liczyłem przychodząc tu.*Powiedział to kiedy na chwilę oderwał się od jej czułego miejsca szybko jednakże do niego powrócił. Palce swojej prawej dłoni wbił mocno w biodro dziewczyny. Drugą dłoń położył na jej piersi którą w tej chwili macała. Drażnił je powodując, ze stawały się bardziej twarde.*

#281 28-12-13 00:40:37

Gabrielle Aplin

Gość

A to dopiero wierzchołek góry lodowej, Loganie.. *mruczy ponętnie i wygina plecy w łuk. W końcu chwyta za swoją sukienkę i rozdziera ją całą, aby mógł pieścić jej nagie piersi. Zaciska dłoń na jego dłoni i zamyka oczy jęcząc cicho i czując, jak zaczyna robić się mokra. Drugą dłonią pociąga lekko za jego włosy i stopą odnajduje jego przyrodzenie, którego powoli dotyka.*

#282 28-12-13 00:48:23

Logan Ashford

Gość

*Kiedy poczuł jak dziewczyna się podnieca i staje mokra postanowił przerwać swoje poczynani* Wyglądasz pięknie taka bezradna czekająca aż pozwolę ci dojść*Oblizał usta czując na nich smak dziewczyny*Jesteś piękna i w dodatku taka pyszna.*Przywarł do niej całym swoim ciałem.* Chcesz dojść ze mną czy po kolei?

#283 28-12-13 00:51:53

Gabrielle Aplin

Gość

Aż pozwolisz mi dojść? Och, skarbie.. *gładzi lekko jego policzek i w wampirzym tempie siada na nim. Rozchylonymi wargami lekko dotyka jego policzka, zaciskając palce na jego karku, aż koniuszkiem języka przesuwa po jego wargach i wsuwa go do jego ust, po czym całuje go namiętnie. Jedną dłoń zsuwa na jego tors i gładzi go, aż dociera do członka. Chwyta go i zaczyna poruszać dłonią, a do tego dotyka jego główką swojego punktu G i ociera się o niego biodrami*

#284 28-12-13 00:57:44

Logan Ashford

Gość

*Rozbawiony spojrzał na dziewczynę* Wiedziałem...*Wymruczał, swoimi długimi palcami u dłoni zacisnął mocno na piasku czując jak dziewczyna bawi się jego klejnotami.*Litości o pani*Przez swoje hybrydzie zdolności znów leżał na dziewczynie tym razem był w niej swoim koleżką*Jestem starszy i silniejszy*Wyszedł z niej ale szybko wrócił robiac to bardzo mocno*

Ostatnio edytowany przez Logan Ashford (28-12-13 01:00:01)

#285 28-12-13 01:02:45

Gabrielle Aplin

Gość

*wydaje z siebie głośny jęk rozkoszy i zaciska mocno dłonie na jego plecach* Co tak wolno, ogierze? *chwyta go za kark i przyciąga do siebie. Całuje go namiętnie i sutkami ociera się o jego tors; porusza biodrami do jego rytmu i jęczy mu cicho w wargi*

#286 28-12-13 01:06:20

Logan Ashford

Gość

*Wbił palce mocno w jej uda i zaczął poruszać się w ekspresowym tempie jak na prawdziwą hybrydę lub ogiera seksu przystało.*Odpowiada?*Wyszeptał między pocałunkami, językiem penetrował wnętrze jej ust. Po jakimś czasie nie wiedząc co zrobić z rękoma postanowił draznić jej sutki*

#287 28-12-13 01:11:15

Gabrielle Aplin

Gość

Waniliowy seks to to nie jest.. *mruczy cicho drażniąc się z nim i czuje, jak jej wnętrze powoli zaciska się na jego członku. Układa dłonie na jego pośladkach, ściska je i odchyla głowę do tyłu jęcząc, gdy wstrząsa nią fala orgazmu. Oddycha szybko i wypycha biodra w jego stronę, chcąc mieć go całego w sobie.*

#288 28-12-13 01:15:43

Logan Ashford

Gość

Nie lubię Wanilii*Poruszał się coraz mocniej i szybciej próbując być cały w niej. Uderzał o nią swoimi klejnotami z ogromną siłą taką którą normalną dziewczynę mógłby poranić.Po chwili kiedy dziewczyna doszła to i on doszedł. Zalał ją całą tak, ze nawet nie było miejsca na więcej*Mogę tak całą noc *Poruszył brwiami*

#289 28-12-13 01:18:33

Gabrielle Aplin

Gość

*oddycha szybko i unosi kącik ust powracając do niego wzrokiem* Fajnie jest mieć cię w sobie.. Całą noc? Lubię takie wyzwania. *opuszkiem palca wskazującego przesuwa po jego torsie* Moglibyśmy się zaprzyjaźnić. Niezobowiązujący seks kilka razy w tygodniu.. *porusza bardzo powoli biodrami i dłonią przesuwa wzdłuż jego pleców*

#290 28-12-13 01:24:23

Logan Ashford

Gość

Bardzo fajnie jest być w tobie przez całą noc*Przejechał powoli koniuszkiem języka w bardzo seksowny sposób po swoich ustach. Pragnął wylizać do czysta jej miejsce które jest pełne nim.*Wyzwanie to moje drugie imię*Na jego pięknej, boskiej twarzy pojawił się łobuzerki uśmieszek nie do przebicia. W tej chwili na prawdę wyglądał jak grecki bóg.* Zgadzam się ale zero zakochiwania bo nie jestem w tym dobry. *Poruszył się mocno w niej*

#291 28-12-13 01:27:44

Gabrielle Aplin

Gość

To tylko seks, Logan. Ja się nie zakochuję. *przygryza wargę, kiedy porusza się w niej i przygląda się jego twarzy. Uśmiecha się i opuszkiem kciuka dotyka jego seksownej wargi, po czym całuje go namiętnie i w mgnieniu oka zamieniają się miejscami* Teraz moja kolej. *uśmiecha się seksownie i zadziornie. Wychodzi z niego, na klęczkach cofa się kawałek, zakłada włosy za ucho, nachyla się i koniuszkiem języka przesuwa po główce jego członka, po czym całuje go ponętnie wzdłuż jego długości*

#292 28-12-13 01:31:02

Logan Ashford

Gość

Jak sobie życzysz kocico*Położył ręce po obu stronach swojej głowy w geście poddania. Znowu z jego ust wydobyły się sprośne słówka skierowane w stronę dziewczyny.* Mój przyjaciel ma wymagania więc nie zawiedź go.*Szepnął i chwilę później jęknął cicho.*

#293 28-12-13 01:34:09

Gabrielle Aplin

Gość

Podroczę się z nim.. a jak nie dojdziesz, to przynajmniej nie zabrudzisz mi twarzy. *językiem przesuwa wzdłuż długości jego członka, aż przygryza delikatnie jego koniuszek. Unosi zadziornie kącik ust spoglądając w oczy chłopaka, muska wargami główkę członka i bardzo powoli wsuwa go do swoich ust. Błądzi po nim językiem jak przy po całunku, ale po chwili przestaje i zaczyna pieszczoty od początku.*

#294 28-12-13 01:38:47

Logan Ashford

Gość

Mógłbym dochodzić cały czas w każdej szparce i w każdych ustach damskich nie męskich. * Wypuścił powietrze przez zaciśnięte zęby czując jak bawi się jego członkiem* O tak kotku *Wyszeptał zamykając swoje powieki* Jesli cię ubrudzę to postaram się posprzątać.*Zacisnął usta oddychał szybciej przez swoje nozdrza*

#295 28-12-13 01:41:53

Gabrielle Aplin

Gość

Jestem najlepsza z wszystkich twoich dotychczasowych partnerek seksualnych. Przyznaj to, Logan. *uśmiecha się kąśliwie* Ubrudziłeś mnie w innym miejscu i wciąż czekam, aż posprzątasz. *językiem mierzwi jego członka, po czym wsuwa go do ust. Najpierw powoli, stopniowo, aż w końcu co raz głębiej, ale wciąż wolno, aby jego podniecenie wzrosło*

#296 28-12-13 01:45:38

Logan Ashford

Gość

Może *Zaczał się z nia droczyć, wplątał swoje długie palce w jej włosy które były w nieładzie w wyniku seksu którego zapewnił jej Logan.* Zaraz posprzątam*Ciągnał jej włosy w tym samym czacie wypychał biodra w jej stronę. Chciał być cały w jej pojemnych ustach starał się dojśc jak najszybciej*

#297 28-12-13 01:47:46

Gabrielle Aplin

Gość

*uśmiecha się do siebie w myślach i widząc, że chłopak przyspiesza, ona zwalnia. Jeszcze bardziej droczy się w jego członkiem bawiąc się z nim językiem i przygryzając nieboleśnie w niektórych miejscach. Chwyta tylko główkę i ssie ją.*

#298 28-12-13 01:51:29

Logan Ashford

Gość

*Zacisnął mocno powieki i usta wstrzymując na pewien moment oddech.*Nie dasz mi tak łatwo dość*Wypuścił całe powietrze które wciągnął* Złośnica * Uniósł kącik ust, opanował swoje biodra i rozluźnił uścisk palców.Czekał aż dziewczyna przestanie sie z nim droczyć*

#299 28-12-13 01:54:24

Gabrielle Aplin

Gość

Oczywiście, że nie.. *mruczy cicho* Lubię takie zabawy. Mam ich całą masę w zanadrzu. *językiem przesuwa po jego członku, aż nareszcie chwyta go dłonią od podstaw, wsuwa go co raz głębiej w usta i porusza się co raz to szybciej, ssąc go co jakiś czas.*

#300 28-12-13 01:58:52

Logan Ashford

Gość

Ja mam pełno pomysłów jak doprowadzić się do orgazmu. Mam nadzieję, ze zabawy od tyłu też cię kręcą.*Wyjęczał te słowa czuł, że zaraz dojdzie kiedy dziewczyna dodała do pieca. Otworzył oczy i w tym samym czasie zalał ją biały płynem. Wypowiedział nie wyraźnie jakieś słowo pod nosem*

Stopka forum

RSS