Ogłoszenie

UWAGA
To forum zostało wyłączone z użytku.
Możliwość rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wyłączona.
Cała rozgrywka została przeniesiona na nową stronę http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#851 11-12-13 20:42:28

Miranda McGuinness

Gość

Re: Ulice miasta

< Mira otworzyła szeroko oczy i z zaskoczenia wydała z siebie lekki jęk. Nie wiedząc co robić złapała chłopaka za barki aby łatwiej jej było utrzymać równowagę. Czuła jak rumieni się jej twarz, ale nie chciała aby on to zauważył. Zamkneła oczy i oddała pocałunek równie namiętnie jakiego go dostała >

#852 11-12-13 20:44:56

Kol Mikaelson

Gość

<po chwili przestał ją całować> Przepraszam ja nie powinienem

#853 11-12-13 20:47:58

Miranda McGuinness

Gość

< dziewczyna zdezoriętowana wygładziła końce płaszcza i spojrzała na chłopaka > nic się nie stało < uśmiechnęła się delikatnie > myślałam że będziesz chciał zadać kolejne pytanie < końcem obcasa stukała o chodnik i spojrzała na druga stronę ulicy >

#854 11-12-13 20:51:10

Kol Mikaelson

Gość

<zamknął oczy i przypomniał sobie o Katy> Masz werbenę?

#855 11-12-13 20:55:02

Miranda McGuinness

Gość

< zmrużyła oczy i spojrzała na chłopaka > Mam, ale... < schowała dłonie do kieszeni > nie dam ci jej, nie chcę przyczynić się do twojej krzywdy.

#856 11-12-13 20:59:32

Kol Mikaelson

Gość

<westchnął> to posłuchaj mnie, bo to nie jest takie łatwe jeśli masz werbenę, po prostu ci to powiem... zapomnij o mnie, o tym pocałunku, wiem, że to będziesz pamiętała, ale nie mogę iść z tobą.. Pa <znikł>

#857 11-12-13 21:02:37

Miranda McGuinness

Gość

< wzruszyła ramionami i nic nie odpowiedziała. Gdy chłopak znikł dziewczyna zapaliła papierosa. > Niech będzie i tak jak chcesz, zapomnę, przecież to takie proste. < Miranda oparła się o mur i patrzyła w gwiazdy. Wolała nie używać teraz magii, choć zaklęcie zapomnienia tak bardzo cisnęło się jej na usta... >

#858 11-12-13 21:14:25

Miranda McGuinness

Gość

< ruszyła w stronę domu >

#859 12-12-13 09:17:37

Juliet Whiteraven

Gość

<Spaceruje po ulicach rozglądając się na wszystkie strony>

#860 12-12-13 13:28:37

Miranda McGuinness

Gość

< stuka delikatnie obcasami o chodnik. Uczy ma uniesione do nieba, a na ustach ma ironiczny uśmieszek. Zapala papierosa  wypuszcza trzy obłoczki dymu. Idąc dalej spostrzega jakąś dziewczynę. Przystanęła i chwilowo utkwiła w niej swoje stalowe oczy. >

#861 12-12-13 13:39:53

Miranda McGuinness

Gość

< wzruszyła ramionami i ruszyła powoli dalej. czuła jak krew gotuje się w niej. ilość wiedzy której udało jej się opanować była tak podniecająca jak nigdy. zaśmiała się. Nie mogła sie doczekać, aż ją wykorzysta. Głęboko się zaciągnęła i powooooli wypusciła dym>

#862 13-12-13 18:54:02

Kevin Clain

Gość

<gdy wyszedł z baru, powoli spacerował sobie po ulicach miasta i rozglądał się po różnych domach>

#863 13-12-13 19:04:19

Lena Duchannes

Gość

*Wyszła z mieszkania i przeszła na drugą stronę ulicy, gdzie zaparkowała samochód. Jednak zrezygnowała z przejażdżki, wcisnęła dłonie w kieszenie płaszcza i ruszyła przed siebie*

#864 13-12-13 19:17:14

Lena Duchannes

Gość

*po jakimś czasie zorientowała się, że jest niedaleko lasu. Gdy doszła do granicy miasta, weszła między drzewa*

#865 13-12-13 20:21:45

Kevin Clain

Gość

<gdy zrobiło mu się zimno, wszedł do jakiegoś baru>

#866 14-12-13 18:46:52

Lena Duchannes

Gość

*Wyszła z baru i poprawiła na sobie płaszcz. Zapaliła jednego papierosa i gdy wypaliła go, zgniotła końcówkę butem. Prysneła na siebie perfumami i przeczesała palcami włosy. Wyjęła z torby telefon i odblokowała go. W końcu napisała SMSa i razem z komórką, wcisnęła dłonie w kieszenie płaszcza. *

#867 14-12-13 19:08:37

Lena Duchannes

Gość

*Przystanęła, gdy pisała z Samem. W końcu ruszyła się z miejsca i weszła do parku, przy którym przystanęła.*

#868 16-12-13 19:12:37

Lena Duchannes

Gość

*przez jakiś  zas  chodziła po ulicach ze słuchawkami w uszach*

#869 17-12-13 16:13:15

Tatia Petrova

Gość

*Kiedy wyszła z domu Kevina szła  siebie, potykając  co chwilę. Nie miała pojęcia dokąd idzie*

#870 17-12-13 16:17:00

Tatia Petrova

Gość

*weszła do jakiegoś lokalu*

#871 17-12-13 17:32:07

Miranda McGuinness

Gość

< pojawia się na ulicy. Zamyślonym wzrokiem spogląda w dal i wyciąga czerwona paczkę Marlboro. Zapala jednego papierosa i puszcza obłoczki uformowane z dymu>

#872 17-12-13 17:39:26

Alexander Kahn

Gość

*wychodzi z parku i powoli, z dłońmi w kieszeniach kieruje się w nieokreślone miejsce. Nagle zamyślony wpada na jakąś szatynkę* Matko, przepraszam. *unosi lekko ręce i dopiero teraz podnosi głowę* Wszystko w.. *urywa zatrzymując wzrok na jej twarzy i uśmiecha się szeroko* No proszę. Spotkaliśmy się szybciej niż sądziłem. Nie poturbowałem cię zbytnio?

#873 17-12-13 17:48:37

Miranda McGuinness

Gość

< jedyne co poczuła to uderzenie w swój lewy bark. Papieros wypadł jej z ust, a ona zakrztusiła sie dymem > Nic się nie stało, ale nie wybaczę ci straconego papierosa. < uśmiechnęła się wrednie i spojrzała na swojego agresora > Och... Alexander, no proszę proszę. Przypadek? Czy wiadomość od GG ? < założyła ręce na piersi i uśmiechnęła zawadiacko >

#874 17-12-13 17:51:17

Alexander Kahn

Gość

Właściwie.. to i to. *kiwa powoli głową i wyciąga swoją paczkę papierosów w jej stronę* Mam tylko miętowe i mam też szczerą nadzieję, że lubisz. *unosi kącik ust* No więc.. Mogę jakoś zadośćuczynić za swój postępek i zaprosić cię na tą.. imprezę? Masz ochotę tam ze mną pójść? *posyła jej czarujące spojrzenie i uśmiecha się zawadiacko*

#875 17-12-13 18:01:18

Miranda McGuinness

Gość

< poczęstowała się papierosem i pokiwała głową na znak podziękowania. Zapaliła go siłą własnej woli i głęboko się zaciągnęła > Całkiem smaczne, ale jednak mam słabość do Marlboro. < uśmiechnęła się jednym kącikiem ust > Dostałam jeszcze sms od RC, musze być niezła skoro tak się mną interesują < puściła mu oczko i zaśmiała się > A co do samej imprezy... Z chęcią będę Ci towarzyszyła.

Stopka forum

RSS