Ogłoszenie

UWAGA
To forum zostało wyłączone z użytku.
Możliwość rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wyłączona.
Cała rozgrywka została przeniesiona na nową stronę http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#501 11-01-14 11:46:19

Mira Adams-Torees

Gość

Re: Centrum Handlowe

Dawno temu wybrałam Falls, bo było małe i niepozorne. I nie żałuję tego ani trochę, choć okazało się o 180 stopni inne.*Wzięła czarne jeansy, które przewiesiła sobie przez ramię i kontynuowała przeglądanie.*Gdyby nie mój wybór wtedy nie poznałabym pewnego mężczyzny, który przyczynił się do zmiany mojego nazwiska w dowodzie.*Zaśmiała się.*

#502 11-01-14 11:50:22

Ruby Jones

Gość

*Uniosła kąciki ust* Miłość. *skinęła głową i przygryzła wargę.*

#503 11-01-14 11:54:49

Mira Adams-Torees

Gość

Tak.*Zacisnęła usta.*A teraz on jest w Hiszpanii, a ja tutaj. I sama nie wiem, czy mi z tym lepiej, czy gorzej.*Zamknęła na chwilę oczy i westchnęła chicho, po czym odwróciła się do wieszaków po drugiej stronie i przejechała dłonią po materiałach wybierając po chwili luźną koszulkę bez rękawów w chłodnym odcieniu błękitu.*

#504 11-01-14 11:58:08

Ruby Jones

Gość

*uniosła brew* Ty go tam zostawiłaś czy on chciał przerwy? *zapytała i odwiesił czarną sukienkę którą oglądała po czym zdjęła czarne dżinsy, które przewiesiła sobie przez rękę i dalej szukała*

#505 11-01-14 12:17:39

Mira Adams-Torees

Gość

Ja. Ale on się do tego przyczynił i to mocno. Bardzo trudno jest go utrzymać przy sobie. Rozumiesz?*Przewróciła oczami.*Raczej nigdy nie należał do tych najbardziej stałych.

#506 11-01-14 12:20:01

Ruby Jones

Gość

Ach *skinęła głową* Zdradzał cię? *zapytała wprost i po chwili dodała* Przepraszam, należę raczej do tych osób które mówią co myślą. *wzruszyła ramionami uśmiechając się przepraszająco.*

#507 11-01-14 12:23:27

Mira Adams-Torees

Gość

Nic nie szkodzi.*Uśmiechnęła się szeroko.*Mam tak samo, więc nie nie mogłabym mieć Ci tego za złe.*Zrobiła minę typu "niestety" i pokiwała głową.*Tak, zdradzał mnie. Taki z niego kochany mąż.

#508 11-01-14 12:29:25

Ruby Jones

Gość

*Pokręciła głową i wydęła usta* Faceci. Tylko jedno im w głowie. *pokręciła głową i wybrała z wieszaka seksowną, krótką sukienkę w kolorze krwi i uśmiechneła się szeroko* A już myślałam że nie znajdę nic dla siebie *zaśmiała się cicho*

#509 11-01-14 12:33:57

Mira Adams-Torees

Gość

Tak, z tym muszę się zgodzić.*Spojrzała na sukienkę, którą trzymała dziewczyna.*Ładna, pasuje Ci.*Pokiwała głową z uznaniem i uniosła kącik ust.*Sukienka na jakąś okazję?

#510 11-01-14 12:36:56

Ruby Jones

Gość

Nie *pokręciła głową* Po prostu lubię sukienki *roześmiała się*

#511 11-01-14 12:40:30

Mira Adams-Torees

Gość

Rozumiem. Sukienki są świetne, sama też je lubię, ale częściej zakładam dres i adidasy. Tak już mi się utarło.*Zaśmiała się.*Choć przypomniałaś mi, że kiecka w szafie tak bez okazji nie zaszkodzi.*Zaczęła przeglądać sukienki, aż znalazła krótką, czarną, koronkową.*

#512 11-01-14 12:41:38

Ruby Jones

Gość

Piękna *posłała jej uśmiech* Pasuje ci *skinęła głową i zaczęła szukać kolejnej sukienki*

#513 11-01-14 12:45:47

Mira Adams-Torees

Gość

Też tak uważam, nawet nie chce mi się jej przymierzać.*Zaśmiała się i sprawdziła rozmiar, a że był to akurat jej, to od razu dołączyła ją do reszty trzymanych rzeczy.*

#514 11-01-14 12:51:09

Ruby Jones

Gość

No dobra. Ja skończyłam moje zakupy *uśmiechnęła się i uniosła dżinsy i sukienkę*

#515 11-01-14 12:55:05

Mira Adams-Torees

Gość

Ja chyba w sumie też.*Spojrzała na ubrania, które trzymała.*Masz może ochotę wyskoczyć na kawę i "babskie ploteczki"?*Zapytała i zaśmiała się idąc w stronę kasy.*

#516 11-01-14 13:01:58

Ruby Jones

Gość

*Zaśmiała się i poszła za nią do kasy* Chętnie *skinęła głową, a kiedy kasjerka skasowała rzeczy, R. zapłaciła i spojrzała na Mirę.* To gdzie idziemy?

#517 11-01-14 13:05:29

Mira Adams-Torees

Gość

W mieście jest taka kawiarenka, którą uwielbiałam zawsze.*Uśmiechnęła się.*Ciekawe, czy dalej mają tak tak samo dobrą kawę i ciastka. Co Ty na to?

#518 11-01-14 13:07:54

Ruby Jones

Gość

Chętnie to sprawdzę *uniosła kącik ust i ruszyły ku wyjściu*

(Ty dasz tam posta? )

#519 11-01-14 15:48:53

Ruby Jones

Gość

*Na chwilę wróciła do centrum po samochód który wcześniej tu zostawiła. Zakupy wrzuciła do bagażnika po czym wsiadła, odpaliła auto, włączyła radio i odjechała*

#520 12-01-14 15:48:21

Ruby Jones

Gość

*Przyszła do centrum handlowego i weszła do pierwszego lepszego sklepu. Kiedy jed ak nic nie znalazła wyszła i usiadła na pobliskiej ławce*

#521 12-01-14 16:08:11

Ruby Jones

Gość

*Nagle dostrzegła Sama który wchodził do sklepu. Wyglądał dobrze, ale Ruby i tak chciała do niego podejść. Ale on jej chyba nie widział. Zamarła i siedziała nieruchomo przez chwilę. Kiedy wyszedł dostrzegła wyraźnie że na nią spojrzał. Kiedy jednak odwrócił się i zaczął iść w stronę wyjścia R. zerwała się i pobiegła za nim. Kiedy się z nim zrównała złapała go za ramię.* Sam, wszystko okej? *zapytała z troską ledwo słyszalną w jej głosie.*

#522 12-01-14 16:14:55

Ruby Jones

Gość

*Wbiła mu palce w ramię i spojrzała na niego surowo* Co się dzieje? *zapytała twardo przyglądając mu się, wyczulona na najmniejsze kłamstwo.*

(Serio... dzięki za tego Klauna >…< xD)

#523 12-01-14 16:18:55

Ruby Jones

Gość

*Przyglądała mu się uważnie a po chwili westchnęła* Sammy... *celowo użyła zdrobnienia* Przecież widzę że coś jest nie tak.

#524 12-01-14 16:31:10

Ruby Jones

Gość

*Jej myśli szybko gnały. Oceniała sytuację i zastanawiała się nad jego słowami. Po chwili odetchnęła. Miała plan. Stanęła na palcach i delikatnie musnęła jego usta. Potem cofnęła się lekko.* Więc zrób to. *rozłożyła ręce* Zabij mnie. *skinęła głową i przygryzła policzek od środka.*

#525 12-01-14 16:37:34

Ruby Jones

Gość

*Przełknęła ślinę.* To jedyne wyjście, Sam. Inaczej on nie da nam spokoju, dobrze o tym wiesz! *podniosła głos, ale gdy parę osób się na nich obejrzało znów go ściszyła* Ja wrócę. *uniosła dłoń i dotknęła jego policzka.*

Stopka forum

RSS