Ogłoszenie

UWAGA
To forum zosta³o wy³±czone z u¿ytku.
Mo¿liwo¶æ rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wy³±czona.
Ca³a rozgrywka zosta³a przeniesiona na now± stronê http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#576 20-11-13 20:27:39

Dean Winchester

Gość

Re: Ulice miasta

<idzie do samochodu z wampirzyc± na ramieniu po opustosza³ych ulicach, staraj±c nie zwróciæ na siebie wiêkszej uwagi, gdy ju¿ dochodzi do samochodu, rzuca blondynkê niedbale na tylne siedzenie Impali, sam siada przed kierownicê i odeje¿d¿a>

#577 20-11-13 20:37:26

Megan Archer

Gość

*jad±c samochodem Deana na tylnej kanapie, na chwilê odzyska³a przytomno¶æ. rozejrza³a siê po aucie. niez³y samochód, pomy¶la³a i znów straci³a przytomno¶æ*

#578 20-11-13 21:16:42

Rosalie Delacure

Gość

<wraca do domu>

#579 21-11-13 14:25:10

Alexander Kahn

Gość

*wychodzi na ulice i zak³ada kurtkê. Wciska d³oñ w kieszeñ i wyci±ga z niej paczkê papierosów. Zapala jednego i siada na krawê¿niku.*

#580 21-11-13 14:43:28

Faye Marshall

Gość

< Wysz³am zamy¶lona z MG, chcia³am przej¶æ na drug± stronê ulicy kiedy zauwa¿y³am Alexandra. Stanê³am jak wryta na ¶rodku ulicy nie wiedz±c co zrobiæ.>

#581 21-11-13 15:23:00

Alexander Kahn

Gość

*zgniata papierosa na asfalcie i wstaje. Opuszcza g³owê i rusza przed siebie. Oblizuje powoli wargê czuj±c na niej ¶wie¿y smak papierosa, a¿ nagle wpada na kogo¶. Podnosi g³owê i spogl±da Faye w oczy. Robi krok do ty³u i zastanawia siê przez chwilê co powiedzieæ.* Przepraszam. Zagapi³em siê.

#582 21-11-13 15:35:53

Faye Marshall

Gość

< Zacisnê³am usta patrz±c na ch³opaka.> To ja przepraszam < Szepnê³am bardzo cicho.> Muszê i¶æ
< Wyj±ka³am, prze³knê³am ¶linê i ruszy³am przed siebie nie wiedz±c tak naprawdê gdzie idê>

#583 21-11-13 15:39:05

Alexander Kahn

Gość

*patrzy na ni± i opuszcza wzrok, kiedy dziewczyna go mija. Przeciera powoli powieki i odwraca siê odprowadzaj±c j± spojrzeniem bez s³owa.*

#584 21-11-13 16:06:35

Katelynn Blake

Gość

*sz³am ulicami szukaj±c po¿ywienia, by³am roztrzêsiona, nagle wpad³am na jakiego¶ ch³opka* prze...przepraszam *wyduka³am, po chwili nie wytrzyma³am, spojrza³am siê mu w oczy* nie bêdziesz krzycza³ *zahipnotyzowa³am go*

(ona jest ¶wie¿a i jeszcze nie wie kto jest wampirem, a kto nie )

#585 21-11-13 16:12:32

Alexander Kahn

Gość

*podrywa siê z miejsca, gdy kto¶ na niego wpada, odwraca siê w kierunku dziewczyny i kiwa spokojnie g³ow±; mruga kilka razy ze skrywanym rozbawieniem* Nie bêdê krzycza³. *oblizuje powoli wargi i przygl±da jej siê*

#586 21-11-13 16:14:43

Katelynn Blake

Gość

*zaci±gnê³am ch³opaka w jaki¶ zau³ek, znowu spojrza³am mu w oczy* nic nie poczujesz *doda³am i wgryz³am siê w jego szyje*

#587 21-11-13 16:16:58

Alexander Kahn

Gość

*opiera siê pos³usznie o ¶cianê i przygryza wargê, gdy dziewczyna wbija w niego k³y. U¶miecha siê wiedz±c, ¿e ta nie widzi, nachyla siê, zak³ada jej kosmyk w³osów za ucho i szepcze* A potem seks?

#588 21-11-13 16:18:57

Katelynn Blake

Gość

*odchyli³am siê od niego* s³ucham? *pisnê³am zaskoczona* podoba Ci siê to? *przekrzywi³am g³owê*

#589 21-11-13 16:20:27

Alexander Kahn

Gość

No wiesz.. *mru¿y lekko oczy patrz±c na ni±* Ty mnie zaci±gasz w ciemny zau³ek, a ja zaci±gam ciê do ³ó¿ka. *u¶miecha siê szarmancko*

#590 21-11-13 16:28:13

Katelynn Blake

Gość

*unios³am brwi i spojrza³am na niego zdziwiona* ja przed chwil± pi³am twoj± krew! a Ciebie to podnieca? *pokrêci³am rozbawiona g³ow±* normalny cz³owiek bardziej pyta³by mnie: ,,Kim jeste¶? Czemu to robisz?" itp., a ty proponujesz mi seks?

#591 21-11-13 16:31:25

Alexander Kahn

Gość

Nie jestem normalny. A ju¿ napewno nie jestem cz³owiekiem. *unosi k±cik ust* Jestem dosyæ bezpo¶redni, musisz mi to przyznaæ. Czyli s±dzisz, ¿e najpierw powinienem poznaæ twoje imiê? *przygryza wargê, ¿eby siê nie roze¶miaæ*

#592 21-11-13 16:45:13

Katelynn Blake

Gość

Je¶li nie jeste¶ cz³owiekiem, to kim? *spyta³am otwieraj±c szeroko oczy* Tak, mo¿e zbyt bezpo¶redni... * doda³am nie odpowiadaj±c na jego wcze¶niejsze pytanie*

(bêdê o 18, czyli za 15 minut )

Ostatnio edytowany przez Katelynn Blake (21-11-13 16:45:38)

#593 21-11-13 16:49:09

Alexander Kahn

Gość

Kim¶, o kim nie zapomnisz, dopóki na dobre st±d nie zniknê. *u¶miecha siê k±¶liwie i patrzy jej w oczy*

#594 21-11-13 16:55:08

Megan Archer

Gość

*wkurzona przystanê³a dobry kilometr od nawiedzonego domu. Sprawdzi³a telefon, którego ³owca jej na szczê¶cie nie zabra³. Wrzuci³a go do kieszeni kurtki i wyjê³a paczkê papierosów. Skorzysta³a z zapalniczki i zaci±gnêa siê dymem. Przytrzyma³a w ustach papierosa i spojrza³a na swoj± bluzkê* To ju¿ druga. Super. *mruknê³a sama do siebie i zapiê³a kurtkê, ¿eby schowaæ zakrwawiony brzuch i rozerwan± bluzkê. Poprawi³a spodnie i posz³a dalej pal±c papierosa*

#595 21-11-13 17:03:36

Katelynn Blake

Gość

Alexander Kahn napisał:

Kim¶, o kim nie zapomnisz, dopóki na dobre st±d nie zniknê. *u¶miecha siê k±¶liwie i patrzy jej w oczy*

to na pewno... *westchnê³am zirytowana* mam Ciê b³agaæ, ¿eby¶ powiedzia³ mi czym jeste¶? zrozum mnie, po prostu chcê wiedzieæ, czy nie z³apiê od Ciebie jakiego¶ syfa *powiedzia³am rozbawiona*

Ostatnio edytowany przez Katelynn Blake (21-11-13 17:03:58)

#596 21-11-13 17:06:59

Alexander Kahn

Gość

*parska ¶miechem i spogl±da w bok rozbawiony, po czym znowu patrzy jej w oczy* Syfa? Skarbie, jedyne co mo¿esz ode mnie z³apaæ to trochê spermy. *u¶miecha siê szeroko*

#597 21-11-13 17:13:36

Katelynn Blake

Gość

*wybuch³am ¶miechem* serio? *u¶miechnê³am siê lekko* przykro mi, ale podziêkuje... *powiedzia³am pewnie* dobra, mo¿e zaczniemy od pocz±tku *podesz³am do niego i poda³am mu d³oñ* jestem Katelynn, a ty to...?

#598 21-11-13 17:16:07

Alexander Kahn

Gość

Cze¶æ, Katelynn. *kiwa g³ow± i chwyta jej d³oñ, nachyla siê i ca³uje j± w jej wierzch, po czym siê prostuje i puszcza j±* I jak smakuje moja krew? *przyk³ada palce do szyi, na której pozosta³y ju¿ tylko kropelki krwi* Mog³aby¶ to zlizaæ? Zrobi³bym to sam, ale wygl±da na to, ¿e nie mam takiej mo¿liwo¶ci. *unosi zadziornie k±cik ust*

#599 21-11-13 17:22:06

Katelynn Blake

Gość

By³a, bardzo, bardzo smaczna *powiedzia³am u¶miechaj±c siê, nie my¶l±c d³u¿ej nad tym co robiê, podesz³am bli¿ej do niego, chwyci³am jego d³oñ i powoli zaczê³am zlizywaæ kropelki krwi z jego palców, nadgryz³am k³em opuszek jego palca wskazuj±cego i zaczê³am go ssaæ*

#600 21-11-13 17:26:20

Alexander Kahn

Gość

*unosi delikatnie k±cik ust, rozchyla wargi i przygl±da jej siê* Mia³em na my¶li krew.. z szyi, ale skoro nie chcesz zmarnowaæ ani kropelki.. *mru¿y oczy i u¶miecha siê kusz±co*

Stopka forum

RSS