Ogłoszenie

UWAGA
To forum zostało wyłączone z użytku.
Możliwość rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wyłączona.
Cała rozgrywka została przeniesiona na nową stronę http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#576 20-11-13 20:27:39

Dean Winchester

Gość

Re: Ulice miasta

<idzie do samochodu z wampirzycą na ramieniu po opustoszałych ulicach, starając nie zwrócić na siebie większej uwagi, gdy już dochodzi do samochodu, rzuca blondynkę niedbale na tylne siedzenie Impali, sam siada przed kierownicę i odejeżdża>

#577 20-11-13 20:37:26

Megan Archer

Gość

*jadąc samochodem Deana na tylnej kanapie, na chwilę odzyskała przytomność. rozejrzała się po aucie. niezły samochód, pomyślała i znów straciła przytomność*

#578 20-11-13 21:16:42

Rosalie Delacure

Gość

<wraca do domu>

#579 21-11-13 14:25:10

Alexander Kahn

Gość

*wychodzi na ulice i zakłada kurtkę. Wciska dłoń w kieszeń i wyciąga z niej paczkę papierosów. Zapala jednego i siada na krawężniku.*

#580 21-11-13 14:43:28

Faye Marshall

Gość

< Wyszłam zamyślona z MG, chciałam przejść na drugą stronę ulicy kiedy zauważyłam Alexandra. Stanęłam jak wryta na środku ulicy nie wiedząc co zrobić.>

#581 21-11-13 15:23:00

Alexander Kahn

Gość

*zgniata papierosa na asfalcie i wstaje. Opuszcza głowę i rusza przed siebie. Oblizuje powoli wargę czując na niej świeży smak papierosa, aż nagle wpada na kogoś. Podnosi głowę i spogląda Faye w oczy. Robi krok do tyłu i zastanawia się przez chwilę co powiedzieć.* Przepraszam. Zagapiłem się.

#582 21-11-13 15:35:53

Faye Marshall

Gość

< Zacisnęłam usta patrząc na chłopaka.> To ja przepraszam < Szepnęłam bardzo cicho.> Muszę iść
< Wyjąkałam, przełknęłam ślinę i ruszyłam przed siebie nie wiedząc tak naprawdę gdzie idę>

#583 21-11-13 15:39:05

Alexander Kahn

Gość

*patrzy na nią i opuszcza wzrok, kiedy dziewczyna go mija. Przeciera powoli powieki i odwraca się odprowadzając ją spojrzeniem bez słowa.*

#584 21-11-13 16:06:35

Katelynn Blake

Gość

*szłam ulicami szukając pożywienia, byłam roztrzęsiona, nagle wpadłam na jakiegoś chłopka* prze...przepraszam *wydukałam, po chwili nie wytrzymałam, spojrzałam się mu w oczy* nie będziesz krzyczał *zahipnotyzowałam go*

(ona jest świeża i jeszcze nie wie kto jest wampirem, a kto nie )

#585 21-11-13 16:12:32

Alexander Kahn

Gość

*podrywa się z miejsca, gdy ktoś na niego wpada, odwraca się w kierunku dziewczyny i kiwa spokojnie głową; mruga kilka razy ze skrywanym rozbawieniem* Nie będę krzyczał. *oblizuje powoli wargi i przygląda jej się*

#586 21-11-13 16:14:43

Katelynn Blake

Gość

*zaciągnęłam chłopaka w jakiś zaułek, znowu spojrzałam mu w oczy* nic nie poczujesz *dodałam i wgryzłam się w jego szyje*

#587 21-11-13 16:16:58

Alexander Kahn

Gość

*opiera się posłusznie o ścianę i przygryza wargę, gdy dziewczyna wbija w niego kły. Uśmiecha się wiedząc, że ta nie widzi, nachyla się, zakłada jej kosmyk włosów za ucho i szepcze* A potem seks?

#588 21-11-13 16:18:57

Katelynn Blake

Gość

*odchyliłam się od niego* słucham? *pisnęłam zaskoczona* podoba Ci się to? *przekrzywiłam głowę*

#589 21-11-13 16:20:27

Alexander Kahn

Gość

No wiesz.. *mruży lekko oczy patrząc na nią* Ty mnie zaciągasz w ciemny zaułek, a ja zaciągam cię do łóżka. *uśmiecha się szarmancko*

#590 21-11-13 16:28:13

Katelynn Blake

Gość

*uniosłam brwi i spojrzałam na niego zdziwiona* ja przed chwilą piłam twoją krew! a Ciebie to podnieca? *pokręciłam rozbawiona głową* normalny człowiek bardziej pytałby mnie: ,,Kim jesteś? Czemu to robisz?" itp., a ty proponujesz mi seks?

#591 21-11-13 16:31:25

Alexander Kahn

Gość

Nie jestem normalny. A już napewno nie jestem człowiekiem. *unosi kącik ust* Jestem dosyć bezpośredni, musisz mi to przyznać. Czyli sądzisz, że najpierw powinienem poznać twoje imię? *przygryza wargę, żeby się nie roześmiać*

#592 21-11-13 16:45:13

Katelynn Blake

Gość

Jeśli nie jesteś człowiekiem, to kim? *spytałam otwierając szeroko oczy* Tak, może zbyt bezpośredni... * dodałam nie odpowiadając na jego wcześniejsze pytanie*

(będę o 18, czyli za 15 minut )

Ostatnio edytowany przez Katelynn Blake (21-11-13 16:45:38)

#593 21-11-13 16:49:09

Alexander Kahn

Gość

Kimś, o kim nie zapomnisz, dopóki na dobre stąd nie zniknę. *uśmiecha się kąśliwie i patrzy jej w oczy*

#594 21-11-13 16:55:08

Megan Archer

Gość

*wkurzona przystanęła dobry kilometr od nawiedzonego domu. Sprawdziła telefon, którego łowca jej na szczęście nie zabrał. Wrzuciła go do kieszeni kurtki i wyjęła paczkę papierosów. Skorzystała z zapalniczki i zaciągnęa się dymem. Przytrzymała w ustach papierosa i spojrzała na swoją bluzkę* To już druga. Super. *mruknęła sama do siebie i zapięła kurtkę, żeby schować zakrwawiony brzuch i rozerwaną bluzkę. Poprawiła spodnie i poszła dalej paląc papierosa*

#595 21-11-13 17:03:36

Katelynn Blake

Gość

Alexander Kahn napisał:

Kimś, o kim nie zapomnisz, dopóki na dobre stąd nie zniknę. *uśmiecha się kąśliwie i patrzy jej w oczy*

to na pewno... *westchnęłam zirytowana* mam Cię błagać, żebyś powiedział mi czym jesteś? zrozum mnie, po prostu chcę wiedzieć, czy nie złapię od Ciebie jakiegoś syfa *powiedziałam rozbawiona*

Ostatnio edytowany przez Katelynn Blake (21-11-13 17:03:58)

#596 21-11-13 17:06:59

Alexander Kahn

Gość

*parska śmiechem i spogląda w bok rozbawiony, po czym znowu patrzy jej w oczy* Syfa? Skarbie, jedyne co możesz ode mnie złapać to trochę spermy. *uśmiecha się szeroko*

#597 21-11-13 17:13:36

Katelynn Blake

Gość

*wybuchłam śmiechem* serio? *uśmiechnęłam się lekko* przykro mi, ale podziękuje... *powiedziałam pewnie* dobra, może zaczniemy od początku *podeszłam do niego i podałam mu dłoń* jestem Katelynn, a ty to...?

#598 21-11-13 17:16:07

Alexander Kahn

Gość

Cześć, Katelynn. *kiwa głową i chwyta jej dłoń, nachyla się i całuje ją w jej wierzch, po czym się prostuje i puszcza ją* I jak smakuje moja krew? *przykłada palce do szyi, na której pozostały już tylko kropelki krwi* Mogłabyś to zlizać? Zrobiłbym to sam, ale wygląda na to, że nie mam takiej możliwości. *unosi zadziornie kącik ust*

#599 21-11-13 17:22:06

Katelynn Blake

Gość

Była, bardzo, bardzo smaczna *powiedziałam uśmiechając się, nie myśląc dłużej nad tym co robię, podeszłam bliżej do niego, chwyciłam jego dłoń i powoli zaczęłam zlizywać kropelki krwi z jego palców, nadgryzłam kłem opuszek jego palca wskazującego i zaczęłam go ssać*

#600 21-11-13 17:26:20

Alexander Kahn

Gość

*unosi delikatnie kącik ust, rozchyla wargi i przygląda jej się* Miałem na myśli krew.. z szyi, ale skoro nie chcesz zmarnować ani kropelki.. *mruży oczy i uśmiecha się kusząco*

Stopka forum

RSS