Ogłoszenie

UWAGA
To forum zostało wyłączone z użytku.
Możliwość rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wyłączona.
Cała rozgrywka została przeniesiona na nową stronę http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#401 11-11-13 14:18:32

Megan Archer

Gość

Re: Centrum Handlowe

*po jakiś czasie wyszła z kilkoma torbami w ręku i skierowała sie do domu paląc po drodze papierosa*

#402 11-11-13 15:02:52

Tatia Petrova

Gość

*Kiedy skończyła zakupy wyszła z centrum*

#403 28-11-13 16:31:18

Victoria McClair

Gość

<przyszła do centrum i chodziła po sklepach kiedy nagle poczuła się strasznie głodna, zauważyła wysokiego bruneta stojącego przy jakieś przymierzalni, błyskawicznie znalazła się obok niego i zatrzepotała rzęsami> Tak szybko bije Ci serce <wyszeptała tuż przy jego ustach> A ja jestem taka głooodna <dodała marudząc i szybko wgryzła się w jego szyję pijąc jego słodką krew, kiedy skończyła zahipnotyzowała go by nic nie pamiętał i oblizała swoje usta> Mhmm smaczny jesteś <puściła chłopakowi oczko i kontynuowała zakupy>

#404 28-11-13 19:19:05

Kol Mikaelson

Gość

<wszedł z ciekawości do centrum i przechodził koło sklepów, nagle ujrzał sklep z telefonami, pomyślał o Lily, że niema jeszcze telefonu, wszedł do sklepu i kupił smart fona XP Z 1000 (hahah nie ma takiego :O) popatrzył na niego i wpisał od razu numer Henrika i Katy, kazał go zapakować, zapłacił i wyszedł>

#405 28-11-13 19:55:23

Victoria McClair

Gość

<po zakupach wychodzi w nowej skórzanej kurtce i obcisłych również skórzanych spodniach>

#406 01-12-13 10:21:53

Victoria McClair

Gość

<przychodzi i rozgląda się po sklepach>

#407 01-12-13 10:28:55

Faye Marshall

Gość

< Weszłam do wielkiego centrum handlowego udałam się do byle jakiego sklepu z sukienkami.>

#408 01-12-13 10:31:40

Victoria McClair

Gość

<weszła do jakiegoś sklepu i zauważyła znaną jej brunetkę, pewnym krokiem podeszła do niej> Faye, prawda? <uśmiechnęła się lekko i poruszyła zabawnie brwiami> Szukasz czegoś konkretnego? <dodała wskazując ręką na sukienki>

#409 01-12-13 10:33:53

Faye Marshall

Gość

< Zerknęłam kątem oka na blondynkę.> Hej, Vicky tak? < Uniosłam pytająco brwi.> Cóż szukam czegoś na dzisiejszą imprezę urodzinową. Lubię się wyróżniać od innych. < Uśmiechnęłam się lekko.> Co tam u ciebie w ogóle słychać?

#410 01-12-13 10:37:19

Victoria McClair

Gość

A no tak czytałam o tym <uśmiechnęła się lekko> Wszystkiego najlepszego <powiedziała i rozejrzała się po sklepie> U mnie? <zmrużyła oczy myśląc przed chwilę> Jak zwykle nic ciekawego <wzruszyła obojętnie ramionami i podeszła do wieszaków skąd wzięła całą błyszczącą sukienkę i zachichotała> W tym na pewno będziesz się wyróżniać <puściła jej oczko i przyłożyła do niej sukienkę po czym przechyliła głowę obserwując ją> A co u Ciebie? <dodała po chwili>

#411 01-12-13 10:43:49

Faye Marshall

Gość

Dzieki, jak coś oficjalnie jesteś zaproszona na moją imprezę. < Uśmiechnęłam sie przyjaźnie, przegryzłam dolną wargę patrząc na sukienkę.> Jest piękna < Zilustrowałam wzrokiem piękną czerwoną sukienkę; wzięłam ja i podałam dziewczynie.> Ta będzie natomiast idealna dla ciebie. < Wzruszyłam ramionami słysząc pytanie dziewczyny.> Gorzej chyba by nie mogło.

#412 01-12-13 10:49:35

Victoria McClair

Gość

Oo, dziękuję <wywróciła oczami i uśmiechnęła się do niej> Na pewno wpadnę <powiedziała pewnie i spojrzała na sukienkę, którą podała, przygryzła swoją dolną wargę i przyłożyła ją do siebie patrząc w lustro> Koniecznie muszę ją przymierzyć <zachichotała, a słysząc jej odpowiedź uniosła brew> Aż tak bardzo źle? Masz dzisiaj urodziny i jest źle? <potrząsnęła głową> Powiedz mi dlaczego tak uważasz

#413 01-12-13 10:56:47

Faye Marshall

Gość

Tsaa moje urodziny nie zaczęły się najlepiej < Wzruszyłam ramionami, spojrzałam na blondynkę która do nas podeszła .> Hej Caroline < Uśmiechnęłam się do niej słodko po czym wyjęłam telefon z kieszeni i przeczytałam SMSa.> Nigdy nie można zaznać spokoju < Westchnęłam kręcąc głową.>

#414 01-12-13 11:03:13

Victoria McClair

Gość

<zmrużyła oczy obserwując je uważnie, po czym uśmiechnęła się> Ja jestem Vicky, miło mi Ciebie poznać Caroline <powiedziała pewnie i spojrzała na Faye przełykając ślinę> Wiesz czasami lepiej się wygadać <szturchnęłam brunetkę>

#415 01-12-13 11:09:20

Faye Marshall

Gość

Nic nie jest < Skłamałam gładko uśmiechając się przy tym słodko.>  Nie lubię mówić o swoich problemach < Westchnęłam.> Caroline jak coś jesteś zaproszona na moja imprezę urodzinową w Blue Night.

#416 01-12-13 11:20:28

Victoria McClair

Gość

<uśmiechnęła się i puściła oczko Caroline wskazując na sukienkę, którą trzymała w ręce> Mi też już Faye coś wcisnęła <zachichotała i jeszcze raz spojrzała na sukienkę mrużąc oczy po czym przeniosła swój wzrok na Faye> Powinnyśmy w końcu przymierzyć sukienki i znasz Olivera, myślisz, że mu się taka spodoba? <uniosła brew>

#417 01-12-13 11:23:32

Faye Marshall

Gość

Tak o 17 < Pokiwałam głową .> Oczywiście, że tak moje sukienki się nie nadają dlatego szukam innej. < Schowałam telefon do kieszeni.. Tobie Caro też cos znajdziemy < Spojrzałam się na Vicky.> Spodoba mu się. < Puściłam do niej oczko.> A no właśnie nadal mam jego telefon. < Pokręciłam rozbawiona głową.>

#418 01-12-13 11:30:45

Victoria McClair

Gość

<uśmiechnęła się lekko i poszła do przymierzalni przymierzyć sukienkę>

#419 01-12-13 11:33:29

Faye Marshall

Gość

Proszę nie gadajmy o nim dzisiaj < Westchnęłam, wzięłam piękną sukienkę z wieszaka o kolorze niebieskim i podałam ją dziewczynie. > Ta jest idealna < Uśmiechnęłam się> Chodź przymierzysz ją < Złapałam ją za rękę i razem poszłyśmy do przymierzalni.>

#420 01-12-13 11:41:37

Victoria McClair

Gość

<w przymierzalni ubrałam sukienkę i wyszłam oglądając się w lustrze i czekając aż również dziewczyny wyjdą>

#421 01-12-13 11:46:02

Faye Marshall

Gość

< Weszłam do przymierzalni, założyłam srebrną sukienkę wybraną przez Vicky po czym wyszłam z przymierzalni. Stanęłam obok dziewczyny.> Pięknie wyglądasz. < Uniosłam kącik ust.>

#422 01-12-13 11:57:38

Victoria McClair

Gość

<zlustrowała wzrokiem dziewczyny i zaklaskała w ręce> Te sukienki... One są jakby stworzone dla Was <zachichotała i puściła im oczko>

#423 01-12-13 12:00:47

Faye Marshall

Gość

Zgadzam się < Przegryzłam dolną wargę.> Kupujemy je < Zachichotałam, wróciłam z powrotem do przymierzalni i zaczęłam się przebierać w swoje ubrania.>

#424 01-12-13 12:15:41

Victoria McClair

Gość

<wywróciła oczami i tak jak dziewczyny poszła się przebrać, po chwili wyszła i uśmiechnęła się> Zgaduje, że teraz do kasy? <zachichotała>

( Przepraszam za zamulanie ale na rodzinnym obiadku jestem XD)

#425 01-12-13 12:17:34

Faye Marshall

Gość

< Tez po chwili wyszłam juz przebrana.> Tak < Pokiwałam głową, udałyśmy się do kasy.>

( spoks )

Stopka forum

RSS