Ogłoszenie

UWAGA
To forum zostało wyłączone z użytku.
Możliwość rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wyłączona.
Cała rozgrywka została przeniesiona na nową stronę http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#526 14-11-13 21:08:27

Hayley Momsen

Gość

Re: Ulice miasta

<idzie do domu>

Ostatnio edytowany przez Hayley Momsen (14-11-13 21:08:42)

#527 15-11-13 19:46:04

Megan Archer

Gość

*Chodziłła po ulicach patrząc w gwiazdy i machając torebką. Po chwili otworzyła w poszukiwaniu papierosów, ale ich nie znalazła. wzamian znalazła w małej kieszeni srebrną piersiówkę, którą tam upchnęła dłuższy czas temu. Uśmiechając się pod nosem wyjęła ją i odkręciła; pociągnęła kilka łyków i zarkęciła piersiówkę. Wrzuciła ją niedbale do torebki i unosłą głowę uśmiechając się szeroko. Dopiero teraz chmury odsłoniły księżyc. Meg zmrużyła oczy.* Cholera. *Wiedziała, że nie powinna chodzić pijana podczas pełni. Ale co może jej grozić? W mieście może i nic, ale w lesie do którego właśnie szła, już tak*

#528 16-11-13 11:04:36

Lexi Branson

Gość

*Kręciła się po ulicach, nie bardzo wiedząc co robić. Po jakimś czasie skierowała się do pensjonatu Salvatorów.*

#529 16-11-13 13:16:46

James Meyers

Gość

<Idzie przed siebie, rozglądając się i zwiedzając ulice miasteczka>

#530 16-11-13 13:21:09

James Meyers

Gość

Nic ci się nie stało? <spogląda na nieznajomą brunetkę; przytrzymując ją gdy straciła na moment równowagę>

#531 16-11-13 13:24:55

James Meyers

Gość

James. <ujmuje jej dłoń w swoją i uśmiecha się po przyjacielsku> Na pewno wszystko okay? Chyba się zamyśliłaś. <spogląda jej w oczy>

#532 16-11-13 13:30:47

James Meyers

Gość

Każdy lubi się czasami oderwać, co skutkować może wpadnięciem na kogoś. Nie gniewam się <unosi dłonie z uśmiechem> Ja też tak mam czasami. Myśli bywają.. silniejsze. <kiwa głową na poparcie swoich słów> Spacer czy... śpieszysz się dokądś?

#533 16-11-13 13:39:05

James Meyers

Gość

Nie, jakoś nieszczególnie. To spacer, więc... możesz dołączyć. Jeśli chcesz. <uśmiecha się lekko>

#534 16-11-13 13:51:44

James Meyers

Gość

Więc... jak ci mija dzień? Skoro jesteś... to znaczy byłaś zamyślona, to dzieje się coś szczególnego w twoim życiu? Czy to po prostu myśli na temat dnia codziennego? <zerka na nią, ruszając w dalszy spacer> Oczywiście nie chcę być wścibski, więc jak jest to coś... poważniejszego to nie musisz mówić. <uśmiecha się niepewnie>

#535 16-11-13 13:59:45

James Meyers

Gość

Zawsze to widać <przygryza dolną wargę> Spotykam kogoś w Falls to pierwszym zdaniem jest... że jestem tutaj nowy. <śmieje się> Tak. Mieszkam tutaj tydzień. W sumie leci już chyba drugi. <wzrusza ramionami> A ty?

#536 16-11-13 14:04:04

James Meyers

Gość

Całe życie... <uśmiecha się, kiwając lekko głową> Ja mieszkałem w NY, a urodziłem się w Londynie. Uczysz się czy... pracujesz?

#537 16-11-13 14:15:41

James Meyers

Gość

Ja... Hmmm, pracuje w domu. Piszę. <wzrusza ramionami> Tak więc bez krawata i bez koszuli.

#538 16-11-13 14:21:16

James Meyers

Gość

Nie, jeszcze nie, ale pracuje nad tym. Dostałem szansę od wydawnictwa więc staram się jak mogę <niepewnie unosi kąciki ust> A ty... co będziesz studiować?

#539 16-11-13 14:36:56

James Meyers

Gość

Wychowanie fizyczne. Trenujesz coś czy po prostu zamiłowanie do sportu? <patrzy na nią>

#540 16-11-13 14:43:59

James Meyers

Gość

<Odprowadza ją wzrokiem i spaceruje dalej>

#541 16-11-13 14:54:10

Rebekah Mikaelson

Gość

*wychodzi na ulicę i przysiada na krawężniku. Ściąga szpilki i wyciąga chusteczki z kieszeni sukienki; wyciera z nich pozostałości pasku.*

#542 16-11-13 15:01:58

James Meyers

Gość

Coś... nie tak? <staje obok blondynki, która pastwi się nad butem; śmieje się> Co słychać? Znowu się spotykamy.

#543 16-11-13 15:05:58

Rebekah Mikaelson

Gość

James Meyers napisał:

Coś... nie tak? <staje obok blondynki, która pastwi się nad butem; śmieje się> Co słychać? Znowu się spotykamy.

Powinnam cię pamiętać? *marszczy lekko brwi i podnosi głowę, a wyraz jej twarzy nieco się zmienia; uśmiecha się delikatnie* No tak. Seksowne mięsko. *kręci głową i wsuwa jednego buta na stopę, po czym wyciera drugiego* Nie tak? A wyglądam, jakby mi było coś nie tak? *unosi brwi spoglądając na niego ze skrytym rozbawieniem* Znowu. Szkoda, że nie przy barze.. Chyba, że masz przy sobie jakąś butelkę whisky?

#544 16-11-13 15:09:01

James Meyers

Gość

Rebekah Mikaelson napisał:

James Meyers napisał:

Powinnam cię pamiętać? *marszczy lekko brwi i podnosi głowę, a wyraz jej twarzy nieco się zmienia; uśmiecha się delikatnie* No tak. Seksowne mięsko. *kręci głową i wsuwa jednego buta na stopę, po czym wyciera drugiego* Nie tak? A wyglądam, jakby mi było coś nie tak? *unosi brwi spoglądając na niego ze skrytym rozbawieniem* Znowu. Szkoda, że nie przy barze.. Chyba, że masz przy sobie jakąś butelkę whisky?

Seksowne mięsko we własnej osobie <śmieje się pod nosem> Whisky nie mam, ale za to dysponuje czasem, więc jeśli chcesz podejść na whisky... to mogę towarzyszyć. <patrzy na buta> No nie wiem. Niewygodne czy coś w nich siedzi? <śmieje się i kuca przy niej> Tak lepiej. Nie lubię patrzeć z góry.

#545 16-11-13 15:16:35

Rebekah Mikaelson

Gość

James Meyers napisał:

James Meyers napisał:

Seksowne mięsko we własnej osobie <śmieje się pod nosem> Whisky nie mam, ale za to dysponuje czasem, więc jeśli chcesz podejść na whisky... to mogę towarzyszyć. <patrzy na buta> No nie wiem. Niewygodne czy coś w nich siedzi? <śmieje się i kuca przy niej> Tak lepiej. Nie lubię patrzeć z góry.

Jeszcze kac mi do końca nie minął, ale.. *wzrusza ramionami* Nie mogę odmówić. Nie codziennie seksowne mięsko proponuje ci upicie się w swoim towarzystwie.. *mruży oczy patrząc na niego* Nie żeby to był komplement, po prostu stwierdzam fakty. *uśmiecha się niewinnie* Wygodne. Tylko byłam na plaży i zanurzyły się w piasku.. a ja dbam o to co kocham. *wsuwa drugiego buta i przenosi na niego wzrok*

#546 16-11-13 15:18:25

James Meyers

Gość

James Meyers napisał:

Jeszcze kac mi do końca nie minął, ale.. *wzrusza ramionami* Nie mogę odmówić. Nie codziennie seksowne mięsko proponuje ci upicie się w swoim towarzystwie.. *mruży oczy patrząc na niego* Nie żeby to był komplement, po prostu stwierdzam fakty. *uśmiecha się niewinnie* Wygodne. Tylko byłam na plaży i zanurzyły się w piasku.. a ja dbam o to co kocham. *wsuwa drugiego buta i przenosi na niego wzrok*

Dbasz o to co kochasz czyli... uwielbiasz buty. Jak typowa kobieta. <uśmiecha się szeroko> Więc... chcesz się upić w moim towarzystwie? Seksowne mięsko proponuje równie seksowne whisky. Co na to... seksowna "niewinna" blondynka? <unosi brew>

#547 16-11-13 15:25:05

Rebekah Mikaelson

Gość

Nie byle jakie buty. Mam swoje typy. Jak każda kobieta. *powtarza jego słowa i uśmiecha się lekko* Upić w twoim towarzystwie, hm.. Brzmi jak propozycja nie do odrzucenia. *unosi kącik ust* Nudzi mnie tradycyjne picie w barze i siedzenie na twardym hokerze. *kręci głową* Wyglądasz na seksowne, kreatywne mięsko, więc.. zaskocz mnie czymś. *uśmiecha się wyzywająco*

#548 16-11-13 15:29:37

James Meyers

Gość

W takim razie... może skoczymy po butelkę. <zastanawia się> Dwie butelki i pójdziemy w plener? Skoro hoker cię nudzi, a ja jestem... <odchrząkuje> propozycją bardzo nie do odrzucenia. <unosi brew>

#549 16-11-13 15:33:07

Rebekah Mikaelson

Gość

*przechyla lekko głowę i zastanawia się* Brzmi nieźle. Zobaczmy, jak to będzie wyglądać w praktyce. *wstaje i dłońmi wygładza sukienkę* Więc kierunek..? *spogląda na niego pytająco i rozgląda się* bar, czy jest tu jakiś monopolowy? Wyglądasz na podróżnika, pewnie znasz już miasto lepiej niż ja. *unosi kącik ust*

#550 16-11-13 15:34:44

James Meyers

Gość

Ja zazwyczaj piję na nudnym hokerze. Miasta tak dobrze nie znam, ale jesteśmy przy centrum, więc na pewno coś tam znajdziemy. <uśmiecha się, patrząc na dziewczynę> Ładna sukienka. <Kiwa głową> Więc... idziemy?

Stopka forum

RSS