Ogłoszenie

UWAGA
To forum zostało wyłączone z użytku.
Możliwość rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wyłączona.
Cała rozgrywka została przeniesiona na nową stronę http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#451 02-11-13 11:08:16

Jace Wayland

Gość

Re: Ulice miasta

Kiedy wyjeżdżasz? <zapytał cicho>

#452 02-11-13 11:19:20

Annabeth Blake

Gość

Dzisiaj wieczorem. Miało to być już wczoraj, ale  <wzruszyłatermin trochę się przesunął  lekko ramionami> Dowiedziałam się, że moja siostra wróciła i głupio byłoby tak wyjechać bez spotkania się.

Ostatnio edytowany przez Annabeth Blake (02-11-13 11:19:48)

#453 02-11-13 11:21:42

Jace Wayland

Gość

<Kiwnął głową i spojrzał na nią> Wrócisz kiedyś?

#454 02-11-13 11:29:27

Annabeth Blake

Gość

<spuściła wzrok i pokręciła głową> Nie mogę tu wrócić <westchnęła cicho> I tak za długo zwlekałam z wyjazdem.

#455 02-11-13 11:38:22

Jace Wayland

Gość

<Pokiwał wolno głową> Nie dziwię ci się... <powiedział nagle> Też bym wyjechał... ale nie mogę zostawić Megan.

#456 02-11-13 11:44:09

Annabeth Blake

Gość

<pokiwała głową> Muszę się już zbierać <powiedziała po chwili. Uniosła kąciki ust i ponownie się do niego przytuliła> Żegnaj <wyszeptała> Mam nadzieję, że kiedyś się jeszcze spotkamy.

#457 02-11-13 11:49:44

Jace Wayland

Gość

Żegnaj, Annabeth <powiedział i już miał odejść, kiedy coś sobie uświadomił.> Skoro widzimy się ostatni raz... <zaczął i nie namyślając się, objął ją i pocałował w usta>

#458 02-11-13 11:57:03

Annabeth Blake

Gość

<znieruchomiała zaskoczona, ale po chwili odwzajemniła krótki pocałunek> Nie daj się zabić drugi raz <powiedziała, uśmiechając się szeroko i odeszła>

#459 02-11-13 12:01:24

Jace Wayland

Gość

<Odprowadził ją wzrokiem z uśmiechem na ustach. Odwrócił się i odszedł, kierując się do swojego domu>

#460 02-11-13 14:00:40

Tyler Gage

Gość

<Wyszedł na ulicę i założył słuchawki na uszy. Zaczął chodzić po mieście rozglądając się>

#461 03-11-13 14:10:18

Alexander Kahn

Gość

*wychodzi z domu i idzie poboczem drogi. Krople deszczu sprawiają, że jest cały przemoczony. Wyciąga z kieszeni paczkę zmiętych fajek i wyciąga jednego. Próbuje odpalić osłaniając go przed deszczem. Kiedy się nie udaje klnie pod nosem i zirytowany zaciska wargi idąc dalej*

#462 03-11-13 14:47:34

Alexander Kahn

Gość

*zauważając, że już kropi, ponownie wyciąga paczkę papierosów z kieszeni i zapala jednego. Z satysfakcją się zaciąga i kiwa lekko głową. Przeczesuje palcami swoje mokre włosy i idzie wzdłuż ulicy*

#463 03-11-13 15:02:43

Rosalie Delacure

Gość

<idzie ulicą kierują się do centrum miasta kiedy zauważa kogoś do złudzenia podobnego do Kurta, który ją kiedyś prześladował, przełknęła głośno ślinę i zbierając w sobie odwagę podeszła do niego uśmiechając się lekko>
Cześć, czy my się przypadkiem nie znamy?
<poruszyła brwiami i przyjrzała się mu uważnie>

#464 03-11-13 15:04:42

Megan Archer

Gość

*Chodziła przez jakiś czas ulicami. Po jakiś czasie weszła do małego sklepiku i kupiła paczkę papierosów i zapalniczkę. Wyszła ze sklepiku i od razu zapaliła papierosa. Zaciągnęła sie kilkakrotnie dymem. Poszła dalej nie zwracając większej uwagi na przechodniów*

#465 03-11-13 15:20:15

Alexander Kahn

Gość

Rosalie Delacure napisał:

<idzie ulicą kierują się do centrum miasta kiedy zauważa kogoś do złudzenia podobnego do Kurta, który ją kiedyś prześladował, przełknęła głośno ślinę i zbierając w sobie odwagę podeszła do niego uśmiechając się lekko>
Cześć, czy my się przypadkiem nie znamy?
<poruszyła brwiami i przyjrzała się mu uważnie>

*wyrywa się z zamyślenia i przenosi wzrok na dziewczynę. Marszczy lekko brwi i przygląda jej się badawczo, po czym kręci głową* Nie sądzę. Ale miło by było, gdybym jednak mógł cię poznać. *unosi kącik ust*

#466 03-11-13 15:28:48

Rosalie Delacure

Gość

<zmrużyła oczy i uśmiechnęła się lekko oddychając z ulgą>
Przepraszam, po prostu wyglądasz identycznie jak mężczyzna, którego kiedyś znałam
<potrząsnęła głową i uśmiechnęła się szerzej>
Cóż na szczęście nim nie jesteś
<mrugnęła do niego i przygryzła swoją dolną wargę>
Jestem Rosalie, ale wszyscy mówią do mnie Rose, zaszczycisz mnie zdradzeniem Twojego imienia, nieznajomy?
<poruszyła brwiami>

#467 03-11-13 15:34:27

Alexander Kahn

Gość

*uśmiecha się szeroko i kręci głową* Dlaczego miałbym to zrobić? To sprawi, że.. będziesz miała lepsze pierwsze wrażenie? *unosi brew i zastanawia się chwilę; oblizuje wargę koniuszkiem języka* Mam nadzieję, że ja jestem bardziej seksowny, niż twój stary znajomy. *unosi kącik ust*

#468 03-11-13 15:45:16

Rosalie Delacure

Gość

<wywróciła oczami i uśmiechnęła się zadziornie>
Wiesz, ja Ci już tą cenną informację, jaką jest moje imię zdradziłam, więc uważam, że byłoby sprawiedliwie gdybym i ja poznała Twoje imię, poza tym czasami jestem naprawdę bardzo przekonywująca
<uśmiechnęła się niewinnie przygryzając przy tym swoją dolną wargę i poruszyła wyzywająco brwiami, a słysząc jego następne słowa pokręciła rozbawiona głową>
W przeciwieństwie do niego jeszcze nie chcesz mnie zabić, więc niewątpliwie jesteś od niego lepszy
<mrugnęła do niego>

#469 03-11-13 15:47:09

Alexander Kahn

Gość

Jeszcze? *uśmiecha się szeroko, podchodzi bliżej i nachyla się do jej ucha* Może i byłoby sprawiedliwie. Jednak nie zwykłem przestrzegać zasad. *szepcze jej na ucho z kąśliwym uśmieszkiem i znika*

#470 03-11-13 15:54:32

Rosalie Delacure

Gość

<wywróciła oczami kiedy zniknął i rozbawiona udała się do Starbucksa>

#471 03-11-13 22:08:02

Megan Archer

Gość

*chodzi ulicami rozglądając się po okolicy*

#472 04-11-13 13:32:37

Megan Archer

Gość

*Chodziła ulicami paląc papierosa.*

#473 04-11-13 21:14:49

Alexander Kahn

Gość

*wychodzi z lasku i wciska dłoń w kieszeń. Idzie poboczem drogi, wyciąga paczkę papierosów i zapala jednego. Zaciąga się i zmierza powoli w jakimś kierunku*

#474 04-11-13 21:58:16

Melanie Fair

Gość

* Przechodzi się uliczkami. Spotyka jakiegoś chłopaka* Cześć * patrzy na jego papierosa* Masz może jeszcze jednego ? *pyta i delikatnie się uśmiecha*

#475 07-11-13 15:46:29

Alexander Kahn

Gość

*wychodzi przed dom i rozgląda się. Wkłada słuchawki w uszy i biega poboczem drogi*

Stopka forum

RSS