Gość
Jessica napisał:
Adrienne Masanovic napisał:
Jessica napisał:
*jest troche zaklopotana* Przyszlam przemyslec pewne sprawy i rozejrzec sie w okolicy. A ciebie ?-W³a¶ciwie to prawie, ¿e to samo... przy okazji dbaj±c o formê
Gdzie wczesniej mieszkalas ? *pyta*
-Francja, te klimaty A ty?
Gość
Ja ju¿ idê Pa dziewczyny.*Idzie do domu*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Narka
Gość
Roznie wczesniej niedaleko Londynu, potem w Chicago *patrzy w glab lasu potem znow na nia* Od dawna tu jestes ?
Gość
Jessica napisał:
Roznie wczesniej niedaleko Londynu, potem w Chicago *patrzy w glab lasu potem znow na nia* Od dawna tu jestes ?
-Nie... dopiero niedawno uzbiera³am na tyle kasy, ¿eby siê wyprowadziæ z tej wsiówy... A ty ile tu mieszkasz? *pyta wyra¼nie zainteresowana*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
Paa
Gość
Rowniez niedawno *na chwile milknie* po ostatnich wydarzeniach nie chcialam dluzej zostawac u dziadkow
Gość
Jessica napisał:
Rowniez niedawno *na chwile milknie* po ostatnich wydarzeniach nie chcialam dluzej zostawac u dziadkow
-Co siê sta³o?
Gość
*wzdycha* Tego niestety nie moge ci powiedziec. Z jakich powodow przeprowadzilas sie akurat tutaj ?
Gość
Jessica napisał:
*wzdycha* Tego niestety nie moge ci powiedziec. Z jakich powodow przeprowadzilas sie akurat tutaj ?
-Spoko... *zmiesza³a siê* Wiêc... *j±ka siê* chcia³am zamieszkaæ w jakim¶... spokojnym miasteczku, rozpocz±æ nowe ¿ycie...*Patrzy na buty* A w³a¶ciwie... Mia³a¶ do wyboru tyle piêknych, wielkich miast, czemu Mystic Falls?
Gość
Slyszalam o nim wiele ciakawych legend *sporzala na nia* Z tego co wiem te miejsce do takich nie nalezy
Gość
Jessica napisał:
Slyszalam o nim wiele ciakawych legend *sporzala na nia* Z tego co wiem te miejsce do takich nie nalezy
-A co s³ysza³a¶? *spyta³a z udawanym zainteresowaniem*
Gość
O tajemniczych morderstwach *zamilkla* ale to tylko legendy
Gość
Jessica napisał:
O tajemniczych morderstwach *zamilkla* ale to tylko legendy
-Gdyby autorzy Wikipedii o tym napisali ju¿ dawno by mnie tu nie by³o *u¶miechnê³a siê. Wstaje na nogi* No, ja ju¿ chyba idê do domu. Wracasz ze mn±?
Gość
*zasmiala sie* jasne
Gość
*wychodzi z lasu na ulice Mystic Falls*
Gość
*idzie za nia*
Gość
*wchodzi, siada w cieniu drzewa, gra na gitarze co chwilê spisuj±c nowe s³owa*
Gość
*Wybra³a siê na spacer do lasu aby pomy¶leæ nad wieloma sprawami*
Gość
*wchodzi do lasu, siada na brzegu jeziora i gra na gitarze cicho pod¶piewuj±c*
Gość
*Wchodzi do lasu siada na ³awce o rzuca kamykami do jeziora*
Gość
*Wychodzi*
Gość
BerryBlackmine napisał:
*wchodzi do lasu, siada na brzegu jeziora i gra na gitarze cicho pod¶piewuj±c*
*wychodzi z lasu, kieruje siê do MG*
Ostatnio edytowany przez BerryBlackmine (24-05-13 16:48:13)
Gość
BerryBlackmine napisał:
*wchodzi, siada na brzegu jeziorka, pije trunek bezpo¶rednio z butelki, wpatruje siê w jezioro*
*zaczyna p³akaæ i jak najmocniej rzuca butelk± w stronê jeziora*
Gość
BerryBlackmine napisał:
BerryBlackmine napisał:
*wchodzi, siada na brzegu jeziorka, pije trunek bezpo¶rednio z butelki, wpatruje siê w jezioro*
*zaczyna p³akaæ i jak najmocniej rzuca butelk± w stronê jeziora*
*traci przytomno¶æ*