Administrator
DUKE UNIVERSITY
Gość
<wchodzi, siada w ostatniej ławce, słuchając profesora>
Gość
*przychodzi z Berry. Idą w kierunku sekretariatu żeby móc się zapisać* Na jakie zajęcia chcesz chodzić ?
Gość
Nathaniel Goop napisał:
*przychodzi z Berry. Idą w kierunku sekretariatu żeby móc się zapisać* Na jakie zajęcia chcesz chodzić ?
*wzdycha, łapie się za skronie* Nigdy nie miałam do tego głowy... ty wybierz.
Gość
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
Ja chciałbym zapisać się na Filozofię. *Patrzy na listę*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
Filozofia? *spojrzała na listę* To może być coś dla mnie... piszę wiersze.
Gość
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
*wzdycha, łapie się za skronie* Nigdy nie miałam do tego głowy... ty wybierz.Ja chciałbym zapisać się na Filozofię. *Patrzy na listę*
No widzisz.*Uśmiecha się, zapisując się na listę.* Idziemy do sali ? *Pyta podchodząc do sali numer 10*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
No widzisz.*Uśmiecha się, zapisując się na listę.* Idziemy do sali ? *Pyta podchodząc do sali numer 10*
*również zapisuje się, idzie razem z Natem* Boję się trochę *szepta do niego*
Gość
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Filozofia? *spojrzała na listę* To może być coś dla mnie... piszę wiersze.No widzisz.*Uśmiecha się, zapisując się na listę.* Idziemy do sali ? *Pyta podchodząc do sali numer 10*
*również zapisuje się, idzie razem z Natem* Boję się trochę
*szepta do niego*
Nie ma czego*Wchodzi do środka, siada na samym końcu. Patrzy na panią profesor* Mi się tu podoba.
Gość
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
No widzisz.*Uśmiecha się, zapisując się na listę.* Idziemy do sali ? *Pyta podchodząc do sali numer 10**również zapisuje się, idzie razem z Natem* Boję się trochę
*szepta do niego*
Nie ma czego*Wchodzi do środka, siada na samym końcu. Patrzy na panią profesor* Mi się tu podoba.
*siada jak najbliżej Nate, przelotnie spogląda na panią profesor* Serio?! *mówi cicho*
Gość
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
*również zapisuje się, idzie razem z Natem* Boję się trochę*szepta do niego*
*siada jak najbliżej Nate, przelotnie spogląda na panią profesor* Serio?! *mówi cicho*
No co ? *Powiedział szeptem*
Gość
Nic, nic *powiedziała prawie niedoszłyszalnie, zaczęła szperać w torbie, w końcu wyjęła z niej notes i długopis*
Gość
BerryBlackmine napisał:
Nic, nic *powiedziała prawie niedoszłyszalnie, zaczęła szperać w torbie, w końcu wyjęła z niej notes i długopis*
*Zaczął notować to co nauczycielka mówiła. Po chwili zaczęło mu się nudzić, więc wyjął telefon i zaczął na nim grać.*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
*Zaczął notować to co nauczycielka mówiła. Po chwili zaczęło mu się nudzić, więc wyjął telefon i zaczął na nim grać.*
Tak wygląda twoja nauka w duke's? *zaśmiała się cicho wciąż notując*
Gość
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Nic, nic *powiedziała prawie niedoszłyszalnie, zaczęła szperać w torbie, w końcu wyjęła z niej notes i długopis**Zaczął notować to co nauczycielka mówiła. Po chwili zaczęło mu się nudzić, więc wyjął telefon i zaczął na nim grać.*
Tak wygląda twoja nauka w duke's? *zaśmiała się cicho wciąż notując*
*Wzrusza ramionami, chowa telefon do kieszeni.* Myślałem że będzie trochę tu ciekawiej.
Gość
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
*Zaczął notować to co nauczycielka mówiła. Po chwili zaczęło mu się nudzić, więc wyjął telefon i zaczął na nim grać.*Tak wygląda twoja nauka w duke's? *zaśmiała się cicho wciąż notując*
*Wzrusza ramionami, chowa telefon do kieszeni.* Myślałem że będzie trochę tu ciekawiej.
Mnie też jest nudno *wzdycha* Czy ta baba ma w ogóle jakieś pojęcie o filozofii? *opiera się na krześle*
Gość
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Tak wygląda twoja nauka w duke's? *zaśmiała się cicho wciąż notując**Wzrusza ramionami, chowa telefon do kieszeni.* Myślałem że będzie trochę tu ciekawiej.
Mnie też jest nudno *wzdycha* Czy ta baba ma w ogóle jakieś pojęcie o filozofii? *opiera się na krześle*
Chyba nie.*Uśmiecha się* Ale przynajmniej jest ładna.*Patrzy na panią profesor*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
*Wzrusza ramionami, chowa telefon do kieszeni.* Myślałem że będzie trochę tu ciekawiej.Mnie też jest nudno *wzdycha* Czy ta baba ma w ogóle jakieś pojęcie o filozofii? *opiera się na krześle*
*facepalm*
Gość
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Mnie też jest nudno *wzdycha* Czy ta baba ma w ogóle jakieś pojęcie o filozofii? *opiera się na krześle*Chyba nie.*Uśmiecha się* Ale przynajmniej jest ładna.*Patrzy na panią profesor*
*facepalm*
*Dzwoni dzwonek* Wreszcie.Gdzie idziemy ?
Gość
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
*facepalm*
*Dzwoni dzwonek* Wreszcie.Gdzie idziemy ?
Rozerwijmy się *uśmiecha się zadziornie* Do Blue Night
Gość
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
*facepalm**Dzwoni dzwonek* Wreszcie.Gdzie idziemy ?
Rozerwijmy się *uśmiecha się zadziornie* Do Blue Night
Spoko.*Wychodzi z Berry z Duke's College*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
*Dzwoni dzwonek* Wreszcie.Gdzie idziemy ?Rozerwijmy się *uśmiecha się zadziornie* Do Blue Night
Spoko.*Wychodzi z Berry z Duke's College*
*idzie za Natem, po czym prowadzi go do Blue Night*
Gość
QuinnMuller napisał:
<wchodzi, siada w ostatniej ławce, słuchając profesora>
<wychodzi>
Gość
<wchodzi, czeka na swoja kolej. gdy profesor ja wyczytał weszła do przeznaczonej klasy i zaczęła pisać egzamin>
Gość
QuinnMuller napisał:
<wchodzi, czeka na swoja kolej. gdy profesor ja wyczytał weszła do przeznaczonej klasy i zaczęła pisać egzamin>
*wchodzi* *siada na poczekalni*