Administrator
DUKE UNIVERSITY
Gość
<wchodzi, siada w ostatniej ³awce, s³uchaj±c profesora>
Gość
*przychodzi z Berry. Id± w kierunku sekretariatu ¿eby móc siê zapisaæ* Na jakie zajêcia chcesz chodziæ ?
Gość
Nathaniel Goop napisał:
*przychodzi z Berry. Id± w kierunku sekretariatu ¿eby móc siê zapisaæ* Na jakie zajêcia chcesz chodziæ ?
*wzdycha, ³apie siê za skronie* Nigdy nie mia³am do tego g³owy... ty wybierz.
Gość
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
Ja chcia³bym zapisaæ siê na Filozofiê. *Patrzy na listê*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
Filozofia? *spojrza³a na listê* To mo¿e byæ co¶ dla mnie... piszê wiersze.
Gość
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
*wzdycha, ³apie siê za skronie* Nigdy nie mia³am do tego g³owy... ty wybierz.Ja chcia³bym zapisaæ siê na Filozofiê. *Patrzy na listê*
No widzisz.*U¶miecha siê, zapisuj±c siê na listê.* Idziemy do sali ? *Pyta podchodz±c do sali numer 10*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
No widzisz.*U¶miecha siê, zapisuj±c siê na listê.* Idziemy do sali ? *Pyta podchodz±c do sali numer 10*
*równie¿ zapisuje siê, idzie razem z Natem* Bojê siê trochê *szepta do niego*
Gość
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Filozofia? *spojrza³a na listê* To mo¿e byæ co¶ dla mnie... piszê wiersze.No widzisz.*U¶miecha siê, zapisuj±c siê na listê.* Idziemy do sali ? *Pyta podchodz±c do sali numer 10*
*równie¿ zapisuje siê, idzie razem z Natem* Bojê siê trochê *szepta do niego*
Nie ma czego*Wchodzi do ¶rodka, siada na samym koñcu. Patrzy na pani± profesor* Mi siê tu podoba.
Gość
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
No widzisz.*U¶miecha siê, zapisuj±c siê na listê.* Idziemy do sali ? *Pyta podchodz±c do sali numer 10**równie¿ zapisuje siê, idzie razem z Natem* Bojê siê trochê *szepta do niego*
Nie ma czego*Wchodzi do ¶rodka, siada na samym koñcu. Patrzy na pani± profesor* Mi siê tu podoba.
*siada jak najbli¿ej Nate, przelotnie spogl±da na pani± profesor* Serio?! *mówi cicho*
Gość
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
*równie¿ zapisuje siê, idzie razem z Natem* Bojê siê trochê *szepta do niego*Nie ma czego*Wchodzi do ¶rodka, siada na samym koñcu. Patrzy na pani± profesor* Mi siê tu podoba.
*siada jak najbli¿ej Nate, przelotnie spogl±da na pani± profesor* Serio?! *mówi cicho*
No co ? *Powiedzia³ szeptem*
Gość
Nic, nic *powiedzia³a prawie niedosz³yszalnie, zaczê³a szperaæ w torbie, w koñcu wyjê³a z niej notes i d³ugopis*
Gość
BerryBlackmine napisał:
Nic, nic *powiedzia³a prawie niedosz³yszalnie, zaczê³a szperaæ w torbie, w koñcu wyjê³a z niej notes i d³ugopis*
*Zacz±³ notowaæ to co nauczycielka mówi³a. Po chwili zaczê³o mu siê nudziæ, wiêc wyj±³ telefon i zacz±³ na nim graæ.*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
*Zacz±³ notowaæ to co nauczycielka mówi³a. Po chwili zaczê³o mu siê nudziæ, wiêc wyj±³ telefon i zacz±³ na nim graæ.*
Tak wygl±da twoja nauka w duke's? *za¶mia³a siê cicho wci±¿ notuj±c*
Gość
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Nic, nic *powiedzia³a prawie niedosz³yszalnie, zaczê³a szperaæ w torbie, w koñcu wyjê³a z niej notes i d³ugopis**Zacz±³ notowaæ to co nauczycielka mówi³a. Po chwili zaczê³o mu siê nudziæ, wiêc wyj±³ telefon i zacz±³ na nim graæ.*
Tak wygl±da twoja nauka w duke's? *za¶mia³a siê cicho wci±¿ notuj±c*
*Wzrusza ramionami, chowa telefon do kieszeni.* My¶la³em ¿e bêdzie trochê tu ciekawiej.
Gość
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
*Zacz±³ notowaæ to co nauczycielka mówi³a. Po chwili zaczê³o mu siê nudziæ, wiêc wyj±³ telefon i zacz±³ na nim graæ.*Tak wygl±da twoja nauka w duke's? *za¶mia³a siê cicho wci±¿ notuj±c*
*Wzrusza ramionami, chowa telefon do kieszeni.* My¶la³em ¿e bêdzie trochê tu ciekawiej.
Mnie te¿ jest nudno *wzdycha* Czy ta baba ma w ogóle jakie¶ pojêcie o filozofii? *opiera siê na krze¶le*
Gość
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Tak wygl±da twoja nauka w duke's? *za¶mia³a siê cicho wci±¿ notuj±c**Wzrusza ramionami, chowa telefon do kieszeni.* My¶la³em ¿e bêdzie trochê tu ciekawiej.
Mnie te¿ jest nudno *wzdycha* Czy ta baba ma w ogóle jakie¶ pojêcie o filozofii? *opiera siê na krze¶le*
Chyba nie.*U¶miecha siê* Ale przynajmniej jest ³adna.*Patrzy na pani± profesor*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
*Wzrusza ramionami, chowa telefon do kieszeni.* My¶la³em ¿e bêdzie trochê tu ciekawiej.Mnie te¿ jest nudno *wzdycha* Czy ta baba ma w ogóle jakie¶ pojêcie o filozofii? *opiera siê na krze¶le*
*facepalm*
Gość
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Mnie te¿ jest nudno *wzdycha* Czy ta baba ma w ogóle jakie¶ pojêcie o filozofii? *opiera siê na krze¶le*Chyba nie.*U¶miecha siê* Ale przynajmniej jest ³adna.*Patrzy na pani± profesor*
*facepalm*
*Dzwoni dzwonek* Wreszcie.Gdzie idziemy ?
Gość
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
*facepalm*
*Dzwoni dzwonek* Wreszcie.Gdzie idziemy ?
Rozerwijmy siê *u¶miecha siê zadziornie* Do Blue Night
Gość
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
*facepalm**Dzwoni dzwonek* Wreszcie.Gdzie idziemy ?
Rozerwijmy siê *u¶miecha siê zadziornie* Do Blue Night
Spoko.*Wychodzi z Berry z Duke's College*
Gość
Nathaniel Goop napisał:
BerryBlackmine napisał:
Nathaniel Goop napisał:
*Dzwoni dzwonek* Wreszcie.Gdzie idziemy ?Rozerwijmy siê *u¶miecha siê zadziornie* Do Blue Night
Spoko.*Wychodzi z Berry z Duke's College*
*idzie za Natem, po czym prowadzi go do Blue Night*
Gość
QuinnMuller napisał:
<wchodzi, siada w ostatniej ³awce, s³uchaj±c profesora>
<wychodzi>
Gość
<wchodzi, czeka na swoja kolej. gdy profesor ja wyczyta³ wesz³a do przeznaczonej klasy i zaczê³a pisaæ egzamin>
Gość
QuinnMuller napisał:
<wchodzi, czeka na swoja kolej. gdy profesor ja wyczyta³ wesz³a do przeznaczonej klasy i zaczê³a pisaæ egzamin>
*wchodzi* *siada na poczekalni*