Gość
BAR
Gość
*Przesz³a miêdzy stolikami i stanê³a przy barze. opar³a siê o blat* Cosmopolitan, jak mo¿na. *Gdy dosta³a drinka, wziê³a kieliszek w d³oñ i odwróci³a siê i opar³a ³okciami o bar popijaj± drinka*
Gość
*Odstawi³a pusty kieliszek na blat i posz³a do ogrodu*
Gość
*Weszli *Co chcesz do picia Nicol?
Ostatnio edytowany przez Tomas Torees (01-08-13 20:50:36)
Gość
*Stanê³a po lewej stronie baru i zamówi³a mojito*
Gość
Tomas Torees napisał:
Co chcesz do picia Nicol?
Zaskocz mnie *powiedzia³a z usmiechem na ustach*
Gość
*Odstawi³a na blat pust± szklankê. Siêgaj±c po butelkê pod ladê ukratkiem, niby przypadkiem dotknê³a d³oni ch³opaka obok* Medium? kolejne? *Zabra³a butelkê wódki ze sob±. By³a niezadowolona z imprezy. By³o nudno. Wysz³a*
Ostatnio edytowany przez Megan Archer (01-08-13 20:52:06)
Gość
Nicolette Rousseau napisał:
Tomas Torees napisał:
Hmm.. *zwróci³ siê do kelnera* Poprosze dwie ,,Modern Sex on the Beach" *znów spiojrza³ na towarzyszke* Otworzysz pude³ko?
Gość
Tomas Torees napisał:
Tomas Torees napisał:
Hmm.. *zwróci³ siê do kelnera* Poprosze dwie ,,Modern Sex on the Beach" *znów spiojrza³ na towarzyszke* Otworzysz pude³ko?
Szczerze to siê trochê bojê co w nim jest *zasmiala siê* Moze mi podpowiesz *unios³a lew± brew do gory*
Gość
Tomas Torees napisał:
Zaskocz mnie *powiedzia³a z usmiechem na ustach*Hmm.. *zwróci³ siê do kelnera* Poprosze dwie ,,Modern Sex on the Beach" *znów spiojrza³ na towarzyszke* Otworzysz pude³ko?
Szczerze to siê trochê bojê co w nim jest *zasmiala siê* Moze mi podpowiesz *unios³a lew± brew do gory*
Nie bêdzie tak ³atwo * za¶mia³ siê * Otwórz to zobaczysz * pu¶ci³ jej oczko * No dobra..bêdzie pasowaæ do twojej sukienki.. o.. i jeszcze jedno, to nie s± kwiaty *za¶mia³ siê*
Gość
Tomas Torees napisał:
Tomas Torees napisał:
Hmm.. *zwróci³ siê do kelnera* Poprosze dwie ,,Modern Sex on the Beach" *znów spiojrza³ na towarzyszke* Otworzysz pude³ko?Szczerze to siê trochê bojê co w nim jest *zasmiala siê* Moze mi podpowiesz *unios³a lew± brew do gory*
Nie bêdzie tak ³atwo * za¶mia³ siê * Otwórz to zobaczysz * pu¶ci³ jej oczko * No dobra..bêdzie pasowaæ do twojej sukienki.. o.. i jeszcze jedno, to nie s± kwiaty *za¶mia³ siê*
Mo¿e co¶ wiêcej? *usmiechnela siê znacz±co*
Gość
Tomas Torees napisał:
Mo¿e co¶ wiêcej? *usmiechnela siê znacz±co*
Nie da rady *spojrza³ wyzywaj±co w jej oczy* sama zobacz
Ostatnio edytowany przez Tomas Torees (01-08-13 21:24:57)
Gość
Tomas Torees napisał:
Tomas Torees napisał:
Nie bêdzie tak ³atwo * za¶mia³ siê * Otwórz to zobaczysz * pu¶ci³ jej oczko * No dobra..bêdzie pasowaæ do twojej sukienki.. o.. i jeszcze jedno, to nie s± kwiaty *za¶mia³ siê*Mo¿e co¶ wiêcej? *usmiechnela siê znacz±co*
Nie da rady *spojrza³ wyzywaj±co w jej oczy* sama zobacz
A mo¿e jednak? *usmiechnela siê znacz±co i przegryzla doln± wargê*
Gość
Tomas Torees napisał:
Mo¿e co¶ wiêcej? *usmiechnela siê znacz±co*Nie da rady *spojrza³ wyzywaj±co w jej oczy* sama zobacz
A mo¿e jednak? *usmiechnela siê znacz±co i przegryzla doln± wargê*
Nie przekonasz mnie * napi³ siê drinka* Otwieraj
Gość
Tomas Torees napisał:
Tomas Torees napisał:
Nie da rady *spojrza³ wyzywaj±co w jej oczy* sama zobaczA mo¿e jednak? *usmiechnela siê znacz±co i przegryzla doln± wargê*
Nie przekonasz mnie * napi³ siê drinka* Otwieraj
A ja jednak s±dzê ¿e mi siê uda *usmiechnela siê zadziornie* Jak powiesz mi co¶ wiêcej to wtedy dopiero otworze
Gość
Tomas Torees napisał:
A mo¿e jednak? *usmiechnela siê znacz±co i przegryzla doln± wargê*Nie przekonasz mnie * napi³ siê drinka* Otwieraj
A ja jednak s±dzê ¿e mi siê uda *usmiechnela siê zadziornie* Jak powiesz mi co¶ wiêcej to wtedy dopiero otworze
Ale wtedy nie bedzie niespodzianki * u¶miechn±³ siê*
Gość
Tomas Torees napisał:
Tomas Torees napisał:
Nie przekonasz mnie * napi³ siê drinka* OtwierajA ja jednak s±dzê ¿e mi siê uda *usmiechnela siê zadziornie* Jak powiesz mi co¶ wiêcej to wtedy dopiero otworze
Ale wtedy nie bedzie niespodzianki * u¶miechn±³ siê*
No có¿ a ja nie lubiê niespodzianek *spojrza³a na niego* Wiêc mów *usmiechnela siê delikatnie*
Gość
Tomas Torees napisał:
A ja jednak s±dzê ¿e mi siê uda *usmiechnela siê zadziornie* Jak powiesz mi co¶ wiêcej to wtedy dopiero otworzeAle wtedy nie bedzie niespodzianki * u¶miechn±³ siê*
No có¿ a ja nie lubiê niespodzianek *spojrza³a na niego* Wiêc mów *usmiechnela siê delikatnie*
Zróbmy inaczej * u¶miech±³ siê tajemniczo * daj na chwile pude³ko
Gość
Tomas Torees napisał:
Tomas Torees napisał:
Ale wtedy nie bedzie niespodzianki * u¶miechn±³ siê*No có¿ a ja nie lubiê niespodzianek *spojrza³a na niego* Wiêc mów *usmiechnela siê delikatnie*
Zróbmy inaczej * u¶miech±³ siê tajemniczo * daj na chwile pude³ko
*poda³a pude³ko chlopakowi* Co chcesz zrobiæ *unios³a lew± brew do góry i obserwowala ch³opaka z zaciekawieniem*
Gość
Tomas Torees napisał:
No có¿ a ja nie lubiê niespodzianek *spojrza³a na niego* Wiêc mów *usmiechnela siê delikatnie*Zróbmy inaczej * u¶miech±³ siê tajemniczo * daj na chwile pude³ko
*poda³a pude³ko chlopakowi* Co chcesz zrobiæ *unios³a lew± brew do góry i obserwowala ch³opaka z zaciekawieniem*
Najpierw zamknij oczy *popatrza³ na ni± * Zaufaj mi
Gość
Tomas Torees napisał:
Tomas Torees napisał:
Zróbmy inaczej * u¶miech±³ siê tajemniczo * daj na chwile pude³ko*poda³a pude³ko chlopakowi* Co chcesz zrobiæ *unios³a lew± brew do góry i obserwowala ch³opaka z zaciekawieniem*
Najpierw zamknij oczy *popatrza³ na ni± * Zaufaj mi
To bêdzie trudne, ale okey *rozesmiala siê i zamknê³a pos³usznie oczy* Wiêc co dalej?
Gość
Tomas Torees napisał:
*poda³a pude³ko chlopakowi* Co chcesz zrobiæ *unios³a lew± brew do góry i obserwowala ch³opaka z zaciekawieniem*Najpierw zamknij oczy *popatrza³ na ni± * Zaufaj mi
To bêdzie trudne, ale okey *rozesmiala siê i zamknê³a pos³usznie oczy* Wiêc co dalej?
* Wyj±³ z pude³eczka przepiêkn± bransoletkê i za³o¿y³ jej na rêkê* Otwórz oczy
Gość
Tomas Torees napisał:
Tomas Torees napisał:
Najpierw zamknij oczy *popatrza³ na ni± * Zaufaj miTo bêdzie trudne, ale okey *rozesmiala siê i zamknê³a pos³usznie oczy* Wiêc co dalej?
* Wyj±³ z pude³eczka przepiêkn± bransoletkê i za³o¿y³ jej na rêkê* Otwórz oczy
*otworzy³a oczy i spojrza³a na swoj± rêkê na której by³a branzoletka* Jest piêkna *spojrza³a na niego i po chwili doda³a* Ale nie mogê jej przyj±æ
Gość
Tomas Torees napisał:
To bêdzie trudne, ale okey *rozesmiala siê i zamknê³a pos³usznie oczy* Wiêc co dalej?* Wyj±³ z pude³eczka przepiêkn± bransoletkê i za³o¿y³ jej na rêkê* Otwórz oczy
*otworzy³a oczy i spojrza³a na swoj± rêkê na której by³a branzoletka* Jest piêkna *spojrza³a na niego i po chwili doda³a* Ale nie mogê jej przyj±æ
*Spojrza³ na ni± pytaj±co* Dlaczego? Co¶ siê sta³o?
Gość
Tomas Torees napisał:
Tomas Torees napisał:
* Wyj±³ z pude³eczka przepiêkn± bransoletkê i za³o¿y³ jej na rêkê* Otwórz oczy*otworzy³a oczy i spojrza³a na swoj± rêkê na której by³a branzoletka* Jest piêkna *spojrza³a na niego i po chwili doda³a* Ale nie mogê jej przyj±æ
*Spojrza³ na ni± pytaj±co* Dlaczego? Co¶ siê sta³o?
Nic. *wysilila siê na u¶miech* Po prostu nie mogê