Gość
* Idzie do baru ¶niadaniowego*
Gość
Julija Rose napisał:
*spacerowa³a*
*wesz³a do Grilla*
Gość
*Idzie do domu*
Gość
*Wychodzi z Grill'a, stukaj±c lask±. Spaceruje*
Gość
*Kieruje siê do szpitala psychiatrycznego.*
Gość
*Wychodzi z domu i biegnie truchtem ulic± *NO masz.. zapomnia³em s³uchawek* powiedzia³ do siebie i wywróci³ oczami, ale nie zmieni³ kierunku*
Gość
*spaceruje ulicami Mystic Falls*
Gość
BerryBlackmine napisał:
*dogoni³ j±, a potem zwolnil do jej tempa * Cze¶æ. Lubisz spacery? a tak wgl to Tomas jestem.
Gość
Tomas Torees napisał:
BerryBlackmine napisał:
*dogoni³ j±, a potem zwolnil do jej tempa * Cze¶æ. Lubisz spacery? a tak wgl to Tomas jestem.
*u¶miechnê³a siê* Cze¶æ. Ja jestem Berry. Spacery? Hmm, nawet *wzruszy³a lekko ramionami*
Gość
BerryBlackmine napisał:
Tomas Torees napisał:
BerryBlackmine napisał:
*u¶miechnê³a siê* Cze¶æ. Ja jestem Berry. Spacery? Hmm, nawet *wzruszy³a lekko ramionami*
Od dawna jeste¶ w MF? * zapyta³ lekko zadyszany po wcze¶niejszym truchcie*
Gość
Tomas Torees napisał:
BerryBlackmine napisał:
Tomas Torees napisał:
*dogoni³ j±, a potem zwolnil do jej tempa * Cze¶æ. Lubisz spacery? a tak wgl to Tomas jestem.*u¶miechnê³a siê* Cze¶æ. Ja jestem Berry. Spacery? Hmm, nawet *wzruszy³a lekko ramionami*
Od dawna jeste¶ w MF? * zapyta³ lekko zadyszany po wcze¶niejszym truchcie*
Parê miesiêcy *spojrza³a na niego* A ty? Zgadujê, ¿e niedawno siê wprowadzi³e¶.
Gość
BerryBlackmine napisał:
Tomas Torees napisał:
BerryBlackmine napisał:
*u¶miechnê³a siê* Cze¶æ. Ja jestem Berry. Spacery? Hmm, nawet *wzruszy³a lekko ramionami*Od dawna jeste¶ w MF? * zapyta³ lekko zadyszany po wcze¶niejszym truchcie*
Parê miesiêcy *spojrza³a na niego* A ty? Zgadujê, ¿e niedawno siê wprowadzi³e¶.
A¿ tak widaæ? * za¶mia³ siê * Skoro jeste¶ tu ju¿ od paru miesiêcy to mo¿e poka¿esz mi jakie¶ fajne miejsca w tym mie¶cie? Opowiedzia³aby¶ mi troche o nich, a przy okazji o sobie *zaproponowa³ i u¶miechn±³ siê uwodzicielsko*
Gość
Tomas Torees napisał:
BerryBlackmine napisał:
Tomas Torees napisał:
Od dawna jeste¶ w MF? * zapyta³ lekko zadyszany po wcze¶niejszym truchcie*Parê miesiêcy *spojrza³a na niego* A ty? Zgadujê, ¿e niedawno siê wprowadzi³e¶.
A¿ tak widaæ? * za¶mia³ siê * Skoro jeste¶ tu ju¿ od paru miesiêcy to mo¿e poka¿esz mi jakie¶ fajne miejsca w tym mie¶cie? Opowiedzia³aby¶ mi troche o nich, a przy okazji o sobie *zaproponowa³ i u¶miechn±³ siê uwodzicielsko*
Czemu nie? *u¶miechnê³a siê* To mo¿e na pocz±tek najpopularniejszy bar w mie¶cie *unios³a brwi*
Gość
BerryBlackmine napisał:
Tomas Torees napisał:
BerryBlackmine napisał:
Parê miesiêcy *spojrza³a na niego* A ty? Zgadujê, ¿e niedawno siê wprowadzi³e¶.A¿ tak widaæ? * za¶mia³ siê * Skoro jeste¶ tu ju¿ od paru miesiêcy to mo¿e poka¿esz mi jakie¶ fajne miejsca w tym mie¶cie? Opowiedzia³aby¶ mi troche o nich, a przy okazji o sobie *zaproponowa³ i u¶miechn±³ siê uwodzicielsko*
Czemu nie? *u¶miechnê³a siê* To mo¿e na pocz±tek najpopularniejszy bar w mie¶cie *unios³a brwi*
Prowad¼. * znów siê u¶miechn±³* Zdaje siê na ciebie
Gość
Tomas Torees napisał:
BerryBlackmine napisał:
Tomas Torees napisał:
A¿ tak widaæ? * za¶mia³ siê * Skoro jeste¶ tu ju¿ od paru miesiêcy to mo¿e poka¿esz mi jakie¶ fajne miejsca w tym mie¶cie? Opowiedzia³aby¶ mi troche o nich, a przy okazji o sobie *zaproponowa³ i u¶miechn±³ siê uwodzicielsko*Czemu nie? *u¶miechnê³a siê* To mo¿e na pocz±tek najpopularniejszy bar w mie¶cie *unios³a brwi*
Prowad¼. * znów siê u¶miechn±³* Zdaje siê na ciebie
Jasne *posz³a razem z nim w kierunku Mystic Grill'a*
Gość
*Lekko zataczaj±c siê sz³a ¶rodkiem ulicy i ¶piewa³a najnowsze piosenki z radia. Kiedy co jaki¶ czas po chodniku szed³ przypadkowy cz³owiek tylko chichota³a i ¶piewa³a dalej wymachuj±c butelk± burbona*
Gość
*W pewnej chwili przystane³a i umilk³a. W domu po prawej, by³o zgaszone ¶wiat³o z wyj±tkiem jednej w±t³ej lamki w bodaj¿e sypialni. na firance widaæ by³o szamotaj±cy siê cieñ. Wesz³a na ganek*
Ostatnio edytowany przez Megan Archer (31-07-13 19:31:19)
Gość
*Posz³a prosto do domu*
Gość
*Ze s³uchawkami w uszach chodzi³a po mie¶cie*
Gość
*jak dobe wcze¶niej znów lekko zatacza³a siê ¶rodkiem ulicy z butami w rêku. Otrz±snê³a siê. Rzuci³a prawie pe³n± butelkêna trawê. Przypomnia³a sobiê sytuacjê z poprzedniej nocy. Otworzy³a jej wampirzyca. w jej umy¶le zobaczy³a przera¿aj±c± sytuacjê. Jak zastanawia³a siê nad tym w domu wpad³a na pewien nieprawdopodobny pomys³. Teraz wydawa³ jej siê sensowny.* Kl±twa ³owcy *wyszepta³a i szybkim krokiem skierowa³a siê do tamtego domu*
Gość
WCZORAJ:<spaceruje z rêkami w kieszeniach rozgl±daj±c siê po okolicy>
Gość
*Chodzi ulicami bez celu szukaj±c kogo¶ kim mog³aby siê po¿ywiæ*
*w koñcu wesz³a do kasyna*
Ostatnio edytowany przez Amanda Collins (08-08-13 11:13:15)
Gość
*chodzi³a po ulicach. zmêczona posz³a do domu*
Gość
*sz³a z torb±. Zasz³a do wypo¿yczalni samochodowej. wypo¿yczy³a samochód. zaparkowa³a w cieniu i wypatrywa³a jakiej¶ przejezdnej nieznajomej. gdy j± wypatrzy³a po cichu wymknê³a siê z samochodu i podesz³a do niej od ty³u. w têtnicê szyjna precyzyjnym ruchem wbi³a jej strzykawkê ze ¶rodkiem usypiaj±cym. nieprzytomn± dziewczynê zanios³a do samochodu i u³o¿y³a na tylnym siedzeniu. pojecha³a do lasu.*
Gość
*chodzi wolno po ulicy z rêkoma w kieszeniach i my¶li *