Administrator
Gość
*zameldowa³a siê, posz³a do swojego pokoju, o 15 umówi³a siê z cioci± w jej domu*
Gość
*wraca wkurzona i jednocze¶nie zap³akana do domu, wysy³a SMS do Klausa*
Gość
*wymeldowuje siê z hotelu i idzie na samolot*
Gość
*Przyszli, Nate zameldowa³ dla nich pokój. Weszli po chwili do pokoju* To jak ? Przemienisz mnie ?
Gość
Dlaczego chcesz byæ wampirem ? *zapyta³a nie patrz±c na niego*
Gość
Bo nie chcê czuæ bólu i nie chcê byæ taki s³aby * Usiad³ na ³ó¿ku * Bycie wampirem mo¿e i ma minusy ale ma te¿ plusy.
Gość
Nie jeste¶ s³aby *powiedzia³a cicho* Po jakim¶ czasie znienawidzisz to ¿e jeste¶ wampirem .. i mnie za to ¿e ciê przemienilam *mówi³a ca³y czas wpatrzona w pod³ogê*
Gość
Jestem * Wzi±³ g³êboki oddech wsta³ z ³ó¿ka i podszed³ do dziewczyny.Uniós³ jej lekko g³owê* Obiecujê ¿e ciê nie znienawidzê okej ? *Prze³kn±³ ¶linê* Naprawdê tego chcê.
Gość
Obiecaj mi jeszcze jedno *powiedzia³a i spojrza³a w jego oczy* Gdy staniesz siê wampirem to nie wylaczysz uczuæ *przelknela ¶line*
Gość
*Zmarszczy³ brwi * Przez jaki¶ czas mogê ci to obiecaæ.
Gość
*westchnela, nadgryzla swój nadgarstka i poda³a go ch³opakowi* Jeszcze masz szansê zrezygnowac *powiedzia³a z nadziej± w g³osie*
Gość
*Wypi³ trochê jej krwi krzywi±c siê przy tym.* Chcê tego, mam nadzieje ¿e nie zostawisz mnie samego. * Wytar³ swoje usta wierzchem d³oni*
Ostatnio edytowany przez Nathaniel Goop (22-07-13 22:28:58)
Gość
Na pewno tego nie zrobiê *spojrza³a w jego oczy, bez wahania poca³owa³a go* Przepraszam *powiedzia³a cicho i skrêci³a mu kark*
Gość
*Upad³ bezw³adnie na pod³ogê.*
( hehehe dobra ja idê spaæ. Dobranoc )
Gość
*usiad³a na kanapie ca³y czas wpatrzona w jego bezw³adne cia³o po jakim¶ czasie zasnela*
(haha no i Nate jest wampirem :O Dobranoc )
Gość
*Zaczerpn±³ powierza³, otwieraj±c przy tym oczy. Przez chwilê by³ zdezorientowany, z³apa³ siê za bol±cy kark. Opar³ siê o ¶cianê próbuj±c siê uspokoiæ.*
Gość
*wsta³a, zauwa¿aj±c Nate szybko do niego pobieg³a* Hej wszystko wporzadku ? *spojrza³a na niego wyra¼nie zatroskana*
Gość
*Zamkn±³ oczy, wzi±³ g³êboki oddech* Daj mi chwilê. * Powoli zacz±³ siê uspokajaæ.*
Gość
*spojrza³a na niego i odesz³a dwa kroki w tyl, po chwili namys³u zas³oni³a wszystkie okna*
Ostatnio edytowany przez Nicolette Rousseau (23-07-13 08:06:50)
Gość
*Otworzy³ oczy, podpieraj±c siê ¶ciany wsta³ powoli.*
Gość
Ju¿ jest okej ? *zapyta³a z nadziej±*
Gość
*Przetar³ d³oni± oczy* Chyba tak.
Gość
To dobrze *powiedzia³a bez jakichkolwiek emocji*
Gość
Co jest ? * Uniós³ brwi, podszed³ do niej powoli*