Ogłoszenie

UWAGA
To forum zostało wyłączone z użytku.
Możliwość rejestracji, logowania i dodawania komentarzy wyłączona.
Cała rozgrywka została przeniesiona na nową stronę http://www.mystic-fallsrpg.wxv.pl

#201 21-06-13 19:33:14

Annabeth Blake

Gość

Re: Bar Bookworm

BerryBlackmine napisał:

Annabeth Blake napisał:

BerryBlackmine napisał:

Nie, jeszcze nie. Chyba wygrzebię coś z szafy *uśmiechnęła się*

Oj daj spokój <uśmiecha się> Każda okazja jest dobra, żeby kupić coś nowego. Idziesz ze mną?

*zastanowiła się chwilę* Ok *wzruszyła ramionami i zapłąciła za drinka* To co, idziemy?

<kiwa głową, płacą i wychodzą>

#202 21-06-13 19:47:41

Heaven Moore

Gość

<przychodzi do baru, ale widząc znajomego wampira obraca się na pięcie i kieruje do wyjścia>

#203 21-06-13 19:55:40

Heaven Moore

Gość

Kurt Langton napisał:

Heaven Moore napisał:

<przychodzi do baru, ale widząc znajomego wampira obraca się na pięcie i kieruje do wyjścia>

*Zauważa dziewczynę i natychmiast do niej podbiega*
Dobra maleńka, to był zły start, zacznijmy od początku
*Usmiecha się*
Kurt jestem

Czego ode mnie chcesz <pyta znużona unosząc brwi do góry>

#204 21-06-13 20:06:58

Heaven Moore

Gość

Kurt Langton napisał:

Heaven Moore napisał:

Kurt Langton napisał:

*Zauważa dziewczynę i natychmiast do niej podbiega*
Dobra maleńka, to był zły start, zacznijmy od początku
*Usmiecha się*
Kurt jestem

Czego ode mnie chcesz <pyta znużona unosząc brwi do góry>

Czy to nie jest oczywiste? Kiedy atrakcyjny facet podchodzi do atrakcyjnej dziewczyny? Chcę Cię poznać
*Śmieje się*

Są inne sposoby zaimponowania kobiecie niż groźby skręcenia karku <zaplata ręce na piersi>

#205 21-06-13 20:16:36

Heaven Moore

Gość

Kurt Langton napisał:

Heaven Moore napisał:

Kurt Langton napisał:

Czy to nie jest oczywiste? Kiedy atrakcyjny facet podchodzi do atrakcyjnej dziewczyny? Chcę Cię poznać
*Śmieje się*

Są inne sposoby zaimponowania kobiecie niż groźby skręcenia karku <zaplata ręce na piersi>

Zdenerwowałaś mnie, ty pierwsza mnie zaatakowałaś
*Uśmiecha się*
Ja nie skrzywdziłem Ciebie JESZCZE nawet w najmniejszym stopniu, więc nie musisz być taka oschła skarbie

Jestem taka z natury i nie mów do mnie "skarbie" <patrzy się na niego spode łba>

#206 21-06-13 20:28:14

Heaven Moore

Gość

Kurt Langton napisał:

Heaven Moore napisał:

Kurt Langton napisał:

Zdenerwowałaś mnie, ty pierwsza mnie zaatakowałaś
*Uśmiecha się*
Ja nie skrzywdziłem Ciebie JESZCZE nawet w najmniejszym stopniu, więc nie musisz być taka oschła skarbie

Jestem taka z natury i nie mów do mnie "skarbie" <patrzy się na niego spode łba>

A co nie lubisz jak tak do Ciebie się mówi? Zgaduję, że wolisz określenie "kochanie", tak?

<wywraca oczami> Po prostu Heaven.

#207 21-06-13 20:34:34

Heaven Moore

Gość

Kurt Langton napisał:

Heaven Moore napisał:

Kurt Langton napisał:

A co nie lubisz jak tak do Ciebie się mówi? Zgaduję, że wolisz określenie "kochanie", tak?

<wywraca oczami> Po prostu Heaven.

Cieszę się, że w końcu zdradziłaś mi swoje imię, a wiec Heaven, mogę postawić Ci drinka?
*Uśmiecha się kusząco*

Dobra <mówi w końcu> Jeden drink, a potem dasz mi spokój <omija go i siada przy barze>

#208 21-06-13 20:42:51

Heaven Moore

Gość

Kurt Langton napisał:

Heaven Moore napisał:

Kurt Langton napisał:

Cieszę się, że w końcu zdradziłaś mi swoje imię, a wiec Heaven, mogę postawić Ci drinka?
*Uśmiecha się kusząco*

Dobra <mówi w końcu> Jeden drink, a potem dasz mi spokój <omija go i siada przy barze>

Mam swoje zasady, nie lubię przelotnych znajomości, a skoro już się oficjalnie znamy to cóż, niestety nie dam Ci spokoju
*Wzrusza ramionami i zamawia dwa drinki siadając obok niej*

Wszystkich tak męczysz czy tylko mnie się uczepiłeś? <upija łyk swojego drinka>

#209 21-06-13 20:53:31

Heaven Moore

Gość

Kurt Langton napisał:

Heaven Moore napisał:

Kurt Langton napisał:

Mam swoje zasady, nie lubię przelotnych znajomości, a skoro już się oficjalnie znamy to cóż, niestety nie dam Ci spokoju
*Wzrusza ramionami i zamawia dwa drinki siadając obok niej*

Wszystkich tak męczysz czy tylko mnie się uczepiłeś? <upija łyk swojego drinka>

Nie mam w zwyczaju kłamać
*Uśmiecha się i pije drinka*
Poza tym kotku, dopiero się poznajemy, a poznawać można mnóstwo ludzi

Ile masz lat? <pyta marszcząc brwi> Nie jesteś młodym wampirem, prawda?

#210 21-06-13 21:07:30

Heaven Moore

Gość

Kurt Langton napisał:

Heaven Moore napisał:

Kurt Langton napisał:

Nie mam w zwyczaju kłamać
*Uśmiecha się i pije drinka*
Poza tym kotku, dopiero się poznajemy, a poznawać można mnóstwo ludzi

Ile masz lat? <pyta marszcząc brwi> Nie jesteś młodym wampirem, prawda?

Nie będę Ci zdradzał mojego wieku, jeszcze mała stwierdzisz, że jestem dla Ciebie za stary i stracę wszystkie szanse
*Śmieje się*

<śmieje się> I tak nie masz szans, więc możesz śmiało powiedzieć <upija kolejny łyk drinka> Nie masz nic do stracenia.

#211 21-06-13 21:30:00

Heaven Moore

Gość

Kurt Langton napisał:

Heaven Moore napisał:

Kurt Langton napisał:

Nie będę Ci zdradzał mojego wieku, jeszcze mała stwierdzisz, że jestem dla Ciebie za stary i stracę wszystkie szanse
*Śmieje się*

<śmieje się> I tak nie masz szans, więc możesz śmiało powiedzieć <upija kolejny łyk drinka> Nie masz nic do stracenia.

W życiu nauczyłem się tego, że jak kobieta mówi jedno myśli całkiem coś innego, więc nie, nie zdradzę Ci tej tajemnicy
*Wzruszył ramionami*

<kręci głową z rozbawieniem> Uparty jesteś nie ma co.

#212 21-06-13 21:40:06

Heaven Moore

Gość

Kurt Langton napisał:

Heaven Moore napisał:

Kurt Langton napisał:

W życiu nauczyłem się tego, że jak kobieta mówi jedno myśli całkiem coś innego, więc nie, nie zdradzę Ci tej tajemnicy
*Wzruszył ramionami*

<kręci głową z rozbawieniem> Uparty jesteś nie ma co.

I dlatego Ci się podobam
*porusza brwiami*

Uparty, pewny siebie. Coś jeszcze powinnam o tobie wiedzieć? <unosi brwi i dokańcza swojego drinka bacznie go obserwując>

#213 21-06-13 21:50:37

Heaven Moore

Gość

Kurt Langton napisał:

Heaven Moore napisał:

Kurt Langton napisał:

I dlatego Ci się podobam
*porusza brwiami*

Uparty, pewny siebie. Coś jeszcze powinnam o tobie wiedzieć? <unosi brwi i dokańcza swojego drinka bacznie go obserwując>

Jeszcze nie raz Ciebie zaskoczę
*zamawia następne drinki i od razu swojego wypija*

<obkręca się na stołku, żeby znaleźć się przodem do niego> Dawaj. <mówi uśmiechając się wyzywająco> Zaskocz mnie.

#214 21-06-13 21:55:07

Heaven Moore

Gość

Kurt Langton napisał:

Heaven Moore napisał:

Kurt Langton napisał:

Jeszcze nie raz Ciebie zaskoczę
*zamawia następne drinki i od razu swojego wypija*

<obkręca się na stołku, żeby znaleźć się przodem do niego> Dawaj. <mówi uśmiechając się wyzywająco> Zaskocz mnie.

Zostawmy sobie coś na potem maleńka
*Uśmiecha się i nagle znika*

<wywraca oczami, po chwili wychodzi>

#215 23-06-13 12:45:30

BerryBlackmine

Gość

*wchodzi, zamawia kawę, czyta książkę*

#216 23-06-13 12:57:21

BerryBlackmine

Gość

BerryBlackmine napisał:

*wypija kawę, zamyka książkę, wyciąga z torby notes,w którym pisze wiersz*

#217 23-06-13 13:48:52

BerryBlackmine

Gość

BerryBlackmine napisał:

BerryBlackmine napisał:

*wypija kawę, zamyka książkę, wyciąga z torby notes,w którym pisze wiersz*

*płaci, wychodzi*

#218 26-06-13 15:14:47

QuinnMuller

Gość

<Wchodzi, kładzie torbę na ziemi,  zamawia kawałek ciasta i kawę, następnie bierze do ręki książkę i czyta>

#219 26-06-13 15:23:02

Sam Overstreet

Gość

QuinnMuller napisał:

<Wchodzi, kładzie torbę na ziemi,  zamawia kawałek ciasta i kawę, następnie bierze do ręki książkę i czyta>

*Wszedł, zamówił wodę. Podszedł do Quinn* Hej. *Spojrzał na książkę* Co czytasz ?

#220 26-06-13 15:24:11

QuinnMuller

Gość

Sam Overstreet napisał:

QuinnMuller napisał:

*Wszedł, zamówił wodę. Podszedł do Quinn* Hej. *Spojrzał na książkę* Co czytasz ?

<unosi wzrok i obdarza chłopaka promiennym uśmiechem> Wichrowe Wzgórza. Tradycyjnie. <zachichotała i wskazała głową na siedzenie obok> Siądziesz?

#221 26-06-13 15:26:24

Sam Overstreet

Gość

QuinnMuller napisał:

Sam Overstreet napisał:

QuinnMuller napisał:

<unosi wzrok i obdarza chłopaka promiennym uśmiechem> Wichrowe Wzgórza. Tradycyjnie. <zachichotała i wskazała głową na siedzenie obok> Siądziesz?

Czemu nie. * Uśmiechnął się, usiadł na przeciwko dziewczyny* Co tam ?

#222 26-06-13 15:27:53

QuinnMuller

Gość

Sam Overstreet napisał:

QuinnMuller napisał:

Sam Overstreet napisał:

Uhmm.. <ściągnęła brew, zamykając książkę i wzruszyła lekko ramionami> Właściwie to nic ciekawego, oprócz tego, że sie przeprowadziłam. <napiła się kawy i spojrzała na niego> A u Ciebie? I co u Alex? Dawno jej nie widziałam.

Ostatnio edytowany przez QuinnMuller (26-06-13 15:28:11)

#223 26-06-13 15:30:10

Sam Overstreet

Gość

QuinnMuller napisał:

Sam Overstreet napisał:

QuinnMuller napisał:

Uhmm.. <ściągnęła brew, zamykając książkę i wzruszyła lekko ramionami> Właściwie to nic ciekawego, oprócz tego, że sie przeprowadziłam. <napiła się kawy i spojrzała na niego> A u Ciebie? I co u Alex? Dawno jej nie widziałam.

U mnie dobrze. *Wzruszył ramionami* Alexis wyjechała do Londynu i napisała mi gdzieś o 1 w nocy że u niej wszystko gra.

#224 26-06-13 15:32:49

QuinnMuller

Gość

Sam Overstreet napisał:

QuinnMuller napisał:

Sam Overstreet napisał:

U mnie dobrze. *Wzruszył ramionami* Alexis wyjechała do Londynu i napisała mi gdzieś o 1 w nocy że u niej wszystko gra.

Och, to pewnie dlatego jej tyle czasu nie widziałam. <uśmiechnęła się do niego i ugryzła kawałek ciasta> A jak tam Twoja kariera aktorska? <unosi prawą brew do góry>

#225 26-06-13 15:37:48

Sam Overstreet

Gość

QuinnMuller napisał:

Sam Overstreet napisał:

QuinnMuller napisał:

Och, to pewnie dlatego jej tyle czasu nie widziałam. <uśmiechnęła się do niego i ugryzła kawałek ciasta> A jak tam Twoja kariera aktorska? <unosi prawą brew do góry>

Na razie nie mam czasu na zajmowanie się aktorstwem.* Upił łyka wody*

Stopka forum

RSS